Leiebil Skien, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Skien, Norge? Start søket her

Skien, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Skien, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Skien

Med en leiebil i Skien kan du enkelt komme deg både til og fra flyplassen, samt utforske nærområdene på en fleksibel og praktisk måte. Du kan velge mellom ulike selskaper for bilutleie, som Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Sixt og Hertz, i tillegg til forskjellige bilmodeller. Velg en liten og kompakt bil dersom du trenger et rimelig kjøretøy uten å ha behov for stor plass, eller velg en større SUV hvis du har flere passasjerer med eller mye bagasje. Du kan enten betale for bilen når du bestiller den eller når du henter den, og bilen kan hentes enten på Torp Sandefjord lufthavn eller i Skien sentrum.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Skien?

For å leie bil i Skien og i resten av Norge må du som hovedregel ha hatt førerkort i minimum ett år, som i teorien betyr at den laveste tillatte alderen er 19 år. Imidlertid har mange ulike selskaper for billeie egne aldersgrenser og restriksjoner, ofte for personer under 25 år eller over 75 år. Dette kan være krav om ekstra forsikringer, høyere gebyrer eller begrensninger i hvilke bilmodeller du kan velge mellom. Derfor er det viktig at du leser betingelsene og vilkårene nøye før du signerer avtalen.

Parkering

Det er gode muligheter for parkering i Skien sentrum, og de kommunale parkeringsplassene i sentrum er gratis på lørdager, og etter kl. 14:00 på hverdager. På alle øvrige offentlige parkeringsplasser, kan du betale med kort, mynt og mobil – enten med app fra EasyPark eller med sms.

Utfluktsmål i og rundt Skien

Med en leiebil i Skien kan du enkelt utforske både byen og resten av Grenland, som består av Porsgrunn, Bamble og Siljan. Sammen utgjør disse kommunene det urbane Telemark, og her er det utallige muligheter for å oppleve kulturhistorie, flotte naturperler, et pulserende festival- og kulturliv, i tillegg til moderne aktivitets- og idrettsanlegg. Med en egen bil har du ingen begrensninger på hvilke steder du kan besøke, og når du kan besøke dem. Mens du er i Skien bør du blant annet ta turen til badelandet i Skien fritidspark, som byr på moro for hele familien 362 dager i året. Familier trives også godt på Bakkestranda badeplass og på besøksgården Slusemesteren på Løveid. Dersom du ønsker mer luksus, kan du kjøre en tur til Farris bad for en fantastisk spaopplevelse.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal velge en leiebil i Skien er det minst like viktig at du har med riktige forsikringer. Noen forsikringer er allerede inkludert i leieavtalen, noen har du kanskje gjennom reiseforsikringen din og andre kan du vurdere å kjøpe utenom. Ansvarsforsikring, kaskoforsikring (CDW) og biltyveriforsikring er inkludert hos de fleste bilutleieselskaper. Kombinasjonen av disse sørger for at du får dekket det mest essensielle dersom uhellet skulle være ute. Dette inkluderer skader påført mennesker, dyr, andres kjøretøy, eiendeler og bygninger, i tillegg til at de sørger for at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader, hærverk eller tyveri i leiebilen. Størrelsen på denne egenandelen avhenger av biltypen. Dersom du har en gyldig reiseforsikring, dekker denne ofte både tyveri av eiendeler og personlig ulykkesforsikring, og hvis du er NAF-medlem med bilberging, gjelder denne også for leiebil i Europa. Er du ikke NAF-medlem, kan du tegne en egen rednings- og assistanseforsikring, men siden det ikke koster spesielt mye å ringe etter veihjelp i Norge, er denne forsikringen ofte unødvendig.

Hvor i Skien kan man hente og levere leiebilen?

Du kan velge å hente og levere bilen enten i Skien sentrum eller ved Torp Sandefjord lufthavn. Både Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Sixt og Hertz holder til på flyplassen, så her har du mange muligheter for å finne en bil som passer for deg. Dersom du heller ønsker å leie bilen i sentrum, kan du gjøre dette i Vestre Buktenveg 21 (Avis, Budget), Bedriftsvegen 92 (Sixt) eller Rektor Orns Gate 32 (Sixt). (Informasjon kontrollert: 22/05/2019).


Avstand fra Skien, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Skien

8 brukere har sett etter leiebiler i Skien med momondo i mars.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Skien for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Sixt og Hertz er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Skien. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Skien som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Skien har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Skien er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 645 kr fra utleiested i Skien. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Skien med en pris på 498 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Skien, Norge?

Flertallet av leiebilselskapene i Skien tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Sixt, Hertz og keddy by Europcar har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilket leiebilselskap i Skien har flest utleiesteder?

Sixt er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Skien, Norge. De har 3 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 908 kr i Skien, Norge.

Hva er fartsgrensen i Skien, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Skien er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Skien ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Skien, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Skien, Norge i mars?

Temperaturen i Skien i mars ligger normalt på 0 °C, og forventet nedbørsmengde er 51 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

For måneder som mars kan det være best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Skien. Det er vanligvis minusgrader på denne tiden av året, og det er høyere sjanse for snø og is.

Er været i Skien representativt for resten av Telemark?

Reisende som skal kjøre fra Skien på en biltur rundt omkring i Telemark eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 0 °C, og ca. 51 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Skien

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Skien

Finn hotell og fly til Skien

  • Få den siste informasjonen om Skien flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Skien
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Skien mest populære nabolag

    Finn hoteller i Skien