Hoteller i Indonesia

Finn tilbud på 27 400 hoteller i Indonesia

Indonesia
28. nov. — 29. nov.2
on. 29.11.
sø. 3.12.

De beste hotellene i Indonesia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Indonesia
Pris
kr235
kr4326
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Indonesia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Indonesia

Pris

85 kr–743 kr

BILLIGSTE BY I INDONESIABatam72 % billigereHoteller i Batam er de billigste i Indonesia med en gjennomsnittspris på kun 85 kr per natt
DYRESTE BY I INDONESIASouth Kuta59 % dyrereSouth Kuta har de dyreste hotellene i Indonesia med rom med en gjennomsnittspris på 743 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I INDONESIAYogyakarta65 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Yogyakarta enn noen annen by i Indonesia

Ting å gjøre i Indonesia


Hoteller i populære byer i Indonesia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Indonesia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Indonesia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Indonesia
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
51 %forventet prisnedgang
29 %forventet prisøkning

Pris

520 kr–1 494 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
638 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 537 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Indonesia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Indonesia

Laveste hotellpris

75 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Hoteller i nærheten av flyplassen

21200

Gjennomsnitt antall netter på opphold

22 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Indonesia funnet siste 7 dager er 75 kr/natten. Denne prisen fås hos OYO 2984 Berlian House Ungasan, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel Indigo Bali Seminyak Beach, det mest populære 5-stjerners hotellet i Indonesia(9,3/10 rating - basert på 2 151 anmeldelser).
Det er er 21 200 hoteller i Indonesia i nærheten av Denpasar Bali Ngurah Rai. Passgo Digital Airport Hotel Bali med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 22 dager når e bor på i Indonesia. Gjennomsnittprisen for 22 dager i Indonesia siste uken er 23 506 kr.

Informasjon om opphold i Indonesia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Indonesia

Hvilke byer i Indonesia er det best å bo i?

Hvis du ønsker å bo i en by i Indonesia hvor du kan dra fra en destinasjon til en annen uten problemer, bør du vurdere å bo i Jakarta, da denne byen har ganske effektiv offentlig transport. Enten du velger å reise rundt i byen med buss, motorsykkel, et tradisjonelt transportkjøretøy, eller tog, trenger du ikke bekymre deg for å bruke mye penger, da alle disse offentlige transportmidlene er tilgjengelig til rimelige priser. I denne byen bør du vurdere å bo på Mercure Jakarta Sabang. Dette hotellet er et av de ledende hotellene i Indonesia, og har et utendørsbasseng, et spa- og velværesenter, en restaurant på stedet og velutstyrte rom. Fordi dette hotellet har massevis av profesjonelle ansatte, kan du som gjest være trygg på å bli godt behandlet.

Hva er de beste tingene å gjøre i Indonesia?

Hvis du ønsker å besøke flere av de populære attraksjonene i Indonesia, bør du finne billige hoteller i Indonesia i Surabaya, da denne byen har mange populære attraksjoner. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i Surabaya inkluderer Sampoerna Museum, et område med gratis inngang som består av et restaurert sentralt auditorium og to mindre bygninger, Atlantis Land Kenjeran, et sted som koster penger som er kjent for karuseller og vannsklier, og Tunjungan Plaza, et kjøpesenter med gratis inngang med flere butikker og restauranter. Fra midten av juni til midten av september er disse destinasjonene vanligvis ganske travle. Hvis du ønsker å unngå store folkemengder, er besøk i noen av de andre månedene å anbefale. I denne byen bør du bo på My Tower Hotel Surabaya. Hotellet har gode anmeldelser og har et utendørsbasseng, gratis toalettartikler, en resepsjon, mange parkeringsplasser og rom med garderobeskap. Ettersom dette hotellet ligger i et rolig nabolag, er det ideelt om du vil ha et avslappende opphold.

Hvilke byer i Indonesia har det beste utelivet?

Makassar er en av de mest pulserende byene i Indonesia. Denne byen er hjemsted for et blomstrende natteliv, og er det rette stedet å besøke hvis du virkelig liker å danse. Mens du er i denne byen, kan du sjekke ut Liquid Club, Zona Café, Royal Club ktv, og Publiq Dine & Wine. Det er verdt å merke seg at du må betale for å komme inn på noen av disse stedene. Du vil ikke angre på at du betalte den lille avgiften da alle disse klubbene har god musikk, et bra dansegulv, en rekke gode drinker og gode fasiliteter. Hotel Prima Makassar er et av de mest eksepsjonelle Indonesia-hotellene som finnes i denne byen. Dette hotellet har en minibank på stedet, vaskeritjenester, sikkerhet døgnet rundt og flere butikker. Det er verdt å merke seg at på dette hotellet vil du kunne smake på en rekke utsøkte retter, da det ligger i nærheten av flere sjømatrestauranter, asiatiske restauranter og koreanske restauranter.

Hvilke byer i Indonesia har mest historie og kunst?

Indonesia er et land fullt av historiske landemerker og kunstgallerier. Depok City huser flere historiske landemerker og kunstgallerier. Derfor, hvis du liker historie og kunst, bør du sørge for å besøke denne byen. I denne byen kan du besøke Unit Pengelola Kawasan Perkampungan Budaya Betawi Setu Babakan, en historisk landsby med gratis inngang og museum Layang-layang, et landemerke som er hjem til en samling av flere tradisjonelle drager. Ved Depok er det vanligvis mange turister fra midten av desember til midten av januar. I denne perioden er disse destinasjonene normalt ganske fulle av folk. Hvis du velger å besøke denne byen, bør du vurdere å bo på Hotel Santika Depok. Det er blant de billige hotellene i Indonesia, og oppholdet ditt på dette hotellet vil være hyggelig, da det har rom med klimaanlegg, et spa, et utendørsbasseng og et treningssenter.

Når er det billigst å besøke Indonesia?

Når du reiser til Indonesia, er det best å legge reisen til februar, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i september – kun 366 kr per natt.

Hvor i Indonesia velger de fleste å overnatte?

Indonesia er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Denpasar.

Hvilken by i Indonesia har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Indonesia, kommer det ikke som noen overraskelse at South Kuta har de dyreste hotellrommene med en pris på 766 kr per natt – 61 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Indonesia har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Indonesia på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Ubud som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 66 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Ubud normalt på 79 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Indonesia fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 80 298 tilbydere å velge mellom fra Indonesia hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Indonesia fra hoteller sist?

Priser for Indonesia fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Indonesia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Indonesia

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Indonesia gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Indonesia som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Indonesia?

Når alle alternativene for overnatting i Indonesia er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Indonesia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.