Hoteller i Osaka

Hoteller i Osaka, Japan

Finn tilbud på 2 189 hoteller i Osaka, Japan

Osaka, Japan
29. Feb — 1. Mrz2
Sa 24.2.
Mi 28.2.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Osaka

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Osaka
Pris
kr503
kr3754
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Osaka

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Osaka

Pris

490 kr–1 842 kr

BILLIGSTE BYDEL I OSAKANishinari50 % billigereHoteller i Nishinari er de billigste i Osaka med en gjennomsnittspris på kun 490 kr per natt
DYRESTE BYDEL I OSAKAKonohana46 % dyrereKonohana har de dyreste hotellene i Osaka med rom med en gjennomsnittspris på 1 842 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I OSAKAChūō85 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Chūō enn noen andre land i Osaka

Ting å gjøre i Osaka


Hoteller i populære bydeler i Osaka

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Osaka, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Osaka

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Osaka
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
74 %forventet prisnedgang
44 %forventet prisøkning

Pris

252 kr–1 710 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
728 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 237 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Osaka på er: 3 stjerne, 1 dag før. 4-5 stjerne, 7 dag før.

1-2 stjerne

388 kr–870 kr

3 stjerne

776 kr–1 017 kr

4-5 stjerne

1 216 kr–1 594 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Osaka

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Osaka

Laveste hotellpris

199 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Swissotel Nankai Osaka

Hoteller i nærheten av flyplassen

348
Den rimeligste prisen for et rom i Osaka funnet siste 7 dager er 199 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Taiyo, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Swissotel Nankai Osaka, det mest populære 5-stjerners hotellet i Osaka(8,6/10 rating - basert på 1 795 anmeldelser).
Det er er 348 hoteller i Osaka i nærheten av Osaka Kansai Intl. Hotel Nikko Kansai Airport med kortest avstand på 1,3 km fra denne flyplassen.

Osaka reisetips

Hvilke nabolag i Osaka bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Osaka er  kjent for sine utmerkede kollektivtransportsystem, og de fleste Osaka-hotellene er lett tilgjengelig. Byens viktigste knutepunkter ligger på Midosuji T-banelinje, som går fra sør til nord direkte gjennom midten av byen. Vurder å bestille et hotell i nærheten av Suminoe, som Hyatt Regency Osaka eller Hotel FUKURACIA Osaka-Bay, som alle ligger langs denne linjen. Nabolaget Chuo, inkludert Swissotel Nankai Osaka og OneFive Osaka Midosuji, er også gode alternativer langs Midosuji T-banelinje. Et forhåndsbetalt Icoca transportkort vil dekke både din reise på t-banen og toget.


Hvor mye koster et hotell i Osaka per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Osaka med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 536 kr

Gjennomsnittlig 909 kr

Dyrest 1 797 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Osaka

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Osaka
Finn hosteller i Osaka

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Osaka

Disse hotellene i Osaka har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Osaka

Hvilket nabolag i Osaka bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Selv om turister som ønsker å utforske de viktigste attraksjonene bør bestille hoteller i Osaka i Chuo-området, foretrekker forretningsreisende kanskje å velge et hotell som ligger mer sentralt i Kita, Minami, Honmachi og Shin-Osaka. Du kan velge mellom RIHGA Royal Hotel Osaka, Ibis Budget Osaka Umeda og Ana Crowne Plaza Osaka. Hvis du har vært i Osaka før, har sett de viktigste severdighetene og leter etter noe mer utenfor allfarvei, kan det være lurt å prøve det populære Tennoji-nabolaget sør for byen, og bo på Sheraton Miyako Hotel Osaka eller Tennoji Lagoon Hotel. Par kan være interessert i å prøve det elegante hotellet for voksne, Hotel Ikutama Love, som også ligger i Tennoji.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Osaka

Hva er de mest populære attraksjonene i Osaka?

