Hoteller i India

Finn de beste tilbudene på 112 191 hotels i India

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i India

Leter du etter en by å besøke i India? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
163 kr - 353 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I INDIA Agra 36 % billigere Hoteller i Agra er de billigste i India med en gjennomsnittspris på kun 162 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I INDIA Arpora 39 % dyrere Arpora har de dyreste hotellene i India med rom som har en gjennomsnittspris på 353 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I INDIA New Delhi 67 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i New Delhi enn noen annen by i India

Populære byer i India

Bestill et av de beste tilbudene India som tilbys på disse populære stedene

India reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om India

Når er det billigst å besøke India?

juni er den billigste måneden for overnattinger i India, med en gjennomsnittspris på 495 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i Januar, som er den dyreste måneden.

Hvor i India velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i India, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke New Delhi oftere enn andre byer.

Hvilken by i India har de dyreste hotellrommene?

Dataene våre viser at hotellrom i Havelock Island i gjennomsnitt er ca. 142 % dyrere enn hotellrom i resten av India, med en pris på 684 kr per natt.

Hvilken by i India har de billigste hotellrommene?

Med en pris på kun 145 kr per natt, er prisene på hotellrom i Amritsar 85 % lavere enn i andre byer i India.