Hotell Patong: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 784 hoteller i Patong, Thailand

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Patong

Det er mange flotte hoteller i Patong, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Patong

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Patong
Lavsesong
mai
Høysesong
Desember

billigste måned å overnatte

63 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

40 %

forventet prisøkning

Pris
219 kr - 962 kr
Dyreste ukedag
torsdag
Billigste ukedag
mandag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

464 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

455 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Patong på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 63 dag før.
1-2 stjerne
116 kr - 191 kr
3 stjerne
232 kr - 348 kr
4-5 stjerne
729 kr - 795 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Patong

Hvordan bor man billig i Patong?

Hvis du vil finne et billig hotell i Patong er det mye å velge mellom. Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo, for å finne det som passer ditt budsjett. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent THB 120 (ca 30 NOK) per natt. 2-stjerners hotell og gjestehus koster fra rundt THB 280 (ca 70 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller, finner du fra ca THB 600 (ca 150 NOK) per natt. Om du ønsker et 3-stjerners hotell i Patong med svømmebasseng så koster dette fra rundt THB 670 (ca 170 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 29-04-18).

Patong på budsjett

Patong er det perfekte reisemålet for deg som reiser på budsjett. Først og fremst finnes det mange rimelige hoteller og hosteller, som passer godt for backpackere. I tillegg er det enkelt å finne restauranter som har god, men rimelig mat. Spør gjerne lokale, så finner du den beste maten. Når du er her er det enkelt å kose seg uten å bruke mye penger. Det eneste du trenger er badetøy og solkrem så kan du kose deg på stranden dag ut og dag inn, akkurat som man bør. Det er også mange templer å besøke, for eksempel Wat Chalong. I tillegg kan du handle billige suvenirer på Phuket helgemarked, kalt Naka Market.

Hvordan kommer man seg rundt i Patong?

Det er som regel greit å komme seg rundt til fots i området du bor i, fordi strand og by ligger nære hverandre. Skulle du ville ta turen litt lengre, kan du for eksempel ta en tuk tuk. En tur koster fra omtrent THB 100 (ca 25 NOK) avhengig av hvor langt du skal kjøre. Det er lurt å bli enig om prisen på forhånd, spesielt om du skal kjøre en lengre tur. Du kan også ta taxi, og dette er ofte det mest praktiske alternativet fra flyplassen. En tur fra flyplassen koster som regel fra omtrent THB 500 (ca 125 NOK), avhengig av hvor du skal. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 29-04-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Patong?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Patong, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Patong?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Patong på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i Patong?

Patong er et trygt sted å reise og massevis av turister besøker byen hvert år. Du bør uansett passe godt på verdisakene i folksomme områder og på stranden og ta forhåndsregler om du er ute sent om kvelden. Det er lurt å bruke safen på hotellrommet ditt.

Behøver man en adapter i Patong?

I Patong brukes det andre stikkontakter enn i Norge, så det er lurt å ha med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Patong?

Det er ofte medregnet tips i regningen din, men hvis ikke kan du legge igjen rundt ti til femten prosent i tips. I tillegg kan du legge igjen ca. THB 50 (ca 13 NOK) for service på hotellet. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 29-04-18).


Hvor mye koster et hotell i Patong per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Patong med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Patong

