Hoteller i Bangkok, Thailand

Finn tilbud på 3 176 hoteller i Bangkok, Thailand

Bangkok, Thailand
6. aug. — 7. aug.2
Bangkok, Thailand
lø. 6.8.
sø. 7.8.

De beste hotellene i Bangkok

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bangkok
Pris
kr136
kr2324
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Bangkok

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Bangkok

Pris

151 kr–634 kr

BILLIGSTE BYDEL I BANGKOKLat Phrao50 % billigereHoteller i Lat Phrao er de billigste i Bangkok med en gjennomsnittspris på kun 151 kr per natt
DYRESTE BYDEL I BANGKOKBang Rak52 % dyrereBang Rak har de dyreste hotellene i Bangkok med rom med en gjennomsnittspris på 634 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I BANGKOKBang Rak84 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Bang Rak enn noen andre land i Bangkok

Ting å gjøre i Bangkok


Hoteller i populære bydeler i Bangkok

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Bangkok, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bangkok

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bangkok
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
69 %forventet prisnedgang
61 %forventet prisøkning

Pris

240 kr–2 033 kr

Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
17 081 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 865 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Bangkok

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bangkok

Laveste hotellpris

165 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Hoteller i nærheten av flyplassen

199

Gjennomsnitt antall netter på opphold

15 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Bangkok funnet siste 7 dager er 165 kr/natten. Denne prisen fås hos Prince Palace Hotel, a 5-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Chatrium Hotel Riverside Bangkok, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bangkok(9/10 rating - basert på 1 888 anmeldelser).
Det er er 199 hoteller i Bangkok i nærheten av Bangkok Suvarnabhumi. Louis Tavern Dayrooms At Suvarnabhumi Airport med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 15 dager når e bor på i Bangkok. Gjennomsnittprisen for 15 dager i Bangkok siste uken er 10 054 kr.

Bangkok reisetips

I Bangkok finner du hoteller i alle prisklasser. Vil du bo billig på hotell i Bangkok bør du sammenligne hotelltilbud på momondo. I shoppingdistriktet Siam Square finner du hoteller fra omtrent 140 kr. per natt. 5-stjerners hoteller i populære Silom finner du fra omtrent 700 kr. natten. Så du trenger ikke betale mye for å bo fint og sentralt i denne byen. Ønsker du å bo i hjertet av byen på 4-stjerners hotell og samtidig bo billig, finner du dette fra ca. 500 kr. natten. Du finner utrolig mange alternativer i den vibrante storbyen, så det lønner seg å bruke momondo og sjekke kartet og fasiliteter for å finne det perfekte hotellet.

Bangkok er virkelig en storby, og du har mange muligheter når du skal komme deg rundt og det er for langt å gå. I Bangkok finner du et Skytrain kalt BTS og undergrunnsbane kalt MRT. Disse tar deg til distriktene for shopping, underholdning, og business-områdene i byen. Her kan du kjøpe billett på billettautomater på hver stasjon. Det er også billig å kjøre taxi, og enkelt å få tak i. Du kan også ta elvebåter hvis du vil utforske byen langs elven. Tuk-tuker finner du også i byen, og de er verdt å ta, om bare for opplevelsens skyld. Når du skal til og fra flyplassen kan du ta Bangkok Airport Rail Link, som kjører fra bysentrum, ved stasjonen Phayathai Station, til Suvarnabhumi lufthavn. Dette tar omtrent 30 minutter og er en enkel måte å komme seg til og fra flyplassen.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Bangkok, men det kan være 18-årsgrense eller annet enkelte steder.

Noen steder kreves det at du betaler for oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Bangkok på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Bangkok er en storby der man må passe ekstra godt på tingene sine og bruke safen på hotellrommet. På kveldstid bør man utvise forsiktighet. Man bør holde seg unna varslede demonstrasjoner og store folkemengder. Man bør også passe på å ikke bli svindlet for eksempel hvis man bestiller guidede turer, skreddersydde klær eller annet.

Du trenger som regel ikke adapter når du bor på hotell i Bangkok, men noen steder har de eldre typer strømuttak og da kan du trenge adapter.

Noen restauranter har service inkludert i regningen, og da behøver du ikke tipse ekstra. Dersom det ikke er lagt til service i regningen kan du gi omtrent 5-10% i tips. Det er også vanlig å gi omtrent 20 baht til taxisjåfør og litt mer til roomservice.


