Leiebil Firenze - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Firenze? Start søket her

Firenze, Tuscany, Italia4. nov. — 11. nov.
Samme leveringssted
Firenze, Tuscany, Italia
on. 4.11.
on. 11.11.

Oversikt over leiebilselskaper i Firenze

Alle større selskaper som leier ut biler i Firenze
Byråets vurdering: Bra 7.0

Poengsummen er basert på 131 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 76 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.2

Poengsummen er basert på 31 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 8.1

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.0

Poengsummen er basert på 22 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.1

Poengsummen er basert på 20 vurderinger


Informasjon om reisen din til Firenze

Det kan være en god løsning å bestille en billig leiebil i Firenze for å utforske nærområdet og det vakre distriktet Toscana. Firenze er en utmerket base med gode veiforbindelser. Det anbefales å booke leiebil på nett før du skal reise, ettersom du kan finne frem til svært gode tilbud og rimelige priser. Du kan for eksempel bestille leiebiler med fri kilometer og nødvendige forsikringer inkludert i prisen. Prisen varierer fra 100 NOK for en liten bil til over 750 NOK for en stor bil. Det er enkelt å filtrere søket etter ønskede egenskaper som elbil, automatgir eller bil med klimaanlegg.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Firenze?

Enkelte bilutleiere i Firenze krever at du er minst 21 år gammel. Det hender at du får leie bil når du har fylt 19 år, men du må uansett hatt førerkort i over ett år. Les betingelsene nøye, ettersom ekstra gebyr for billeie kan påløpe om du er under 25 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Italia ligger promillegrensen på 0,5. Du må naturlig nok holde øye etter fartskilt mens du kjører, men hovedsakelig er fartsgrensen i tettbygde områder 50 km/t og 90 km/t på hovedvei. Fartsgrensen på italienske motorveier pleier å være 110-130 km/t. Du må være oppmerksom på at det er veiavgift på motorveier, og du betaler enten i bommer eller ved å kjøpe oblat. Du må også være obs på miljøsoner i sentrum, kalt for Zona Traffico Limitato (ZTL). Du må ha tillatelse for å kjøre i disse sonene i gitte tidspunkt. Du alltid ha på kjørelyset når du kjører bil i Italia, uansett hvilken tid på døgnet det er.

Parkering

Det finnes mange store parkeringshus og parkeringsplasser i Firenze som er døgnåpne, inkludert Florence Parking, Parking Garage Italia og Firenze Parcheggi Spa parcheggio Parterre. Mange av dem ligger rett ved gamlebyen. Trafikken er begrenset i enkelte deler av byen, og det kan tidvis være vanskelig å finne parkering. Det anbefales derfor å kjøre til nærmeste parkeringshus og utforske sentrum til fots. Det koster vanligvis ca. 1-3 EUR (10-30 NOK) per time å parkere på parkeringsplass, og døgnprisen ligger ofte på ca. 20 EUR. Parkeringshus koster som regel litt mer. Hvis du bor på et hotell nært sentrum, anbefales det å la bilen stå ved hotellet om mulig og heller benytte den når du skal utforske distriktet.

Utfluktsmål i og rundt Firenze

Firenze er et ideelt sted å bo når du vil utforske Toscana. Inne i sentrum kan du shoppe og besøke kunstgallerier, og utenfor byen venter det mange spennende tettsteder som er verdt et besøk. Garfagnana er det rette stedet for friluftseventyr i fjellet, mens det skjeve tårnet i Pisa lokker til seg mange turister hvert år som sporenstreks stiller seg opp i «støtte-opp» posisjon. Det kan være veldig praktisk å ha leiebil for å komme seg frem, men det anbefales å la den stå på parkeringsplassen og heller utforske disse to spennende stedene til fots.

Hvilke forsikringer trenger man?

Egenandelen kan være høy når du leier bil i Firenze og Italia ellers, og mange velger derfor å tegne ekstra forsikringer som også dekker egenandelen. Det anbefales imidlertid å sjekke om kredittkortselskapet ditt dekker dette om du betaler med kredittkortet ditt. Du bør også sjekke hva reiseforsikringen din dekker. Andre nyttige forsikringer er kollisjonsforsikring og tyveriforsikring som fjerner det økonomiske ansvaret ditt, slik at du kun betaler egenandelen. Dette kalles også for selvrisikoforsikring, og det er vanlig at de inkluderes i prisen når du bestiller leiebil i Europa.

