Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Bergamo, Lombardy

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Bergamo, Lombardy? Start søket her!

Bergamo, Bergamo, Italia
18. Apr — 25. Apr
Bergamo, Bergamo, Italia
Thu 18.4.
12:00
Thu 25.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Bergamo, Lombardy

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Bergamo, Lombardy
Økonomi87 kr/dag
Kompakt102 kr/dag
Medium337 kr/dag
SUV182 kr/dag
Mini87 kr/dag
Kompakt SUV135 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn152 kr/dag
Leverandørens valg164 kr/dag
Medium SUV218 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Tilbud på Bergamo, Lombardy bilutleie

Finn leiebil i Bergamo som passer for deg

Liten biler

124 kr - 1 138 kr

Alle biltyper

145 kr - 2 400 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Bergamo, Italia er 388 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Bergamo, Italia er i november. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 124 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergamo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergamo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bergamo liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Bergamo, Italia er 764 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Bergamo, Italia er i november. Prisen er 77 % lavere enn resten av året med bare 176 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergamo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergamo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bergamo mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Bergamo, Italia er 1 109 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Bergamo, Italia er i mai. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 626 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 43 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergamo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergamo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Bergamo, Italia er 521 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Bergamo, Italia er i februar. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 133 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergamo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergamo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bergamo SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Bergamo, Italia er 1 961 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Bergamo, Italia er i januar. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 786 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 68 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergamo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergamo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Bergamo, Italia er 226 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Bergamo, Italia er i januar. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 140 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 65 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergamo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergamo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

87 kr/dag

25 Apr–28 Apr
Ford Ka
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

87 kr/dag

25 Apr–28 Apr
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

102 kr/dag

25 Apr–28 Apr
Toyota Corolla

Leiebiler innsikt og trender i Bergamo

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Bergamo

Hvilket leiebilselskap er billigst i Bergamo?

De billigste leiebilene i Bergamo finner man som regel hos Goldcar Rental SP. Ved bestilling med Goldcar Rental SP, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 60 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Bergamo er 60 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Bergamo?

Til en gjennomsnittspris på 262 kr/dag (og kun 33 kr/dag), er leiebiler av typen Fiat 500 i Bergamo den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Fiat 500C i Bergamo for i gjennomsnitt 532 kr/dag (457 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Leiebilselskaper i Bergamo

Alle større selskaper som leier ut biler i Bergamo, Lombardy

Alamo

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Hertz

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

9,0

Value

9,0

Europcar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Thrifty

2 utleiesteder

NOLEGGIARE

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

5,3

Value

6,0

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,3

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

6,0

Value

4,6

Sunnycars

5 utleiesteder

Free2Move

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Bergamo

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Bergamo

Mest populære selskap

NOLEGGIARE

Populære biltyper

Economy, Passenger Van, Compact

Billigste leiebil

190 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Bergamo funnet på momondo denne måneden er NOLEGGIARE . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er SURPRICE CAR RENTAL og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Bergamo de siste 72 timene: Economy, Passenger Van, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Bergamo er 190 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 405 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Bergamo de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Fiat 500C som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Bergamo - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Bergamo, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bergamo, Italia?

Alle leiebilselskapene i Bergamo har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Bergamo inkluderer Dollar, Alamo og Hertz, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Bergamo i mai?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Bergamo i mai. Temperaturer på i gjennomsnitt 20 °C og en nedbørsmengde på 113 mm i løpet av mai betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Bergamo vil koste deg i gjennomsnitt 987 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Bergamo, Italia?

Reisende som leier en bil i Bergamo må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Bergamo er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Seat Ateca i Bergamo?

Hvordan er været i Bergamo, Italia i april?

I april har Bergamo vanligvis en nedbørsmengde på 89 mm og en gjennomsnittstemperatur på 11 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Bergamo ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Bergamo representativt for resten av Lombardy?

Hvis du ser etter en leiebil i Bergamo for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av april, er det viktig at du vet at resten av Lombardy vanligvis har en temperatur på 11 °C, og en forventet nedbørsmengde på 101,7 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bergamo fra biler sist?

Priser for Bergamo fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bergamo fra biler?

Fra og med april 2024, er det 80 tilbydere å velge mellom fra Bergamo biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Bergamo?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Bergamo. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Bergamo?

For å leie en bil i Bergamo må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Bergamo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Bergamo er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Bergamo?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Bergamo, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Bergamo med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Bergamo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Bergamo på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Bergamo medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Bergamo som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Bergamo med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Bergamo med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Bergamo.


En enklere måte å administrere reisen til Bergamo på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Thu 18.4.
12:00
Thu 25.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Bergamo

Populære leiebilselskaper i Bergamo