Hoteller i Bangkok, Thailand

Finn tilbud på 3 357 hoteller i Bangkok, Thailand

Bangkok, Thailand
3. des. — 4. des.2
ma. 4.12.
fr. 8.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Bangkok

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bangkok
Pris
kr364
kr5141
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Bangkok

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Bangkok

Pris

188 kr–2 055 kr

BILLIGSTE BYDEL I BANGKOKBang Kapi83 % billigereHoteller i Bang Kapi er de billigste i Bangkok med en gjennomsnittspris på kun 188 kr per natt
DYRESTE BYDEL I BANGKOKBang Rak46 % dyrereBang Rak har de dyreste hotellene i Bangkok med rom med en gjennomsnittspris på 2 055 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I BANGKOKKhlong Toei64 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Khlong Toei enn noen andre land i Bangkok

Ting å gjøre i Bangkok


Hoteller i populære bydeler i Bangkok

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Bangkok, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bangkok

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bangkok
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
39 %forventet prisnedgang
31 %forventet prisøkning

Pris

802 kr–1 908 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 079 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 993 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bangkok på er: 1-2 stjerne, 65 dag før. 3 stjerne, 74 dag før. 4-5 stjerne, 75 dag før.

1-2 stjerne

140 kr–343 kr

3 stjerne

236 kr–472 kr

4-5 stjerne

268 kr–698 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Bangkok

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bangkok

Laveste hotellpris

354 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Pathumwan Princess Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

6062

Gjennomsnitt antall netter på opphold

9 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Bangkok funnet siste 7 dager er 354 kr/natten. Denne prisen fås hos Nana Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Pathumwan Princess Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bangkok(8,8/10 rating - basert på 5 411 anmeldelser).
Det er er 6 062 hoteller i Bangkok i nærheten av Bangkok Suvarnabhumi. The Coral Cosmo Lounge Concourse C - Airport Lounge Service - Transit Area - 6 Hours med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 9 dager når e bor på i Bangkok. Gjennomsnittprisen for 9 dager i Bangkok siste uken er 12 119 kr.

Bangkok reisetips

Hvordan bor man billig i Bangkok?

I Bangkok finner du hoteller i alle prisklasser. Vil du bo billig på hotell i Bangkok bør du sammenligne hotelltilbud på momondo. I shoppingdistriktet Siam Square finner du hoteller fra omtrent 140 kr. per natt. 5-stjerners hoteller i populære Silom finner du fra omtrent 700 kr. natten. Så du trenger ikke betale mye for å bo fint og sentralt i denne byen. Ønsker du å bo i hjertet av byen på 4-stjerners hotell og samtidig bo billig, finner du dette fra ca. 500 kr. natten. Du finner utrolig mange alternativer i den vibrante storbyen, så det lønner seg å bruke momondo og sjekke kartet og fasiliteter for å finne det perfekte hotellet.

Hvordan kommer man seg rundt i Bangkok?

Bangkok er virkelig en storby, og du har mange muligheter når du skal komme deg rundt og det er for langt å gå. I Bangkok finner du et Skytrain kalt BTS og undergrunnsbane kalt MRT. Disse tar deg til distriktene for shopping, underholdning, og business-områdene i byen. Her kan du kjøpe billett på billettautomater på hver stasjon. Det er også billig å kjøre taxi, og enkelt å få tak i. Du kan også ta elvebåter hvis du vil utforske byen langs elven. Tuk-tuker finner du også i byen, og de er verdt å ta, om bare for opplevelsens skyld. Når du skal til og fra flyplassen kan du ta Bangkok Airport Rail Link, som kjører fra bysentrum, ved stasjonen Phayathai Station, til Suvarnabhumi lufthavn. Dette tar omtrent 30 minutter og er en enkel måte å komme seg til og fra flyplassen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Bangkok?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Bangkok, men det kan være 18-årsgrense eller annet enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Bangkok?

Noen steder kreves det at du betaler for oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Bangkok på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Bangkok?

Bangkok er en storby der man må passe ekstra godt på tingene sine og bruke safen på hotellrommet. På kveldstid bør man utvise forsiktighet. Man bør holde seg unna varslede demonstrasjoner og store folkemengder. Man bør også passe på å ikke bli svindlet for eksempel hvis man bestiller guidede turer, skreddersydde klær eller annet.

Behøver man en adapter i Bangkok?

Du trenger som regel ikke adapter når du bor på hotell i Bangkok, men noen steder har de eldre typer strømuttak og da kan du trenge adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Bangkok?

Noen restauranter har service inkludert i regningen, og da behøver du ikke tipse ekstra. Dersom det ikke er lagt til service i regningen kan du gi omtrent 5-10% i tips. Det er også vanlig å gi omtrent 20 baht til taxisjåfør og litt mer til roomservice.


