Leiebiler i Napoli, Campania

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Napoli, Campania? Start søket her!

Napoli, Provinsen Napoli, Italia
29. mar. — 5. apr.
Samme leveringssted
Napoli, Provinsen Napoli, Italia
on. 29.3.
12:00
on. 5.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Napoli

Med en egen bil i Italia kan du enkelt komme deg rundt til forskjellige byer og steder uten å være avhengig av noen andre. Det er gode muligheter for å få tak i en leiebil i Napoli, uansett om du ønsker en liten bil, en stor SUV, en kabriolet eller en varebil. Du finner både store og små bilutleieselskaper i byen, og mange tilbyr praktiske fordeler som gratis kansellering, fri kjørelengde og gode drivstoffvilkår, i tillegg til kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring inkludert i leieavtalen.

Som hovedregel må du være minimum 18 år for å leie bil i Napoli og i resten av Italia, men noen av selskapene for bilutleie har imidlertid en nedre aldersgrense på 21 år. I tillegg tilkommer det ofte et ekstra gebyr for unge sjåfører under 24 år.

I Italia kjører man på høyre siden av veien, og forbikjøring skjer dermed i venstre fil. Når du kjører gjennom byer og landsbyer, er det kun lov å bruke bilhornet ved nødstilfeller, og du har vikeplikt for tog og trikker. Både fører og passasjerer er pålagt å ha på bilbelte. Fartsgrensene i Italia er 50 km/t i tettbebygde strøk, 90 km/t på landeveier, 110 km/t på større hovedveier og 130 km/t på motorveier. Promillegrensen i landet er 0.5.

Det kan være utfordrende å parkere i Napoli, men du finner parkeringsmuligheter ved de fleste større attraksjoner og institusjoner i byen. I tillegg er det ofte overvåkede parkeringsplasser ved hotellene, og flere parkeringshus spredt rundt i byen.


Tilbud på Napoli, Campania bilutleie

Finn leiebil i Napoli som passer for deg

Liten Leiebiler

329 kr - 1 052 kr

Alle biltyper

442 kr - 1 501 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Napoli, Italia er 674 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Napoli, Italia er i oktober. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 329 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Napoli. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Napoli kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Napoli, Italia er 902 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Napoli, Italia er i januar. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 622 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Napoli. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Napoli kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Napoli, Italia er 992 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Napoli, Italia er i juni. Prisen er 5 % lavere enn resten av året med bare 951 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Napoli. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Napoli kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Napoli, Italia er 566 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Napoli, Italia er i januar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 622 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Napoli. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Napoli kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Napoli

Alle større selskaper som leier ut biler i Napoli, Campania

Ecovia

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

8,0

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,3

Value

8,0

Hertz

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

6,1

Value

6,6

Avis

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

5,6

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,6

B-Rent

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,0

Europcar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Sunnycars

12 utleiesteder

Leasys Rent

9 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Napoli

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Napoli

Mest populære selskap

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

226 kr

Mest populære modell

Smart Forfour
Det mest populære bilutleiefirmaet i Napoli funnet på momondo denne måneden er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Avis og Ecovia
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Napoli de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Napoli er 226 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 477 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Napoli de siste 7 dagene er Smart Forfour. Våre brukere foretrekker også Mini Countryman som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Napoli

Nedenfor er de mest populære hotellene i Napoli

Kjøre med en leiebil i Napoli - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Napoli, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Napoli finner man som regel hos SURPRICE CAR RENTAL . Ved bestilling med SURPRICE CAR RENTAL , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 84 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Napoli er 402 kr/dag.

Flertallet av bilutleieselskapene i Napoli som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Napoli som Ecovia, SICILY BY CAR og Budget ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.


Leiebiler på populære flyplasser nære Napoli

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Napoli

Utforsk flere leiebiler i Italia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Italia

Start planleggingen av reisen til Napoli


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Napoli kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Napoli ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.