Hotell Krabi: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 019 hoteller i Krabi, Thailand

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Krabi

Det er mange flotte hoteller i Krabi, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Krabi

West Railay Beach
East Railay Beach
Tup Kaek Beach

Hvor mye koster hoteller i nærheten av West Railay Beach?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av West Railay Beach. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 594 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av West Railay Beach er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Krabi som koster 348 kr.

Hoteller i nærheten av West Railay Beach

Hvor mye koster hoteller i nærheten av East Railay Beach?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Krabi som ligger nærmest East Railay Beach, kan du forvente deg å måtte betale 594 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 594 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av East Railay Beach. Hoteller i nærheten av East Railay Beach er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Krabi som koster 348 kr.

Hoteller i nærheten av East Railay Beach

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Tup Kaek Beach?

momondo-brukere har anbefalt 11 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Tup Kaek Beach. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 2 527 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Tup Kaek Beach er vanligvis 86 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Krabi som koster 348 kr.

Hoteller i nærheten av Tup Kaek Beach

Når bør du bestille hotell i Krabi

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Krabi
Lavsesong
september
Høysesong
Desember

billigste måned å overnatte

49 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

37 %

forventet prisøkning

Pris
512 kr - 1 577 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
torsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

544 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

560 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Krabi på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
126 kr - 210 kr
3 stjerne
318 kr - 494 kr
4-5 stjerne
670 kr - 1 063 kr

Krabi reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Krabi

Hvordan bor man billig i Krabi?

Hvis du vil finne et billig hotell i Krabi kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent THB 160 (ca 40 NOK) per natt. Vil du bo på hotell på Koh Lanta, koster disse fra rundt THB 240 (ca 60 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller i sentrum av Krabi koster fra omtrent THB 400 (ca 100 NOK) per natt. Om du ønsker et hotell i Krabi med svømmebasseng, koster dette fra rundt THB 475 (ca 120 NOK) per natt.

Krabi på budsjett

Det er relativt lett å holde seg til budsjettet når du er på tur i Krabi. Tilbring lange dager på stranden, og velg å ligge på håndkleet i stedet for solseng. På denne måten sparer du litt penger. Når du skal på restaurant for å spise lunsj eller middag, kan du heller gå til matboder enn restauranter, fordi da finner du ofte mat som er mye rimeligere. Denne maten er også ofte veldig god, og tilberedt av fantastiske kokker som har lang erfaring med å lage de lokale rettene. Velger du rimeligere valg, slik som å gå eller ta song-taew i stedet for taxi, kan du også spare en del penger. Uansett vil du ha et flott opphold med massevis av tid utendørs og på stranden i det deilige været.

Hvordan kommer man seg rundt i Krabi?

Song-taew er navnet på lokale busser som kjører rundt i Krabi hele dagen. Dette er en perfekt måte å også komme seg til andre steder rundt Krabi dersom du vil på dagstur. Disse har ikke så mange faste stopp og det er vanlig å vinke de til seg på gaten, så stopper de og plukker deg opp. Skal du kjøres fra for eksempel Ao Nang og inn til Krabi, koster dette omtrent 50 THB (ca 12 NOK). Det finnes også motorsykkeltaxier som er raske og effektive transportmidler. Det er lurt å spørre om prisen på forhånd.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Krabi?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Krabi, men det er en del hoteller og hosteller som har 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Krabi?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i Krabi?

Krabi er ansett som et trygt og fredelig sted å være på ferie. Uansett bør du passe godt på verdisakene dine, og i tillegg ta visse forhåndsregler dersom du er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Krabi?

De har andre typer stikkontakter i Krabi enn i Norge, så du bør ta med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Krabi?

Tips er noen ganger allerede inkludert i regningen, så da trenger du ikke betale ekstra tips. Dersom den ikke er regnet med, kan du legge til 10% i tips.


Hvor mye koster et hotell i Krabi per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Krabi med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Sand Sea Resort
1# Mest populære

Sand Sea Resort

8,4

268 kr

Vis hotelltilbud
Railay Princess Resort & Spa
2# Mest populære

Railay Princess Resort & Spa

8,4

385 kr

Vis hotelltilbud
Avatar Railay-Adult Only
Beste verdi

Avatar Railay-Adult Only

8,9

125 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Krabi Resort
1# Mest populære