Hvor mye koster et hotell i Bangkok per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bangkok med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 132 kr

Gjennomsnittlig 321 kr

Dyrest 464 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Bangkok

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bangkok
Finn hosteller i Bangkok

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bangkok

Disse hotellene i Bangkok har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bangkok

Hos momondo finner du ditt hotell i Bangkok, kanskje verdens kuleste by. Denne vibrante byen tilbyr alt fra uteliv til fantastisk mat, markeder og elvecruise. Her får du virkelig føle på den sørøst-asiatiske kulturen og det er mange områder å velge mellom når du skal velge ditt hotell i Bangkok.

Er du på backpacker-tur og ønsker billig overnatting, kan du bestille hotell eller vandrerhjem i Khao San Road. Beliggenheten er perfekt, nære sentrum av Bangkok. Her finner du mange likesinnede backpackere, det er livlig stemning i barene og butikkene som ligger i gaten. Her er det morsomt natteliv og denne gaten er for deg som vil ha den autentiske backpacker-opplevelsen.

Sør for Bangkoks sentrum finner du Silom, der skyskraperne står tett og hotellene oser av luksus. Her er det høyere priser for hotell, men du får virkelig bo på elegante hoteller som tilbyr alle fasiliteter du måtte ønske. Her finner du hoteller med svømmebasseng, fantastisk interiør og service, som på blant annet Lebua At State Tower. I dette området finner du noen av verdens beste hoteller.

Siam Square er også et populært område å legge oppholdet, for her finner man rimelige priser sentralt i byen. Det er Siam Squares beliggenhet som gjør området så populært, rett i nærheten av Bangkok Art and Culture Centre, Siam Ocean World og byens shoppingdistrikt. Her finner du også restauranter i toppklasse.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bangkok

Bangkok er en by som tilbyr et bredt spekter av attraksjoner og opplevelser, og bor du på hotell i Bangkok er det noen ting det virkelig anbefales å få med seg. Grand Palace er et viktig landemerke i Thailand, en samling av gullbelagte templer midt i byen. Det koster litt å besøke, men er virkelig verdt å se. Wat Phra Kaew er hovedattraksjonen der du ser Buddha-statuen i gull. For deg som vil spise god mat, kan du dra til Sukhumvit Road der du finner de beste restaurantene i byen. Vil du prøve noe mer autentisk og enkelt, bør du finne små thairestauranter på fortauene og bestille papayasalat, pad thai og Gaeng Daeng.

Når du har besøkt templene i byen, bør du dra innom noen av markedene. Er du interessert i å shoppe med de lokale, bør du dra til Klongsan Market. Her drar de lokale for å handle etter jobb, og befinner seg på en gammel togstasjon. Her finner du klær, smykker og mat. Det er også anbefalt å dra på elvecruise. Her kjører du i små, tradisjonelle trebåter og kan se på husene langs elven. Er du interessert i å dra ut om kvelden er det alltid liv i området rundt backpackergaten Khao San Road. Vil du besøke mer elegante utesteder, kan du sjekke ut Thonglor-distriktet.

Det er verdt å dra på båttur på elven hvis man vil komme litt nærmere naturen i Bangkok. Det er også kort vei til parken Muang Boran, som viser Thailand i miniatyr. Et besøk til denne parken passer godt som dagstur.


Informasjon om opphold i Bangkok

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bangkok

De som besøker Bangkok bestiller i gjennomsnitt overnatting for 15 netter.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 715 kr per natt ved bestilling av hotell i Bangkok. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

februar er den billigste måneden å bestille hotell i Bangkok. Prisene kan være hele 70 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

søndag er den billigste dagen for hotellrom i Bangkok. lørdag er den dyreste dagen.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Bangkok kan koste deg 156 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 560 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Bangkok.

Områder som Chinatown, Bang Na, Phaya Thai og Lat Phrao har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Bangkok.

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Bangkok i løpet av august, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 180 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i august med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Bangkok vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.

Det er 167 ferieboliger i Bangkok, hvor Mayfair, Bangkok - Marriott Executive Apartments er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Bangkok.

Ja, Bangkok vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell The Overstay Art Hostel er det mest populære ut av 182 vandrehjem i Bangkok. Søk etter tilbud på vandrehjem i Bangkok.


momondos favoritthoteller i Bangkok

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bangkok