Hoteller i Taiwan

Finn tilbud på 6 012 hoteller i Taiwan

Taiwan
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Taiwan

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Taiwan
Pris
kr472
kr4212
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Taiwan

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Taiwan

Pris

625 kr–1 427 kr

BILLIGSTE BY I TAIWANTaoyuan City32 % billigereHoteller i Taoyuan City er de billigste i Taiwan med en gjennomsnittspris på kun 625 kr per natt
DYRESTE BY I TAIWANYuchi Township36 % dyrereYuchi Township har de dyreste hotellene i Taiwan med rom med en gjennomsnittspris på 1 427 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I TAIWANTaipei71 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Taipei enn noen annen by i Taiwan

Ting å gjøre i Taiwan


Hoteller i populære byer i Taiwan

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Taiwan, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Taiwan

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Taiwan
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
70 %forventet prisnedgang
75 %forventet prisøkning

Pris

838 kr–11 144 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
19 324 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
378 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Taiwan

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Taiwan

Laveste hotellpris

221 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Humble House Taipei

Hoteller i nærheten av flyplassen

417
Den rimeligste prisen for et rom i Taiwan funnet siste 7 dager er 221 kr/natten. Denne prisen fås hos Cu Hotel Taipei, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Humble House Taipei, det mest populære 5-stjerners hotellet i Taiwan(8,7/10 rating - basert på 1 843 anmeldelser).
Det er er 417 hoteller i Taiwan i nærheten av Taipei Taiwan Taoyuan Intl. The Stay Capsule Hotel-Taoyuan Airport T2 med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Taiwan

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Taiwan

For praktisk og pålitelig tilgang til de største attraksjonene i Taiwan, kan du vurdere å finne overnatting i Taipei. Byen har et utmerket offentlig transportsystem, med offentlige busser, metro og togservice. Taipei MRT Metro er en av de mest populære og omfattende transportformer for daglig pendling rundt i byen. Den har syv linjer som krysser gjennom panoramiske områder og transittsentre. En enkeltbillett bør ikke koste mye, og prisen avhenger av avstanden du reiser. Prisen øker med avstanden du skal reise. Taipei har også adekvate offentlige bybusser som betjener flere ruter rundt i byen. Du kan ta en busstur til din foretrukne destinasjon på praktisk talt alle metrostasjoner. En enveisbillett på byens offentlige busser er svært rimelig. For intercity-forbindelser, er tog og langdistansebusser å anbefale. Noen av de beste hotellene i denne byen i Taiwan inkluderer citizenM Taipei North Gate og Evergreen Laurel Hotel Taipei.

Rett utenfor Taipei ligger Taroko National Park, en av de mest populære attraksjonene i Taiwan. Dette naturskjønne underverket tilbyr nesten alle landets bio-geografiske regioner, med fantastisk utsikt, robuste landskap, frodige skoger og flere dyrearter. Det store høydepunktet i parken er Taroko Gorge, en imponerende dal skåret ut av år med erosjon. Juvet har en overveldende naturlig utsikt, praktfulle templer, spektakulære turer i frodige skoger og hyggelige stier langs bratte marmorvegger. Det er gratis inngang i parken, og det er travelt her mellom midten av september og november. Silks Place Taroko og Lakeshore Hotel Hualien Taroko er noen av de beste hotellene i Taiwan nær denne attraksjonen. Et annet flott alternativ er Taipei Zoo, en av de største dyreparkene i Asia. Dyrehagen byr på bevaring, forskning og underholdning, og er et utmerket alternativ for familier og naturelskere som søker morsomme og informative attraksjoner i Taiwan. Du vil utforske en rekke unike dyrearter og økosystemer i dyrehagen. Dyrehagen er tilgjengelig mot en liten avgift og er travlest mellom mars og mai. Noen av de beste hotellene i nærheten av dyrehagen inkluderer Shangri-La Far Eastern, Taipei og Macchi Hotel.


momondos favoritthoteller i Taiwan

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Taiwan

Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Taiwan hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Taiwan. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Taiwan