Leiebiler i Napoli, Italia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Napoli, Italia? Start søket her

Napoli, Provinsen Napoli, Italia
24. mai — 31. mai
Samme leveringssted
Napoli, Provinsen Napoli, Italia
ma. 24.5.
middag
ma. 31.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Napoli

Alle større selskaper som leier ut biler i Napoli, Italia
8,8
Fantastisk
1 vurdering2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
5,9
Ok
9 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,3

Henting/levering

4,6

Valuta for pengene

5,7
5,8
Ok
15 vurderinger10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,7

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

6,4
5,2
Ok
5 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

4,8

Henting/levering

4,8

Valuta for pengene

5,2
4,0
Ok
2 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

4,0
3,0
Middelmådig
2 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

3,0

Komfort

3,0

Gjennomsnittlig

3,0

Henting/levering

3,0

Valuta for pengene

3,0
0,0
Forferdelig
11 utleiesteder
0,0
Forferdelig
7 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Napoli

Med en egen bil i Italia kan du enkelt komme deg rundt til forskjellige byer og steder uten å være avhengig av noen andre. Det er gode muligheter for å få tak i en leiebil i Napoli, uansett om du ønsker en liten bil, en stor SUV, en kabriolet eller en varebil. Du finner både store og små bilutleieselskaper i byen, og mange tilbyr praktiske fordeler som gratis kansellering, fri kjørelengde og gode drivstoffvilkår, i tillegg til kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring inkludert i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Napoli?

Som hovedregel må du være minimum 18 år for å leie bil i Napoli og i resten av Italia, men noen av selskapene for bilutleie har imidlertid en nedre aldersgrense på 21 år. I tillegg tilkommer det ofte et ekstra gebyr for unge sjåfører under 24 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Italia kjører man på høyre siden av veien, og forbikjøring skjer dermed i venstre fil. Når du kjører gjennom byer og landsbyer, er det kun lov å bruke bilhornet ved nødstilfeller, og du har vikeplikt for tog og trikker. Både fører og passasjerer er pålagt å ha på bilbelte. Fartsgrensene i Italia er 50 km/t i tettbebygde strøk, 90 km/t på landeveier, 110 km/t på større hovedveier og 130 km/t på motorveier. Promillegrensen i landet er 0.5.

Parkering

Det kan være utfordrende å parkere i Napoli, men du finner parkeringsmuligheter ved de fleste større attraksjoner og institusjoner i byen. I tillegg er det ofte overvåkede parkeringsplasser ved hotellene, og flere parkeringshus spredt rundt i byen.

Utfluktsmål i og rundt Napoli

Napoli er en vakker italiensk by med utallige attraksjoner og severdigheter for sine besøkende. Mens du er her bør du blant annet se Napolis nasjonale arkeologiske museum, som ble grunnlagt på slutten av 1700-tallet, med en av verdens beste og største utstillinger fra den romerske og greske renessansen, inkludert gjenstander fra Herculaneum og Pompeii. Dra også til Castel Nuovo for å se byens mest karakteristiske bygning, og Palazzo Reale som ble bygd for den spanske kong Filip III på starten av 1600-tallet. Videre bør du se Fontanelle-gravplassen, med mystiske grotter fulle av hoftekammer, lårbein og hodeskaller. Det er også verdt å ta en tur til Napolis katedral, Chiesa di San Lorenzo Maggiore og Catacombe di San Gennaro. Med en egen bil har du i tillegg en unik mulighet til å utforske andre italienske byer og de omkringliggende områdene, som for eksempel verdenskjente Pompei.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du har bestemt deg for hvilken leiebil du ønsker å leie i Napoli, er det minst like viktig å skaffe deg de nødvendige forsikringene. Det er opp til deg om du kun vil ha de obligatoriske forsikringene, eller om du vil være fullt dekket i tilfelle uhellet er ute. Som et minimumskrav må du som regel ha ansvarsforsikringen på plass, som dekker skader påført andre mennesker, dyr, eiendeler, kjøretøy og bygninger. Kaskoforsikring og tyveriforsikring er ofte også inkludert i leieavtalene, som sørger for at ditt erstatningsansvar ved skader, hærverk, innbrudd i eller tyveri av leiebilen, reduseres til en obligatorisk egenandel som avhenger av biltypen. Andre nyttige forsikringer du bør vurdere å skaffe deg er utvidet kaskoforsikring, rednings- og assistanseforsikring, egenandelsforsikring og personlig ulykkesforsikring. Undersøk imidlertid i forkant om noen av disse er dekket av reiseforsikringen din, som svært ofte er tilfelle.

Kan man bruke det norske førerkortet i Napoli, eller må man ha et internasjonalt?

Dersom du har et vanlig, norsk, EU-godkjent førerkort (rosa), trenger du ikke å skaffe deg internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Italia. Allikevel anbefaler NAF at du bruker internasjonalt førerkort i Italia.

Hvor i Napoli kan man hente og levere leiebilen?

Det finnes et bredt utvalg av ulike selskaper for billeie i byen, og du kan velge å hente og levere din leiebil i Napoli sentrum, eller ved Napoli Internasjonale Lufthavn dersom du ankommer byen med fly. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Avstand fra Napoli, Italia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Napoli flyplass

Leiebiler i Napoli

Vi har hatt 78 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Napoli så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Napoli for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, National og Avis er noen av selskapene i Napoli som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Napoli. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Napoli har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Napoli tilbys av MAGGIORE som har 4 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 73 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Napoli fra MAGGIORE ligger på 270 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Napoli, Italia?

Flertallet av bilutleieselskapene i Napoli som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Napoli som Enterprise, National og Avis ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Napoli i juni?

I juni ligger temperaturene i Napoli på ca. 24 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 24 mm i løpet av juni i Napoli kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Napoli vil koste deg i gjennomsnitt 734 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Napoli har flest utleiesteder?

Napoli, Italia har 10 utleiesteder som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 314 kr.

Hva er fartsgrensen i Napoli, Italia?

Hvis du leier et kjøretøy i Napoli, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Napoli ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Napoli, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvordan er været i Napoli, Italia i mai?

I løpet av mai ligger gjennomsnittstemperaturen i Napoli på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 50 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Napoli.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Napoli har vanligvis høye temperaturer i mai, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Napoli representativt for resten av Campania?

Reisende som skal kjøre fra Napoli på en biltur rundt omkring i Campania eller de omkringliggende områdene i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 17 °C, og ca. 40,5 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Napoli

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Napoli

Start planleggingen av reisen til Napoli