Leiebiler i Sardinia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Sardinia? Søk her!

Cagliari, Sardinia, Italia
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Cagliari, Sardinia, Italia
fr. 9.12.
12:00
fr. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilinformasjon for Sardinia

Denne vesle øya utenfor Italias vestkyst er kjent for pittoreske og vakre kjøreturer langs bratte veier. Du finner et variert veinett på Sardinia og de fleste av de regionale veiene holder svært god kvalitet. Inne i byene er det gjerne mer krevende forhold ettersom flere av byene har smale bygater og det kan være en utfordring for turister å finne parkering eller komme seg frem med leiebiler. Du finner flere bilutleiefirmaer som driver med bilutleie ved de større byene som Olbia eller Port Vecchio.

Sardinia følger de samme reglene som resten av Italia noe som betyr at det er kjøring på høyre side av veien og det er strenge regler knyttet til kjøring i ruspåvirket tilstand. Det er også krav om at alle passasjerer har på seg setebeltet til enhver tid. Videre kan biltrafikken i Italia være utfordrende for folk som ikke er vant til en direkte og fremoverlent kjørestil. På Sardinia er det mange sjåfører som gjerne ligger svært tett opptil andre biler og det er ikke uvanlig med høy temperatur bak rattet. Aldersgrensen for å kjøre bil på Sardinia og i resten av Italia er 18 år i likhet med resten av land i Europa.

Det er krav om at alle sjåfører som vil leie bil på denne øya fra bilutleiefirmaer har med et gyldig internasjonalt førerkort hvis du kommer fra et land utenfor Europa. For reisende fra Norge er det nok med et norsk førerkort ettersom det tydelig viser informasjonen på engelsk. Videre er det også lurt å medbringe et gyldig pass som identifikasjonsbevis og dette er noe de fleste selskaper ber om, enten du ser etter billige leiebiler eller helt ordinære leiebiler. Mange av bilutleiefirmaene krever at sjåføren har hatt sertifikatet i minst ett år og noen ganger to år eller mer. Det er også gjerne krav om at sjåføren har fylt 20 år ved tidspunktet for utleie. De ulike selskapene har forskjellige regler knyttet til forsikring og det er krav om at alle som ferdes i Italia har en ulykkesforsikring ved ferdsel med bil.


Tilbud på Sardinia bilutleie

Finn leiebil i Sardinia som passer for deg

Liten Leiebiler

193 kr - 1 162 kr

Alle biltyper

299 kr - 1 227 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Sardinia er 499 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Sardinia er i oktober. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 193 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sardinia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sardinia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Sardinia er 386 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Sardinia er i oktober. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 178 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sardinia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sardinia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Sardinia er 432 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Sardinia er i oktober. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 164 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sardinia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sardinia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Sardinia

Alle større selskaper som leier ut biler i Sardinia

Avis

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,3

NU Car

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

7,0

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

2,0

Europcar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Leasys Rent

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Sunnycars

14 utleiesteder

MEGADRIVE

4 utleiesteder

Autovia

3 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sardinia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sardinia

Leiebiler i Sardinia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sardinia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

I løpet av den siste uken har brukerne våre funnet tilbud på leiebiler i Sardinia med priser helt nede i 73 kr/dag, og så høye som 582 kr/dag, noe som utgjør en prisforskjell på 87 %. Husk at gjennomsnittsprisen for leie av bil i Sardinia er 473 kr/dag, og denne kan endre seg avhengig av hvilken type bil du leier samt hvilket seleskap du leier hos.

De billigste leiebilselskapene i Sardinia, er Italy Car Rent med priser fra 73 kr per dag, WowRent med priser helt nede i 253 kr per dag, og INTERRENT med tilbud som starter fra 292 kr per dag. Husk at dette er priser som ble funnet i løpet av de siste 72 timene, og de kan endre seg basert på når du bestiller leiebilen, hvilken by du skal til samt hvilken type bil du leier.

Du bør overveie å leie en bil fra Thrifty som, ifølge brukerne våre, er det beste leiebilselskapet i Sardinia per i dag. Thrifty har 2 utleiesteder i noen av de mest ettertraktede byene i Sardinia, f.eks. Olbia. 7 vurderinger og en gjennomsnittsscore på 7,1/10 gjør Thrifty til favoritten blant reisende som besøker Sardinia.

Alghero og Olbia er de billigste byene for leie av bil i Sardinia. Vi har funnet ut at Italy Car Rent er det billigste leiebilselskapet i Alghero, med priser fra 83 kr/dag. Major Agency er det gunstigste leiebilselskapet i Olbia, og de har priser fra 302 kr/dag.

Majoriteten av momondo-brukere leier en bil i Sardinia for 7 dager til en gjennomsnittspris på 297 kr per dag. Hvis du leie i én uke, vil det koste deg totalt 2 079 kr, mens leie kun for helgen vil koste deg totalt 763 kr. Du kan også leie en bil i én måned eller lengre. Ifølge dataene våre koster leie av bil i én måned i Sardinia i gjennomsnitt 14 450 kr.


Leiebiler i populære byer i Sardinia

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Sardinia

Leiebiler på populære flyplasser i Sardinia

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Sardinia

Start planleggingen av reisen til Sardinia


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Sardinia. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Sardinia. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Sardinia.

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Sardinia.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Sardinia.

Ja, leiebiltilbud i Sardinia med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.