Hoteller i Kambodsja

Finn tilbud på 2 768 hoteller i Kambodsja

Kambodsja
22. sep. — 23. sep.2
lø. 23.9.
on. 27.9.

De beste hotellene i Kambodsja

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Kambodsja
Pris
kr258
kr6539
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Kambodsja

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Kambodsja

Pris

164 kr–1 158 kr

BILLIGSTE BY I KAMBODSJAKoh Kong Island63 % billigereHoteller i Koh Kong Island er de billigste i Kambodsja med en gjennomsnittspris på kun 164 kr per natt
DYRESTE BY I KAMBODSJAKoh Rong62 % dyrereKoh Rong har de dyreste hotellene i Kambodsja med rom med en gjennomsnittspris på 1 158 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I KAMBODSJAPhnom Penh85 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Phnom Penh enn noen annen by i Kambodsja

Ting å gjøre i Kambodsja


Hoteller i populære byer i Kambodsja

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Kambodsja, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Kambodsja

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kambodsja
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
85 %forventet prisnedgang
58 %forventet prisøkning

Pris

169 kr–2 687 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
289 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 227 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Kambodsja

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Kambodsja

Laveste hotellpris

75 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Golden Beach Resort

Hoteller i nærheten av flyplassen

1276

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Kambodsja funnet siste 7 dager er 75 kr/natten. Denne prisen fås hos Pooltop Phnom Penh.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Golden Beach Resort, det mest populære 5-stjerners hotellet i Kambodsja(9,2/10 rating - basert på 193 anmeldelser).
Det er er 1 276 hoteller i Kambodsja i nærheten av Phnom Penh Pochentong. Chinese Guesthouse med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Kambodsja. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Kambodsja siste uken er 1 161 kr.

Informasjon om opphold i Kambodsja

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Kambodsja

Hvilke byer i Kambodsja er det best å bo i?

Kambodsja har vakre byer for eventyr og livlig natteliv, fantastiske attraksjoner og unike gastronomiske scener. Noen byer du kan besøke inkluderer Phnom Penh (hovedstaden), Siem Reap, Sihanoukville, Battambang og Poipet. Å komme seg rundt i disse fengslende byene er både enkelt og raskt, takket være flere forskjellige transportformer. Busser og minibusser gir rimelige måter å reise rundt i kambodsjanske byer på. Du kan gå om bord på en buss fra Phnom Penh til Sihanoukville og Siem Reap. Drosjer og tuktuker brukes også mye i byer over hele Kambodsja. Et tog opererer mellom Phnom Penh og Poipet med flere stopp. Båtturer er vanlig, spesielt når du skal fra hovedstaden til steder som Siem Reap og Battambang. Gode hoteller i Kambodsja finner du også i disse byene. Eksempler på disse hotellene er Baitong Hotel & Resort i Phnom Penh, Veha Retreat Hotel & Spa i Siem Reap, og Soraya Guesthouse i Kratie, blant andre. Hoteller i Kambodsja har flotte fasiliteter som passer behovene til ulike besøkende med både korte og lange opphold.

Hva er de beste tingene å gjøre i Kambodsja?

Mange reisende vil oppdage de unike attraksjonene i Kambodsja. Preah Vihear er en av de beste utendørsattraksjonene med de mest spektakulære elementene av alle Khmer-templer. Dette er et Khmer-tempel på grensen mellom Kambodsja og Thailand, bygget under regjeringene til kongene Suryavarman I og Suryavarman II. Sihanoukville, også kjent som Kampong, har hvite sandstrender og uutviklede tropiske øyer. Silver Pagoda i det kongelige palasset i Phnom Penh er enda en attraksjon med Buddha-statuer av juveler og gull . Kratie, ved bredden av Mekong River, gir deg en mulighet til å se gamle franske koloniale bygninger og sjeldne Irrawaddy-delfiner. Den praktfulle Angkor Wat er faktisk den største attraksjonen i Kambodsja. Skjønnheten, sammensetningen og balansen i Angkor Wat gjør det til et mesterverk, og stedet er et av verdens fineste monumenter. Alle attraksjonene koster penger for å fremme turisme i Kambodsja. De er vanligvis travle mellom desember og mars når turistsesongen er på topp og roligere mellom april og oktober. Billige hoteller i Kambodsja er også tilgjengelig. Sørg for å bestille hotell i Kambodsja tidlig hvis du reiser dit i turistsesongen. Anbefalte hoteller er Park Hyatt i Siem Reap, Jaya House River Park (Siem Reap), Plantation Hotel i Phnom Penh, Naia Beach Resort i Sihanoukville, og 4 Rivers Floating Lodge, i Koh Kong-byen.

