Hoteller i Vietnam

Finn tilbud på 39 081 hoteller i Vietnam

Vietnam
26. mai — 27. mai2
Vietnam
to. 26.5.
fr. 27.5.

De beste hotellene i Vietnam

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Vietnam
Pris
kr211.13
kr1948.15
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Vietnam

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Vietnam

Pris

345 kr–714 kr

BILLIGSTE BY I VIETNAMCan Tho29 % billigereHoteller i Can Tho er de billigste i Vietnam med en gjennomsnittspris på kun 345 kr per natt
DYRESTE BY I VIETNAMVung Tau32 % dyrereVung Tau har de dyreste hotellene i Vietnam med rom med en gjennomsnittspris på 714 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I VIETNAMHo Chi Minh-byen72 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Ho Chi Minh-byen enn noen annen by i Vietnam

Ting å gjøre i Vietnam


Hoteller i populære byer i Vietnam

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Vietnam, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Vietnam

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Vietnam
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
66 %forventet prisnedgang
62 %forventet prisøkning

Pris

285 kr–2 184 kr

Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
9 088 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 446 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Informasjon om opphold i Vietnam

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Vietnam

Enten du har lyst til å se hovedstaden Hanoi som ligger nord i Vietnam, eller du har lyst til å se den største byen i landet som heter Ho Chi Minh og ligger i sør, så kan du være avhengig av å komme deg rundt i bil. I Hanoi bygges det i dag en metro som skal være ferdig i 2024, og som vil få noe av trafikken vekk fra veiene der trafikken ofte er veldig tett. Da blir det enklere å komme seg rundt i byen og se. Du kan godt komme deg til fots fra a til b i de store byene, men skal du lenger er det lurt å leie en bil eller kapre en taxi. I Hanoi er hotell som The Light Hotel og Dal Vostro Hotel & Spa eller The Ann Hanoi fine baser for deg som vil utforske byen. Bestill hotell i Vietnam uten å gjøre det største innhugget i lommeboken, så kan du oppleve mer. Å finne billig hotell i Vietnam er ikke vanskelig her på siden vår. I byer som Hanoi og Ho Chi Minh er det også lett å finne billig hotell. Store byer som Da Nang og Ho Chi Minh har planer om tunnelbaner og i Ho Chi Minh er den allerede reell, men vet du hvor det skal er det ofte enklest å ta en taxi. Da landet var delt i nord og sør, var Ho Chi Minh et senter i sør, og derfor kan denne storbyen være spennende å få med seg. Denne byen er kjent for sitt tidligere navn, Saigon. Vietnameserne selv reiser gjerne til Dalat som også blir kalt Asias Paris. Denne byen ligger på et platå med fjell, krystallklare sjøer og sjarmerende trehus langs rismarker rundt byen. Det er nok den romantiske stemningen som har gitt byen sitt kallenavn.

Reiser du sør til byen som tidligere var Saigon, Ho Chi Minh, kan du oppleve spennende arkitektur og historie i tempelet til Hùng Kings, frigjøringspalasset, Landmerket 81 og Notre-Dame Katedral basilikaen. Du kan også handle spennende varer på Ben Thanh markedet eller i sentrum. I denne byen er nok noe av det mest kjente du kan se tunnelene under byen, som er mye av årsaken til at vietnameserne vant over franskmennene og til slutt over amerikanerne. Cu Chi-tunnelene er vel verdt å få med seg. Du finner billige hoteller i Vietnam nær de aller største attraksjonene.

De største byene i Vietnam har et yrende natteliv, og både Ho Chi Minh og Hanoi er fulle av spennende utelivskonsepter, som barer på toppen av skyskrapere eller eksklusive danseklubber med svømmebassenger. Her kan du finne spennende konsepter som Opera-nattklubber og mer intime barer som kaller seg «Fat Cat». Det skal med andre ord ikke stå på tilbudet, når du vil danse eller spise en sen middag ute. I Hanoi arrangeres det også bar-til-bar-runder som du kan bli med på. Da får du en bar-til-bar-runde på de beste barene i byen uten å måtte lese kartet selv. Du finner som regel en påmelding på hotellet eller hos en turistinformasjon i nærheten.

