Hotelltilbud Asia Indonesia

Hoteller i Indonesia

Finn de beste tilbudene på 59 463 hotels i Indonesia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Indonesia

Leter du etter en by å besøke i Indonesia? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
237 kr - 440 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I INDONESIA Jakarta 29 % billigere Hoteller i Jakarta er de billigste i Indonesia med en gjennomsnittspris på kun 236 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I INDONESIA Pemenang 32 % dyrere Pemenang har de dyreste hotellene i Indonesia med rom som har en gjennomsnittspris på 439 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I INDONESIA Denpasar 72 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Denpasar enn noen annen by i Indonesia

Populære byer i Indonesia

Bestill et av de beste tilbudene Indonesia som tilbys på disse populære stedene

Indonesia reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Indonesia

Når er det billigst å besøke Indonesia?

Når du reiser til Indonesia, er det best å legge reisen til mars, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i Desember – kun 950 kr per natt.

Hvor i Indonesia velger de fleste å overnatte?

Indonesia er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Denpasar.

Hvilken by i Indonesia har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Indonesia, kommer det ikke som noen overraskelse at Lagoi har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 436 kr per natt – 326 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Indonesia har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Indonesia på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Kuta som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 84 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Kuta normalt på 171 kr per natt.

Hotelltilbud Asia Indonesia