Hoteller i Sør-Korea

Finn tilbud på 5 178 hoteller i Sør-Korea

Sør-Korea
22. sep. — 23. sep.2
lø. 23.9.
on. 27.9.

De beste hotellene i Sør-Korea

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Sør-Korea
Pris
kr666
kr3528
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Sør-Korea

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Sør-Korea

Pris

818 kr–1 454 kr

BILLIGSTE BY I SØR-KOREAJeju by28 % billigereHoteller i Jeju by er de billigste i Sør-Korea med en gjennomsnittspris på kun 818 kr per natt
DYRESTE BY I SØR-KOREAGyeongju22 % dyrereGyeongju har de dyreste hotellene i Sør-Korea med rom med en gjennomsnittspris på 1 454 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SØR-KOREASeoul75 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Seoul enn noen annen by i Sør-Korea

Ting å gjøre i Sør-Korea


Hoteller i populære byer i Sør-Korea

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Sør-Korea, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Sør-Korea

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sør-Korea
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
60 %forventet prisnedgang
43 %forventet prisøkning

Pris

564 kr–2 496 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
675 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 151 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Sør-Korea

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Sør-Korea

Laveste hotellpris

204 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Four Seasons Hotel Seoul

Hoteller i nærheten av flyplassen

1536

Gjennomsnitt antall netter på opphold

20 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Sør-Korea funnet siste 7 dager er 204 kr/natten. Denne prisen fås hos Calistar Hotel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Four Seasons Hotel Seoul, det mest populære 5-stjerners hotellet i Sør-Korea(9,2/10 rating - basert på 772 anmeldelser).
Det er er 1 536 hoteller i Sør-Korea i nærheten av Incheon Intl. Darakhyu Incheon Airport Terminal 2 Capsule Hotel by Walkerhill med kortest avstand på 0,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 20 dager når e bor på i Sør-Korea. Gjennomsnittprisen for 20 dager i Sør-Korea siste uken er 24 639 kr.

Informasjon om opphold i Sør-Korea

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Sør-Korea

Hvilke byer i Sør-Korea er det best å bo i?

Hvis du er på utkikk etter et praktisk og rolig opphold i Sør-Korea, bør du vurdere å bestille rom på et hotell i Seoul. I tillegg til å ha et bredt utvalg av spennende attraksjoner, kan byen skryte av et omfattende og effektivt offentlig transportsystem, inkludert en T-bane, busser og KTX-tog. Seouls moderne og praktisk T-bane-system er den mest brukte typen offentlig transport i byen, og det bidrar til mindre kødannelse i rushtiden. T-banesystemet går over hele byen og strekker seg til forstedene og flere områder i nærheten. For å nyte en tur på t-banen, må du kjøpe ett eller flere reisekort. Reisekortet for én reise kan kjøpes på T-banestasjoner og koster den nøyaktige prisen til reisemålet ditt og et refunderbart depositum. Reisekortet for flere reiser, også kjent som T-penger, kan kjøpes i tunnelbanestasjonenes billettvinduer eller i nærbutikker med T-penger-skilt. Å bestille rom på Imperial Palace Seoul eller Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 2 er anbefalt.

Hva er de beste tingene å gjøre i Sør-Korea?

Den koreanske arven og kulturen er blant landets toppattraksjoner, og hovedstaden har alt. Seoul er hjem til Bukchon Hanok Village, en tradisjonell landsby som lar deg utforske og fordype deg i tradisjonell koreansk kultur. Landsbyen har mange hanoker, tradisjonelle koreanske hus, og er omgitt av Changdeokgung-palasset, Gyeongbokgung-palasset og Jongmyo-helligdommen. Landsbyen har også flere museer og kulturminner dedikert til å bevare Joseon-dynastiets kultur. Landsbyen er et boligområde, så du trenger ikke å betale for å utforske perlene her. Noen av de billige hotellene i Sør-Korea nær landsbyen er Bonum 1957 Hanok and Boutique og Nine Tree Premier Hotel Insadong. Jeju-øya er en annen attraksjon i Sør-Korea som ofte blir besøkt. Øya har en unik blanding av fantastisk natur med unike fossefall og vakre sandstrender. Jeju-øya er et flott reisemål for forelskede par og par på bryllupsreise, og stedet byr på et avslappende miljø og en temapark kun for voksne. Øya får flest besøkende om våren, og tilbyr ideelt vær for utendørsaktiviteter. I området som dette overnattingsstedet ligger i, finnes det flere attraksjoner, som blant annet Ramada Plaza Jeju Ocean Front og Hotel Shalom Jeju.

Hvilke byer i Sør-Korea har mest historie og kunst?

Gyeongju er et godt utgangspunkt hvis du ønsker å dykke ned i koreansk historie og kultur. Her kan du bo på Sugar Hotel. Byen tilhørte den gamle hovedstaden i Silla Kingdom og har inspirerende tradisjonelle arkitektoniske mesterverk, gamle gjenstander, graver, palassruiner og arkaiske templer. Et av de historiske høydepunktene i byen med gratis inngang er Cheomseongdae-observatoriet, det eldste astronomiske observatoriet i Øst-Asia, bygget under regjeringstiden til Dronning Seondeok. Nasjonalmuseet i Gyeongju må oppleves av alle som er interessert i å utforske Silla Kingdom. Museet har en stor samling antikviteter og gjenstander, inkludert skulpturer, smykker, keramikk, bergkunst, kroner, og sverd. Inngang på museet er gratis, og det er travlest mellom april og juni.

Når er det billigst å besøke Sør-Korea?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Sør-Korea, bør du vurdere å besøke landet i februar som er den billigste måneden med priser helt nede i 564 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i Desember hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Sør-Korea velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Sør-Korea, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Seoul oftere enn andre byer.

Hvor mye koster et luksushotell i Sør-Korea?

I gjennomsnitt koster et luksushotellrom i Sør-Korea 299 kr per natt, noe som er 55 % høyere enn landets gjennomsnittspris på 651 kr per natt.

Hvilken by i Sør-Korea har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Sør-Korea, kommer det ikke som noen overraskelse at Gyeongju har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 122 kr per natt – 33 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Sør-Korea har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Seoul har de laveste prisene per natt i landet til kun 160 kr. Seoul tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 75% lavere enn gjennomsnittet for byer i Sør-Korea.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sør-Korea fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 36 733 tilbydere å velge mellom fra Sør-Korea hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sør-Korea fra hoteller sist?

Priser for Sør-Korea fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Sør-Korea

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sør-Korea

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Sør-Korea gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Sør-Korea som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Sør-Korea?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Sør-Korea med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Sør-Korea på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.