Hotelltilbud Bangkok

Hotell Bangkok: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 7 452 hoteller i Bangkok, Thailand

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

De beste hotellene i Bangkok

Finn et billig hotell i Bangkok som imøtekommer reisebehovene dine.


Ting å gjøre i Bangkok

Wat Phra Sri Rattana Satsadaram
Wat Pho
National Theatre Bangkok

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Wat Phra Sri Rattana Satsadaram?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Bangkok som ligger nærmest Wat Phra Sri Rattana Satsadaram, kan du forvente deg å måtte betale 354 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 354 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Wat Phra Sri Rattana Satsadaram. Hoteller i nærheten av Wat Phra Sri Rattana Satsadaram er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Bangkok som koster 331 kr.

Hoteller i nærheten av Wat Phra Sri Rattana Satsadaram

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Wat Pho?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Bangkok som ligger nærmest Wat Pho, kan du forvente deg å måtte betale 348 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 348 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Wat Pho. Hoteller i nærheten av Wat Pho er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Bangkok som koster 331 kr.

Hoteller i nærheten av Wat Pho

Hvor mye koster hoteller i nærheten av National Theatre Bangkok?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Bangkok som ligger nærmest National Theatre Bangkok. Gjennomsnittsprisen i nærheten av National Theatre Bangkok ligger på 404 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av National Theatre Bangkok er vanligvis 18 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Bangkok som koster 331 kr.

Hoteller i nærheten av National Theatre Bangkok

Finn billig overnatting i Bangkoks populære bydeler

Søk hoteller i Bangkoks nabolag

Hoteller i Sathon
Søk hoteller i Sathon
Hoteller i Bang Kapi
Søk hoteller i Bang Kapi
Hoteller i Bang Kho Laem
Søk hoteller i Bang Kho Laem
Hoteller i Chom Thong
Søk hoteller i Chom Thong

Når bør du bestille hotell i Bangkok

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bangkok
Lavsesong
juli
Høysesong
mars

billigste måned å overnatte

14 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

10 %

forventet prisøkning

Pris
795 kr - 1 011 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

852 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

869 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bangkok på er: 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
152 kr - 178 kr
3 stjerne
304 kr - 338 kr
4-5 stjerne
835 kr - 903 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Bangkok

Hvordan bor man billig i Bangkok?

I Bangkok finner du hoteller i alle prisklasser. Vil du bo billig på hotell i Bangkok bør du sammenligne hotelltilbud på momondo. I shoppingdistriktet Siam Square finner du hoteller fra omtrent 140 kr. per natt. 5-stjerners hoteller i populære Silom finner du fra omtrent 700 kr. natten. Så du trenger ikke betale mye for å bo fint og sentralt i denne byen. Ønsker du å bo i hjertet av byen på 4-stjerners hotell og samtidig bo billig, finner du dette fra ca. 500 kr. natten. Du finner utrolig mange alternativer i den vibrante storbyen, så det lønner seg å bruke momondo og sjekke kartet og fasiliteter for å finne det perfekte hotellet.

Bangkok på budsjett

Det er ikke dyrt å være på tur i Bangkok. Du kan enkelt oppleve byen uten å bruke mer enn budsjettet tillater. Er du interessert i å kjøpe med deg litt suvenirer eller oppdatere garderoben, kan du enkelt finne billige skatter på markedene i Bangkok. Et av de mest populære er Chatuchak Weekend Market. Vil du besøke templer, som populære Wat Phra Kaew, lønner det seg å ha med klær som dekker ben og skuldre, så slipper du å betale for sjal og lignende ved inngangen.

Hvordan kommer man seg rundt i Bangkok?

Bangkok er virkelig en storby, og du har mange muligheter når du skal komme deg rundt og det er for langt å gå. I Bangkok finner du et Skytrain kalt BTS og undergrunnsbane kalt MRT. Disse tar deg til distriktene for shopping, underholdning, og business-områdene i byen. Her kan du kjøpe billett på billettautomater på hver stasjon. Det er også billig å kjøre taxi, og enkelt å få tak i. Du kan også ta elvebåter hvis du vil utforske byen langs elven. Tuk-tuker finner du også i byen, og de er verdt å ta, om bare for opplevelsens skyld. Når du skal til og fra flyplassen kan du ta Bangkok Airport Rail Link, som kjører fra bysentrum, ved stasjonen Phayathai Station, til Suvarnabhumi lufthavn. Dette tar omtrent 30 minutter og er en enkel måte å komme seg til og fra flyplassen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Bangkok?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Bangkok, men det kan være 18-årsgrense eller annet enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Bangkok?

Noen steder kreves det at du betaler for oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Bangkok på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Bangkok?

Bangkok er en storby der man må passe ekstra godt på tingene sine og bruke safen på hotellrommet. På kveldstid bør man utvise forsiktighet. Man bør holde seg unna varslede demonstrasjoner og store folkemengder. Man bør også passe på å ikke bli svindlet for eksempel hvis man bestiller guidede turer, skreddersydde klær eller annet.

Behøver man en adapter i Bangkok?

Du trenger som regel ikke adapter når du bor på hotell i Bangkok, men noen steder har de eldre typer strømuttak og da kan du trenge adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Bangkok?

Noen restauranter har service inkludert i regningen, og da behøver du ikke tipse ekstra. Dersom det ikke er lagt til service i regningen kan du gi omtrent 5-10% i tips. Det er også vanlig å gi omtrent 20 baht til taxisjåfør og litt mer til roomservice.


