Hoteller i Japan

Finn de beste tilbudene på 61 153 hotels i Japan

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Japan

Leter du etter en by å besøke i Japan? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
654 kr - 1 996 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I JAPAN Nagoya 36 % billigere Hoteller i Nagoya er de billigste i Japan med en gjennomsnittspris på kun 653 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I JAPAN Hakone 96 % dyrere Hakone har de dyreste hotellene i Japan med rom som har en gjennomsnittspris på 1 995 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I JAPAN Tokyo 87 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Tokyo enn noen annen by i Japan

Populære byer i Japan

Bestill et av de beste tilbudene Japan som tilbys på disse populære stedene

Japan reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Japan

Når er det billigst å besøke Japan?

Reiser til Japan i februar vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 1 255 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i juli, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Japan velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Tokyo oftere enn noen annen by når de reiser til Japan.

Hvilken by i Japan har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 2 402 kr per natt er Minamioguni den dyreste byen for hotellovernattinger i Japan. Gjennomsnittsprisen på 2 402 kr er ca. 138 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Japan har de billigste hotellrommene?

Tokyo tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Japan, med en prislapp på kun 136 kr – en pris som er 88 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Japan.