De to viktigste turistområdene inkluderer Osaka Castle i Chuo Ward ogOsaka Bay i Sumino Ward. Begge er beleilig tilgjengelig med Midosuji subway linje. For å være i nærheten av Osaka slott, bo i Chuo-området og sjekk ut billige hoteller i Osaka som Dotonbori Crystal Hotel II eller Hotel Keihan Yodoyabashi. For å være innen gangavstand fra Osaka Bay, utforske hoteller i Taisho nabolag, som Bar & Hostel Mondo, 32paradox og Guest House Dome. Mange reisende liker et besøk til Universal Studios, som også ligger i Taisho. For flott utsikt over byen, sjekk ut observasjonsdekket fra Tsutenkuku eller Umeda Sky Building, begge i nabolaget Tennoji.

Hvilke nabolag i Osaka har et stort utvalg av barer og restauranter?

Bestill et hotell i et av nabolagene som er kjent for sitt store utvalg av barer og restauranter, inkludert Shinsaibashi, Dotonbori, Ura Namba og Shinsekai hvis du er lidenskapelig om japansk mat. Gå til Shinsaibashi Suji kjøpesenter i Shinsaibashi (utenfor Midosuji-linjen eller Sakaisuji-linjen) for å få rask tilgang til en rekke fine restauranter og fastfood-restauranter. Alternativthar Izakya i Dotonborie utenfor Midosuji-linjen hundrevis av restauranter som alle er åpne til sent på kvelden. Urba Nama har alle slags skjulte godbiter, som Torame Yokocho og innendørs mathall utenfor Sennichimae Line. Til slutt, sørg for å gå til hovedgaten i Shinsekai utenfor Osaka Loop Line for å prøve kushikatsu (frityrstekt spyd) som de er en av de signatur Osaka retter.

Hvilke populære arrangementer finner sted i Osaka?

Finn billige hoteller i Osaka for å dra nytte av dusinvis av arrangementer og festivaler gjennom hele året. Tenjin Mitsuri, båtfestivalen, er en av Japans største festivaler. Her i Osaka begynner det ved Tengmangu-helligdommen ved San-Yo Line i Kita-nabolaget med to parader via land og elv, underholdning i massevis og kulminerte i en stor fyrverkeri skjerm på slutten av dagen. Cherry Blossom Festival fra mars til begynnelsen av mai er også et kjent og bemerkelsesverdig syn. Sjekk ut Kema Sakuranomiya-parken i Miyakojima-området utenfor Osaka-looplinjen, eller ta turen til Osaka-slottet utenfor Chuo-linjen for å sjekke ut de vakre blomstene. Hvis du er her om vinteren, er det en rekke festivaler av lys, inkludert Osaka Hikari Renaissance i Nakanoshina Park i Yodoyabashi nabolaget eller Midosuji Illuminations i Hikaria Hyoen utenfor Nakonoshina Line.


Informasjon om opphold i Osaka

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Osaka

Hvor mye koster et hotell i Osaka?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 579 kr per natt ved bestilling av hotell i Osaka. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Osaka?

I juli er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Osaka. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 74 %.

Hvilken dag er den billigste i Osaka?

Prisene på hotellrom i Osaka vil være på sitt laveste på mandag, og på sitt høyeste på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Osaka?

Et luksushotell i Osaka kan ha en pris på 2 454 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Osaka 1 579 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 61% % for et luksushotell.

Hvor mye koster et hostell i Osaka?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Osaka kan koste deg 126 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 834 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Osaka.

Hvor i Osaka bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i Kita, Nishinari, Konohana og Ikuno når de skal reise til Osaka.

Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Osaka?

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og forventet nedbørsmengde på 50 mm gjør februar til en flott måned å utforske området omkring Osaka.

Har Osaka ferieboliger?

Osaka by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 14 451 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Ostay Namba Minami Hotel Apartment for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iOsaka. Søk etter tilbud på ferieboliger i Osaka.

Har Osaka vandrehjem?

Det flere 171 vandrehjem i Osaka hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Hostel Ogk er det mest populære vandrehjemmet i Osaka for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Osaka.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Osaka fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 8 770 tilbydere å velge mellom fra Osaka hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Osaka fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Osaka ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Osaka

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Osaka

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Osaka gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Osaka med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Osaka hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Osaka?

Når alle alternativene for overnatting i Osaka er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Osaka på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Osaka

Finn billig overnatting i Osakas populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Osaka
Sa 24.2.
Mi 28.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post