Leiebiler i Venezia, Italia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Venezia, Italia? Start søket her

Venezia, VE, Italia
22. jun. — 29. jun.
Samme leveringssted
Venezia, VE, Italia
ti. 22.6.
12:00
ti. 29.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Venezia, Italia bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Cars

125 kr - 403 kr

All Car Types

125 kr - 1 359 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Venezia i Italia, koster 150 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Venezia i Italia, er i februar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 0 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 58 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Venezia. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Venezia kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Venezia funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Venezia i Italia, koster 480 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Venezia i Italia, er i januar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 0 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Venezia. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Venezia kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Venezia funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Venezia

Alle større selskaper som leier ut biler i Venezia, Italia
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

5,8

Valuta for pengene

6,1
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,2

Valuta for pengene

7,7
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

5,3

Valuta for pengene

7,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,7

Komfort

4,5

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

4,2

Valuta for pengene

4,7
9 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Lido Beach13,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Lido Beach125,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Lido Beach114,1 km

Informasjon om reisen din til Venezia

Det anbefales å sammenligne priser på nett for å finne frem til et billig og godt tilbud for leiebil i Venezia. Det finnes mange rimelige bilutleiere som du kan velge mellom, enten om du bare skal leie bil en dag for å dra på en spesiell utflukt eller om du trenger den under hele oppholdet ditt. Du kan enkelt velge ut hvilken bil du ønsker når du bestiller på nett, og prisen avhenger av størrelse, funksjoner, merke og andre egenskaper. Du kan for eksempel velge mellom små elbiler og store kjøretøy med automatgir. Fri kilometer, gratis avbestilling og andre fordeler er ofte inkludert i prisen når du er tidlig ute og bestiller online før avreise.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Venezia?

Aldersgrensen for å leie bil i Venezia kan variere mellom de ulike bilutleierne, og det er viktig at du leser betingelsene for billeie nøye. Du må som regel hatt lappen i minst 12 måneder, og enkelte selskaper kan i tillegg kreve at du er over 21 år gammel. I tillegg kan det påløpe ekstra avgifter om du er under 25 år gammel.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Motorveiene er avgiftsbelagte, og du betaler enten ved å kjøpe oblat eller ved å betale i bommene når du kjører inn på veien. Promillegrensen ligger på 0,5. Generelt sett er fartsgrensene i Italia 110-130 km/t på motorvei, 90 på hovedvei og 50 i tettbygde områder. Du må ha tillatelse for å kjøre i miljøsonene Zona Traffico Limitato (ZTL) i angitte tidsrom. Det er påbudt å bruke kjørelys døgnet rundt i Italia.

Parkering

Det enkleste er å parkere leiebilen i Venezias mange parkeringshus når du vil utforske sentrum, så sant du ikke har parkeringsmuligheter ved overnattingsstedet. Enkelte deler av den unike kanalbyen er dessuten stengt for biler, og du har ikke annet valg enn å benytte deg av vanntaxi og gondoler om du ikke vil spasere. Du kan for eksempel parkere ved Venezia Tronchetto Parking, Venice City Park Srl eller Garage San Marco Venezia.

Utfluktsmål i og rundt Venezia

Det finnes mange spennende steder du kan dra på utflukt til når du ferierer i Venezia. Et av disse stedene er Verona, en by med mange gallerier og severdigheter som Piazza delle Erbe. Det tar ca. halvannen time å kjøre fra Venezia. Kjør videre fra Verona til Padova for å besøke gamle palasser og Scrovegni-kapellet. Det er også koselig å spasere rundt i de trange bygatene og utforske små butikker. Provinsen Trentino og de majestetiske Dolomittene er også verdt et besøk, særlig om du er interessert i friluftsliv.

Hvilke forsikringer trenger man?

Forsikringer som dekker selvrisiko blir ofte inkludert i prisen, men dette må du sjekke opp i samtidig som du booker leiebil. Kollisjonsskadeforsikring er en av forsikringene som anbefales, ettersom den reduserer det økonomiske ansvaret ditt til bare egenandelen dersom du krasjer bilen. Du bør vurdere å kjøpe ekstra forsikringer som dekker egenandelen, dersom du synes den er for høy. Du bør imidlertid sjekke hvilke forsikringer som dekkes av reiseforsikringen din eller forsikringer fra kredittkortselskapet ditt før du bestemmer deg, slik at du unngår å bli dobbeltforsikret.

Kan man bruke det norske førerkortet i Venezia, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan benytte det norske førerkortet ditt når du skal leie bil i Venezia. EØS-modellen for førerkort er nemlig godkjent både i Norge og andre EU- og EØS-land, inkludert Italia. Internasjonalt førerkort er dermed ikke påkrevd, men NAF anbefaler det allikevel. Den kan bestille på nett, hovedkontoret til NAF i Oslo eller på nærmeste NAF Senter. Du bør beregne god tid fra mai-september, grunnet stor pågang på sentrene.

Hvor i Venezia kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen i Venezia sentrum på nærmeste utleiesituasjon, samt ved en av flyplassene. Det finnes to lufthavner nær byen, Marco Polo Airport og Treviso Airport. Du kan hente og levere bilen på ulike steder, ettersom du selv angir ønskede utleiestasjoner når du skal bestille leiebilen. (Informasjon kontrollert: 23/05/2019).


Avstand fra Venezia, Italia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Venezia Marco Polo flyplass

Leiebiler i Venezia

77 personer har sett etter leiebil i Venezia i juni.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Venezia for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Hertz, Thrifty og Dollar er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Venezia. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Venezia, Italia?

Flertallet av bilutleieselskapene i Venezia som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Venezia som Hertz, GREEN MOTION og MAGGIORE ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Venezia i juli?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Venezia i juli. Venezia har i gjennomsnitt 83 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 22 °C i juli. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Venezia vil koste deg i gjennomsnitt 1 189 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Venezia har flest utleiesteder?

Hertz er veldig populær i Venezia, Italia ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 4 utleiesteder i Venezia, Italia, og du kan forvente deg å betale ca. 712 kr/dag for leiebilen din i Venezia, Italia.

Hva er fartsgrensen i Venezia, Italia?

Når du bestiller en leiebil i Venezia, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Venezia er henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Venezia du befinner deg.

Hvordan er været i Venezia, Italia i juni?

I løpet av juni ligger gjennomsnittstemperaturen i Venezia på 20 °C, og forventet nedbørsmengde er 76 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Venezia.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Ettersom Venezia vanligvis opplever høye temperaturer i juni med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Venezia representativt for resten av Veneto?

Klimaet i Veneto i juni innebærer vanligvis temperaturer på 20 °C og en forventet nedbørsmengde på 85,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Venezia til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Start planleggingen av reisen til Venezia