Hoteller i India

Finn de beste tilbudene på 110 046 hotels i India

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i India

Leter du etter en by å besøke i India? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
157 kr - 342 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I INDIA Āgra 36 % billigere Hoteller i Āgra er de billigste i India med en gjennomsnittspris på kun 157 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I INDIA Arpora 39 % dyrere Arpora har de dyreste hotellene i India med rom som har en gjennomsnittspris på 342 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I INDIA New Delhi 71 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i New Delhi enn noen annen by i India

Populære byer i India

Bestill et av de beste tilbudene India som tilbys på disse populære stedene

India reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om India

Når er det billigst å besøke India?

Reiser til India i juni vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 480 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i Januar, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i India velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i India, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke New Delhi oftere enn andre byer.

Hvilken by i India har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Arpora vil koste deg mer enn i andre byer i India. Du kan forvente deg å betale 342 kr per natt – en pris som er ca. 39 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i India har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker India er Amritsar. Med en gjennomsnittspris på 170 kr per natt, er Amritsar ca. 73 % billigere enn andre byer i India.