De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Filipinene

Hoteller i Filipinene

Finn tilbud på 7 887 hoteller i Filipinene

Filipinene
18. Apr — 19. Apr2
Sat 13.4.
Wed 17.4.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Filipinene

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Filipinene
Pris
kr387
kr2310
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Filipinene

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Filipinene

Pris

188 kr–773 kr

BILLIGSTE BY I FILIPINENELapu-Lapu City50 % billigereHoteller i Lapu-Lapu City er de billigste i Filipinene med en gjennomsnittspris på kun 188 kr per natt
DYRESTE BY I FILIPINENEEl Nido52 % dyrereEl Nido har de dyreste hotellene i Filipinene med rom med en gjennomsnittspris på 773 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I FILIPINENEBaguio64 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Baguio enn noen annen by i Filipinene

Ting å gjøre i Filipinene


Hoteller i populære byer i Filipinene

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Filipinene, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Filipinene

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Filipinene
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
31 %forventet prisnedgang
24 %forventet prisøkning

Pris

655 kr–1 260 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
906 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 418 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Filipinene

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Filipinene

Laveste hotellpris

173 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Manila Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

8999

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Filipinene funnet siste 7 dager er 173 kr/natten. Denne prisen fås hos Pacific Pensionne, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Manila Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Filipinene(8,6/10 rating - basert på 3 215 anmeldelser).
Det er er 8 999 hoteller i Filipinene i nærheten av Manila Ninoy Aquino Intl. Manila Airport Hotel med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Filipinene. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Filipinene siste uken er 4 780 kr.

Informasjon om opphold i Filipinene

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Filipinene

Hvilke byer i Filippinene er det best å bo i?

Manila er en by du kan vurdere å bo i når du besøker Filippinene. Med noen av de beste hotellene i Filippinene, som Makati Palace Hotel, Peninsula Manila og Savoy Hotel Manila, tilbyr denne spennende og energiske metropolen pålitelige og praktiske offentlige transportsystemer. Med busser, jeepneys, jernbane og trehjulssykler, kan du være sikker på å komme deg rundt i byen mens du utforsker skjulte perler du vil oppleve. Iloilo er også en annen vakker by å vurdere å bo i når på din romantiske ferie i Filippinene. Denne fantastiske byen har et trygt og praktisk offentlig transportsystem og elegante hoteller som LA Fiesta Hotel, Injap Tower Hotel og Venezia Suites Iloilo. Daglige busser, jeepneys, skyttelbusser og ferger gir enkel tilgang til alle deler av denne byen. Iloilo er en by det er verdt å prioritere når du er på tur til Filippinene.

Hva er de beste tingene å gjøre i Filippinene?

Hvis du ønsker å utforske utendørs, bør du besøke Carbin Reef i Bacolod. Strendene rundt dette stedet kan du besøke mot en avgift, og de er populære for snorkling. Du kan også sette deg ned og nyte solen, eller svømme i det krystallklare vannet, eller fiske etter ulike tropiske fisk. De små vil nyte hvert minutt på den gylne sanden mens de leter etter skjulte skatter. Det er barnevennlige hoteller med komfortable rom i denne byen. Strendene ligger i nærheten av flere fantastiske hoteller, inkludert RedDoorz @ Downtown Bacolod, Seda Capitol Central og Suites at Calle Nueva. Hvis du trives best utendørs, gå til Guadalupe Mabugnao Mainit Hot Spring National Park, en betalt attraksjon i Cebu City, og opplev hytter og bassenger, varme kilder, og statuer av de hellige. Mens du er her, bør du sikre deg et rom på et av de flotte hotellene som Tsai Hotel And Residences og Fuente Oro Business Suites.

Hvilke byer i Filippinene har det beste utelivet?

For en minneverdig kveldsopplevelse, bør du vurdere å bestille hotell i Boracay eller Makati på Filippinene, der du og vennene dine kan dra ut på kveldstid. Et komfortabelt rom på et av de billige hotellene i Boracay på Filippinene gjør det enkelt å danse og spise på flotte nattklubber som Boracay PubCrawl, Paraw Beach Club og Boracay Sports Bar. Hvis du heller vil besøke Makati, kan du forvente å komme deg inn i førsteklasses nattklubber som XYLO, Revel, Strumm's Makati og Curator. Makati har utrolige matretter som tar matscenen med storm. Når du reiser til Makati, er det lett å finne billige hoteller, og du kan nyte deilige retter, inkludert kreativ asiatisk fusion, cocktailer og enestående brygget kaffe.

Hvilke byer i Filippinene har mest historie og kunst?

Pasig er populær for sine ulike kunstgallerier og historiske museer. Besøkende hvis lidenskap er historie og kunst bør vurdere å bestille romslige rom på et av de billige hotellene i denne byen på Filippinene, for eksempel Ace Hotel and Suites og Richmonde Hotel Ortigas. En romantisk tur til et av disse hotellene gir deg god beliggenhet for å utforske historiske landemerker og kunstgallerier. Gallerier som Pinto Art Museum og Art in Island krever en inngangsavgift, mens inngang til Pasig City Museum er gratis. Den travleste måneden for turisme i Pasig er november. Quezon City, akkurat som Pasig, har også mange historiske landemerker og kunstgallerier. Dessuten har byen fantastiske hoteller å velge mellom, inkludert Eastwood Richmonde Hotel og Novotel Manila Araneta Center, som lar deg fordype deg i den rike historien og utforske kunst i verdensklasse. En ferie i Quezon City vil ikke være komplett uten et besøk ved attraksjoner som Quezon City og 3D-museet, der du må betale en avgift. Det er travlest i byn i januar, april og mai.

Når er det billigst å besøke Filipinene?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Filipinene er september. I gjennomsnitt koster det kun 389 kr per natt i september. Den dyreste måneden for overnattinger i Filipinene er oktober.

Hvor i Filipinene velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Cebu City som er den mest populære byen i Filipinene.

Hvilken by i Filipinene har de dyreste hotellrommene?

El Nido er den dyreste byen for hotellovernattinger i Filipinene. Prisen per natt ligger på 730 kr og er 83 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Filipinene.

Hvilken by i Filipinene har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Filipinene på budsjett, bør du planlegge å overnatte i El Nido som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 72 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i El Nido normalt på 86 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Filipinene fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 30 306 tilbydere å velge mellom fra Filipinene hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Filipinene fra hoteller sist?

Priser for Filipinene fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Filipinene

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Filipinene

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Filipinene gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Filipinene hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Filipinene?

Når alle alternativene for overnatting i Filipinene er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Filipinene på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Filipinene


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sat 13.4.
Wed 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post