Hotell Kuta: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 5 429 hoteller i Kuta, Indonesia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Kuta

Det er mange flotte hoteller i Kuta, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Kuta

Kuta Beach
Kuta Square
Kendra Gallery

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kuta Beach?

Hvis du ser etter et hotell i Kuta som ligger i nærheten av Kuta Beach, har du flaks. momondo anbefaler 1 hotell i nærheten av Kuta Beach, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 278 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Kuta Beach er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Kuta som koster 268 kr.

Hoteller i nærheten av Kuta Beach

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kuta Square?

Hvis du ser etter et hotell i Kuta som ligger i nærheten av Kuta Square, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Kuta Square, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 286 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Kuta Square er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Kuta som koster 268 kr.

Hoteller i nærheten av Kuta Square

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kendra Gallery?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Kendra Gallery. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 361 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Kendra Gallery er vanligvis 25 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Kuta som koster 268 kr.

Hoteller i nærheten av Kendra Gallery

Når bør du bestille hotell i Kuta

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kuta
Lavsesong
mai
Høysesong
oktober

billigste måned å overnatte

41 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

24 %

forventet prisøkning

Pris
599 kr - 1 306 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
torsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 111 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 010 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kuta på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, 13 dag før. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
110 kr - 211 kr
3 stjerne
245 kr - 329 kr
4-5 stjerne
741 kr - 1 011 kr

Kuta reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Kuta

Hvordan bor man billig i Kuta?

Leter du etter billig hotell i Kuta kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er hostell, noe som koster fra omtrent IDR 50 000 (ca 30 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt IDR 100 000 (ca 60 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra rundt IDR 140 000 (ca 80 NOK) per natt. Dersom du helst vil bo på hotell i Kuta med svømmebasseng, koster dette fra omtrent IDR 150 000 (ca 90 NOK) per natt.

Kuta på budsjett

Kuta kan være et rimelig sted å være på ferie. Her er det blant annet mange gode steder der du kan finne en rimelig middag, spesielt hvis du drar til de mindre og mer lokale stedene som serverer indonesisk mat. Da er det lurt å gå utenfor gater slik som Jalan Legian. Det er også et relativt lite sted, så du trenger som regel ikke bruke penger på taxi, men kan gå til hotell, strand og restauranter. Du kan tilbringe lange dager på stranden og bli med på surfetimer med lokale trenere. Prisen for timene avtaler du med treneren på stranden. Her finner du mange surfere som mer enn gjerne vil lære turister kunsten å surfe.

Hvordan kommer man seg rundt i Kuta?

Som nevnt over, er Kuta et relativt lite sted der det er enkelt å komme seg rundt til fots. Bor du sentralt er det kort vei til stranden fra hotellet, og fra hotellet til restauranter og utesteder. Dessuten er det enklere å gå til for eksempel Jalan Legian, som er den mest populære gaten å utforske fordi det er mange gågater og små sidegater her. Dessuten har Kuta mye trafikk og man blir lett stående i kø dersom man heller velger å ta taxi. Dersom du skal litt lenger vil uansett taxi lønne seg, du finner disse kjørende rundt i byen og kjenner de igjen ved taxiskiltet som lyser på taket. Det går også en shuttle-buss regelmessig fra Kuta til Seminyak. Denne stopper ved hoteller og kjøpesentre og koster fra omtrent IDR 20 000 (ca 11 NOK).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Kuta?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Kuta, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Kuta?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Kuta på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd, under bestillingen.

Hvor trygt er det i Kuta?

Kuta er et populært reisemål, og det er svært mange turister her hvert år. Det er trygt å reise hit, spesielt hvis du tar visse hensyn slik som å passe godt på verdisakene dine, bruke safen på hotellrommet og ta forhåndsregler når du er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Kuta?

De bruker en annen type stikkontakt i Kuta enn i Norge, så det er lurt å pakke med seg adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Kuta?

Det er vanlig å betale tips. På restaurant kan du legge igjen omtrent IDR 10 000 (ca 6 NOK) eller mer. Til ansatte på hotellet som bærer bagasje, vasker og lignende kan du gi IDR 20 000 (ca 12 NOK) per dag.


