Hoteller i Singapore, Singapore

Finn tilbud på 612 hoteller i Singapore, Singapore

Singapore, Singapore
1. feb. — 2. feb.2
to. 2.2.
ma. 6.2.

De beste hotellene i Singapore

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Singapore
Pris
kr198
kr5245
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Singapore

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Singapore

Pris

665 kr–1 887 kr

BILLIGSTE BYDEL I SINGAPOREGeylang47 % billigereHoteller i Geylang er de billigste i Singapore med en gjennomsnittspris på kun 665 kr per natt
DYRESTE BYDEL I SINGAPOREOrchard33 % dyrereOrchard har de dyreste hotellene i Singapore med rom med en gjennomsnittspris på 1 887 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I SINGAPOREOrchard68 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Orchard enn noen andre land i Singapore

Ting å gjøre i Singapore


Hoteller i populære bydeler i Singapore

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Singapore, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Singapore

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Singapore
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
37 %forventet prisnedgang
47 %forventet prisøkning

Pris

1 736 kr–5 151 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
3 605 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 483 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Singapore på er: 4-5 stjerne, 59 dag før.

1-2 stjerne

585 kr–625 kr

3 stjerne

991 kr–1 031 kr

4-5 stjerne

2 032 kr–2 151 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Singapore

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Singapore

Laveste hotellpris

525 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Regent Singapore

Hoteller i nærheten av flyplassen

1785

Gjennomsnitt antall netter på opphold

9 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Singapore funnet siste 7 dager er 525 kr/natten. Denne prisen fås hos Coziee Lodge (Sg Clean), a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Regent Singapore, det mest populære 5-stjerners hotellet i Singapore.
Det er er 1 785 hoteller i Singapore i nærheten av Singapore Changi. Ambassador Transit Lounge Singapore T2 med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 9 dager når e bor på i Singapore. Gjennomsnittprisen for 9 dager i Singapore siste uken er 24 386 kr.

Singapore reisetips

Hvis du vil finne et billig hotell i Singapore kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent SGD 11 (ca 70 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt SGD 44 (ca 270 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller, finner du fra ca SGD 59 (ca 360 NOK) per natt. Om du ønsker et hotell i Singapore med svømmebasseng, koster dette fra rundt SGD 96 (ca 580 NOK) per natt.

Singapore har et velfungerende nettverk av offentlig transport. Det består av busser, og t-baner. T-banen heter MRT og er nok det raskeste offentlige transportalternativet. De aller fleste attraksjonene er tilgjengelig i gåavstand fra MRT-stasjoner i byen. Du kjøper enkeltbilletter i automater eller billettluke på alle MRT-stasjoner. Men det kan lønne seg å kjøpe et Singapore Tourist Pass som koster ca SGD 10 (ca 80 NOK). Du kan kjøpe passet på MRT-stoppene Orchard, City Hall, Raffles Place, blant annet.

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Singapore, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Singapore er en av de tryggeste byene i verden, og har veldig høyt fokus på lov og orden, og har overvåkningskameraer som dekker så og si hvert hjørne av bystaten. Pass uansett godt på tingene dine når du er på folksomme steder.

Det er en annen type stikkontakt i Singapore, så du må ha med adapter.

Tips er ikke forventet i Singapore, ettersom dette allerede er inkludert i regningen.


Hvor mye koster et hotell i Singapore per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Singapore med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 581 kr

Gjennomsnittlig 769 kr

Dyrest 1 094 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Singapore

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Singapore
Finn hosteller i Singapore

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Singapore

Disse hotellene i Singapore har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Singapore

Singapore ligger i Sørøst Asia og er en bystat ytterst på Malayahalvøya ved Malakkastredet. Byen er svært moderne og har en størrelse på omtrent Oslo og omegn, men med langt flere innbyggere. Bystaten er full av moderne shoppingsentre og imponerende skyskrapere, spesielt i Central Business District, kalt CDB. Det er mest populært å bo i områdene i og rundt Central Business District, sør og sørvest i Singapore.

