Hotell Hua Hin: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 2 652 hoteller i Hua Hin, Thailand

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Hua Hin

Det er mange flotte hoteller i Hua Hin, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Hua Hin

Hua Hin Beach
Pala U Waterfall
Black Mountain Water Park

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Hua Hin Beach?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Hua Hin Beach. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 551 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Hua Hin Beach er vanligvis 45 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Hua Hin som koster 303 kr.

Hoteller i nærheten av Hua Hin Beach

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Pala U Waterfall?

Hvis du ser etter et hotell i Hua Hin som ligger i nærheten av Pala U Waterfall, har du flaks. momondo anbefaler 1 hotell i nærheten av Pala U Waterfall, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 683 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Pala U Waterfall er vanligvis 55 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Hua Hin som koster 303 kr.

Hoteller i nærheten av Pala U Waterfall

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Black Mountain Water Park?

Nedenfor ser du de 10 hotellene som anbefales av brukerne i området Hua Hin som ligger nærmest Black Mountain Water Park. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Black Mountain Water Park ligger på 589 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Black Mountain Water Park er vanligvis 48 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Hua Hin som koster 303 kr.

Hoteller i nærheten av Black Mountain Water Park

Når bør du bestille hotell i Hua Hin

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hua Hin
Lavsesong
september
Høysesong
Januar

billigste måned å overnatte

41 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

30 %

forventet prisøkning

Pris
640 kr - 1 524 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
torsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

539 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

615 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Hua Hin på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 73 dag før.
1-2 stjerne
152 kr - 211 kr
3 stjerne
262 kr - 354 kr
4-5 stjerne
1 070 kr - 1 129 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Hua Hin

Hvordan bor man billig i Hua Hin?

I Hua Hin kan du bo i luksus for en relativt billig penge. Det aller billigste hotellet i Hua Hin koster fra ca THB 165 (ca 40 NOK) per natt. Da kan du bo på et 2-stjerners hotell like ved stranden. Det er også populært å bo på hostell i området, som passer godt for unge reisende som vil bo mer sosialt. Du finner hosteller fra omtrent THB 280 (ca 70 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller koster fra ca THB 285 (ca 120 NOK) per natt. 4-stjerners hoteller koster fra ca THB 1200 (ca 300 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 19-04-18).

Hua Hin på budsjett

Prisene i Hua Hin er lave i forhold til i Norge, så her kan man holde budsjettet dersom man ønsker det. Det er rimelig å gå på restaurant, spesielt hvis du spiser på lokale steder og ikke for turist-populære restauranterDet koster bare småpenger for en taxitur inn til byen, så du kan også reise litt rundt uten å måtte sprekke budsjettet. Mange bruker tiden sin her på stranden, som er et godt valg, fordi strendene er meget vakre. Da kan du kose deg hver dag og slappe helt av, helt gratis.

Hvordan kommer man seg rundt i Hua Hin?

Hua Hin er en relativt liten strandby som er enkel å utforske til fots eller på sykkel. Hvis du vil dra til omkringliggende steder slik som Khao Takiab, Pranburi eller Cha-Am, kan du ta en song-taew. Dette er små minibusser, der du sitter i baksetet. Dette er det billigste transportmiddelet, og du gir beskjed til føreren hvor du skal. I taket finner du også en stoppknapp, som du kan bruke hvis du vil melde fra selv hvor du vil gå av. Du betaler når du går av. Prisene varierer, men koster omtrent THB 10 (ca 2 NOK) for en tur. Du kan også ta disse til flyplassen. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 19-04-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Hua Hin?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Hua Hin, hvis du lurer på om ditt hotell har aldersgrenser, er det lurt å sjekke med dette hotellet på forhånd av bestilling.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Hua Hin?

Når du bestiller hotell på nett er det som regel vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd, og ikke betale depositum.

Hvor trygt er det i Hua Hin

Hua Hin er en relativt liten by i Thailand, og det er mye turisme her. Det er ansett som trygt, men du bør uansett ta visse forhåndsregler når du er ute sent, og passe godt på verdisakene dine når du er ute.

Behøver man en adapter i Hua Hin?

Det finnes ulike støpsler for stikkontakter i Thailand, så det er lurt å ha med adapter når du skal til Hua Hin.

Hvor mye bør man gi i tips i Hua Hin?

Noen ganger er service inkludert i regningen, og da trenger du ikke betale tips. Dersom du ikke har service inkludert, er det vanlig å gi omtrent 5 til 10 procent i tips. Det er også vanlig å gi mellom ca THB 50 og 100 (ca 12 og 24 NOK) for service på hotellet.


