Hoteller i Thailand

Finn tilbud på 23 194 hoteller i Thailand

Thailand
22. sep. — 23. sep.2
lø. 23.9.
on. 27.9.

De beste hotellene i Thailand

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Thailand
Pris
kr376
kr2022
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Thailand

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Thailand

Pris

312 kr–1 260 kr

BILLIGSTE BY I THAILANDAo Nang45 % billigereHoteller i Ao Nang er de billigste i Thailand med en gjennomsnittspris på kun 312 kr per natt
DYRESTE BY I THAILANDKoh Samui55 % dyrereKoh Samui har de dyreste hotellene i Thailand med rom med en gjennomsnittspris på 1 260 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I THAILANDBangkok85 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Bangkok enn noen annen by i Thailand

Ting å gjøre i Thailand


Hoteller i populære byer i Thailand

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Thailand, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Thailand

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Thailand
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
25 %forventet prisnedgang
23 %forventet prisøkning

Pris

907 kr–1 566 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 117 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 697 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Thailand

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Thailand

Laveste hotellpris

226 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Melia Koh Samui

Hoteller i nærheten av flyplassen

6046

Gjennomsnitt antall netter på opphold

9 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Thailand funnet siste 7 dager er 226 kr/natten. Denne prisen fås hos The Pat Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Melia Koh Samui, det mest populære 5-stjerners hotellet i Thailand(9,1/10 rating - basert på 1 122 anmeldelser).
Det er er 6 046 hoteller i Thailand i nærheten av Bangkok Suvarnabhumi. Louis Tavern Dayrooms At Suvarnabhumi Airport med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 9 dager når e bor på i Thailand. Gjennomsnittprisen for 9 dager i Thailand siste uken er 11 576 kr.

Informasjon om opphold i Thailand

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Thailand

Hvilke byer i Thailand bør du bo i?

Thailand er et land med mange spennende byer og steder å besøke. Blant de mest populære er blant annet Bangkok, hvor du finner mange gode alternativer når det kommer til kollektivtransport, som buss, T-bane og Sky Trains så du enkelt kan komme deg rundt i byen. Her kan du bo på Millennium Hilton Bangkok. Tar du turen til Phuket og bor på The Memory at On On Hotel kan du benytte deg av for eksempel både buss og tuk tuk, så du kan oppleve byen autentisk på nært hold. Reiser du til Chiang Mai er kollektivtransportalternativene litt færre, men du kan finne busser og også alternativer som er mer spesifikke for området som for eksempel songthaew som er en rød pickup-taxi som mye av lokalbefolkningen foretrekker. Du finner også alternativer som Uber og Grab som lar deg enkelt bestille skyss via en app på mobiltelefonen din om det skulle være ønskelig. Når du reiser i Thailand kan du finne transportalternativer som du er mer komfortabel med fordi de ligner det vi har her hjemme, eller alternativer som lar deg virkelig smake på lokalkulturen og oppleve landet på nært hold når du bor på hotell i Thailand.

Hva er noen populære attraksjoner i Thailand?

Thailand har masser av kultur og historie å by på, og finner du billige hoteller i Thailand kan du også finne attraksjoner som interesserer de aller fleste. Arkitektur og historie går ofte hånd i hånd, og hvis det er noe som tenner en gnist i deg så bør du besøke The Grand Palace i Bangkok. Stedet var en tidligere kongelig bolig, og har mange forskjellige bygninger å utforske. Du kan også ta turen til Wat Arun, et buddhistisk tempel som også ligger i Bangkok. Ønsker du å ta et dypdykk i Thailands shopping kan du ta turen til Sunday Walking Street Market i Phuket, hvor du også kan finne masser av thailandsk street food, og du kan bo på Lamoon Resotel like i nærheten. Thailand har også masser av natur- og dyreopplevelser å by på, og du kan for eksempel begi deg ut på guidede jungelturer for å oppleve vill natur i dette spennende landet.

Hvilke byer i Thailand har det beste utelivet?

Det er flere byer i Thailand som har bra uteliv å tilby. Når du skal bestille hotell i Thailand kan uteliv være en avgjørende faktor. Byer som Bangkok og Phuket har masser å by på, som for eksempel lokale destillerier, klubber i strandkanten og hele gater fylt med barer som du kan hoppe mellom. Du finner også masser av street food og selvfølgelig autentisk thaimat som kan gjøre kvelden komplett når du besøker et av Thailands hotell. Du kan finne billige hoteller i Thailand, bestille gjennom momondo, og ta fatt på alt som dette landet har å by på ved hjelp av noen få tastetrykk.

Hvilke byer i Thailand har mest historie og kunst?

Thailand er et land fylt med historie og kunst, og du har mange museer og historiske bygninger å velge mellom når du er på utkikk etter kunst og historie i landet. Du kan for eksempel besøke Bangkokian Museum i Bangkok – bestående av små, sjarmerende hus bygget på 30-tallet som gir innsikt i thailandsk liv for nesten et århundre siden. For en interaktiv opplevelse kan du besøke Museum Siam, også i Bangkok, og ønsker du å oppleve samtidskunt kan du besøke MOCA Bangkok.

Når er det billigst å besøke Thailand?

Med en prislapp på kun 892 kr per natt i gjennomsnitt, er Januar den billigste måneden for hotellovernattinger i Thailand. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Thailand er Desember.

Hvor i Thailand velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Bangkok enn noen andre byer når de reiser til Thailand.

Hvilken by i Thailand har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 446 kr per natt er Koh Samui den dyreste byen for hotellovernattinger i Thailand. Gjennomsnittsprisen på 446 kr er ca. 40 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Thailand har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Thailand på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Chiang Rai som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 72 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Chiang Rai normalt på 66 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Thailand fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 69 800 tilbydere å velge mellom fra Thailand hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Thailand fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Thailand ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Thailand

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Thailand

Hoteller i andre regioner i Thailand

Finn gode hotelltilbud i disse populære regionene i Thailand