De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Taiwan

Hoteller i Taiwan

Finn tilbud på 5 740 hoteller i Taiwan

Taiwan
23. mai — 24. mai2
lø. 18.5.
on. 22.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Taiwan

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Taiwan
Pris
kr721
kr2924
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Taiwan

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Taiwan, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Taiwan

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Taiwan

Nyttig informasjon om hoteller i Taiwan

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Taiwan

Laveste hotellpris

128 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Ipay-House (Ecpay 3005221 /Alipay2203454)

Hoteller i nærheten av flyplassen

407

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Taiwan funnet siste 7 dager er 128 kr/natten. Denne prisen fås hos A Good Man's Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Ipay-House (Ecpay 3005221 /Alipay2203454), det mest populære 5-stjerners hotellet i Taiwan.
Det er er 407 hoteller i Taiwan i nærheten av Taipei Taiwan Taoyuan Intl. Cho Stay Capsule Hotel-Taoyuan Airport T2 med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Taiwan. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Taiwan siste uken er 2 299 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Taiwan

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Taiwan
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
70 %forventet prisnedgang
64 %forventet prisøkning

Pris

306 kr–2 857 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
568 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 826 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Taiwan

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Taiwan

Pris

488 kr–1 018 kr

BILLIGSTE BY I TAIWANBeinan Township30 % billigereHoteller i Beinan Township er de billigste i Taiwan med en gjennomsnittspris på kun 488 kr per natt
DYRESTE BY I TAIWANYuchi Township31 % dyrereYuchi Township har de dyreste hotellene i Taiwan med rom med en gjennomsnittspris på 1 018 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I TAIWANTaipei77 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Taipei enn noen annen by i Taiwan

Informasjon om opphold i Taiwan

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Taiwan

Hvilke byer i Taiwan er det best å bo i?

For praktisk og pålitelig tilgang til de største attraksjonene i Taiwan, kan du vurdere å finne overnatting i Taipei. Byen har et utmerket offentlig transportsystem, med offentlige busser, metro og togservice. Taipei MRT Metro er en av de mest populære og omfattende transportformer for daglig pendling rundt i byen. Den har syv linjer som krysser gjennom panoramiske områder og transittsentre. En enkeltbillett bør ikke koste mye, og prisen avhenger av avstanden du reiser. Prisen øker med avstanden du skal reise. Taipei har også adekvate offentlige bybusser som betjener flere ruter rundt i byen. Du kan ta en busstur til din foretrukne destinasjon på praktisk talt alle metrostasjoner. En enveisbillett på byens offentlige busser er svært rimelig. For intercity-forbindelser, er tog og langdistansebusser å anbefale. Noen av de beste hotellene i denne byen i Taiwan inkluderer citizenM Taipei North Gate og Evergreen Laurel Hotel Taipei.

Hva er de beste tingene å gjøre i Taiwan?

Rett utenfor Taipei ligger Taroko National Park, en av de mest populære attraksjonene i Taiwan. Dette naturskjønne underverket tilbyr nesten alle landets bio-geografiske regioner, med fantastisk utsikt, robuste landskap, frodige skoger og flere dyrearter. Det store høydepunktet i parken er Taroko Gorge, en imponerende dal skåret ut av år med erosjon. Juvet har en overveldende naturlig utsikt, praktfulle templer, spektakulære turer i frodige skoger og hyggelige stier langs bratte marmorvegger. Det er gratis inngang i parken, og det er travelt her mellom midten av september og november. Silks Place Taroko og Lakeshore Hotel Hualien Taroko er noen av de beste hotellene i Taiwan nær denne attraksjonen. Et annet flott alternativ er Taipei Zoo, en av de største dyreparkene i Asia. Dyrehagen byr på bevaring, forskning og underholdning, og er et utmerket alternativ for familier og naturelskere som søker morsomme og informative attraksjoner i Taiwan. Du vil utforske en rekke unike dyrearter og økosystemer i dyrehagen. Dyrehagen er tilgjengelig mot en liten avgift og er travlest mellom mars og mai. Noen av de beste hotellene i nærheten av dyrehagen inkluderer Shangri-La Far Eastern, Taipei og Macchi Hotel.

Hvilke byer i Taiwan har det beste utelivet?

For spennende natteliv og innovative retter i Taiwan, bør du dra til Taipei. Byen har et omfattende utvalg av utesteder, fra restauranter til puber, barer, klubber, levende musikk arenaer og snackbarer. Utelivsfavoritter i byen inkluderer Shin men Ding og det kommersielle distriktet Anho Road. Også kveldsmarkeder er en stor del i byen, og tiltrekker seg svermer av besøkende når solen går ned. Shilin kveldsmarked er et populært underholdningssted i byen, og tilbyr lokale salte smaker. Spesialiteter du må prøve på dette markedet inkluderer stekt blekksprut, østers-omeletter, og Shilin store pølser. Når du bor på Hotel Metropolitan Premier Taipei i Taipei, befinner du deg i nærheten av utelivet i Taipei.

Hvilke byer i Taiwan har mest historie og kunst?

Taipei er vert for noen av de mest spektakulære gamle kulturelle og historiske perler. En av de mest bemerkelsesverdige historiske skatter i byen er National Palace Museum, som har en enestående samling av kinesisk kunst. Museets samling spenner fra antikke bronser til Ming-vaser, brakt inn i landet under flukt fra Guomindang under Kinas borgerkrig i 1949. Andre utstillinger som vises på museet inkluderer Qin Culture terracotta-skulpturer og en eklektisk samling av tibetansk buddhistisk kunst. Du må betale inngang på museet, som har besøkende gjennom hele året. Blant de beste hotellene i Taipei nær dette museet finner du Renaissance Taipei Shihlin Hotel og Dandy Hotel - Tianmu Branch.

Når er det billigst å besøke Taiwan?

Når du reiser til Taiwan, er det best å legge reisen til mars, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i september – kun 306 kr per natt.

Hvor i Taiwan velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Taipei som er den mest populære byen i Taiwan.

Hvilken by i Taiwan har de dyreste hotellrommene?

Du kan regne med en gjennomsnittspris på 906 kr per natt for et hotellrom i Jiaoxi. Dette er ca. 36 % dyrere enn alle andre byer i Taiwan.

Hvilken by i Taiwan har de billigste hotellrommene?

Hualien City tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Taiwan, med en prislapp på kun 158 kr – en pris som er 68 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Taiwan.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Taiwan fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 17 851 tilbydere å velge mellom fra Taiwan hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Taiwan fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Taiwan ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Taiwan gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Taiwan hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Taiwan?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Taiwan. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Taiwan på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lø. 18.5.
on. 22.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Taiwan