Hoteller i Pattaya, Thailand

Finn tilbud på 1 761 hoteller i Pattaya, Thailand

Pattaya, Thailand
26. mai — 27. mai2
Pattaya, Thailand
to. 26.5.
fr. 27.5.

Anbefalte hoteller fra momondo i Pattaya

De beste hotellene i Pattaya

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Pattaya
Pris
kr105.57
kr950.08
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Pattaya


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Pattaya

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Pattaya
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
72 %forventet prisnedgang
53 %forventet prisøkning

Pris

161 kr–1 206 kr

Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
12 078 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 758 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Pattaya på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, −1 dag før. 4-5 stjerne, 29 dag før.

1-2 stjerne

173 kr–192 kr

3 stjerne

298 kr–307 kr

4-5 stjerne

720 kr–806 kr


Pattaya reisetips

Når du reiser til Pattaya finnes det mange muligheter for å finne et billig hotell. Du kan enkelt og greit sammenligne hotelltilbud på momondo. For backpackere, og unge reisende som gjerne vil bo billig, er det perfekt å velge et hostell. Hostellene har ofte en svært sosial atmosfære. Du finner hostell i Pattaya fra omtrent THB 160 (ca 40 NOK). 2-stjerners hoteller finner du fra rundt THB 320 (ca 80 NOK) per natt. 3-stjerners hotell koster fra ca THB 400 (ca 100 NOK) per natt.

I Pattaya kan du ta en minibuss som kalles Songtaew. Disse kjører rundt og plukker opp folk, ofte er det ikke noen spesifikke busstopp, men man vinker de inn hvis man vil sitte på. Når du skal av, trykker du på stoppknappen og betaler for turen. En tur koster som regel ca THB 10 ( ca 2,5 NOK). Det finnes også rutebusser som kjører til hoveddestinasjonene i Pattaya og omegn, men disse kjører ikke like ofte som Songtaewene. En tur med buss koster ca THB 20 (ca 5 NOK).

Det er ingen spesifikke aldersgrenser når du skal sjekke inn på hotell i Pattaya, men dersom du har spørsmål angående aldersgrenser, kan du undersøke med det hotellet du ønsker å bo på før du bestiller.

Når du skal bestille hotell i Pattaya på nett er det mer vanlig å betale for oppholdet med det samme, altså under bestillingen, enn å betale depositum.

Det er som regel trygt å reise til Pattaya, og dette er et populært reisemål for mange turister. Du bør uansett ta visse forhåndsregler når du er ute sent og bør passe ekstra godt på verdisakene dine når du er ute og går, spesielt i folksomme områder. Bruk gjerne safen på hotellrommet.

Det er ulike stikkontakter i Pattaya i forhold til de norske, så det er lurt å ha med adapter.

Noen ganger er det regnet med tips allerede når du får regningen, og da trenger du ikke legge igjen ekstra tips. Hvis ikke, er det vanlig å betale omtrent 5 til 10% av regningen i tips. I tillegg kan du legge igjen ca THB 50 (ca 13 NOK) for service på hotellet.


Hvor mye koster et hotell i Pattaya per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Pattaya med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 250 kr

Gjennomsnittlig 251 kr

Dyrest 316 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Pattaya

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Pattaya

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Pattaya

Disse hotellene i Pattaya har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Pattaya

Pattaya er en kjent by som ligger øst i Thailand. Hvert år kommer det besøkende som lengter etter lange dager på stranden og behagelig vær. Byen pleide å være en liten fiskelandsby, men nå er dette stedet besøkt av millioner hvert år. Når du skal velge ditt hotell i Pattaya, er det lurt å vurdere hva slags område du helst vil bo i, enten du reiser med kjæresten, hele familien og små barn, eller med vennegjengen.

Reiser du med barn og gjerne vil bo et litt rolig sted, er en anbefaling å legge oppholdet til Jomtien Beach. Dette er en strand som ligger like utenfor sentrale Pattaya, men langt nok unna til at omgivelsene er roligere. Dette stedet er også populært blant lokale når de skal ta seg en behagelig helgetur til stranden. Selv om dette er et rolig område finner du nok av restauranter og barer å velge mellom.

