Hoteller i Sri Lanka

Finn tilbud på 8 943 hoteller i Sri Lanka

Sri Lanka
10. des. — 11. des.2
ma. 11.12.
fr. 15.12.

De beste hotellene i Sri Lanka

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Sri Lanka
Pris
kr108
kr1839
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Sri Lanka

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Sri Lanka

Pris

145 kr–867 kr

BILLIGSTE BY I SRI LANKAKandy56 % billigereHoteller i Kandy er de billigste i Sri Lanka med en gjennomsnittspris på kun 145 kr per natt
DYRESTE BY I SRI LANKAGalle62 % dyrereGalle har de dyreste hotellene i Sri Lanka med rom med en gjennomsnittspris på 867 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SRI LANKAColombo57 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Colombo enn noen annen by i Sri Lanka

Ting å gjøre i Sri Lanka


Hoteller i populære byer i Sri Lanka

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Sri Lanka, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Sri Lanka

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sri Lanka
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
55 %forventet prisnedgang
51 %forventet prisøkning

Pris

435 kr–1 958 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
316 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
977 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Sri Lanka

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Sri Lanka

Laveste hotellpris

174 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Mandarina Colombo

Hoteller i nærheten av flyplassen

2161

Gjennomsnitt antall netter på opphold

13 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Sri Lanka funnet siste 7 dager er 174 kr/natten. Denne prisen fås hos girilena resort, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Mandarina Colombo, det mest populære 5-stjerners hotellet i Sri Lanka(8,1/10 rating - basert på 906 anmeldelser).
Det er er 2 161 hoteller i Sri Lanka i nærheten av Colombo Bandaranayike Intl. Green Star Residence med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 13 dager når e bor på i Sri Lanka. Gjennomsnittprisen for 13 dager i Sri Lanka siste uken er 10 824 kr.

Informasjon om opphold i Sri Lanka

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Sri Lanka

Hvilke byer i Sri Lanka er det best å bo i?

Sri Lanka er en vidunderlig øy for eventyrlystne besøkende. Med alt fra flotte strender til tette regnskoger, fantastiske togreiser og unike gamle templer, har Sri Lanka mye å by på. Selv hoteller i Sri Lanka har fasiliteter i verdensklasse for å møte behovene til alle besøkende på ferie. Byer hvor du kan finne flotte Sri Lanka-hoteller er Colombo, hovedstaden, Kandy, Galle, Hikkaduwa, Negombo, Nuwara Eliya, Ella, Mirissa og Unawatuna. De fleste hoteller i disse byene i Sri Lanka varierer fra luksusalternativer til standard- og budsjettalternativer. I tillegg har de fleste av disse byene et godt tilkoblet transportsystem. Offentlig transport inkluderer busser, drosjer og trehjulssykler. Bilutleie er også tilgjengelig, og prisene kan variere fra ett selskap til et annet.

Hva er de beste tingene å gjøre i Sri Lanka?

Marco Polo beskrev en gang stedet som en av de fineste øyene på jorden, og Sri Lanka er både flott og beundringsverdig. En av de populære attraksjonene er Adam's Peak, et kjegleformet fjell som ruver i et variert biologisk miljø i det sentrale Sri Lanka. Denne turistattraksjonen med betalt inngang er ideell for fotturer og opplevelser. En annen attraksjon er Galle, en tidligere koloniby med sjarm og karakter som byr på en avslappende pause. Andre steder inkluderer Sigiriya, som har en gammel steinfestning, Kandy, kjent for sin buddhistiske kultur, Jaffna, et landbruksvidunder, og Yapahuwa, en gang sett på som Relikvien etter Buddhas tann, perfekt for en dagstur. Mot en liten avgift kan du besøke disse attraksjonene og lære mer om Sri Lanka. Bare se etter billige hoteller i Sri Lanka, som Hotel Surasa, for å spare penger på reisen og for å få mest mulig ut av de beste attraksjonene under ferien

Hvilke byer i Sri Lanka har de beste utestedene?

Strandfester i Colombo, og Unawatuna og Hikkaduwa, er fristende kjent for sine oppslukende underholdning. Her er det ganske mange nattklubber og karaokebarer hvor du kan henge på kveldstid. Pulserende diskoteker og arenaer er klare så du kan vise frem dine musikktalenter. Nattbasarer i byen Colombo lar deg handle på kveldstid. Byen Bentota inviterer deg med på et flytende diskotek, populært kjent som Ceysands. I tillegg til endeløse kvelder med underholdning, er Sri Lanka sine byer kjent for deilige retter. Ris og karri er hovedkostholdet i dette landet, og besøkende syns det er veldig godt. Lokale matvarer inkluderer sour fish curry (lokalt kjent som ambul tiyal), kottu roti, kylling karri, og grønn jackfrukt-curry. Te regnes som den nasjonale drikken og er blant de mest fremragende i verden. Du kan smake på toddy, en mildt alkoholholdig gjæret drikke tappet fra palmer, eller arrack, en potent brennevin tilberedt fra palmers sevje. Alt du trenger er å bestille hotell i Sri Lanka, spesielt mellom desember og april, i høysesongen.

Hvilke byer i Sri Lanka har mest historie og kunst?

Begynn med Anuradhapura for å oppleve de hellige historiske stedene og strukturene, historiene om yore, mange gamle buddhistiske templer, viltvoksende gangveier som viser de gamle ruinene, arkeologiske bevis på tidligere mektige kongedømmer, og fantastiske stupaer som ruver over trærne. Den neste byen med en historisk fortid er Polonnaruwa, kjent for sine gamle ruiner, gamle gjenstander, gamle graver og strukturelle rester av ikoniske statuer og templer. Ikke glem å sjekke ut Thuparamaya-helligdommen og det praktfulle kongepalasset før du forlater Polonnaruwa City. Sri Lankas museer er også flotte steder å lære mer om landets fascinerende historie. Eksempler er Nasjonalmuseet i Colombo, Colombo Dutch Museum, Nasjonalmuseet i Galle, Mask Museum i Ambalangoda, Anuradhapura folk Museum, og Nasjonalmuseet i Kandy, inkludert Nasjonalmuseet i Ratnapura. Inngangsavgiften gjelder alle som besøker museene. Disse historiske stedene og museene er travlest fra desember til mars og roligst mellom mai og september under monsunregnet. Finn billige hoteller i Sri Lanka, som Fairway Colombo, for å nyte en historisk reise gjennom flere byer.

Når er det billigst å besøke Sri Lanka?

Når du reiser til Sri Lanka, er det best å legge reisen til mars, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i Januar – kun 555 kr per natt.

Hvor i Sri Lanka velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Colombo enn noen andre byer når de reiser til Sri Lanka.

Hvilken by i Sri Lanka har de dyreste hotellrommene?

Kandy er den dyreste byen for hotellovernattinger i Sri Lanka. Prisen per natt ligger på 308 kr og er 19 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Sri Lanka.

Hvilken by i Sri Lanka har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Sri Lanka på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Galle som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 74 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Galle normalt på 66 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sri Lanka fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 27 607 tilbydere å velge mellom fra Sri Lanka hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sri Lanka fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Sri Lanka ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Sri Lanka

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sri Lanka

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Sri Lanka gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Sri Lanka og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Sri Lanka?

Du kan finne et flott sted å bo i Sri Lanka ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Sri Lanka på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.