Hvor mye koster et hotell i Bangkok per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bangkok med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 703 kr

Gjennomsnittlig 1 709 kr

Dyrest 5 291 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Bangkok

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bangkok
Finn hosteller i Bangkok

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bangkok

Disse hotellene i Bangkok har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bangkok

Hos momondo finner du ditt hotell i Bangkok, kanskje verdens kuleste by. Denne vibrante byen tilbyr alt fra uteliv til fantastisk mat, markeder og elvecruise. Her får du virkelig føle på den sørøst-asiatiske kulturen og det er mange områder å velge mellom når du skal velge ditt hotell i Bangkok.

Er du på backpacker-tur og ønsker billig overnatting, kan du bestille hotell eller vandrerhjem i Khao San Road. Beliggenheten er perfekt, nære sentrum av Bangkok. Her finner du mange likesinnede backpackere, det er livlig stemning i barene og butikkene som ligger i gaten. Her er det morsomt natteliv og denne gaten er for deg som vil ha den autentiske backpacker-opplevelsen.

Sør for Bangkoks sentrum finner du Silom, der skyskraperne står tett og hotellene oser av luksus. Her er det høyere priser for hotell, men du får virkelig bo på elegante hoteller som tilbyr alle fasiliteter du måtte ønske. Her finner du hoteller med svømmebasseng, fantastisk interiør og service, som på blant annet Lebua At State Tower. I dette området finner du noen av verdens beste hoteller.

Siam Square er også et populært område å legge oppholdet, for her finner man rimelige priser sentralt i byen. Det er Siam Squares beliggenhet som gjør området så populært, rett i nærheten av Bangkok Art and Culture Centre, Siam Ocean World og byens shoppingdistrikt. Her finner du også restauranter i toppklasse.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bangkok

Hva er byens særpreg?

Bangkok er en by som tilbyr et bredt spekter av attraksjoner og opplevelser, og bor du på hotell i Bangkok er det noen ting det virkelig anbefales å få med seg. Grand Palace er et viktig landemerke i Thailand, en samling av gullbelagte templer midt i byen. Det koster litt å besøke, men er virkelig verdt å se. Wat Phra Kaew er hovedattraksjonen der du ser Buddha-statuen i gull. For deg som vil spise god mat, kan du dra til Sukhumvit Road der du finner de beste restaurantene i byen. Vil du prøve noe mer autentisk og enkelt, bør du finne små thairestauranter på fortauene og bestille papayasalat, pad thai og Gaeng Daeng.

Hva har Bangkok å tilby?

Når du har besøkt templene i byen, bør du dra innom noen av markedene. Er du interessert i å shoppe med de lokale, bør du dra til Klongsan Market. Her drar de lokale for å handle etter jobb, og befinner seg på en gammel togstasjon. Her finner du klær, smykker og mat. Det er også anbefalt å dra på elvecruise. Her kjører du i små, tradisjonelle trebåter og kan se på husene langs elven. Er du interessert i å dra ut om kvelden er det alltid liv i området rundt backpackergaten Khao San Road. Vil du besøke mer elegante utesteder, kan du sjekke ut Thonglor-distriktet.

Hvor grønn er byen?

Det er verdt å dra på båttur på elven hvis man vil komme litt nærmere naturen i Bangkok. Det er også kort vei til parken Muang Boran, som viser Thailand i miniatyr. Et besøk til denne parken passer godt som dagstur.


Informasjon om opphold i Bangkok

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bangkok

Hvor mange dager tilbringer folk i Bangkok?

De som besøker Bangkok bestiller i gjennomsnitt overnatting for 9 netter.

Hvor mye koster et hotell i Bangkok?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 718 kr per natt ved bestilling av hotell i Bangkok. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Bangkok?

Januar er den billigste måneden å bestille hotell i Bangkok. Prisene kan være hele 40 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Bangkok?

mandag er den billigste dagen for hotellrom i Bangkok. søndag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Bangkok?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Bangkok 1 756 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 25% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Bangkok (1 718 kr per person, per natt).

Hvor i Bangkok bør jeg bo?

Områder som Chinatown, Phaya Thai, Bang Rak og Bang Na har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Bangkok.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Bangkok?

Temperaturene i Bangkok ligger vanligvis på ca. 26 °C i løpet av Desember, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør Desember til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.

Har Bangkok ferieboliger?

Det er 5 640 ferieboliger i Bangkok, hvor Sathorn Vista, Bangkok - Marriott Executive Apartments er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Bangkok.

Har Bangkok vandrehjem?

Ja, Bangkok vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Tamni er det mest populære ut av 467 vandrehjem i Bangkok. Søk etter tilbud på vandrehjem i Bangkok.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bangkok fra hoteller?

Det er 8 654 tilbydere fra Bangkok hoteller fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bangkok fra hoteller sist?

Pris for Bangkok fra hoteller oppdateres daglig.