Leiebiler i Stockholm, Stockholms Lan

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Stockholm, Stockholms Lan? Start søket her!

Stockholm, Sverige
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Stockholm, Sverige
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Stockholm

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Stockholm

Hvilket leiebilselskap er billigst i Stockholm?

De billigste leiebilene i Stockholm finner man som regel hos Sixt. Ved bestilling med Sixt, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 328 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Stockholm er 924 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Stockholm har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in Stockholm, with 17 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Stockholm?

Ved leie av bil i Stockholm, velger de fleste av brukerne våre Mercedes-Benz A-Class med en pris på i gjennomsnitt 664 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Ford Ka som i gjennomsnitt koster 576 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Mercedes-Benz A-Class i Stockholm for så lite som 354 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Ford Ka for så lite som 319 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Stockholm, Stockholms Lan

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Stockholm, Stockholms Lan
Økonomi354 kr/dag
Kompakt234 kr/dag
Medium460 kr/dag
Standard492 kr/dag
Mini281 kr/dag
Leverandørens valg311 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn368 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor374 kr/dag
Medium SUV405 kr/dag
Standard SUV482 kr/dag
Standard stasjonsvogn524 kr/dag
Stasjonsvogn – full størrelse676 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Stockholm

Hvor gammel må man være for å leie bil i Stockholm?

Aldersgrense for bilutleie i Stockholm varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Kjøreregler i Stockholm er relativt like som i Norge. Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 70 km/t til 100 km/t på hovedveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 120 km/t. Det er promillegrense på 0,2. I sentrum av byen er det mange gågater der man ikke kan kjøre, som for eksempel i Gamla Stan. Kjører du om vinteren bør du kjøre forsiktig dersom det er glatt og mørkt.

Parkering

Med leiebil i Stockholm kan du parkere på gaten. Noen steder har parkeringsforbud, som for eksempel i Gamla Stan hvor det er få steder man kan parkere. Men du finner gateparkering der det står P-skilt, og du kan betale på automater langs gaten med kort eller kontanter. Du legger billetten godt synlig i frontruten. I tillegg til gateparkering finnes det større parkeringsplasser utenfor sentrum. Du kan også velge å bruke et av parkeringshusene som ligger mer sentralt, men som kan koste noe mer. Du finner blant annet Stockholm Parking i Brunnsgatan, Parking Gallery i Regeringsgatan og Loka Brunn Garage i Valentin Sabbats gata. Noen hoteller har reserverte parkeringsplasser for sine gjester.

Utfluktsmål i og rundt Stockholm

Har du leiebil i Stockholm kan du enkelt reise både rundt i byen og oppleve mer av regionen rundt den svenske hovedstaden. Om sommeren bør man kjøre ut til skjærgården og bade. Kjør for eksempel til Vaxholm, som ligger omtrent en halvtime med bil fra byen. Her er det svært idyllisk, med fine restauranter, butikker og lange sandstrender. En litt lenger tur som er populær å ta når man er i Stockholm med bil, er turen til Uppsala. Dette er en by perfekt for yngre gjenger på tur. Dette er nemlig en universitetsby med masse unge studenter. Her er det mange koselige restauranter og et livlig uteliv. Det tar omtrent en time å kjøre hit fra Stockholm.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Stockholm er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste bilutleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Stockholm, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Stockholm trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Stockholm kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Stockholm. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, Arlanda. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på Stockholm, Stockholms Lan bilutleie

Finn leiebil i Stockholm som passer for deg

Liten Leiebiler

437 kr - 980 kr

Alle biltyper

411 kr - 1 752 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Stockholm, Sverige er 643 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Stockholm, Sverige er i november. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 437 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stockholm. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stockholm kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stockholm Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Stockholm, Sverige er 810 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Stockholm, Sverige er i november. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 353 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stockholm. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stockholm kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stockholm Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Stockholm, Sverige er 1 250 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Stockholm, Sverige er i november. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 412 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stockholm. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stockholm kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stockholm Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Stockholm, Sverige er 786 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Stockholm, Sverige er i oktober. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 366 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stockholm. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stockholm kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stockholm SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Stockholm, Sverige er 805 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Stockholm, Sverige er i august. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 540 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stockholm. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stockholm kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

234 kr/dag

29 sep.–5 okt.
Suzuki Vitara
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

281 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Ford Ka
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

340 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Stockholm

Alle større selskaper som leier ut biler i Stockholm, Stockholms Lan

GREEN MOTION

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Ace

3 utleiesteder

Alamo

1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,7

Komfort

9,4

Gjennomsnittlig

9,1

Hentes/Leveres

9,4

Value

8,8

Avis

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,4

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Europcar

12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,7

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,5

Hentes/Leveres

8,8

Value

8,2

Hertz

17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,1

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Sixt

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,5

Value

8,3

MABI

15 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Stockholm

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Stockholm

Mest populære selskap

Hertz

Populære biltyper

Compact, Mini, Economy

Billigste leiebil

429 kr

Mest populære modell

Class Compact Car
Det mest populære bilutleiefirmaet i Stockholm funnet på momondo denne måneden er Hertz. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og Thrifty
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Stockholm de siste 72 timene: Compact, Mini, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Stockholm er 429 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 679 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Stockholm de siste 7 dagene er Class Compact Car. Våre brukere foretrekker også Mercedes-Benz A-Class som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Stockholm

Attraksjoner i nærheten:

Stockholm sentralbanestasjon36,5 km
Kungsträdgården36,6 km
Moderna museet37,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Stockholm sentralbanestasjon7,0 km
Kungsträdgården7,7 km
Moderna museet8,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Stockholm sentralbanestasjon88,9 km
Kungsträdgården89,5 km
Moderna museet89,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Stockholm

Nedenfor er de mest populære hotellene i Stockholm

Kjøre med en leiebil i Stockholm - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Stockholm, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Stockholm, Sverige?

Alle leiebilselskapene i Stockholm har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Stockholm inkluderer GREEN MOTION , Alamo og Avis, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Stockholm i oktober?

Med gjennomsnittstemperaturer på 1 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 53 mm i oktober bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Stockholm. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av oktober, og er et populært valg for reisende som skal til Stockholm. Å leie en Standard i Stockholm vil koste deg i gjennomsnitt 1 031 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Stockholm, Sverige?

Reisende som leier en bil i Stockholm må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 60 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Stockholm er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Stockholm, Sverige i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Stockholm på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 55 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Stockholm.

Er været i Stockholm representativt for resten av Stockholms Lan?

De som ønsker å leie bil i Stockholm for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Stockholms Lan i løpet av september vanligvis har temperaturer på 11 °C med en forventet nedbørsmengde på 55 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Stockholm fra biler sist?

Priser for biler fra Stockholm ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Stockholm fra biler?

Fra og med september 2023, er det 112 tilbydere å velge mellom fra Stockholm biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Stockholm?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Stockholm. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Stockholm?

Når du leier en bil i Stockholm, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Stockholm

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Stockholm

Leiebiltyper som er populære i Stockholm

Lei en av disse populære biltypene i Stockholm

Bilutleie i området av Stockholm

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Stockholm? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Stockholm


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Stockholm?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Stockholm er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Stockholm?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Stockholm. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Stockholm med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Stockholm og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Stockholm på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Stockholm medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Stockholm som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Stockholm.

Kan jeg søke etter leiebiler i Stockholm med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Stockholm med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Stockholm på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.