Hvor mye koster et hotell i Hua Hin per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hua Hin med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
OYO 447 Royal Express Hua Hin
Beste verdi

OYO 447 Royal Express Hua Hin

6,2

126 kr

Vis hotelltilbud
3 stjerners
Thipurai City Hotel
Beste verdi

Thipurai City Hotel

7,0

185 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Novotel Hua Hin Cha-Am Beach Resort & Spa
1# Mest populære

Novotel Hua Hin Cha-Am Beach Resort & Spa

7,7

648 kr

Vis hotelltilbud
G Hua Hin Resort & Mall
2# Mest populære

G Hua Hin Resort & Mall

8,8

438 kr

Vis hotelltilbud
Wannara Hotel
Beste verdi

Wannara Hotel

7,4

219 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Hua Hin

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hua Hin
Huahin Euro City Hotel

Huahin Euro City Hotel

6,4

68 kr

Vis hotelltilbud
Season Palace Huahin Hotel

Season Palace Huahin Hotel

6,1

93 kr

Vis hotelltilbud
Sofia Hotel Hua Hin

Sofia Hotel Hua Hin

8,2

85 kr

Vis hotelltilbud
Tientong Guesthouse

Tientong Guesthouse

8,4

93 kr

Vis hotelltilbud
Hua Hin Beach Hostel

Hua Hin Beach Hostel

85 kr

Vis hotelltilbud
Thasanee Guesthouse

Thasanee Guesthouse

8,3

93 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hua Hin

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Wannara Hotel

Wannara Hotel

7,4

219 kr

Vis hotelltilbud
Royal Pavilion Huahin

Royal Pavilion Huahin

8,4

253 kr

Vis hotelltilbud
Kiang Haad Beach Hua Hin

Kiang Haad Beach Hua Hin

8,2

194 kr

Vis hotelltilbud
Crystal Hotel Huahin

Crystal Hotel Huahin

8,8

161 kr

Vis hotelltilbud
Laksasubha Hua Hin

Laksasubha Hua Hin

8,5

270 kr

Vis hotelltilbud
Visa Hotel Hua Hin

Visa Hotel Hua Hin

8,8

186 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Hua Hin er det best å bo?

Hua Hin er et populært feriested i Thailand, som ligger like utenfor Bangkok. Området ligger langs med kysten, og hotellene ligger på rad og rekke bortover stranden. Når du skal velge hvor du helst vil bo, kan du vurdere om du helst vil bo rett ved stranden, eller litt lenger inn i landet.

De fleste hotellene ligger sentralt på Hua Hin Beach. Her ligger det lekre hoteller og resorter som perler på en snor, så du har mange gode alternativer. Dette passer for deg som vil være litt sentralt i Hua Hin, nære restauranter, og flere andre reisende. Dette kan være et godt valg for backpackere som vil være der det skjer, og møte flere ungdommer på tur.

Dersom du helst vil bo på hotell i Hua Hin, med litt mer avstand til de aller fleste hotellene, så kan du velge å bo for eksempel lengre ned på stranden mot Phananchai Village eller lengre nord på stranden, mot What Huai Sai Tai. Jo lenger vekk fra det mest sentrale området på Hua Hin Beach du kommer, jo færre hoteller finnes det i nærheten. Dette er eksempelvis et fint sted å bo for barnefamilier som vil ha mer plass og ro. Dersom du også vil bo litt mer inn i landet, og se andre omgivelser enn stranden, ligger det en rekke billige hoteller og ferieboliger i innlandet.


Om Hua Hin

Hua Hin har tidligere vært en fredelig fiskelandsby, men har de seneste årene blitt et populært sted for ferierende som ønsker sol og avslapning. Her er det en rekke restauranter, barer og aktiviteter. Selv om det er skjedd en stor utvikling fra byen var en fiskelandsby, har den bevart sin fredelige sjarm. Her er det lange sandstrender med rolig vann, som gjør det til et perfekt sted å bade og late seg på stranden. I tillegg til fantastiske strender, er også maten et trekkplaster. Du får et stort utvalg lokal sjømat hos de lokale restaurantene, så du kan virkelig nyte lokale og tradisjonelle thairetter. Du trenger heller ikke lete lenge for å oppdage Hua Hins mange markeder, templer og spa-sentre.

I tillegg til vakre strender og blått vann, har Hua Hin vakker natur innover i landet. Pranburi er for eksempel et utrolig vakkert sted, der du kan se omkringliggende fjell og jungel. Dette er bare en kort kjøretur fra Hua Hin. Spør på hotellet om mer avsidesliggende perler som anbefales å besøke, så kan du oppdage de mer urørte sidene av naturen rundt Hua Hin.

En solrik og behagelig sommerferie venter deg i Hua Hin, med lange dager på stranden og herlig sjømat.


Reiseinformasjon for Hua Hin

Hvor mange dager tilbringer folk i Hua Hin?

De fleste foretrekker å tilbringe 12 netter når de besøker Hua Hin.

Hvor mye koster et hotell i Hua Hin?

Prisen på et hotell i Hua Hin avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 459 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Hua Hin?

Hotell i Hua Hin er billigst i september. Romprisen kan være hele 41 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Hua Hin?

Prisene på hotellrom i Hua Hin vil være på sitt laveste på onsdag, og på sitt høyeste på torsdag.

Hvor mye koster et hostell i Hua Hin?

Hosteller og hoteller i Hua Hin med 2 stjerner eller færre koster omkring 165 kr for en seng per person. Dette blir omkring 294 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Hua Hin.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Hua Hin?

Temperaturene i Hua Hin ligger vanligvis på ca. 28 °C i løpet av april, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør april til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.