Hoteller i India

Finn tilbud på 108 844 hoteller i India

India
10. des. — 11. des.2
ma. 11.12.
fr. 15.12.

De beste hotellene i India

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i India
Pris
kr794
kr4004
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i India

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i India

Pris

88 kr–1 052 kr

BILLIGSTE BY I INDIAAgra66 % billigereHoteller i Agra er de billigste i India med en gjennomsnittspris på kun 88 kr per natt
DYRESTE BY I INDIAKochi75 % dyrereKochi har de dyreste hotellene i India med rom med en gjennomsnittspris på 1 052 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I INDIAKolkata52 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Kolkata enn noen annen by i India

Ting å gjøre i India


Hoteller i populære byer i India

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i India, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i India

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i India
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
60 %forventet prisnedgang
58 %forventet prisøkning

Pris

481 kr–2 828 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
943 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 867 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i India

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i India

Laveste hotellpris

87 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Taj Mahal Tower, Mumbai

Hoteller i nærheten av flyplassen

12201

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i India funnet siste 7 dager er 87 kr/natten. Denne prisen fås hos Zostel Kochi, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Taj Mahal Tower, Mumbai, det mest populære 5-stjerners hotellet i India(9/10 rating - basert på 5 022 anmeldelser).
Det er er 12 201 hoteller i India i nærheten av New Delhi Indira Gandhi Intl. Hotel The Best Near Delhi Airport med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i India. Gjennomsnittprisen for 7 dager i India siste uken er 8 375 kr.

Informasjon om opphold i India

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i India

Hvilke byer i India bør du bo i?

Det har utallige byer å velge mellom når du skal ut og reise og bo på hotell i India. En av de mest populære destinasjonene er New Delhi. Her finner du gode tilbud på kollektivtransport som buss og metro, i tillegg til taxi og tuk-tuk. I denne byen kan du for eksempel bo på Pride Plaza Hotel, Aerocity New Delhi eller The Claridges New Delhi. En annen populær by for de som er lystne på en god hotellopplevelse i India er Mumbai. Her finner du også kollektivtransport som buss og bane, i tillegg til taxi, tuk-tuk og ferje. I denne byen kan du for eksempel bo på Taj Mahal Tower Mumbai eller Taj Lands End.

Hva er noen populære attraksjoner i India?

Den kanskje mest kjente attraksjonen i India er Taj Mahal, et ikonisk mogulmausoleum i byen Agra. Reiser du hit kan du for eksempel bo på Crystal Sarovar Premiere Agra. En annen severdighet det er verdt å besøke er Fort Amber som ligger på en fjelltopp i Amber, ikke så langt fra byen Jaipur. Her kan du for eksempel bo på Hilton Jaipur eller Marigold Inn Homestay. Er du glad i natur og å være utendørs kan du besøke Ranthambore nasjonalpark i Rajasthan hvor du kan overnatte på Crowne Plaza Jaipur Tonk Road. I New Delhi kan du blant annet besøke det kjente Lotustempelet, Jama Masjid og Humayuns grav, og mye mer. I denne byen kan du for eksempel bo på Aloft New Delhi Aerocity.

Hvilke byer i India har mest uteliv?

Er du på leting etter billige hoteller i India og vil være i en by med et yrende uteliv kan du for eksempel dra til Mumbai. Her finner du alt fra klubber med livlige fester til steder med en litt mer avslappet atmosfære, alt etter hva du er ute etter. I denne byen kan du for eksempel bo på Meluha – The Fern. Hovedstaden, New Delhi, har også god variasjon og mange alternativer når det kommer til et livlig uteliv. Her finner du noe for enhver smak og ethvert budsjett, og du kan bo på Radisson Blu Plaza Delhi. Ønsker du å bestille hotell i India i en by med mye uteliv  er disse stedene svært gode alternativer.

Hvilke byer i India har mest historie og kunst?

India er et land med mye historie å by på. Finn billige hoteller i India og opplev blant annet City Palace i Jaipur, et palass fra 1700-tallet som også er et museum, Agra Fort som er en eldgammel festning i Agra eller Jal Mahal som er et historisk palass plassert midt i en innsjø i nærheten av Jaipur. Her kan du for eksempel bo på Trident Jaipur. Vil du oppleve et moderne tempel med fokus på indisk kunst kan du besøke Akshardham, også i Jaipur. I New Delhi ligger et av de største museene i landet, National Museum of India, som huser alt fra kunst fra forhistorisk tid til moderne kunstverk. I New Delhi finner du også National Gallery of Modern Art der moderne kunst står i fokus.

Når er det billigst å besøke India?

juli er den billigste måneden for overnattinger i India, med en gjennomsnittspris på 341 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i september, som er den dyreste måneden.

Hvor i India velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i India, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke New Delhi oftere enn andre byer.

Hvor mye koster et luksushotell i India?

I gjennomsnitt koster et luksushotellrom i India 644 kr per natt, noe som er 73 % høyere enn landets gjennomsnittspris på 370 kr per natt.

Hvilken by i India har de dyreste hotellrommene?

Dataene våre viser at hotellrom i Mumbai i gjennomsnitt er ca. 38 % dyrere enn hotellrom i resten av India, med en pris på 298 kr per natt.

Hvilken by i India har de billigste hotellrommene?

Med en pris på kun 85 kr per natt, er prisene på hotellrom i New Delhi 76 % lavere enn i andre byer i India.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for India fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 180 799 tilbydere å velge mellom fra India hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for India fra hoteller sist?

Priser for India fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i India

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i India

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i India gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i India som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i India?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i India. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til India på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.