For barnefamilier som vil være i nærheten av behagelige strender og underholdning, er et hotell på Sentosa et godt valg. Sentosa er en øy som ligger rett sør for sentrum av Singapore. Den er svært populær med fornøyelsespark, strender, beach klubber, lekre hoteller og golfbaner. Bor du her med barna bør dere virkelig ta turen til Universal Studios og familievennlige Palawan Beach.

For vennegjengen og par som vil bo i byen, nære restauranter, kaféer og shopping, er det perfekt å velge et hotell rundt Orchard Road, Clark Quay og Central Business District eller i Tiong Bahru. Orchard Road er shopping-sentrum med masse kjøpesentre og merke-butikker. Clark Quay er fullpakket med barer og restauranter langs med Singaporeelven. Tiong Bahru har mange små, koselige brunsjsteder og trendy butikker. For backpackere er det populært å bo i området rundt Arab Street og Little India. Her er det spennende markeder, kule og trendy barer og gode restauranter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Singapore

Denne moderne bystaten ligger perfekt til i varmt klima, med lang kyst og er blitt et knutepunkt for både næringsliv og turisme. Singapore tiltrekker seg mange reisende på grunn av sin imponerende arkitektur. Skyskraperne skyter høyt opp i været, og det er selvfølgelig også som regel en sky-bar på toppen. Dette er et sted du virkelig kan nyte drinker og fantastisk utsikt. Dra for eksempel til lekre Marina Bay Sands, med sin populære takterrasse som er både restaurant, bar og nattklubb. Ikke bare er Singapore barer og skyskrapere, men også et sted der du finner helt fantastisk mat. Singapores beliggenhet har gjort at matinfluenser fra land som Kina, Malaysia, Indonesia, Japan og India har blandet seg her, og du får det beste av asiatisk mat på hawker-sentere rundt omkring i byen. Her finnes det utrolig rimelig og smakfull mat for alle smaker.

Singapore er en by som verner om naturen og tilbyr både turister og lokale spennende turmuligheter. Tilbring gjerne noen timer i botanisk hage, der du kan se utstillinger av nasjonalblomsten, orkidé. Vil du kjenne på strandlivet, kan du bade på østkysten eller ute på Sentosa Beach. Dersom du vil være enda mer aktiv til tross for det varme været, kan du gå den populære Tree Top Walk, der du går ulike godt tilpassede turer høyt oppe i jungelen.

Du kommer til å bli forelsket i denne storbyen som har alt fra fantastisk vær, pulserende byliv og noe av den mest smakfulle maten i verden.


Informasjon om opphold i Singapore

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Singapore

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 9 netter i Singapore.

Prisen på et hotell i Singapore avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 2 038 kr per natt.

I august er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Singapore. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 37 %.

Prisene på hotellrom i Singapore vil være på sitt laveste på tirsdag, og på sitt høyeste på mandag.

Du må ut med ca. 2 334 kr for et luksushotellrom i Singapore. Dette er en økning på 129 kr % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Singapore, som vanligvis vil ha en prislapp på 2 038 kr per natt.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Singapore kan koste deg 522 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 1 515 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Singapore.

Changi, Jurong West, Chinatown og Yishun i Singapore er blant de mest populære områdene å bo i.

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Singapore i løpet av februar, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 165 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i februar med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Singapore vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner som Sentosa og Bugis Street Shopping District.

Ja, Singapore har 150 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Singapore, er C1203a Green Haven Malaysia Netflix100mbp By Stay det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Singapore.

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Singapore. Det er for øyeblikket flere 156 vandrehjem i dette området og Coziee Lodge (Sg Clean) er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Singapore.


momondos favoritthoteller i Singapore

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Singapore
Holiday Inn Singapore Orchard City Centre

Holiday Inn Singapore Orchard City Centre

11 Cavenagh Road, Singapore, Singapore

8,1