Leiebiler i Stockholm, Sverige

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Stockholm, Sverige? Start søket her

Stockholm, Sverige
21. jun. — 28. jun.
Samme leveringssted
Stockholm, Sverige
ma. 21.6.
middag
ma. 28.6.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Stockholm

Alle større selskaper som leier ut biler i Stockholm, Sverige
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

9,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,7

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

9,5

Valuta for pengene

8,4
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,2

Henting/levering

9,2

Valuta for pengene

9,2
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,6

Komfort

9,6

Gjennomsnittlig

9,4

Henting/levering

8,8

Valuta for pengene

9,0
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

9,0
17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

7,1
25 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Stockholm

Hvor gammel må man være for å leie bil i Stockholm?

Aldersgrense for bilutleie i Stockholm varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Kjøreregler i Stockholm er relativt like som i Norge. Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 70 km/t til 100 km/t på hovedveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 120 km/t. Det er promillegrense på 0,2. I sentrum av byen er det mange gågater der man ikke kan kjøre, som for eksempel i Gamla Stan. Kjører du om vinteren bør du kjøre forsiktig dersom det er glatt og mørkt.

Parkering

Med leiebil i Stockholm kan du parkere på gaten. Noen steder har parkeringsforbud, som for eksempel i Gamla Stan hvor det er få steder man kan parkere. Men du finner gateparkering der det står P-skilt, og du kan betale på automater langs gaten med kort eller kontanter. Du legger billetten godt synlig i frontruten. I tillegg til gateparkering finnes det større parkeringsplasser utenfor sentrum. Du kan også velge å bruke et av parkeringshusene som ligger mer sentralt, men som kan koste noe mer. Du finner blant annet Stockholm Parking i Brunnsgatan, Parking Gallery i Regeringsgatan og Loka Brunn Garage i Valentin Sabbats gata. Noen hoteller har reserverte parkeringsplasser for sine gjester.

Utfluktsmål i og rundt Stockholm

Har du leiebil i Stockholm kan du enkelt reise både rundt i byen og oppleve mer av regionen rundt den svenske hovedstaden. Om sommeren bør man kjøre ut til skjærgården og bade. Kjør for eksempel til Vaxholm, som ligger omtrent en halvtime med bil fra byen. Her er det svært idyllisk, med fine restauranter, butikker og lange sandstrender. En litt lenger tur som er populær å ta når man er i Stockholm med bil, er turen til Uppsala. Dette er en by perfekt for yngre gjenger på tur. Dette er nemlig en universitetsby med masse unge studenter. Her er det mange koselige restauranter og et livlig uteliv. Det tar omtrent en time å kjøre hit fra Stockholm.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Stockholm er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste bilutleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Stockholm, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Stockholm trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Stockholm kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Stockholm. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, Arlanda. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Stockholm, Sverige til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Stockholm Arlanda flyplass

Leiebiler i Stockholm

Så langt i juni har 86 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Stockholm.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Stockholm for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Stockholm. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Stockholm, Sverige i juli?

For leiebil en helg i Stockholm i juli, var gjennomsnittsprisen 643 kr med billigere tilbud fra 643 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Stockholm i juli så tilbud i gjennomsnitt på 118 kr - men tilbud så lave som 118 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilket leiebilselskap i Stockholm har de billigste prisene på leiebiler?

Thrifty har generelt de billigste prisene per dag i Stockholm på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 297 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 199 kr/dag for leiebiler i Stockholm.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Stockholm, Sverige?

Alle leiebilselskapene i Stockholm har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Stockholm inkluderer Alamo, Enterprise og National, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Stockholm har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Stockholm, Sverige med totalt 17 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 269 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Stockholm, Sverige.

Hva er fartsgrensen i Stockholm, Sverige?

Reisende som leier en bil i Stockholm må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 60 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Stockholm er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Stockholm, Sverige i juni?

I løpet av juni ligger gjennomsnittstemperaturen i Stockholm på 14 °C, og forventet nedbørsmengde er 45 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Stockholm.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Klimaet i Stockholm i juni har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Stockholm. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Stockholm, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Golf, Opel Corsa og Audi A1.

Er været i Stockholm representativt for resten av Stockholms Lan?

De som ønsker å leie bil i Stockholm for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Stockholms Lan i løpet av juni vanligvis har temperaturer på 14 °C med en forventet nedbørsmengde på 45 mm.


Start planleggingen av reisen til Stockholm