Reiser du med vennegjengen og vil være der det skjer, kan det være en god idé å velge et hotell i Pattaya Tai. Dette ligger litt sør for byen, og her finner du blant annet hovedstranden med massevis av barer, livlig natteliv, gode shoppingmuligheter og restauranter. For par som gjerne vil være litt nærme det mest actionfylte sentrum, men likevel ha litt fred og ro, kan man velge et hotell i Pattaya Nua. Dette er nordsiden av stranden, der man er nære sentrum, men det er ikke for folksomt.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Pattaya

Pattaya er en meget populær feriedestinasjon for nordmenn, og det reiser mange hit hvert år. Byen som en gang var en rolig landsby, har nå blitt en by full av pulserende natteliv, restauranter og du har dessuten kort vei til fantastiske sandstrender. Klimaet er behagelig året rundt, men det forekommer noen regnskyll under regntiden som er rundt september og oktober. Walkin Street er en populær gate der det er massevis av barer og action på kveldstid. Dette tiltrekker mange turister som vil oppleve byens natteliv. Pattaya begynner også å bli svært populært for familier og du finner derfor roligere områder med museer, dyreparker og mer, litt utenfor det mest folksomme sentrumet av byen.

Pattaya byr på behagelig tropisk klima, så det er virkelig været og de vakre strendene som lokker reisende hit. Her kan du ligge på hvite sandstrender og bade i det behagelige vannet og ta livet helt med ro utendørs. Du finner også en botanisk hage her, som heter Nong Nooch Tropical Botanical Garden og en vakker urtehage. Uansett hva du ønsker å oppleve, kan du tilbringe ferien din i Pattaya utendørs i det deilige været.

Reis til solfylte og varme Pattaya der du kan nyte lange dager på stranden og ta livet helt med ro.


Informasjon om opphold i Pattaya

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Pattaya

Gjennomsnittslengden for et opphold i Pattaya er 9 netter.

Et hotellrom i Pattaya vil normalt koste deg 427 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Pattaya har laveste priser i oktober. Prisen du må ut med kan være 72 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

mandag er den billigste dagen for hotellrom i Pattaya. torsdag er den dyreste dagen.

Hosteller og hoteller i Pattaya med 2 stjerner eller færre koster omkring 268 kr for en seng per person. Dette blir omkring 159 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Pattaya.

Gjennomsnittstemperautren i Pattaya i løpet av juni ligger på ca. 29 °C, noe som gjør dette til en perfekt tid for å ha det moro og oppleve noe nytt utendørs ved populære attraksjoner i området.

Det er nå 87 ferieboliger tilgjengelige i Pattaya. De fleste av våre brukere velger å bo på Mosaik Luxury Apartments, som er den mest populære i Pattaya. Sammenlign ferieboliger i Pattaya.


momondos favoritthoteller i Pattaya

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Pattaya
Baan Im Em

Baan Im Em

210/1 Moo 7 Nakluea, Pattaya, Thailand

8,9
317 kr
Mosaik Luxury Apartments

Mosaik Luxury Apartments

Pattaya, Thailand

8,1
134 kr
Sleep With Me Pattaya

Sleep With Me Pattaya

77/777 Chalermphrakiat 19 Moo 9, Pattaya, Thailand

9,0
192 kr
Natural Beach Hotel Pattaya

Natural Beach Hotel Pattaya

216 Soi Pattaya 11, Pattaya Beach Road, Pattaya, Thailand

7,0
125 kr
Holiday Inn Express Pattaya Central

Holiday Inn Express Pattaya Central

293/16 Moo 10, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Thailand

8,7
269 kr
Grand Palazzo Hotel

Grand Palazzo Hotel

292 Moo 6 Petchtrakul Road, Pattaya, Thailand

7,9
307 kr
Lk Mantra Pura Resort

Lk Mantra Pura Resort

3/300 Moo 6, North Pattaya Road, Pattaya, Thailand

8,1
365 kr
B2 Sea View Pattaya Boutique & Budget Hotel

B2 Sea View Pattaya Boutique & Budget Hotel

19/22 Moo 2 Tambol Na-Jomtien, Pattaya, Thailand

7,5
96 kr

Start planleggingen av reisen til Pattaya


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Pattaya. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Pattaya er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.