De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Kyoto

Hoteller i Kyoto, Japan

Finn tilbud på 2 477 hoteller i Kyoto, Japan

Kyoto, Japan
18. apr. — 19. apr.2
lø. 13.4.
on. 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Kyoto

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Kyoto
Pris
kr552
kr3710
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Kyoto

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Kyoto

Pris

777 kr–3 381 kr

BILLIGSTE BYDEL I KYOTOFushimi55 % billigereHoteller i Fushimi er de billigste i Kyoto med en gjennomsnittspris på kun 777 kr per natt
DYRESTE BYDEL I KYOTONishikyo49 % dyrereNishikyo har de dyreste hotellene i Kyoto med rom med en gjennomsnittspris på 3 381 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I KYOTOShimogyo81 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Shimogyo enn noen andre land i Kyoto

Ting å gjøre i Kyoto


Hoteller i populære bydeler i Kyoto

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Kyoto, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Kyoto

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kyoto
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
84 %forventet prisnedgang
79 %forventet prisøkning

Pris

383 kr–11 179 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 024 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
8 680 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kyoto på er: 1-2 stjerne, 1 dag før. 4-5 stjerne, 90 dag før.

1-2 stjerne

390 kr–1 040 kr

3 stjerne

845 kr–1 386 kr

4-5 stjerne

1 256 kr–2 231 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Kyoto

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Kyoto

Laveste hotellpris

340 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel Granvia Kyoto

Hoteller i nærheten av flyplassen

337

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Kyoto funnet siste 7 dager er 340 kr/natten. Denne prisen fås hos The Pocket Hotel Kyoto-Karasumagojo, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel Granvia Kyoto, det mest populære 5-stjerners hotellet i Kyoto(8,9/10 rating - basert på 3 584 anmeldelser).
Det er er 337 hoteller i Kyoto i nærheten av Osaka Kansai Intl. Hotel Nikko Kansai Airport med kortest avstand på 1,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Kyoto. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Kyoto siste uken er 7 887 kr.

Kyoto reisetips

Hvilke nabolag i Kyoto bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Kyoto har et omfattende offentlig transportsystem, noe som betyr at du trygt kan bo på mange steder rundt den vakre byen. Hvis du bor på et sted som Fushimi Inari, har du tilgang til toget, som forbinder Kyoto stasjon til Nara stasjon. T-banen er praktisk tilgjengelig fra sentrum av Kyoto. Kyoto-busser er også en fin måte å komme seg rundt i byen på. De fleste nabolag, inkludert Kurama og Yamashina, har bussholdeplasser i gangavstand. Det er også mange billige hoteller i Kyoto som ligger i nærheten av disse offentlige transportnettverkene, som Royal Park Hotel, som du kan bestille gjennom momondo.


Hvor mye koster et hotell i Kyoto per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Kyoto med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 1 stjerne

Billigst 141 kr

Gjennomsnittlig 161 kr

Dyrest 240 kr

Finn hoteller med 1 stjerne
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Kyoto

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kyoto
Finn hosteller i Kyoto

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kyoto

Disse hotellene i Kyoto har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Kyoto

Hvilket nabolag i Kyoto bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Kyoto, det virkelige hjertet av Japan, er en godt bevart, gammel by. Hvis du reiser for fritid, er sentrum et ideelt sted å bo fordi du har lett tilgang til offentlig transport for å ta deg til turistattraksjoner både nært og fjernt, som Nijō slott. Du finner også flere klubber, shoppingområder og utmerkede hoteller som Hotel Sunroute, som du kan bestille gjennom momondo. Hvis du reiser med din bedre halvdel, bør du vurdere å bo i Shinbashi Dori, et rolig og magisk nabolag. Kveldsturer i disse vakre, godt opplyste gatene legger grunnlaget for en romantisk kveld. Bestill gjerne et opphold på Hyatt Regency Hotel i nærheten. Hvis du er en forretningsreisende, bør du vurdere å bo i sentrum av Kyoto. Flere budsjettvennlige hoteller i Kyoto, som Ikoi Hotel, samt konferansesaler og kontorbygninger, ligger i dette travle nabolaget.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Kyoto

Hva er de mest populære attraksjonene i Kyoto?

