Leiebiler i Skien, Telemark

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Skien, Telemark? Start søket her!

Skien, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Skien, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Skien

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Skien

Hvilket leiebilselskap er billigst i Skien?

De billigste leiebilene i Skien finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 447 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Skien er 736 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Skien?

Ved leie av bil i Skien, velger de fleste av brukerne våre Toyota C-HR med en pris på i gjennomsnitt 1 282 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Volkswagen Golf SportWagen som i gjennomsnitt koster 452 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Toyota C-HR i Skien for så lite som 430 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Volkswagen Golf SportWagen for så lite som 450 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Skien

Med en leiebil i Skien kan du enkelt komme deg både til og fra flyplassen, samt utforske nærområdene på en fleksibel og praktisk måte. Du kan velge mellom ulike selskaper for bilutleie, som Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Sixt og Hertz, i tillegg til forskjellige bilmodeller. Velg en liten og kompakt bil dersom du trenger et rimelig kjøretøy uten å ha behov for stor plass, eller velg en større SUV hvis du har flere passasjerer med eller mye bagasje. Du kan enten betale for bilen når du bestiller den eller når du henter den, og bilen kan hentes enten på Torp Sandefjord lufthavn eller i Skien sentrum.

For å leie bil i Skien og i resten av Norge må du som hovedregel ha hatt førerkort i minimum ett år, som i teorien betyr at den laveste tillatte alderen er 19 år. Imidlertid har mange ulike selskaper for billeie egne aldersgrenser og restriksjoner, ofte for personer under 25 år eller over 75 år. Dette kan være krav om ekstra forsikringer, høyere gebyrer eller begrensninger i hvilke bilmodeller du kan velge mellom. Derfor er det viktig at du leser betingelsene og vilkårene nøye før du signerer avtalen.

Det er gode muligheter for parkering i Skien sentrum, og de kommunale parkeringsplassene i sentrum er gratis på lørdager, og etter kl. 14:00 på hverdager. På alle øvrige offentlige parkeringsplasser, kan du betale med kort, mynt og mobil – enten med app fra EasyPark eller med sms.

Med en leiebil i Skien kan du enkelt utforske både byen og resten av Grenland, som består av Porsgrunn, Bamble og Siljan. Sammen utgjør disse kommunene det urbane Telemark, og her er det utallige muligheter for å oppleve kulturhistorie, flotte naturperler, et pulserende festival- og kulturliv, i tillegg til moderne aktivitets- og idrettsanlegg. Med en egen bil har du ingen begrensninger på hvilke steder du kan besøke, og når du kan besøke dem. Mens du er i Skien bør du blant annet ta turen til badelandet i Skien fritidspark, som byr på moro for hele familien 362 dager i året. Familier trives også godt på Bakkestranda badeplass og på besøksgården Slusemesteren på Løveid. Dersom du ønsker mer luksus, kan du kjøre en tur til Farris bad for en fantastisk spaopplevelse.


Tilbud på Skien, Telemark bilutleie

Finn leiebil i Skien som passer for deg

Liten Leiebiler

469 kr - 1 226 kr

Alle biltyper

568 kr - 1 731 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Skien, Norge er 905 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Skien, Norge er i oktober. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 469 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Skien. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Skien kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Skien, Norge er 1 279 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Skien, Norge er i oktober. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 717 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Skien. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Skien kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Skien, Norge er 823 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Skien, Norge er i desember. Prisen er 4 % lavere enn resten av året med bare 860 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Skien. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Skien kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Skien, Norge er 833 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Skien, Norge er i juli. Prisen er 3 % lavere enn resten av året med bare 858 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Skien. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Skien kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Skien, Norge er 1 561 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Skien, Norge er i desember. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 1 323 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 18 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Skien. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Skien kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Skien

Alle større selskaper som leier ut biler i Skien, Telemark

Sunnycars

3 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Sixt

2 utleiesteder

AutoEurope

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Skien

Nedenfor er de mest populære hotellene i Skien

Kjøre med en leiebil i Skien - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Skien, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Når du planlegger å reise til Skien i juli, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Skien i juli med temperaturer som ligger på ca. 15 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 97 mm. Å leie en Økonomi i Skien vil koste deg i gjennomsnitt 527 kr/dag.

Fartsgrensen i bysonen i Skien er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Skien ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Skien, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Skien

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Skien

Start planleggingen av reisen til Skien


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Skien er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Skien, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.