Hvor mye koster et hotell i Kuta per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Kuta med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Pelangi Bali Hotel And Spa
1# Mest populære

Pelangi Bali Hotel And Spa

8,1

320 kr

Vis hotelltilbud
Lloyd's Inn Bali
2# Mest populære

Lloyd's Inn Bali

8,5

194 kr

Vis hotelltilbud
The Atanaya Hotel Bali
Beste verdi

The Atanaya Hotel Bali

7,9

101 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Kuta Paradiso Hotel
1# Mest populære

Kuta Paradiso Hotel

7,9

337 kr

Vis hotelltilbud
Grand Inna Kuta
2# Mest populære

Grand Inna Kuta

8,3

210 kr

Vis hotelltilbud
The One Legian
Beste verdi

The One Legian

7,9

101 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Kuta

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kuta
Jepun Segara Guest House

Jepun Segara Guest House

8,9

59 kr

Vis hotelltilbud
Bali Manik Beach Inn

Bali Manik Beach Inn

7,0

59 kr

Vis hotelltilbud
Pesona Beach Inn

Pesona Beach Inn

6,9

59 kr

Vis hotelltilbud
Grandmas Plus Hotel Seminyak

Grandmas Plus Hotel Seminyak

8,9

68 kr

Vis hotelltilbud
Ayu Beach Inn

Ayu Beach Inn

9,6

59 kr

Vis hotelltilbud
CX Hostel Kuta Raya

CX Hostel Kuta Raya

68 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kuta

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Grandmas Plus Hotel Seminyak

Grandmas Plus Hotel Seminyak

8,9

68 kr

Vis hotelltilbud
Grandmas Plus Hotel Legian

Grandmas Plus Hotel Legian

9,0

68 kr

Vis hotelltilbud
Pop! Hotel Kuta Beach

Pop! Hotel Kuta Beach

7,5

93 kr

Vis hotelltilbud
Palm Garden Kuta Hotel

Palm Garden Kuta Hotel

6,8

68 kr

Vis hotelltilbud
Grandmas Plus Hotel Airport

Grandmas Plus Hotel Airport

9,0

68 kr

Vis hotelltilbud
Swandewi Homestay

Swandewi Homestay

6,8

68 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Kuta

Kuta ligger på vestsiden av Bali i Indonesia og er kanskje det mest kjente og populære reisemålet på øya. Her har du en lang sandstrand, gode surfeforhold, koselige restauranter og en rekke hoteller både på stranden og litt innover i byen. Kuta er veldig variert og du finner enkelt alt fra avslappede surfe-kaféer nede ved stranden, til fasjonable luksus-beachklubber, sosiale og enkle hosteller og lekre hoteller.

Et hotell i Kuta nærme Jalan Legian er perfekt for unge reisende som gjerne vil være i gåavstand til klubber, barer og restauranter. Denne gaten er hovedgaten for fest og moro i Kuta og du finner alt fra avslappede barer til nattklubber med flere etasjer her. Det er dessuten uansett kort vei til stranden, så man kan feste hele natten og slappe av hele dagen på stranden om man ønsker det.

Er du på Bali med kjæresten, og ønsker å bo på et koselig og lekkert hotell i Kuta, kan du velge et hotell som ligger nærmere stranden. Her finnes det alt fra lekre, store hoteller, til små boutique-hoteller. Mange har svømmebasseng og svært kort vei til både stranden og gode restauranter i nærheten. Da kan dere ta surfetimer på dagtid og prøve ut lokale delikatesser om kvelden.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Kuta

Kuta er en fantastisk destinasjon på populære Bali. Her får du alt fra nydelig strandliv til livlig uteliv. Her kan du virkelig bare nyte livet. Bor du på hotell i Kuta like ved stranden bør du tilbringe lange dager på den hvite sanden og bør absolutt teste ut surfing. Her er det mange lokale surfere som tilbyr surfetimer. Dessuten er det mange koselige kaféer og restauranter langs med stranden der du kan spise lunsj og middag. Ønsker du å oppleve fest og moro på dagtid så kan du for eksempel dra på en av de populære beach-klubbene i området. Om kvelden blir Kuta til et livlig sted, spesielt i gaten Jalan Legian der du finner de fleste butikkene, barene og restaurantene. Her kan det bli folksomt, så det gjelder å passe på både ting og holde utkikk etter hverandre. Det er et stort mangfold av turister så du kan møte på reisende fra over hele verden.

Bali har fantastisk vakker natur og du er aldri langt fra frodig jungel, brusende hav og vakre strender. Tar du en tur rundt på øya, kan du blant annet se fantastisk vakre risåkre som ligger som trappetrinn nedover åsene. Bali er generelt grønt og frodig, og utgjør et vakkert skue.

Ta turen til livlige Kuta der du kan kombinere late dager på stranden med surfetimer, lokale delikatesser og fest og moro.


Reiseinformasjon for Kuta

Hvor mange dager tilbringer folk i Kuta?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 7 netter i Kuta.

Hvor mye koster et hotell i Kuta?

Hoteller i Kuta har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 431 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Kuta?

Hotell i Kuta er billigst i mai. Romprisen kan være hele 345 kr % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Kuta?

Hotellrom i Kuta er generelt billigere på onsdag, og dyrere på torsdag.

Hvor mye koster et hostell i Kuta?

Hosteller i Kuta (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 143 kr per person, per natt. Dette er 288 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Kuta.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Kuta?

Temperaturene i Kuta ligger vanligvis på ca. 27 °C i løpet av oktober, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør oktober til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området som Seminyak Beach, Seminyak Beach og Sanur.