Leiebiler i Firenze, Italia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Firenze, Italia? Start søket her

Firenze, TO, Italia
29. okt. — 5. nov.
Samme leveringssted
Firenze, TO, Italia
fr. 29.10.
12:00
fr. 5.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Firenze, Italia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

151 kr - 689 kr

Alle biltyper

151 kr - 1 331 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Firenze i Italia, koster 184 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Firenze i Italia, er i mai. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med en pris på kun 151 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 53 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Firenze. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Firenze kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Firenze funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Firenze

Alle større selskaper som leier ut biler i Firenze, Italia
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,7

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

6,8
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

8,9

Henting/levering

7,9

Valuta for pengene

8,9
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

8,4
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,6
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

6,7
11 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Firenze

Det kan være en god løsning å bestille en billig leiebil i Firenze for å utforske nærområdet og det vakre distriktet Toscana. Firenze er en utmerket base med gode veiforbindelser. Det anbefales å booke leiebil på nett før du skal reise, ettersom du kan finne frem til svært gode tilbud og rimelige priser. Du kan for eksempel bestille leiebiler med fri kilometer og nødvendige forsikringer inkludert i prisen. Prisen varierer fra 100 NOK for en liten bil til over 750 NOK for en stor bil. Det er enkelt å filtrere søket etter ønskede egenskaper som elbil, automatgir eller bil med klimaanlegg.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Firenze?

Enkelte bilutleiere i Firenze krever at du er minst 21 år gammel. Det hender at du får leie bil når du har fylt 19 år, men du må uansett hatt førerkort i over ett år. Les betingelsene nøye, ettersom ekstra gebyr for billeie kan påløpe om du er under 25 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Italia ligger promillegrensen på 0,5. Du må naturlig nok holde øye etter fartskilt mens du kjører, men hovedsakelig er fartsgrensen i tettbygde områder 50 km/t og 90 km/t på hovedvei. Fartsgrensen på italienske motorveier pleier å være 110-130 km/t. Du må være oppmerksom på at det er veiavgift på motorveier, og du betaler enten i bommer eller ved å kjøpe oblat. Du må også være obs på miljøsoner i sentrum, kalt for Zona Traffico Limitato (ZTL). Du må ha tillatelse for å kjøre i disse sonene i gitte tidspunkt. Du alltid ha på kjørelyset når du kjører bil i Italia, uansett hvilken tid på døgnet det er.

Parkering

Det finnes mange store parkeringshus og parkeringsplasser i Firenze som er døgnåpne, inkludert Florence Parking, Parking Garage Italia og Firenze Parcheggi Spa parcheggio Parterre. Mange av dem ligger rett ved gamlebyen. Trafikken er begrenset i enkelte deler av byen, og det kan tidvis være vanskelig å finne parkering. Det anbefales derfor å kjøre til nærmeste parkeringshus og utforske sentrum til fots. Det koster vanligvis ca. 1-3 EUR (10-30 NOK) per time å parkere på parkeringsplass, og døgnprisen ligger ofte på ca. 20 EUR. Parkeringshus koster som regel litt mer. Hvis du bor på et hotell nært sentrum, anbefales det å la bilen stå ved hotellet om mulig og heller benytte den når du skal utforske distriktet.

Utfluktsmål i og rundt Firenze

Firenze er et ideelt sted å bo når du vil utforske Toscana. Inne i sentrum kan du shoppe og besøke kunstgallerier, og utenfor byen venter det mange spennende tettsteder som er verdt et besøk. Garfagnana er det rette stedet for friluftseventyr i fjellet, mens det skjeve tårnet i Pisa lokker til seg mange turister hvert år som sporenstreks stiller seg opp i «støtte-opp» posisjon. Det kan være veldig praktisk å ha leiebil for å komme seg frem, men det anbefales å la den stå på parkeringsplassen og heller utforske disse to spennende stedene til fots.

Hvilke forsikringer trenger man?

Egenandelen kan være høy når du leier bil i Firenze og Italia ellers, og mange velger derfor å tegne ekstra forsikringer som også dekker egenandelen. Det anbefales imidlertid å sjekke om kredittkortselskapet ditt dekker dette om du betaler med kredittkortet ditt. Du bør også sjekke hva reiseforsikringen din dekker. Andre nyttige forsikringer er kollisjonsforsikring og tyveriforsikring som fjerner det økonomiske ansvaret ditt, slik at du kun betaler egenandelen. Dette kalles også for selvrisikoforsikring, og det er vanlig at de inkluderes i prisen når du bestiller leiebil i Europa.

Kan man bruke det norske førerkortet i Firenze, eller må man ha et internasjonalt?

Internasjonalt førerkort er ikke påkrevd når du skal leie bil i Firenze, og du skal kunne bruke et norsk førerkort. NAF anbefaler imidlertid at du bestiller et internasjonalt førerkort når du skal til Italia allikevel. Dette kan du gjøre på nett eller på et av sentrene til NAF. Du må føre ute i god tid om du skal reise i sommersesongen, ettersom prosessen kan ta opptil 14 dager. Normalt sett vil det bare ta 3-4 dager.

Hvor i Firenze kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere bilen på utleiestasjoner i sentrum eller på Firenze lufthavn. Du får opp aktuelle alternativer når du bestiller online. Det er mulig å hente og levere på ulike steder.


Avstand fra Firenze, Italia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bologna Guglielmo Marconi flyplass

Leiebiler i Firenze

I oktober har vi kjørt 2 087 søk etter leiebiler i Firenze for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Firenze for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Firenze innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Hertz, Alamo og Budget. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Firenze har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos INTERRENT når du besøker Firenze. Med gjennomsnittspriser på 305 kr/dag på utleiestedet deres, er INTERRENT et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Firenze, Italia?

Alle leiebilselskapene i Firenze har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Firenze inkluderer Hertz, Firefly og JoyRent, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Firenze i November?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Firenze i November. Firenze har i gjennomsnitt 70 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 6 °C i November. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Firenze vil koste deg i gjennomsnitt 324 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Firenze har flest utleiesteder?

SICILY BY CAR har 2 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 369 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Firenze, Italia?

Hvis du leier et kjøretøy i Firenze, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Firenze ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Firenze, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Firenze?

De fleste momondo-brukere leier Fiat Panda i Firenze, men Audi A3 er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Fiat Panda, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 192 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Fiat Panda i Firenze for så lite som 19 kr per dag. Leiebiler av typen Audi A3 i Firenze koster i gjennomsnitt 398 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 21 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz G-Class i Firenze?

For øyeblikket tilbyr LOCAUTO utleie av Mercedes-Benz G-Class i Firenze for i gjennomsnitt 1 052 kr per dag. Husk at tilgjengeligheten for leiebiler av typen Mercedes-Benz G-Class i Firenze fort kan endre seg.

Hvordan er været i Firenze, Italia i oktober?

I løpet av oktober ligger gjennomsnittstemperaturen i Firenze på 15 °C, og forventet nedbørsmengde er 100 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Firenze.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Firenze i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Firenze. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Firenze, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat Panda, Fiat 500 og Hyundai Accent.

Er været i Firenze representativt for resten av Tuscany?

Reisende som skal kjøre fra Firenze på en biltur rundt omkring i Tuscany eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 15 °C, og ca. 110 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Firenze

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Firenze

Utforsk flere leiebiler i Tuscany

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som , og i Tuscany

Start planleggingen av reisen til Firenze