Hoteller i Vietnam

Finn tilbud på 19 098 hoteller i Vietnam

Vietnam
1. apr. — 2. apr.2
sø. 2.4.
to. 6.4.

De beste hotellene i Vietnam

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Vietnam
Pris
kr270
kr3093
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Vietnam

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Vietnam

Pris

405 kr–1 298 kr

BILLIGSTE BY I VIETNAMDalat33 % billigereHoteller i Dalat er de billigste i Vietnam med en gjennomsnittspris på kun 405 kr per natt
DYRESTE BY I VIETNAMPhu Quoc53 % dyrerePhu Quoc har de dyreste hotellene i Vietnam med rom med en gjennomsnittspris på 1 298 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I VIETNAMDa Nang71 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Da Nang enn noen annen by i Vietnam

Ting å gjøre i Vietnam


Hoteller i populære byer i Vietnam

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Vietnam, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Vietnam

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Vietnam
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
45 %forventet prisnedgang
34 %forventet prisøkning

Pris

525 kr–1 462 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 158 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
756 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Vietnam

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Vietnam

Laveste hotellpris

240 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel Nikko Saigon

Hoteller i nærheten av flyplassen

9461
Den rimeligste prisen for et rom i Vietnam funnet siste 7 dager er 240 kr/natten. Denne prisen fås hos Cottage Village, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel Nikko Saigon, det mest populære 5-stjerners hotellet i Vietnam(9/10 rating - basert på 1 096 anmeldelser).
Det er er 9 461 hoteller i Vietnam i nærheten av Ho Chi Minh City. Novaland Apartment med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Vietnam

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Vietnam

Enten du har lyst til å se hovedstaden Hanoi som ligger nord i Vietnam, eller du har lyst til å se den største byen i landet som heter Ho Chi Minh og ligger i sør, så kan du være avhengig av å komme deg rundt i bil. I Hanoi bygges det i dag en metro som skal være ferdig i 2024, og som vil få noe av trafikken vekk fra veiene der trafikken ofte er veldig tett. Da blir det enklere å komme seg rundt i byen og se. Du kan godt komme deg til fots fra a til b i de store byene, men skal du lenger er det lurt å leie en bil eller kapre en taxi. I Hanoi er hotell som The Light Hotel og Dal Vostro Hotel & Spa eller The Ann Hanoi fine baser for deg som vil utforske byen. Bestill hotell i Vietnam uten å gjøre det største innhugget i lommeboken, så kan du oppleve mer. Å finne billig hotell i Vietnam er ikke vanskelig her på siden vår. I byer som Hanoi og Ho Chi Minh er det også lett å finne billig hotell. Store byer som Da Nang og Ho Chi Minh har planer om tunnelbaner og i Ho Chi Minh er den allerede reell, men vet du hvor det skal er det ofte enklest å ta en taxi. Da landet var delt i nord og sør, var Ho Chi Minh et senter i sør, og derfor kan denne storbyen være spennende å få med seg. Denne byen er kjent for sitt tidligere navn, Saigon. Vietnameserne selv reiser gjerne til Dalat som også blir kalt Asias Paris. Denne byen ligger på et platå med fjell, krystallklare sjøer og sjarmerende trehus langs rismarker rundt byen. Det er nok den romantiske stemningen som har gitt byen sitt kallenavn.

Reiser du sør til byen som tidligere var Saigon, Ho Chi Minh, kan du oppleve spennende arkitektur og historie i tempelet til Hùng Kings, frigjøringspalasset, Landmerket 81 og Notre-Dame Katedral basilikaen. Du kan også handle spennende varer på Ben Thanh markedet eller i sentrum. I denne byen er nok noe av det mest kjente du kan se tunnelene under byen, som er mye av årsaken til at vietnameserne vant over franskmennene og til slutt over amerikanerne. Cu Chi-tunnelene er vel verdt å få med seg. Du finner billige hoteller i Vietnam nær de aller største attraksjonene.