Hoteller i Japan

Finn de beste tilbudene på 61 335 hotels i Japan

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Japan

Leter du etter en by å besøke i Japan? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
694 kr - 2 119 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I JAPAN Nagoya 36 % billigere Hoteller i Nagoya er de billigste i Japan med en gjennomsnittspris på kun 694 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I JAPAN Hakone 96 % dyrere Hakone har de dyreste hotellene i Japan med rom som har en gjennomsnittspris på 2 119 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I JAPAN Tokyo 76 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Tokyo enn noen annen by i Japan

Populære byer i Japan

Bestill et av de beste tilbudene Japan som tilbys på disse populære stedene

Japan reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Japan

Når er det billigst å besøke Japan?

Med en prislapp på kun 1 333 kr per natt i gjennomsnitt, er februar den billigste måneden for hotellovernattinger i Japan. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Japan er juli.

Hvor i Japan velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Tokyo enn noen andre byer når de reiser til Japan.

Hvilken by i Japan har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Hakone vil koste deg mer enn i andre byer i Japan. Du kan forvente deg å betale 2 119 kr per natt – en pris som er ca. 96 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Japan har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Japan, bør du vurdere å bo i Tokyo. Ifølge dataene våre er Tokyo den billigste byen å overnatte i ved reiser til Japan, med en gjennomsnittspris på 159 kr per natt, som er 89 % lavere enn gjennomsnittet for landet.