De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Vietnam

Hoteller i Vietnam

Finn tilbud på 21 383 hoteller i Vietnam

Vietnam
25. Apr — 26. Apr2
Sat 20.4.
Wed 24.4.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Vietnam

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Vietnam
Pris
kr506
kr5222
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Vietnam

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Vietnam, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Vietnam

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Vietnam

Nyttig informasjon om hoteller i Vietnam

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Vietnam

Laveste hotellpris

121 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Mövenpick Residences Phu Quoc

Hoteller i nærheten av flyplassen

10142

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Vietnam funnet siste 7 dager er 121 kr/natten. Denne prisen fås hos Ivy Hotel Nha Trang, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Mövenpick Residences Phu Quoc, det mest populære 5-stjerners hotellet i Vietnam(8,8/10 rating - basert på 908 anmeldelser).
Det er er 10 142 hoteller i Vietnam i nærheten av Ho Chi Minh City. ibis Saigon Airport med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Vietnam. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Vietnam siste uken er 4 592 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Vietnam

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Vietnam
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
55 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

387 kr–1 428 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
649 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 174 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Vietnam

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Vietnam

Pris

181 kr–458 kr

BILLIGSTE BY I VIETNAMHuế35 % billigereHoteller i Huế er de billigste i Vietnam med en gjennomsnittspris på kun 181 kr per natt
DYRESTE BY I VIETNAMHanoi39 % dyrereHanoi har de dyreste hotellene i Vietnam med rom med en gjennomsnittspris på 458 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I VIETNAMHo Chi Minh76 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Ho Chi Minh enn noen annen by i Vietnam

Informasjon om opphold i Vietnam

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Vietnam

Hvilke byer i Vietnam burde du overnatte?

Enten du har lyst til å se hovedstaden Hanoi som ligger nord i Vietnam, eller du har lyst til å se den største byen i landet som heter Ho Chi Minh og ligger i sør, så kan du være avhengig av å komme deg rundt i bil. I Hanoi bygges det i dag en metro som skal være ferdig i 2024, og som vil få noe av trafikken vekk fra veiene der trafikken ofte er veldig tett. Da blir det enklere å komme seg rundt i byen og se. Du kan godt komme deg til fots fra a til b i de store byene, men skal du lenger er det lurt å leie en bil eller kapre en taxi. I Hanoi er hotell som The Light Hotel og Dal Vostro Hotel & Spa eller The Ann Hanoi fine baser for deg som vil utforske byen. Bestill hotell i Vietnam uten å gjøre det største innhugget i lommeboken, så kan du oppleve mer. Å finne billig hotell i Vietnam er ikke vanskelig her på siden vår. I byer som Hanoi og Ho Chi Minh er det også lett å finne billig hotell. Store byer som Da Nang og Ho Chi Minh har planer om tunnelbaner og i Ho Chi Minh er den allerede reell, men vet du hvor det skal er det ofte enklest å ta en taxi. Da landet var delt i nord og sør, var Ho Chi Minh et senter i sør, og derfor kan denne storbyen være spennende å få med seg. Denne byen er kjent for sitt tidligere navn, Saigon. Vietnameserne selv reiser gjerne til Dalat som også blir kalt Asias Paris. Denne byen ligger på et platå med fjell, krystallklare sjøer og sjarmerende trehus langs rismarker rundt byen. Det er nok den romantiske stemningen som har gitt byen sitt kallenavn.

Hvilke attraksjoner er populære i Vietnam?

Reiser du sør til byen som tidligere var Saigon, Ho Chi Minh, kan du oppleve spennende arkitektur og historie i tempelet til Hùng Kings, frigjøringspalasset, Landmerket 81 og Notre-Dame Katedral basilikaen. Du kan også handle spennende varer på Ben Thanh markedet eller i sentrum. I denne byen er nok noe av det mest kjente du kan se tunnelene under byen, som er mye av årsaken til at vietnameserne vant over franskmennene og til slutt over amerikanerne. Cu Chi-tunnelene er vel verdt å få med seg. Du finner billige hoteller i Vietnam nær de aller største attraksjonene.

Hvilke byer i Vietnam har det beste nattelivet?

De største byene i Vietnam har et yrende natteliv, og både Ho Chi Minh og Hanoi er fulle av spennende utelivskonsepter, som barer på toppen av skyskrapere eller eksklusive danseklubber med svømmebassenger. Her kan du finne spennende konsepter som Opera-nattklubber og mer intime barer som kaller seg «Fat Cat». Det skal med andre ord ikke stå på tilbudet, når du vil danse eller spise en sen middag ute. I Hanoi arrangeres det også bar-til-bar-runder som du kan bli med på. Da får du en bar-til-bar-runde på de beste barene i byen uten å måtte lese kartet selv. Du finner som regel en påmelding på hotellet eller hos en turistinformasjon i nærheten.

Hvilke byer i Vietnam har mest historie og kunst?

Vietnam har en dramatisk historie som fransk koloni og senere med det ublide møtet med amerikanerne og den lange Vietnamkrigen. Landet er nå en spennende, selvstendig nasjon med et blomstrende næringsliv, som setter sitt preg på Ho Chi Minh og områdene rundt. Du kan oppleve mye historie gjennom den franske arkitekturen og Cu Chi-tunnelene i byen. Kunsten i Vietnam er preget av innflytelsen fra India og Kina, og også fra Europa i den tiden de var koloni. Du kan finne vakre, utskårne figurer i ben eller klassiske silkemalerier over alt i Vietnam. Både nordlige Hanoi og sørlige Ho Chi Minh er fulle av historiske bygninger og minner fra nyere og eldre historie. Den sterke økonomiske veksten etter 2000 har ført landet inn i en spennende fase der samarbeid med Kina, USA, Sør-Korea og Japan har bygd opp landet til et middelinntektsland, der turismen også spiller en stor rolle. Dette kan du se på utbygningen av tunnelbaner i byene og en stadig bedre infrastruktur i landet. Kontrasten mellom historiske Vietnam og dagens blir stadig større og vel verdt å utforske.

Når er det billigst å besøke Vietnam?

Med en prislapp på kun 259 kr per natt i gjennomsnitt, er april den billigste måneden for hotellovernattinger i Vietnam. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Vietnam er mars.

Hvor i Vietnam velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Vietnam, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Ho Chi Minh oftere enn andre byer.

Hvor mye koster et luksushotell i Vietnam?

Prisene på luksushotellrom varierer avhengig av beliggenhet og hotellkjede, men i Vietnam kan du forvente en pris på ca. 281 kr per natt, noe som er 31 % høyere enn gjennomsnittsprisen for et standard hotellrom som ligger på 212 kr per natt.

Hvilken by i Vietnam har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Nha Trang vil koste deg mer enn i andre byer i Vietnam. Du kan forvente deg å betale 379 kr per natt – en pris som er ca. 22 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Vietnam har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Vietnam, bør du vurdere å bo i Ha Giang. Ifølge dataene våre er Ha Giang den billigste byen å overnatte i ved reiser til Vietnam, med en gjennomsnittspris på 73 kr per natt, som er 65 % lavere enn gjennomsnittet for landet.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Vietnam fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 52 837 tilbydere å velge mellom fra Vietnam hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Vietnam fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Vietnam ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Vietnam gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Vietnam som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Vietnam?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Vietnam med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Vietnam på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sat 20.4.
Wed 24.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Vietnam

Populære byer i Vietnam
Viser hoteller i byer i samme land