Leiebiler i Kalmar, Sverige

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kalmar, Sverige? Start søket her

Kalmar, Sverige
26. okt. — 2. nov.
Samme leveringssted
Kalmar, Sverige
ti. 26.10.
12:00
ti. 2.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Kalmar

Alle større selskaper som leier ut biler i Kalmar, Sverige
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Kalmar, Sverige til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Växjö flyplass

Leiebiler i Kalmar

4 personer har sett etter leiebil i Kalmar i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Kalmar for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Hertz er et av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sørge for at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Kalmar. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Kalmar, Sverige?

Hvis du leier et kjøretøy i Kalmar, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 60 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Kalmar ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Kalmar, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Kalmar?

Leiebiler av typen Mercedes-Benz A-Class og Hyundai Accent i Kalmar er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Mercedes-Benz A-Class i Kalmar kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 894 kr/dag, og kan koste så lite som 392 kr/dag. Leiepriser for Hyundai Accent kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 602 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 181 kr/dag.

Hvordan er været i Kalmar, Sverige i oktober?

Temperaturen i Kalmar i oktober ligger normalt på 7 °C, og forventet nedbørsmengde er 30 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Kalmar i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Kalmar. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Kalmar, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Mercedes-Benz A-Class, Hyundai Accent og Fiat 500.

Er været i Kalmar representativt for resten av Kalmar län?

De som ønsker å leie bil i Kalmar for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Kalmar län i løpet av oktober vanligvis har temperaturer på 7 °C med en forventet nedbørsmengde på 30 mm.


Start planleggingen av reisen til Kalmar