Hoteller i Denpasar

Hoteller i Denpasar, Indonesia

Finn tilbud på 1 203 hoteller i Denpasar, Indonesia

Denpasar, Bali, Indonesia
8. mar. — 9. mar.2
sø. 3.3.
to. 7.3.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Denpasar

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Denpasar
Pris
kr265
kr3562
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Denpasar


Hoteller i populære bydeler i Denpasar

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Denpasar, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Denpasar

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Denpasar
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
75 %forventet prisnedgang
60 %forventet prisøkning

Pris

271 kr–2 712 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
657 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 256 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Denpasar på er: 1-2 stjerne, 55 dag før. 3 stjerne, 27 dag før. 4-5 stjerne, 25 dag før.

1-2 stjerne

74 kr–5 628 kr

3 stjerne

117 kr–4 696 kr

4-5 stjerne

297 kr–10 716 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Denpasar

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Denpasar

Laveste hotellpris

64 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Prama Sanur Beach Bali

Hoteller i nærheten av flyplassen

19055

Gjennomsnitt antall netter på opphold

22 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Denpasar funnet siste 7 dager er 64 kr/natten. Denne prisen fås hos OYO 3244 Grand Chandra Hotel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Prama Sanur Beach Bali, det mest populære 5-stjerners hotellet i Denpasar(8,2/10 rating - basert på 1 511 anmeldelser).
Det er er 19 055 hoteller i Denpasar i nærheten av Denpasar Bali Ngurah Rai. Passgo Digital Airport Hotel Bali med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 22 dager når e bor på i Denpasar. Gjennomsnittprisen for 22 dager i Denpasar siste uken er 25 141 kr.

Denpasar reisetips

Hvilke nabolag i Denpasar Bali bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Hvis du ønsker å bo på hoteller i Denpasar Bali som har nærhet til flere av bussrutene, så har Sanur Beach en god beliggenhet. I Sanur Beach har du tilgang til Sanur og Ubud sine busslinjer. Et annet område med gode forbindelser er Kuta, som ligger på motsatt side av den østlige Sanur-stranden. I Kuta har du tilgang til Kuta- og Legian-linjen. Nusa Dua, sør for Sanur-stranden, gir deg tilgang til både Sør-Nusa Dua-linjen og Nusa Dua-linjen, noe som gjør disse områdene til et godt valg for offentlig transport.


Hvor mye koster et hotell i Denpasar per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Denpasar med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 707 kr

Gjennomsnittlig 1 271 kr

Dyrest 1 657 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Denpasar

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Denpasar
Finn hosteller i Denpasar

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Denpasar

Disse hotellene i Denpasar har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Denpasar

Hvilket nabolag i Denpasar Bali, bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Sanur Beach er et bra sted for familier på jakt etter billige hoteller i Denpasar Bali. Dette nabolaget har en familievennlig strand som er trygg for barn og massevis av strandaktiviteter for besøkende i alle aldre. Du kommer deg til Sanur Beach med Sanur og Ubud sine busslinjer. Du kan bo på Inna Grand Bali Beach eller Oasis Lagoon Sanur. Hvis du reiser for å oppleve luksuriøse feriesteder og high-end restauranter, er Nusa Dua et godt valg for Denpasar Bali-hoteller. Når du bor på Densapar Balis Nusa Dua, befinner du deg i nærheten av Nusa Dua, og i nærheten av Novotel Bali Nusa Dua og Melia Bali. Du kommer deg til Nusa Dua med Nusa Dua-linjen og Sør-Nusa Dua-linjen. For en strandferie med mange bekvemmeligheter, er Kuta et bra område å bo i. Kuta-stranden er den mest kjente stranden i Bali, og her kan du finne billige hoteller i Denpasar Bali hvis du reiser på budsjett. Du kan bo på The Park Regis Kuta, Bali eller Discovery Kartika Plaza Hotel, og du kommer deg til Kuta ved å ta Kuta-linjen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Denpasar

Hva er de mest populære attraksjonene i Denpasar Bali?

