Leiebil Stockholm - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Stockholm? Start søket her

Stockholm, Sweden
31. jan. — 7. feb.
Samme leveringssted
Stockholm, Sweden
sø. 31.1.
middag
sø. 7.2.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Stockholm

Alle større selskaper som leier ut biler i Stockholm
Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 39 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.8

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 9.3

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 19 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 26 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.5

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 13 vurderinger


Informasjon om reisen din til Stockholm

Hvor gammel må man være for å leie bil i Stockholm?

Aldersgrense for bilutleie i Stockholm varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Kjøreregler i Stockholm er relativt like som i Norge. Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 70 km/t til 100 km/t på hovedveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 120 km/t. Det er promillegrense på 0,2. I sentrum av byen er det mange gågater der man ikke kan kjøre, som for eksempel i Gamla Stan. Kjører du om vinteren bør du kjøre forsiktig dersom det er glatt og mørkt.

Parkering

Med leiebil i Stockholm kan du parkere på gaten. Noen steder har parkeringsforbud, som for eksempel i Gamla Stan hvor det er få steder man kan parkere. Men du finner gateparkering der det står P-skilt, og du kan betale på automater langs gaten med kort eller kontanter. Du legger billetten godt synlig i frontruten. I tillegg til gateparkering finnes det større parkeringsplasser utenfor sentrum. Du kan også velge å bruke et av parkeringshusene som ligger mer sentralt, men som kan koste noe mer. Du finner blant annet Stockholm Parking i Brunnsgatan, Parking Gallery i Regeringsgatan og Loka Brunn Garage i Valentin Sabbats gata. Noen hoteller har reserverte parkeringsplasser for sine gjester.

Utfluktsmål i og rundt Stockholm

Har du leiebil i Stockholm kan du enkelt reise både rundt i byen og oppleve mer av regionen rundt den svenske hovedstaden. Om sommeren bør man kjøre ut til skjærgården og bade. Kjør for eksempel til Vaxholm, som ligger omtrent en halvtime med bil fra byen. Her er det svært idyllisk, med fine restauranter, butikker og lange sandstrender. En litt lenger tur som er populær å ta når man er i Stockholm med bil, er turen til Uppsala. Dette er en by perfekt for yngre gjenger på tur. Dette er nemlig en universitetsby med masse unge studenter. Her er det mange koselige restauranter og et livlig uteliv. Det tar omtrent en time å kjøre hit fra Stockholm.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Stockholm er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste bilutleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Stockholm, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Stockholm trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Stockholm kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Stockholm. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, Arlanda. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Stockholm til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Stockholm Arlanda flyplass

Leiebiler i Stockholm

Så langt i Januar har 86 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Stockholm.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Stockholm for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Stockholm. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Stockholm i februar?

For leiebil en helg i Stockholm i februar, var gjennomsnittsprisen 326 kr med billigere tilbud fra 273 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Stockholm i februar så tilbud i gjennomsnitt på 340 kr - men tilbud så lave som 182 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilket leiebilselskap i Stockholm har de billigste prisene på leiebiler?

Thrifty har generelt de billigste prisene per dag i Stockholm på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 303 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 202 kr/dag for leiebiler i Stockholm.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Stockholm?

Alle leiebilselskapene i Stockholm har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Stockholm inkluderer Alamo, Enterprise og National, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Stockholm i februar?

Hvis du leier en SUV for reisen din til Stockholm i februar, vil du være godt rustet til været. En SUV er den perfekte leiebiltypen for Stockholm som normalt har 26 mm nedbør og en gjennomsnittstemperatur på 0 °C i februar. En SUV er ideell for de snø og isete forhold takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i Stockholm vil koste deg i gjennomsnitt 431 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Stockholm har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Stockholm med totalt 17 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 274 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Stockholm.

Hva er fartsgrensen i Stockholm?

Reisende som leier en bil i Stockholm må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 60 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Stockholm er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Stockholm, Sverige i Januar?

I løpet av Januar ligger gjennomsnittstemperaturen i Stockholm på −2 °C, og forventet nedbørsmengde er 39 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Stockholm.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Måneden Januar i Stockholm byr vanligvis på minusgrader, og det er høyere sjanse for is og snø. Det er som regel best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Stockholm.

Er været i Stockholm representativt for resten av Stockholms Lan?

De som ønsker å leie bil i Stockholm for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Stockholms Lan i løpet av Januar vanligvis har temperaturer på −2 °C med en forventet nedbørsmengde på 39 mm.


Finn hotell og fly til Stockholm

 • Få den siste informasjonen om Stockholm flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Stockholm
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Stockholm mest populære nabolag

  Finn hoteller i Stockholm
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Stockholm