Hvilke byer i Kambodsja har det beste utelivet?

Nattelivet i Kambodsja er vanligvis for lokale, men besøkende kan besøke mange barer, klubber og restauranter. Byer som Phnom Penh, Siem Reap og Kratie har utpekte bargater. Sihanoukville er kjent for sine store kasinoer, mens øya Koh Rong Sanloem og Koh Rong har behagelige strandbarvibber. Hvis du ikke er festglad, finner du mye annet å gjøre i Kambodsja. Sentrumsområdet i Siem Reap tilbyr flotte kveldsmarkeder, og tilbyr en rekke ferske råvarer til rimelige priser og fair-trade håndverk. Markedene er åpne hver dag, og du kan kjøpe autentisk kambodsjansk håndverk som sølvtøy, steinutskjæringer, keramikk og silke. Restauranter i denne sørøst-asiatiske nasjonen er anstendige og rimelige. Du kan nyte tradisjonelle retter, indisk mat og europeisk mat. Finn billige hoteller i Kambodsja for å nyte dette landets natteliv, som Hotel Zing i Phnom Penh, Saem Siemreap Hotel og Royal Hotel i Battambang.

Hvilke byer i Kambodsja har mest historie og kunst?

Kambodsja har en rik historie, som går flere århundrer tilbake. Historiske steder inkluderer Ta Prohm i Siem Reap, som ble grunnlagt i begynnelsen av det 13. århundre og forblir uberørt og godt bevart. Bayon Temple i Siem Reap er en annen historisk attraksjon, med hundrevis av store og smilende ansikter som på dyktig vis er skåret inn i tårnene. Lokalbefolkningen tror at disse smilende ansiktene representerer Khmer-keiseren Jayavarman VII selv. Choeung Ek folkemordsenter i Phnom Penh gir deg en levende historie om landets siste mørke år under Khmer Rouge-regimet. Husk at alle disse stedene er betalte attraksjoner og at de vanligvis er travle fra desember til april når turister reiser fra vinteren hjemme for å oppleve sommer i Kambodsja. Det kan være bedre å besøke disse stedene i lavsesongen, fra mai til november. Bestill et hotell som Pool Party Hotel, Silk D’ Angok Boutique Hotel og Pacific Hotel & Spa for en fin ferie i Kambodsja.

Når er det billigst å besøke Kambodsja?

Med en prislapp på kun 77 kr per natt i gjennomsnitt, er mai den billigste måneden for hotellovernattinger i Kambodsja. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Kambodsja er Januar.

Hvor i Kambodsja velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Phnom Penh som er den mest populære byen i Kambodsja.

Hvilken by i Kambodsja har de dyreste hotellrommene?

Koh Rong er den dyreste byen for hotellovernattinger i Kambodsja. Prisen per natt ligger på 675 kr og er 69 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Kambodsja.

Hvilken by i Kambodsja har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Kambodsja, bør du vurdere å bo i Siem Reap. Ifølge dataene våre er Siem Reap den billigste byen å overnatte i ved reiser til Kambodsja, med en gjennomsnittspris på 80 kr per natt, som er 56 % lavere enn gjennomsnittet for landet.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kambodsja fra hoteller?

Antall tilbydere fraKambodsja hoteller er 4 984 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kambodsja fra hoteller sist?

Priser for Kambodsja fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Kambodsja

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Kambodsja

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Kambodsja gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Kambodsja og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Kambodsja?

Når alle alternativene for overnatting i Kambodsja er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Kambodsja på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.