Hoteller i Thailand

Finn tilbud på 63 557 hoteller i Thailand

Thailand
13. aug. — 14. aug.2
sø. 14.8.
to. 18.8.

De beste hotellene i Thailand

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Thailand
Pris
kr123
kr2331
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Thailand

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Thailand

Pris

265 kr–827 kr

BILLIGSTE BY I THAILANDKrabi41 % billigereHoteller i Krabi er de billigste i Thailand med en gjennomsnittspris på kun 265 kr per natt
DYRESTE BY I THAILANDKoh Samui46 % dyrereKoh Samui har de dyreste hotellene i Thailand med rom med en gjennomsnittspris på 827 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I THAILANDBangkok82 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Bangkok enn noen annen by i Thailand

Ting å gjøre i Thailand


Hoteller i populære byer i Thailand

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Thailand, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Thailand

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Thailand
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
39 %forventet prisnedgang
26 %forventet prisøkning

Pris

414 kr–916 kr

Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
6 504 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 629 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Thailand

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Thailand

Laveste hotellpris

124 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Hoteller i nærheten av flyplassen

199

Gjennomsnitt antall netter på opphold

15 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Thailand funnet siste 7 dager er 124 kr/natten. Denne prisen fås hos P Plus Hotel, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, det mest populære 5-stjerners hotellet i Thailand(8,4/10 rating - basert på 134 anmeldelser).
Det er er 199 hoteller i Thailand i nærheten av Bangkok Suvarnabhumi. Louis Tavern Dayrooms At Suvarnabhumi Airport med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 15 dager når e bor på i Thailand. Gjennomsnittprisen for 15 dager i Thailand siste uken er 10 840 kr.

Informasjon om opphold i Thailand

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Thailand

Thailand er et land med mange spennende byer og steder å besøke. Blant de mest populære er blant annet Bangkok, hvor du finner mange gode alternativer når det kommer til kollektivtransport, som buss, T-bane og Sky Trains så du enkelt kan komme deg rundt i byen. Her kan du bo på Millennium Hilton Bangkok. Tar du turen til Phuket og bor på The Memory at On On Hotel kan du benytte deg av for eksempel både buss og tuk tuk, så du kan oppleve byen autentisk på nært hold. Reiser du til Chiang Mai er kollektivtransportalternativene litt færre, men du kan finne busser og også alternativer som er mer spesifikke for området som for eksempel songthaew som er en rød pickup-taxi som mye av lokalbefolkningen foretrekker. Du finner også alternativer som Uber og Grab som lar deg enkelt bestille skyss via en app på mobiltelefonen din om det skulle være ønskelig. Når du reiser i Thailand kan du finne transportalternativer som du er mer komfortabel med fordi de ligner det vi har her hjemme, eller alternativer som lar deg virkelig smake på lokalkulturen og oppleve landet på nært hold når du bor på hotell i Thailand.

Thailand har masser av kultur og historie å by på, og finner du billige hoteller i Thailand kan du også finne attraksjoner som interesserer de aller fleste. Arkitektur og historie går ofte hånd i hånd, og hvis det er noe som tenner en gnist i deg så bør du besøke The Grand Palace i Bangkok. Stedet var en tidligere kongelig bolig, og har mange forskjellige bygninger å utforske. Du kan også ta turen til Wat Arun, et buddhistisk tempel som også ligger i Bangkok. Ønsker du å ta et dypdykk i Thailands shopping kan du ta turen til Sunday Walking Street Market i Phuket, hvor du også kan finne masser av thailandsk street food, og du kan bo på Lamoon Resotel like i nærheten. Thailand har også masser av natur- og dyreopplevelser å by på, og du kan for eksempel begi deg ut på guidede jungelturer for å oppleve vill natur i dette spennende landet.

Det er flere byer i Thailand som har bra uteliv å tilby. Når du skal bestille hotell i Thailand kan uteliv være en avgjørende faktor. Byer som Bangkok og Phuket har masser å by på, som for eksempel lokale destillerier, klubber i strandkanten og hele gater fylt med barer som du kan hoppe mellom. Du finner også masser av street food og selvfølgelig autentisk thaimat som kan gjøre kvelden komplett når du besøker et av Thailands hotell. Du kan finne billige hoteller i Thailand, bestille gjennom momondo, og ta fatt på alt som dette landet har å by på ved hjelp av noen få tastetrykk.

Thailand er et land fylt med historie og kunst, og du har mange museer og historiske bygninger å velge mellom når du er på utkikk etter kunst og historie i landet. Du kan for eksempel besøke Bangkokian Museum i Bangkok – bestående av små, sjarmerende hus bygget på 30-tallet som gir innsikt i thailandsk liv for nesten et århundre siden. For en interaktiv opplevelse kan du besøke Museum Siam, også i Bangkok, og ønsker du å oppleve samtidskunt kan du besøke MOCA Bangkok.

Med en prislapp på kun 304 kr per natt i gjennomsnitt, er september den billigste måneden for hotellovernattinger i Thailand. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Thailand er februar.

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Bangkok enn noen andre byer når de reiser til Thailand.

Med en pris på 321 kr per natt er Koh Samui den dyreste byen for hotellovernattinger i Thailand. Gjennomsnittsprisen på 321 kr er ca. 28 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvis du reiser til Thailand på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Bangkok som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 68 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Bangkok normalt på 76 kr per natt.


momondos favoritthoteller i Thailand

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Thailand
The Series Resort Khaoyai

The Series Resort Khaoyai

161/1 Moo 3, Kud Kla-Phan Suek Road, Ban Khanong Phra Nua, Thailand

9,5
1 217 kr
Rambuttri Village Inn & Plaza

Rambuttri Village Inn & Plaza

95 Soi Ram Buttri, Bangkok, Thailand

7,6
133 kr
The Tide Resort

The Tide Resort

Bangsaen Beach 1 Road 44/1, Bang Saen, Thailand

7,9
409 kr
Jaroonwej Bangsaen

Jaroonwej Bangsaen

15 Soi 1, Bangsaen Lang Soi 2, Bang Saen, Thailand

5,7
95 kr
Suntosa Resort

Suntosa Resort

162 Moo 7, Naklua, Banglamung,Koh Larn Pattya Chonburi, Pattaya, Thailand

8,3
342 kr
Baan I Taley On Sea

Baan I Taley On Sea

93 Nar Baan Pier Koh Larn Pattaya, Pattaya, Thailand

7,2
228 kr
Patong Bay Hill Resort (Sha Plus+)

Patong Bay Hill Resort (Sha Plus+)

79 Hasib Pee Road, Patong, Thailand

7,9
304 kr
The Peninsula Bangkok

The Peninsula Bangkok

333 Charoennakorn Road, Bangkok, Thailand

9,4
1 912 kr

PM Place

33/8 Moo 5, Muang, Bang Saen, Thailand

7,8
133 kr
Bird Hotel

Bird Hotel

106 Bangsaen Road (Sai1) Tumbon Sansuk Amphur Muang, Bang Saen, Thailand

6,2
238 kr

Start planleggingen av reisen til Thailand


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Thailand og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Thailand. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.