Hvor mye koster et hotell i Bangkok per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bangkok med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
1# Mest populære

Suvarnabhumi Ville Airport Hotel

8,2

194 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Chillax Heritage

8,9

498 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Beste verdi

The Quarter Hualamphong By Uhg

8,8

118 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Bangkok

Dette er de billigste hotellene og hostellene i Bangkok

Don Mueang Airport Modern Bangkok Hotel

5,4

102 kr

Vis hotelltilbud

The Quarter Hualamphong By Uhg

8,8

119 kr

Vis hotelltilbud

Nasa Vegas Hotel

7,3

102 kr

Vis hotelltilbud

Ruamchitt Plaza Hotel

7,9

127 kr

Vis hotelltilbud

The Xtreme Suites

7,5

110 kr

Vis hotelltilbud

Golden Foyer Suvarnabhumi Airport Hotel

8,1

127 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i Bangkok

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bangkok

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Chatrium Hotel Riverside Bangkok

9,1

532 kr

Vis hotelltilbud

Rembrandt Hotel and Suites

8,5

296 kr

Vis hotelltilbud

Pathumwan Princess Hotel

8,9

380 kr

Vis hotelltilbud

Amari Watergate Bangkok

8,5

388 kr

Vis hotelltilbud

Lebua At State Tower

8,8

641 kr

Vis hotelltilbud

The Continent Hotel Bangkok By Compass Hospitality

8,2

338 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Bangkok er det best å bo?

Hos momondo finner du ditt hotell i Bangkok, kanskje verdens kuleste by. Denne vibrante byen tilbyr alt fra uteliv til fantastisk mat, markeder og elvecruise. Her får du virkelig føle på den sørøst-asiatiske kulturen og det er mange områder å velge mellom når du skal velge ditt hotell i Bangkok.

Er du på backpacker-tur og ønsker billig overnatting, kan du bestille hotell eller vandrerhjem i Khao San Road. Beliggenheten er perfekt, nære sentrum av Bangkok. Her finner du mange likesinnede backpackere, det er livlig stemning i barene og butikkene som ligger i gaten. Her er det morsomt natteliv og denne gaten er for deg som vil ha den autentiske backpacker-opplevelsen.

Sør for Bangkoks sentrum finner du Silom, der skyskraperne står tett og hotellene oser av luksus. Her er det høyere priser for hotell, men du får virkelig bo på elegante hoteller som tilbyr alle fasiliteter du måtte ønske. Her finner du hoteller med svømmebasseng, fantastisk interiør og service, som på blant annet Lebua At State Tower. I dette området finner du noen av verdens beste hoteller.

Siam Square er også et populært område å legge oppholdet, for her finner man rimelige priser sentralt i byen. Det er Siam Squares beliggenhet som gjør området så populært, rett i nærheten av Bangkok Art and Culture Centre, Siam Ocean World og byens shoppingdistrikt. Her finner du også restauranter i toppklasse.


Om Bangkok

Hva er byens særpreg?

Bangkok er en by som tilbyr et bredt spekter av attraksjoner og opplevelser, og bor du på hotell i Bangkok er det noen ting det virkelig anbefales å få med seg. Grand Palace er et viktig landemerke i Thailand, en samling av gullbelagte templer midt i byen. Det koster litt å besøke, men er virkelig verdt å se. Wat Phra Kaew er hovedattraksjonen der du ser Buddha-statuen i gull. For deg som vil spise god mat, kan du dra til Sukhumvit Road der du finner de beste restaurantene i byen. Vil du prøve noe mer autentisk og enkelt, bør du finne små thairestauranter på fortauene og bestille papayasalat, pad thai og Gaeng Daeng.

Hva har Bangkok å tilby?

Når du har besøkt templene i byen, bør du dra innom noen av markedene. Er du interessert i å shoppe med de lokale, bør du dra til Klongsan Market. Her drar de lokale for å handle etter jobb, og befinner seg på en gammel togstasjon. Her finner du klær, smykker og mat. Det er også anbefalt å dra på elvecruise. Her kjører du i små, tradisjonelle trebåter og kan se på husene langs elven. Er du interessert i å dra ut om kvelden er det alltid liv i området rundt backpackergaten Khao San Road. Vil du besøke mer elegante utesteder, kan du sjekke ut Thonglor-distriktet.

Hvor grønn er byen?

Det er verdt å dra på båttur på elven hvis man vil komme litt nærmere naturen i Bangkok. Det er også kort vei til parken Muang Boran, som viser Thailand i miniatyr. Et besøk til denne parken passer godt som dagstur.


Reiseinformasjon for Bangkok

Hvor mange dager tilbringer folk i Bangkok?

De som besøker Bangkok bestiller i gjennomsnitt overnatting for 5 netter.

Hvor mye koster et hotell i Bangkok?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 656 kr per natt ved bestilling av hotell i Bangkok. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Bangkok?

juli er den billigste måneden å bestille hotell i Bangkok. Prisene kan være hele 14 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Bangkok?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Bangkok. fredag er den dyreste dagen.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Bangkok?

Temperaturene i Bangkok ligger vanligvis på ca. 29 °C i løpet av mars, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør mars til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved en populær attraksjon i området som Sentosa Island.

Hotelltilbud Bangkok