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Patong
The Expat Hotel

The Expat Hotel

8,0

125 kr

Vis hotelltilbud
Mirage Express Patong Phuket Hotel

Mirage Express Patong Phuket Hotel

7,0

158 kr

Vis hotelltilbud
Palmyra Patong Resort

Palmyra Patong Resort

8,3

133 kr

Vis hotelltilbud
The Bloc Hotel

The Bloc Hotel

8,4

166 kr

Vis hotelltilbud
The Beach Heights Resort

The Beach Heights Resort

8,6

150 kr

Vis hotelltilbud
Patong Resort

Patong Resort

8,3

174 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Patong

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
The Expat Hotel

The Expat Hotel

8,0

125 kr

Vis hotelltilbud
Patong Resort

Patong Resort

8,3

174 kr

Vis hotelltilbud
The Yorkshire Hotel

The Yorkshire Hotel

8,4

191 kr

Vis hotelltilbud
Baan Laimai Beach Resort & Spa

Baan Laimai Beach Resort & Spa

8,3

265 kr

Vis hotelltilbud
Holiday Inn Express Phuket Patong Beach Central

Holiday Inn Express Phuket Patong Beach Central

8,6

191 kr

Vis hotelltilbud
Duangjitt Resort, Phuket

Duangjitt Resort, Phuket

8,1

373 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Patong er det best å bo?

Patong er en by og strand på vestkysten av Phuket i Thailand. Det er Patong som er det mest populære området for turister, og det er også sentrum av Phukets nattliv og shopping. Helt siden 80-tallet har europeere reist til Patong for å ha tilgang til vakker strand og et hyggelig bysentrum. Byen og stranden ligger nære hverandre, men du bør vurdere hva slags sted du helst vil bo med tanke på din drømmeferie. Ønsker du nærhet til stranden og et rolig opphold, eller vil du helst bo midt i den livlige byen?

Patong Beach passer godt for barnefamilier som vil ha bungalow eller hotell i Patong nære stranden, og ønsker kort vei til små, koselige restauranter om kvelden. Her kan hele familien slå seg ned på stranden under parasoller og svømme i det varme, blå havet dagen lang. Det er ikke uten grunn av Patong Beach har vært et populært feriested i over 30 år.

Vennegjenger som vil bo i byen, nære restauranter og natteliv, kan velge et hotell i Patong City. Dette er det bysenteret i Phuket som er mest populært og er fullt av liv. Her finnes det avslappede sportsbarer, livlige danseklubber og restauranter. Unge reisende som gjerne vil bo med gåavstand til nattelivet kan bo i den livlige delen av Rat-U-Thit og Bangla.


Om Patong

Patong er et favorittsted for reisende som vil ha sol, sjø og by på samme sted. Her kan barnefamilier kose seg på stranden og unge reisende kan feste natten lang i Patong sentrum. Kjærestepar kan nyte romantiske opphold i bungalower på stranden. I byen finnes det hundrevis av restauranter, ølbarer og nattklubber. Det meste av nattelivet skjer i Soi Bangla, også kalt Bangla Road. Men det er også roligere deler av byen der man kan nyte en hyggelig kveld. Uansett bør man være forberedt på folksomme gater og neonlys. I gamlebyen finner du restauranter, barer og butikker. Dette er en av de mest populære attraksjonene i Patong, med gammel, vakker arkitektur og små koselige gater.

Noe av grunnen til Patongs popularitet er naturen og omgivelsene, som er utgjort av palmetrær, blått hav og hvite sandstrender. Dette er virkelig et sted der du kommer til å være utendørs mesteparten av ferien din. Ønsker du å utforske naturen under vann, kan du dra på snorkletur og se fargerike små fisk. Du kan kjøpe snorkel og maske selv, eller låne av noen som arrangerer snorkleturer.

Ta livet med ro i Patong, der du finner den perfekte balansen mellom avslappet strandferie og livlig natteliv.


Reiseinformasjon for Patong

Hvor mange dager tilbringer folk i Patong?

De fleste foretrekker å tilbringe 10 netter når de besøker Patong.

Hvor mye koster et hotell i Patong?

Prisen på et hotell i Patong avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 486 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Patong?

I mai er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Patong. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 63 %.

Hvilken dag er den billigste i Patong?

Hotellrom i Patong er generelt billigere på søndag, og dyrere på onsdag.

Hvor mye koster et hostell i Patong?

Hosteller og hoteller i Patong med 2 stjerner eller færre koster omkring 583 kr for en seng per person. Dette blir omkring −97 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Patong.