Krabi Resort

8,4

293 kr

Vis hotelltilbud
Pakasai Resort
2# Mest populære

Pakasai Resort

8,7

259 kr

Vis hotelltilbud
Buri Tara Resort
Beste verdi

Buri Tara Resort

8,6

151 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Krabi

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Krabi
Koh Kwang Resort

Koh Kwang Resort

59 kr

Vis hotelltilbud
Holiday Station Hostel

Holiday Station Hostel

8,0

59 kr

Vis hotelltilbud
Cube Hostel Krabi

Cube Hostel Krabi

7,8

59 kr

Vis hotelltilbud
Krabi Grand Place Hotel

Krabi Grand Place Hotel

8,6

59 kr

Vis hotelltilbud
JP hometel

JP hometel

8,2

59 kr

Vis hotelltilbud
Hogwortz hostel Krabi

Hogwortz hostel Krabi

8,7

67 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Krabi

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
K Guesthouse

K Guesthouse

8,1

101 kr

Vis hotelltilbud
Infinity Hostel

Infinity Hostel

8,4

101 kr

Vis hotelltilbud
Cube Hostel Krabi

Cube Hostel Krabi

7,8

59 kr

Vis hotelltilbud
JP hometel

JP hometel

8,2

59 kr

Vis hotelltilbud
Krabi River Hotel

Krabi River Hotel

8,7

67 kr

Vis hotelltilbud
Green House Hotel

Green House Hotel

8,1

118 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Krabi

Krabi ligger i Thailand, og er en provins som ligger på Malayahalvøya helt sør i landet. Ved Krabi ligger Andamanhavet. Her er det behagelig, tropisk klima og fantastiske strender, noe som gjør dette stedet til et ferieparadis som mange reiser til, hele året rundt. Reiser du med kjæresten og vil ha et romantisk og rolig opphold, er en anbefaling å velge et hotell som ligger på øya Koh Lanta. Her er det idyllisk med rolig atmosfære, i nærheten av vakre strender og klart, blått vann.

Backpackere og unge reisende bør ha øynene åpne for hoteller på Koh Phi Phi. Her kan man møte likesinnede reisende og bo på sosiale hosteller. Her kan man feste natten lang på de berømte strandbarene og ta igjen søvnen i behagelige bungalower som ligger på stranden. Det er også populært for backpackere å dra til Ao Nang om de vil ha et noe roligere opphold. Her ligger det mange billige hosteller som kan hjelpe på reisebudsjettet.

Reiser du med familien og små barn, er et hotell i Ao Nang en god idé. Her bor du i med gåavstand til stranden, og det finnes en rekke lekre og behagelige resorter og hoteller som gjør oppholdet perfekt. Ao Nang er en liten landsby med gode restauranter, her kan du ta livet med ro sammen med barna.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Krabi

Krabi er en provins med en rekke små landsbyer og øyer som er blitt svært populære feriedestinasjoner, spesielt for vestlige reisende. Enten du er backpacker og reiser gjennom Thailand og sør-øst Asia eller om du reiser med småbarnsfamilien og helst vil bo på all-inclusive hotell ved bassenget, finner du det rette for deg i Krabi. Hostellene er sosiale og fulle av likesinnede som vil oppleve byen, og hotellene på stranden er rolige og behagelige, der du kan nyte fantastiske omgivelser og god service. Det er ikke uten grunn at så mange ønsker å reise hit når de først har fri. Det klare, blå vannet lokker badeglade reisende, og den hvite sanden og vakre palmene tiltrekker seg livsnyterne. Det er også helt fantastisk mat her, så du bør virkelig forberede deg på å smake på mange ulike lokale retter og prøve for eksempel curry med lokal sjømat. Livet på kysten er rolig og behagelig, og det er godt tilrettelagt for reisende.

Krabi er kjent for sin utrolig vakre natur. Her er det høye, dramatiske klipper og frodig landskap. Strendene er kritthvite med vakkert, blått vann. Det anbefales å både dra på klatretur, fottur og snorkletur for å få med seg all den vakre naturen som Krabi har å by på.

Reis til vakre Krabi der sol, strender og fantastiske opplevelser venter.


Reiseinformasjon for Krabi

Hvor mange dager tilbringer folk i Krabi?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Krabi er 8 netter.

Hvor mye koster et hotell i Krabi?

Prisen på et hotellrom i Krabi vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 482 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Krabi?

Hoteller i Krabi er vanligvis billigst i september. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 410 kr % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Krabi?

onsdag er den billigste dagen for hotellrom i Krabi. fredag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Krabi?

Hosteller og hoteller i Krabi med 2 stjerner eller færre koster omkring 281 kr for en seng per person. Dette blir omkring 201 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Krabi.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Krabi?

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Krabi i løpet av oktober, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 325 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i oktober med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Krabi vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.