Kan man bruke det norske førerkortet i Firenze, eller må man ha et internasjonalt?

Internasjonalt førerkort er ikke påkrevd når du skal leie bil i Firenze, og du skal kunne bruke et norsk førerkort. NAF anbefaler imidlertid at du bestiller et internasjonalt førerkort når du skal til Italia allikevel. Dette kan du gjøre på nett eller på et av sentrene til NAF. Du må føre ute i god tid om du skal reise i sommersesongen, ettersom prosessen kan ta opptil 14 dager. Normalt sett vil det bare ta 3-4 dager.

Hvor i Firenze kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere bilen på utleiestasjoner i sentrum eller på Firenze lufthavn. Du får opp aktuelle alternativer når du bestiller online. Det er mulig å hente og levere på ulike steder. (Informasjon kontrollert: 26/05/2019).


Avstand fra Firenze til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bologna Guglielmo Marconi flyplass

Plus Florence

Via Santa Caterina D'Alessandria, 15

83,8 km fra flyplass

c-hotels Ambasciatori

Via Luigi Alamanni 3

84,4 km fra flyplass

Tsh Florence Lavagnini

Viale Spartaco Lavagnini 70 72

83,8 km fra flyplass

Plus Florence

Via Santa Caterina D'Alessandria, 15

83,8 km fra flyplass

c-hotels Ambasciatori

Via Luigi Alamanni 3

84,4 km fra flyplass

Tsh Florence Lavagnini

Viale Spartaco Lavagnini 70 72

83,8 km fra flyplass

Room Mate Luca

Via Xxvii Aprile 3

84,1 km fra flyplass

Residenza Conte di Cavour & Rooftop

Via Camillo Cavour 42

84,3 km fra flyplass

NH Collection Firenze Porta Rossa

Via Porta Rossa 19

85,1 km fra flyplass

Novotel Firenze Nord Aeroporto

Via Tevere 23

81,1 km fra flyplass

Grand Hotel Baglioni

Piazza Unita Italiana 6

84,6 km fra flyplass

Hilton Florence Metropole

Via del Cavallaccio 36

85,0 km fra flyplass

Hotel Ginori Al Duomo

Via Dei Ginori, 22/24/26

84,4 km fra flyplass

Aparthotel Quadra Key

Via Bardazzi Ruggero 49

82,7 km fra flyplass

Grand Hotel Cavour

Via Del Proconsolo 3

85,0 km fra flyplass

NH Firenze Anglo American

Via Garibaldi, 9

84,7 km fra flyplass

Grand Hotel Adriatico

Via Maso Finiguerra 9

84,7 km fra flyplass

Lhp Hotel River & Spa

Lungarno Della Zecca Vecchia 18

85,5 km fra flyplass

Hotel Astor

Via Maragliano 101

83,2 km fra flyplass

Plaza Hotel Lucchesi

Lungarno Della Zecca Vecchia 38

85,5 km fra flyplass


Leiebiler i Firenze

I oktober har vi kjørt 69 søk etter leiebiler i Firenze for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Firenze for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Firenze innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Alamo, Enterprise og National. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Firenze i november?

For leiebil en helg i Firenze i november, var gjennomsnittsprisen 534 kr med billigere tilbud fra 534 kr. 313 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Firenze, men for november er det ikke uvanlig å se priser så billig som 313 kr, avhengig av dine krav.

Hvilket leiebilselskap i Firenze har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos INTERRENT når du besøker Firenze. Med gjennomsnittspriser på 337 kr/dag på utleiestedet deres, er INTERRENT et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Firenze?

Alle leiebilselskapene i Firenze har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Firenze inkluderer Alamo, Enterprise og National, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Firenze i november?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Firenze i november. Firenze har i gjennomsnitt 70 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 6 °C i november. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Firenze vil koste deg i gjennomsnitt 358 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Firenze har flest utleiesteder?

keddy by Europcar har 3 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 591 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Firenze?

Hvis du leier et kjøretøy i Firenze, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Firenze ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Firenze, er fartsgrensen 130 km/t.


Finn hotell og fly til Firenze

 • Få den siste informasjonen om Firenze flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Firenze
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Firenze mest populære nabolag

  Finn hoteller i Firenze
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Firenze