Leiebiler i Malmö, Sverige

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Malmö, Sverige? Start søket her

Malmö, Sverige
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Malmö, Sverige
ti. 28.9.
12:00
ti. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Malmö

Alle større selskaper som leier ut biler i Malmö, Sverige
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

8,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,9

Henting/levering

7,4

Valuta for pengene

7,4
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

6,5
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

6,6
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

5,9

Henting/levering

5,9

Valuta for pengene

5,9
8 utleiesteder
6 utleiesteder
4 utleiesteder

Avstand fra Malmö, Sverige til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Malmö flyplass

Leiebiler i Malmö

37 brukere har sett etter leiebiler i Malmö med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Malmö for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Malmö. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Malmö har de billigste prisene på leiebiler?

Budget har generelt de billigste prisene per dag i Malmö på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 248 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 176 kr/dag for leiebiler i Malmö.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Malmö, Sverige?

Leiebiler i Malmö fra populære selskap som Budget, Avis og Hertz tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Malmö, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Malmö i oktober?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Malmö i oktober. Temperaturer på i gjennomsnitt 4 °C og en nedbørsmengde på 60 mm i løpet av oktober betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Malmö vil koste deg i gjennomsnitt 176 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Malmö har flest utleiesteder?

Budget har 3 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 248 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Malmö, Sverige?

Når du bestiller en leiebil i Malmö, må du rette deg etter fartsgrensen i 60 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Malmö er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Malmö du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Malmö?

Leiebiler av typen Hyundai Accent og Ford Focus i Malmö er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Hyundai Accent i Malmö kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 381 kr/dag, og kan koste så lite som 123 kr/dag. Leiepriser for Ford Focus kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 391 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 144 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz G-Class i Malmö?

Europcar tilbyr leie av Mercedes-Benz G-Class (og andre biler i samme kategori som Luksus) i Malmö. Du kan forvente deg at leie av Mercedes-Benz G-Class i Malmö hos Europcar i gjennomsnitt koster 769 kr/dag.Husk at Europcar også har andre leiebiler av typen Luksus hvis du ikke kan bestille Mercedes-Benz G-Class for reisedatoene dine. Leie av BMW 5 Series Touring hos Europcar i Malmö er også et alternativ.

Hvordan er været i Malmö, Sverige i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Malmö på 12 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Malmö.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Malmö i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Malmö. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Malmö, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Ford Focus og Volkswagen Golf.

Er været i Malmö representativt for resten av Skåne län?

Hvis du ser etter en leiebil i Malmö for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Skåne län vanligvis har en temperatur på 12 °C, og en forventet nedbørsmengde på 70 mm.


Leiebiler på flyplasser i Malmö

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Malmö

Start planleggingen av reisen til Malmö