Hoteller i Patong, Thailand

Finn tilbud på 1 052 hoteller i Patong, Thailand

Patong, Thailand
31. mar. — 1. apr.2
lø. 1.4.
on. 5.4.

De beste hotellene i Patong

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Patong
Pris
kr124
kr1134
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Patong


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Patong

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Patong
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
82 %forventet prisnedgang
41 %forventet prisøkning

Pris

196 kr–1 798 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 796 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
472 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Patong

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Patong

Laveste hotellpris

83 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Millennium Resort Patong Phuket

Hoteller i nærheten av flyplassen

4513

Gjennomsnitt antall netter på opphold

35 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Patong funnet siste 7 dager er 83 kr/natten. Denne prisen fås hos Kamala Studio Apartments By Psa.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Millennium Resort Patong Phuket, det mest populære 5-stjerners hotellet i Patong.
Det er er 4 513 hoteller i Patong i nærheten av Phuket. Excellence Beachfront Villa med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 35 dager når e bor på i Patong. Gjennomsnittprisen for 35 dager i Patong siste uken er 41 066 kr.

Patong reisetips

Hvis du vil finne et billig hotell i Patong er det mye å velge mellom. Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo, for å finne det som passer ditt budsjett. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent THB 120 (ca 30 NOK) per natt. 2-stjerners hotell og gjestehus koster fra rundt THB 280 (ca 70 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller, finner du fra ca THB 600 (ca 150 NOK) per natt. Om du ønsker et 3-stjerners hotell i Patong med svømmebasseng så koster dette fra rundt THB 670 (ca 170 NOK) per natt.

Det er som regel greit å komme seg rundt til fots i området du bor i, fordi strand og by ligger nære hverandre. Skulle du ville ta turen litt lengre, kan du for eksempel ta en tuk tuk. En tur koster fra omtrent THB 100 (ca 25 NOK) avhengig av hvor langt du skal kjøre. Det er lurt å bli enig om prisen på forhånd, spesielt om du skal kjøre en lengre tur. Du kan også ta taxi, og dette er ofte det mest praktiske alternativet fra flyplassen. En tur fra flyplassen koster som regel fra omtrent THB 500 (ca 125 NOK), avhengig av hvor du skal.


Hvor mye koster et hotell i Patong per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Patong med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 283 kr

Gjennomsnittlig 3 282 kr

Dyrest 4 482 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Patong

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Patong

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Patong

Disse hotellene i Patong har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Patong

Patong Beach passer godt for barnefamilier som vil ha bungalow eller hotell i Patong nære stranden, og ønsker kort vei til små, koselige restauranter om kvelden. Her kan hele familien slå seg ned på stranden under parasoller og svømme i det varme, blå havet dagen lang. Det er ikke uten grunn av Patong Beach har vært et populært feriested i over 30 år. Vennegjenger som vil bo i byen, nære restauranter og natteliv, kan velge et hotell i Patong City. Dette er det bysenteret i Phuket som er mest populært og er fullt av liv. Her finnes det avslappede sportsbarer, livlige danseklubber og restauranter. Unge reisende som gjerne vil bo med gåavstand til nattelivet kan bo i den livlige delen av Rat-U-Thit og Bangla.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Patong

Patong er et favorittsted for reisende som vil ha sol, sjø og by på samme sted. Her kan barnefamilier kose seg på stranden og unge reisende kan feste natten lang i Patong sentrum. Kjærestepar kan nyte romantiske opphold i bungalower på stranden. I byen finnes det hundrevis av restauranter, ølbarer og nattklubber. Det meste av nattelivet skjer i Soi Bangla, også kalt Bangla Road. Men det er også roligere deler av byen der man kan nyte en hyggelig kveld. Uansett bør man være forberedt på folksomme gater og neonlys. I gamlebyen finner du restauranter, barer og butikker. Dette er en av de mest populære attraksjonene i Patong, med gammel, vakker arkitektur og små koselige gater.

Noe av grunnen til Patongs popularitet er naturen og omgivelsene, som er utgjort av palmetrær, blått hav og hvite sandstrender. Dette er virkelig et sted der du kommer til å være utendørs mesteparten av ferien din. Ønsker du å utforske naturen under vann, kan du dra på snorkletur og se fargerike små fisk. Du kan kjøpe snorkel og maske selv, eller låne av noen som arrangerer snorkleturer.

Ta livet med ro i Patong, der du finner den perfekte balansen mellom avslappet strandferie og livlig natteliv.


Informasjon om opphold i Patong

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Patong

De fleste foretrekker å tilbringe 35 netter når de besøker Patong.

Prisen på et hotell i Patong avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 803 kr per natt.


momondos favoritthoteller i Patong

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Patong

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Patong, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Patong med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Patong