Vietnam har en dramatisk historie som fransk koloni og senere med det ublide møtet med amerikanerne og den lange Vietnamkrigen. Landet er nå en spennende, selvstendig nasjon med et blomstrende næringsliv, som setter sitt preg på Ho Chi Minh og områdene rundt. Du kan oppleve mye historie gjennom den franske arkitekturen og Cu Chi-tunnelene i byen. Kunsten i Vietnam er preget av innflytelsen fra India og Kina, og også fra Europa i den tiden de var koloni. Du kan finne vakre, utskårne figurer i ben eller klassiske silkemalerier over alt i Vietnam. Både nordlige Hanoi og sørlige Ho Chi Minh er fulle av historiske bygninger og minner fra nyere og eldre historie. Den sterke økonomiske veksten etter 2000 har ført landet inn i en spennende fase der samarbeid med Kina, USA, Sør-Korea og Japan har bygd opp landet til et middelinntektsland, der turismen også spiller en stor rolle. Dette kan du se på utbygningen av tunnelbaner i byene og en stadig bedre infrastruktur i landet. Kontrasten mellom historiske Vietnam og dagens blir stadig større og vel verdt å utforske.

Med en prislapp på kun 29 kr per natt i gjennomsnitt, er august den billigste måneden for hotellovernattinger i Vietnam. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Vietnam er mars.

Av alle turistdestinasjonene i Vietnam, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Ho Chi Minh-byen oftere enn andre byer.

Et besøk med overnatting i Ha Long vil koste deg mer enn i andre byer i Vietnam. Du kan forvente deg å betale 1 177 kr per natt – en pris som er ca. 179 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Vietnam, bør du vurdere å bo i Son Trach. Ifølge dataene våre er Son Trach den billigste byen å overnatte i ved reiser til Vietnam, med en gjennomsnittspris på 82 kr per natt, som er 81 % lavere enn gjennomsnittet for landet.


momondos favoritthoteller i Vietnam

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Vietnam
Caravelle Saigon

Caravelle Saigon

19 - 23 Lam Son Square, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam

8,9
854 kr
The Shells Resort & Spa Phu Quoc

The Shells Resort & Spa Phu Quoc

Ganh Gio Beach, Duong Dong Town, Phu Quoc,95000, Phu Quoc, Vietnam

8,5
585 kr
Fusion Resort Phu Quoc

Fusion Resort Phu Quoc

Vung Bau Bay, Phu Quoc, Vietnam

9,0
1 996 kr
Vinoasis Phu Quoc

Vinoasis Phu Quoc

Bai Dai Area, Phu Quoc, Vietnam

8,1
873 kr
Lotte Hotel Saigon

Lotte Hotel Saigon

2a-4a Ton Duc Thang Street, Ho Chi Minh City, Vietnam

8,8
969 kr
JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa

JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa

Bai Khem, Phu Quoc District, An Thoi, Vietnam

9,1
2 994 kr
Melia Ho Tram Beach Resort

Melia Ho Tram Beach Resort

Coastal Road, Ho Tram Hamlet, Xuyen Moc, Vietnam

8,8
1 526 kr
Pullman Phu Quoc

Pullman Phu Quoc

Group 6 Ban Quy Hamlet, Phu Quoc, Vietnam

8,6
998 kr
Mövenpick Resort Waverly Phu Quoc

Mövenpick Resort Waverly Phu Quoc

Group 1, Ong Lang Hamlet, Phu Quoc, Vietnam

8,4
758 kr
Vinpearl Resort & Golf Phu Quoc

Vinpearl Resort & Golf Phu Quoc

Bai Dai, Ganh Dau, Phu Quoc, Vietnam

8,1
912 kr
Mia Saigon Luxury Boutique Hotel

Mia Saigon Luxury Boutique Hotel

2 -4, Street No 10, An Phu Ward, Ho Chi Minh City, Vietnam

9,1
1 084 kr
Sala Danang Beach Hotel

Sala Danang Beach Hotel

36 Lam Hoanh Street, Son Tra District, Da Nang, Vietnam

9,2
384 kr
Army Hotel

Army Hotel

1A Nguyen Tri Phuong, Hanoi, Vietnam

8,4