Hotelltilbud Asia Sør-Korea

Hoteller i Sør-Korea

Finn de beste tilbudene på 26 865 hotels i Sør-Korea

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Sør-Korea

Leter du etter en by å besøke i Sør-Korea? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
381 kr - 760 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I SØR-KOREA Andong 31 % billigere Hoteller i Andong er de billigste i Sør-Korea med en gjennomsnittspris på kun 380 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I SØR-KOREA Wonju 39 % dyrere Wonju har de dyreste hotellene i Sør-Korea med rom som har en gjennomsnittspris på 760 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SØR-KOREA Seoul 88 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Seoul enn noen annen by i Sør-Korea

Populære byer i Sør-Korea

Bestill et av de beste tilbudene Sør-Korea som tilbys på disse populære stedene

Sør-Korea reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Sør-Korea

Når er det billigst å besøke Sør-Korea?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Sør-Korea, bør du vurdere å besøke landet i mars som er den billigste måneden med priser helt nede i 703 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i Desember hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Sør-Korea velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Sør-Korea, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Seoul oftere enn andre byer.

Hvilken by i Sør-Korea har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Sør-Korea, kommer det ikke som noen overraskelse at Hongcheon har de dyreste hotellrommene med en pris på 957 kr per natt – 58 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Sør-Korea har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Seoul har de laveste prisene per natt i landet til kun 148 kr. Seoul tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 86% lavere enn gjennomsnittet for byer i Sør-Korea.


Mest populære turistdestinasjoner i Sør-Korea

Utforsk byene våre brukere elsker i Sør-Korea

Oppdag disse regionene i Sør-Korea

Finn det perfekte området i Sør-Korea for den neste reisen din
Hotelltilbud Asia Sør-Korea