Kyoto mangler ikke på store turistdestinasjoner. Kinkaku-Ji, som ligger nordvest i Kyoto, er et populært og historisk sted. Dette berømte zen-buddhistiske tempelet er et nasjonalt landskap med historiske monumenter som dateres tilbake til det gamle Kyoto. Det store Nijō-slottet, som ligger i Nakagyo, er en annen bemerkelsesverdig attraksjon som huser det gamle Honmaru-palasset, det gamle Ninomaru-palasset og noen vakre hager. Den gamle bygningen har vakre kunstverk og tiltalende interiør. Et annet flott reisemål vest for Kyoto er Arashiyama, et sted med fantastisk natur. Du kan besøke området om våren for å nyte synet av kirsebærtrær i blomst. I nærheten av disse attraksjonene finner du billige hoteller i Kyoto, som Royal Park Hotel Kyoto Sanjo, som ligger i nærheten av det berømte Nijō slott. Bestill en natt eller to på dette hotellet gjennom momondo.

Hvilke nabolag i Kyoto har et stort utvalg av barer og restauranter?

Kyoto har mange nabolag med fine restauranter og bemerkelsesverdige barer; et slikt nabolag er Pontocho. Det ligger rett ved elven Kamogawa og har mange barer og restauranter å prøve, som Yamafuku og Ki Bar. Du kan komme deg til Pontocho med buss eller JR (Japan Rail) sitt tog fra Kyoto stasjon. Gion er et annet nabolag som besøkes av matglade og de som søker morsomme underholdningssteder som den populære Kappo bar. Du kan komme deg til Gion med tog fra Gion-Shijo-stasjonen, eller droppe transport og bruke momondo til å bestille hoteller i nærheten i Kyoto, som Kyoto Tower-hotellet, som har praktisk tilgang til disse stedene.

Hvilke populære arrangementer finner sted i Kyoto?

Kyoto tiltrekker seg turister fra hele verden, i stor grad takket være sine vakre helligdommer og spennende arrangementer og festivaler. En slik viktig festival, holdt hver mai, er Aoi Matsuri (Aoi Festival). Under denne festivalen, baner en grasiøs parade vei gjennom Shimogamo Shrine fra Imperial Palace, og til slutt avsluttes den på Kamigamo Shrine. Du kan ta toget fra Kyoto Station til Imadegwa stasjon for å komme deg til festivalen. Om sommeren blir Kyoto sine gater levende under den livlige Gion Matsuri (Gion Festival), som holdes hver juli på Yasaka Shrine. Du kan komme deg til festivalen ved å ta bybusser fra Kyoto Station. Se på at treflåter og mikoshi-helligdommer bæres rundt i byen. En annen betydelig årlig festival som arrangeres hver oktober på Heian Shrine er den elskede Jidai Festival. Under denne festivalen, vil en parade bane vei gjennom Kyotos gater og folk vil være ikledd tradisjonelle Kyoto-kostymer. Du kan komme deg til arrangementet med bybuss fra Kyoto.


Informasjon om opphold i Kyoto

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Kyoto

Hvor mange dager tilbringer folk i Kyoto?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Kyoto er 4 netter.

Hvor mye koster et hotell i Kyoto?

Et hotellrom i Kyoto vil normalt koste deg 5 167 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Kyoto?

I august er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Kyoto. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 84 %.

Hvilken dag er den billigste i Kyoto?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Kyoto. fredag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Kyoto?

6 521 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Kyoto. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Kyoto er 5 167 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 64% % for å bo på et luksushotell.

Hvor mye koster et hostell i Kyoto?

Hosteller og hoteller i Kyoto med 2 stjerner eller færre koster omkring 157 kr for en seng per person. Dette blir omkring 2 211 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Kyoto.

Hvor i Kyoto bør jeg bo?

Områder som Higashiyama, Sakyo, Yamashina og Minami har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Kyoto.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Kyoto?

Selv om temperaturene i april er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Kyoto, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 149 mm i løpet av hele måneden.

Har Kyoto ferieboliger?

Ja, det flere 4 846 ferieboliger i Kyoto. For øyeblikket er Ostay Kyoto Nijo-Jo Yama Hotel Apartment den mest populære Kyoto ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Kyoto.

Har Kyoto vandrehjem?

Kyoto har 112 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Mulan Hostel er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Kyoto.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kyoto fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 5 843 tilbydere å velge mellom fra Kyoto hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kyoto fra hoteller sist?

Priser for Kyoto fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Kyoto

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Kyoto

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Kyoto gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Kyoto. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Kyoto?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Kyoto.


En enklere måte å administrere reisen til Kyoto på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kyoto

Finn billig overnatting i Kyotos populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lø. 13.4.