Leiebiler i Malmö, Skåne län

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Malmö, Skåne län? Start søket her!

Malmö, Sverige
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Malmö, Sverige
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Malmö

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Malmö

Hvilket leiebilselskap er billigst i Malmö?

De billigste leiebilene i Malmö finner man som regel hos MABI. Ved bestilling med MABI, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 295 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Malmö er 295 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Malmö har flest utleiesteder?

MABI has the most locations of any rental car company in Malmö, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Malmö?

Ved leie av bil i Malmö, velger de fleste av brukerne våre Seat Ibiza med en pris på i gjennomsnitt 343 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Ford Ka som i gjennomsnitt koster 421 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Seat Ibiza i Malmö for så lite som 343 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Ford Ka for så lite som 421 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Malmö

Kan jeg kjøre til Danmark med leiebil fra Malmö?

For det meste kan du ta en leiebil fra Malmö til andre land i EU. Det anbefales å sjekke med utleiefirmaet ditt for å se hvilke land de vil la deg ta bilen til. Noen bilutleiefirmaer i Malmö vil belaste et gebyr for å ta biler til andre land, eller de kan kreve at du kjøper et bestemt produkt eller forsikring for å ta bilen inn i et annet land.

Kan du leie en leiebil i Malmö uten kredittkort?

Hvis du ikke har et kredittkort eller du ikke ønsker å bruke et kredittkort for en leiebil i Malmö, vil de fleste bilutleiefirmaer her tillate deg å bruke et debetkort. Mens noen bilutleiefirmaer vil sette grenser for de som bruker et debetkort for å leie bil, for eksempel en høyere aldersgrense eller en begrensning på hvilken type bil du kan leie, vil de fleste bilutleiefirmaer her vil la deg leie på samme måte som du ville med et kredittkort ved hjelp av et debetkort. En ting å merke seg når du bruker et debetkort er at en reservasjon av et ganske høyt beløp kan gjøres på debetkortet ditt gjenno leieperioden, så husk det under reisen.

Hvilke kjørelover bør jeg holde et øye med i Malmö?

Selv om det å besøke og kjøre i et fremmed land kan virke litt overveldende, vil de fleste reisende til denne delen av verden oppleve at kjøring av en leiebil i Malmö er en lignende opplevelse som i deres hjemland. Med det i tankene er det fortsatt noen spesifikke regler og retningslinjer du bør følge når du kjører i Sverige. Sjåfører bør huske at i Sverige, er det kameraer som overvåker hastigheten på bilen din flere steder. Det er ikke uvanlig å ha varselskilt på veien som advarer sjåfører om at det kommer fotobokser, så hold et øye med det når du kjører luksusleiebil i Malmö. En ting som skjer i Sverige som du kanskje ikke er vant til er at du ofte finner dyreliv langs veien her mens du kjører din leiebil, og dyrene kan ofte være like store som bilen din. Derfor er det viktig å kjøre varsomt, spesielt i avsidesliggende områder hvor du kan støte på store dyr. En annen bekymring for sjåfører er utfordringene som presenteres når du kjører om vinteren. Med de kalde temperaturene og den store snømengden du finner i denne delen av verden, kan du ofte oppleve glatte og isete veier. På grunn av det er det viktig å kjøre sakte og ha rikelig med plass mellom deg og bilen foran deg. La motoren varmes opp riktig, og sørg for at du har nok vindusspylevæske tilgjengelig til å fjerne is på vinduene.

Hvilke dokumenter trenger en internasjonal reisende for å leie bil i Malmö?

Hvis du reiser til Sverige fra et ikke-europeisk land, må du presentere både et gyldig førerkort fra opprinnelseslandet ditt, samt en internasjonal kjøretillatelse for å leie en bil fra et bilutleiested i Malmö. Hvis du ikke har en internasjonal kjøretillatelse, kan du ta med en engelsk oversettelse av førerkortet ditt. Du må også ha hatt førerkortet i minst ett år for å leie en billig bil i Malmö.


Tilbud på Malmö, Skåne län bilutleie

Finn leiebil i Malmö som passer for deg

Liten Leiebiler

262 kr - 786 kr

Alle biltyper

262 kr - 2 249 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Malmö, Sverige er 426 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Malmö, Sverige er i mars. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 262 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Malmö. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malmö kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Malmö, Sverige er 348 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Malmö, Sverige er i juni. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med bare 319 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Malmö. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malmö kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Malmö

Alle større selskaper som leier ut biler i Malmö, Skåne län

Ace

2 utleiesteder

Avis

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

8,6

Value

8,3

Thrifty

1 utleiested

Sixt

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

8,2

Hentes/Leveres

8,2

Value

7,7

MABI

7 utleiesteder

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

7,0

Value

8,0

Europcar

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

5,4

Value

5,4

Hertz

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

5,0

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Malmö

Nedenfor er de mest populære hotellene i Malmö

Kjøre med en leiebil i Malmö - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Malmö, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Malmö, Sverige i oktober?

For leiebil en helg i Malmö i oktober, var gjennomsnittsprisen 668 kr med billigere tilbud fra 421 kr. For leie i langhelg var laveste pris 0 kr, med flere alternativer rundt 0 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Malmö, Sverige?

Leiebiler i Malmö fra populære selskap som Avis, Budget og Europcar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Malmö, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Malmö i oktober?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Malmö i oktober. Temperaturer på i gjennomsnitt 4 °C og en nedbørsmengde på 60 mm i løpet av oktober betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Malmö vil koste deg i gjennomsnitt 555 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Malmö, Sverige?

Når du bestiller en leiebil i Malmö, må du rette deg etter fartsgrensen i 60 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Malmö er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Malmö du befinner deg.

Hvordan er været i Malmö, Sverige i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Malmö på 12 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Malmö.

Er været i Malmö representativt for resten av Skåne län?

Hvis du ser etter en leiebil i Malmö for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Skåne län vanligvis har en temperatur på 12 °C, og en forventet nedbørsmengde på 70 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Malmö fra biler sist?

Priser for Malmö fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Malmö fra biler?

Fra og med september 2023, er det 45 tilbydere å velge mellom fra Malmö biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Malmö?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Malmö. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Malmö?

Når du leier en bil i Malmö, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Bilutleie i området av Malmö

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Malmö? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Malmö


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Malmö?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Malmö. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Malmö?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Malmö ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Malmö med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Malmö og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Malmö på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Malmö.

Finner jeg utleiebiler i Malmö som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Malmö på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Malmö med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Malmö.


En enklere måte å administrere reisen til Malmö på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.