Hoteller i Hanoi, Vietnam

Finn tilbud på 2 498 hoteller i Hanoi, Vietnam

Hanoi, Vietnam
7. des. — 8. des.2
fr. 8.12.
ti. 12.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Hanoi

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Hanoi
Pris
kr435
kr3231
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Hanoi


Hoteller i populære bydeler i Hanoi

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Hanoi, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Hanoi

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hanoi
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
94 %forventet prisnedgang
80 %forventet prisøkning

Pris

54 kr–4 350 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
347 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 266 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Hanoi på er: 1-2 stjerne, 77 dag før. 3 stjerne, 79 dag før. 4-5 stjerne, 68 dag før.

1-2 stjerne

98 kr–1 436 kr

3 stjerne

152 kr–990 kr

4-5 stjerne

250 kr–1 980 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Hanoi

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Hanoi

Laveste hotellpris

65 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Oakwood Residence Hanoi

Hoteller i nærheten av flyplassen

7029

Gjennomsnitt antall netter på opphold

8 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Hanoi funnet siste 7 dager er 65 kr/natten. Denne prisen fås hos Old Quarter Hotel 1961, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Oakwood Residence Hanoi, det mest populære 5-stjerners hotellet i Hanoi(9/10 rating - basert på 472 anmeldelser).
Det er er 7 029 hoteller i Hanoi i nærheten av Hanoi Noibai. Family Transit 2 Hotel med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 8 dager når e bor på i Hanoi. Gjennomsnittprisen for 8 dager i Hanoi siste uken er 3 578 kr.

Hanoi reisetips

Hvilke nabolag i Hanoi bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Hanoi er Vietnams hovedstad og den nest største byen i regionen. Det er ganske enkelt å finne et billig hotell i Hanoi, og området har flere valg hva gjelder billig hotellinnkvartering. Når du er i Hanoi, er det mange offentlige transportmuligheter. Det sterkt anbefalte Old Quarter er et bra sted å finne hoteller i Hanoi, og det er mange transportmuligheter til like spektakulære nabolag som Tay Ho, som er et knutepunkt for expats. De mange transportformene er i stor grad privatdrevne, derfor anbefales det å forhandle priser før turen. Bydelene Dong da og Hai ba Trung tilbyr tilgang til pålitelig offentlig transport, busser, motorsykkeldrosjer og ridesharedrosjer, og du kan finne flere Hanoi-hoteller i disse områdene. Du kan også gjøre som lokalbefolkningen gjør og leie en motorsykkel. Busser er den vanligste måten for offentlig transport og de kjører i det meste av Hanoi.


Hvor mye koster et hotell i Hanoi per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hanoi med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 386 kr

Gjennomsnittlig 464 kr

Dyrest 723 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Hanoi

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hanoi
Finn hosteller i Hanoi

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hanoi

Disse hotellene i Hanoi har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Hanoi

Hvilket nabolag i Hanoi bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

For de som er interessert i den historiske betydningen av byen Hoan Kiem Lake, vil Long Bien Bridge, en tidligere bymur og citadellveggen tilby noen av de mest innsiktsfulle attraksjonene, og tilbyr ivrige historie-fans et unikt perspektiv på kinesisk-styrte Hanoi. I Hoan Kiem Lake finner du Hoan Kiem Lake Hotel og Hanoian Lakeside Hotel. De som leter etter luksus finner det i det franske kvarteret, som huser de fleste av byens ambassader og eksklusive overnattingssteder. Virksomheten drives over hele Greater Hanoi-området, da det er Vietnams hovedstad. De som reiser på forretningsreise kan finne det sentralt beliggende Pan Pacific Hanoi Hotel, med sin strålende utsikt, som et egnet sted. Hvis det er luksus og fritid du er ute etter, tilbyr Hotel de l'Opera i Dong Da førsteklasses innkvartering.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Hanoi

Hva er de mest populære attraksjonene i Hanoi?