En av de mest populære attraksjonene i Denpasar Bali er tempelet Pura Jgathnatha, bygget på 1950-tallet. Tempelet ligger i Ngerebong, og du kan komme deg hit med Kuta, Legion eller Ubud sin linje. Museum Negeri Propinsi Bali, som har en fantastisk samling av gjenstander fra balinesisk kultur, ligger i nærheten av tempelet. Du kan komme deg til museet med de samme Kuta-, Legion- eller Ubud-linjene. På Sanur-stranden finner du det populære Bajra Sandhi-monumentet, som du kan nå via busslinjene Sanur og Ubur. For kunstinteresserte er kultursenteret Taman Wedhi Budaya også et must. Det ligger i det østlige Ngerebong, som du kan få tilgang til via Ubud- og Sanur-linjene.

Hvilke bydeler i Denpasar Bali har et stort utvalg av barer og restauranter?

Sanur Beach har en stor konsentrasjon av restauranter og barer. Her finner du strandbarer langs strandpromenaden som serverer cocktailer samt restauranter som serverer storfesalater, burgere og grillmat. Du kommer deg til Sanur Beach med Sanur- og Ubud-linjene. Sanur Kaja, nord for Sanur-stranden, er et annet område med mye mat og uteliv. Her finner du restauranter som serverer vestlig og indonesisk kosemat samt puber som serverer iskald øl ved kysten. Du kommer deg til Sanur Kaja med Sanur og Ubud sine busslinjer.

Hvilke populære arrangementer finner sted i Denpasar Bali?

Planlegg reisen til Denpasar Bali i juni under den årlige Bali Arts Festival, som finner sted på Taman Wedhi Budaya arts Center i Ngerebong. Festivalen inkluderer tradisjonell dans, musikk og håndverk, og du kommer deg til festlighetene med busslinjene Ubud og Sanur. En annen populær begivenhet er Bali Spirit Festival i mars. Denne festivalen har yoga, dans og musikk, og finner sted i Sukawati. Få tilgang til denne festivalen via skyttelbusser som går fra det sentrale Denpasar.


Informasjon om opphold i Denpasar

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Denpasar

Hvor mange dager tilbringer folk i Denpasar?

Folk som besøker Denpasar tilbringer typisk 22 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Denpasar?

Et hotellrom i Denpasar vil normalt koste deg 1 487 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Denpasar?

Hoteller i Denpasar har laveste priser i februar. Prisen du må ut med kan være 76 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Denpasar?

fredag er den billigste dagen for hotellrom i Denpasar. mandag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Denpasar?

2 332 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Denpasar. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Denpasar er 1 487 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 53% % for å bo på et luksushotell.

Hvor i Denpasar bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i East Denpasar, North Denpasar, South Denpasar og West Denpasar når de skal reise til Denpasar.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Denpasar?

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Denpasar i løpet av mars, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 210 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i mars med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Denpasar vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.

Har Denpasar ferieboliger?

Denpasar by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 8 734 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Mahagiri Villas Sanur for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iDenpasar. Søk etter tilbud på ferieboliger i Denpasar.

Har Denpasar vandrehjem?

Ja, Denpasar vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Lembongan Hostel er det mest populære ut av 40 vandrehjem i Denpasar. Søk etter tilbud på vandrehjem i Denpasar.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Denpasar fra hoteller?

Det er 7 301 tilbydere fra Denpasar hoteller fra og med februar 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Denpasar fra hoteller sist?

Pris for Denpasar fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Denpasar

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Denpasar

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Denpasar gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Denpasar med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Denpasar hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Denpasar?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Denpasar.


En enklere måte å administrere reisen til Denpasar på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Denpasar

Finn billig overnatting i Denpasars populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Denpasar
sø. 3.3.
to. 7.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post