Hoteller i Filipinene

Finn tilbud på 7 461 hoteller i Filipinene

Filipinene
1. apr. — 2. apr.2
sø. 2.4.
to. 6.4.

De beste hotellene i Filipinene

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Filipinene
Pris
kr83
kr2677
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Filipinene

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Filipinene

Pris

271 kr–819 kr

BILLIGSTE BY I FILIPINENEDavao City51 % billigereHoteller i Davao City er de billigste i Filipinene med en gjennomsnittspris på kun 271 kr per natt
DYRESTE BY I FILIPINENEBoracay33 % dyrereBoracay har de dyreste hotellene i Filipinene med rom med en gjennomsnittspris på 819 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I FILIPINENEManila59 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Manila enn noen annen by i Filipinene

Ting å gjøre i Filipinene


Hoteller i populære byer i Filipinene

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Filipinene, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Filipinene

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Filipinene
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
24 %forventet prisnedgang
29 %forventet prisøkning

Pris

748 kr–1 396 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 484 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
784 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Filipinene

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Filipinene

Laveste hotellpris

167 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Cebu

Hoteller i nærheten av flyplassen

7895

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Filipinene funnet siste 7 dager er 167 kr/natten. Denne prisen fås hos OYO 196 Destiny Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Cebu, det mest populære 5-stjerners hotellet i Filipinene(8,6/10 rating - basert på 1 094 anmeldelser).
Det er er 7 895 hoteller i Filipinene i nærheten av Manila Ninoy Aquino Intl. Manila Airport med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Filipinene. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Filipinene siste uken er 1 855 kr.

Informasjon om opphold i Filipinene

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Filipinene

Manila er en by du kan vurdere å bo i når du besøker Filippinene. Med noen av de beste hotellene i Filippinene, som Makati Palace Hotel, Peninsula Manila og Savoy Hotel Manila, tilbyr denne spennende og energiske metropolen pålitelige og praktiske offentlige transportsystemer. Med busser, jeepneys, jernbane og trehjulssykler, kan du være sikker på å komme deg rundt i byen mens du utforsker skjulte perler du vil oppleve. Iloilo er også en annen vakker by å vurdere å bo i når på din romantiske ferie i Filippinene. Denne fantastiske byen har et trygt og praktisk offentlig transportsystem og elegante hoteller som LA Fiesta Hotel, Injap Tower Hotel og Venezia Suites Iloilo. Daglige busser, jeepneys, skyttelbusser og ferger gir enkel tilgang til alle deler av denne byen. Iloilo er en by det er verdt å prioritere når du er på tur til Filippinene.

Hvis du ønsker å utforske utendørs, bør du besøke Carbin Reef i Bacolod. Strendene rundt dette stedet kan du besøke mot en avgift, og de er populære for snorkling. Du kan også sette deg ned og nyte solen, eller svømme i det krystallklare vannet, eller fiske etter ulike tropiske fisk. De små vil nyte hvert minutt på den gylne sanden mens de leter etter skjulte skatter. Det er barnevennlige hoteller med komfortable rom i denne byen. Strendene ligger i nærheten av flere fantastiske hoteller, inkludert RedDoorz @ Downtown Bacolod, Seda Capitol Central og Suites at Calle Nueva. Hvis du trives best utendørs, gå til Guadalupe Mabugnao Mainit Hot Spring National Park, en betalt attraksjon i Cebu City, og opplev hytter og bassenger, varme kilder, og statuer av de hellige. Mens du er her, bør du sikre deg et rom på et av de flotte hotellene som Tsai Hotel And Residences og Fuente Oro Business Suites.


momondos favoritthoteller i Filipinene

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Filipinene

Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Filipinene hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Når alle alternativene for overnatting i Filipinene er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Filipinene