På grunn av sin historiske betydning kan Hanoi skryte av et enormt antall museer. Det er for mange til å nevne alle, men du bør vurdere å sjekke ut Hoa Lo Prison Relic i Hoàn Kiếm-distriktet. Disse museene er hjemmet til krigsminner, antropologiske og arkeologiske funn, og en god del historisk bevaring av eiendeler fra tidligere ledere. Bortsett fra de mange museene, finner du også områdespesifikke attraksjoner. Nabolaget Ba Dinh huser de fleste av byens historiske statuer og monumenter. Hai Ba Trung tilbyr en mer konvensjonell turistopplevelse, med mange shoppingmuligheter, inkludert pyntegjenstander og andre suvenirer så du kan huske besøket ditt.

Hvilke nabolag i Hanoi har et stort utvalg av barer og restauranter?

Turister som ønsker å ha en kveld ute, bør sjekke ut Sai Gon-distriktet, lett tilgjengelig med en hop-on-hop-off-buss. Dette området er kjent for sine matmarkeder som tilbyr diverse tradisjonelle vietnamesiske retter. Turistvennlige barer og nattklubber imøtekommer den entusiastiske besøkende. Skulle du være interessert i å oppleve mer vietnamesisk kultur, kan Hanoi Old Quarter lett nås med buss eller taxi fra Hanoi togstasjon. Stedet er vert for det meste av byens lokale natteliv og tilbyr den eventyrlystne turist en mulighet til å ta inn hele den vietnamesiske festscenen. Her finner du alt fra amerikanske burgere til banh xeo.

Hvilke årlige eller halvårlige arrangementer og aktiviteter er det i Hanoi?

Tet Nguyen Dan, eller «Tet», er livlig begivenhet som finner sted i Hanoi. Hvert år finner Tet Nguyen Dan sted i januar eller februar, og hendelsen betegner begynnelsen på det nye året etter månekalenderen. Arrangementet kan observeres fra flere av Hanois distrikter, og tilgang til ulike severdigheter er tilgjengelig med buss. Denne begivenheten feires over hele Vietnam. Co Loa Festival er en parade som finner sted flere steder, spesielt i Dong Anh-distriktet, lett tilgjengelig via Hanoi sine busstjenester, og det inkluderer bryting og hønekamper. Keo Pagoda Festival, som finner sted om høsten, er en tre-dagers festival med musikk, båtrace og andre tradisjoner feiret i havnedistriktet, som kan nås med buss, taxi eller i noen tilfeller ferger.


Informasjon om opphold i Hanoi

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Hanoi

Hvor mange dager tilbringer folk i Hanoi?

De fleste foretrekker å tilbringe 8 netter når de besøker Hanoi.

Hvor mye koster et hotell i Hanoi?

Hoteller i Hanoi har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 255 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Hanoi?

I august er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Hanoi. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 94 %.

Hvilken dag er den billigste i Hanoi?

Hotellrom i Hanoi er generelt billigere på lørdag, og dyrere på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Hanoi?

Et luksushotell i Hanoi kan ha en pris på 1 440 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Hanoi 1 255 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 62% % for et luksushotell.

Hvor i Hanoi bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Hoan Kiem, Tay Ho, Ba Dinh og Cau Giay når de skal besøke Hanoi.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Hanoi?

Med forventninger om generelt lite regn (14 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 18 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Hanoi tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Har Hanoi ferieboliger?

Det er 5 206 ferieboliger i Hanoi, hvor Moon Westlake Apartment er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Hanoi.

Har Hanoi vandrehjem?

Ja, byen Hanoi har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 113 Hanoi vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Ha Noi Re Hostel, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Hanoi.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Hanoi fra hoteller?

Antall tilbydere fraHanoi hoteller er 8 378 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Hanoi fra hoteller sist?

Priser for Hanoi fra hoteller oppdateres daglig.