De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Japan

Hoteller i Japan

Finn tilbud på 37 368 hoteller i Japan

Japan
31. mai — 1. jun.2
sø. 26.5.
to. 30.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Japan

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Japan
Pris
kr618
kr3689
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Japan

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Japan, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Japan

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Japan

Nyttig informasjon om hoteller i Japan

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Japan

Laveste hotellpris

543 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hilton Tokyo Odaiba

Hoteller i nærheten av flyplassen

247

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Japan funnet siste 7 dager er 543 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Mystays Higashi Ikebukuro, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hilton Tokyo Odaiba, det mest populære 5-stjerners hotellet i Japan(8,3/10 rating - basert på 874 anmeldelser).
Det er er 247 hoteller i Japan i nærheten av Tokyo Narita. Narita Airport Rest House med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Japan. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Japan siste uken er 10 488 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Japan

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Japan
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
28 %forventet prisnedgang
30 %forventet prisøkning

Pris

1 289 kr–2 579 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 464 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 198 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Japan

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Japan

Pris

612 kr–2 612 kr

BILLIGSTE BY I JAPANOkinawa51 % billigereHoteller i Okinawa er de billigste i Japan med en gjennomsnittspris på kun 612 kr per natt
DYRESTE BY I JAPANHakone53 % dyrereHakone har de dyreste hotellene i Japan med rom med en gjennomsnittspris på 2 612 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I JAPANTokyo73 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Tokyo enn noen annen by i Japan

Informasjon om opphold i Japan

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Japan

Hvilke byer i Japan burde jeg besøke?

Tog og T-bane er de største kollektivtransport-systemene i Japan, og det finnes en hel haug med hoteller å velge mellom - det vil derfor være enkelt å besøke flere byer på én ferie, og faktisk går det lyntog til alle de største provinsene i Japan. Det vil lønne seg å kjøpe JR (Japan Railway) pass, ettersom én billett koster omkring en tusenlapp, mens et JR pass for en uke koster litt mer. Her har du mye å spare, og i tillegg kan du enkelt oppdage ikoniske byer som Kyoto, Tokyo, Osaka og Yokohama på en effektiv måte. Byene har velfungerende systemer for offentlig transport, også buss og taxi så vel som tog og T-bane. Hos momondo kan du finne hoteller i Japan i de byene du vil besøke. I Tokyo kan vi blant andre anbefale Hilton Tokyo.

Hvilke populære attraksjoner finnes i Japan?

Den unike blandingen av tradisjonell og hypermoderne som preger Japan, gjør landet til en eksotisk og interessant feriedestinasjon. Japan byr på en rekke attraksjoner, innendørs som utendørs, og man kan jo si at selve landet er en attraksjon i seg selv, med sine høye fjell, fantastiske mat, gamle kultur og ikoniske arkitektur. Det finnes muséer du må få med deg i hver by, naturstier, fredfulle parker samt vakre slott. I Shikoko Henro kan du gå tur på en pilgrimssti. Himeji-slottet ligger lett tilgjengelig hvis du befinner deg enten i Osaka eller Kyoto. Slottet er fra 1333 og kan besøkes for en liten inngangssum. For en ørliten sum kan du besøke den imponerende bronsebuddhaen i Kamakura, og du kan se snøapene i Jigudani, Nagano. I Harajuku kan du få med deg sumobrytere i full sving helt gratis. Det kan være vanskelig å vite hvilket hotell i Japan du skal velge, siden det er så mange provinser, og enda flere hoteller. På momondo kan du sjekke ut både billige og eksklusive hoteller i Japan, vi hjelper deg å finne et som passer deg i den byen du skal reise til. Du kan for eksempel bo på rimelige hoteller i Harajuku, og vi kan anbefale Nippon Seinenkan Hotel.

Hvilke byer i Japan er best for uteliv?

Tokyo og Osaka skiller seg fra de andre byene når det kommer til uteliv og matkultur. Faktisk er Osaka kjent som matbyen i Japan, selv om Tokyo har restauranter som er premiert med opptil flere stjerner i Michelin-guiden. Begge byene er spekket med både fancy restauranter og boder som serverer hurtigmat, kanskje den beste og sunneste gatematen du kan få. Du burde prøve Kishikatsu, ramen, okonomiyaki, og selvfølgelig kan du ikke reise hjem fra Japan uten å ha spist sushi eller drukket sake. Når det gjelder natteliv, kan både Tokyo og Osaka tilby noe for deg som liker å ta det rolig, og for deg som vet å feste: Ta en øl på en pub, syng til du blir flau på karaokebar, eller dra på en lokal izakaya. Om du befinner deg i Osaka kan du booke hotellrom på Karaksa hotel Osaka Namba, som ligger til midt i smørøyet.

Hvilke byer i Japan har mest historie og kunst?

Kyoto skiller seg definitivt ut når det gjelder historie og tradisjonell kultur - her kan du, mot en liten sum, besøke flere templer, for eksempel Kinkakuji, som er kjent som det gylne tempelet og Nasjonalmuseet i Kyoto, og andre historiske landemerker. Minnesmerket og muséet i Hiroshima er også viktig å få med seg. I Tokyo kryr det av muséer og kunstgallerier. Like ved Tokyo Tower, som også er et historisk monument, finner du Take Ninagawa, som stiller ut kunst av forskjellige lokale kunstnere. Som andre muséer og gallerier, tar Take Ninagawa innganspenger, men det er det vel verdt. Japan er et land med en stor befolkning, så vi må regne med at attraksjonene blir besøkt jevnlig. I turistsesongen vil det være mer travelt enn vanlig. momondo har mange forslag til hoteller i Japan, også i Kyoto, blant andre Miru Kyoto Nishiki.

Når er det billigst å besøke Japan?

Reiser til Japan i juni vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 1 300 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i mai, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Japan velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Tokyo oftere enn noen annen by når de reiser til Japan.

Hvor mye koster et luksushotell i Japan?

I gjennomsnitt koster et luksushotellrom i Japan 970 kr per natt, noe som er 26 % høyere enn landets gjennomsnittspris på 766 kr per natt.

Hvilken by i Japan har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 2 821 kr per natt er Hakone den dyreste byen for hotellovernattinger i Japan. Gjennomsnittsprisen på 2 821 kr er ca. 140 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Japan har de billigste hotellrommene?

Tokyo tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Japan, med en prislapp på kun 153 kr – en pris som er 80 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Japan.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Japan fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 83 455 tilbydere å velge mellom fra Japan hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Japan fra hoteller sist?

Priser for Japan fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Japan gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Japan som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Japan?

momondo finner et flott sted å bo i Japan ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Japan på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
sø. 26.5.
to. 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Japan