Hoteller i Brunei Darussalam

Finn tilbud på 60 hoteller i Brunei Darussalam

Brunei Darussalam
12. des. — 13. des.2
on. 13.12.
sø. 17.12.

De beste hotellene i Brunei Darussalam

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Brunei Darussalam
Pris
kr87
kr2681
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Brunei Darussalam


Hoteller i populære byer i Brunei Darussalam

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Brunei Darussalam, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Brunei Darussalam

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Brunei Darussalam
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
25 %forventet prisnedgang
32 %forventet prisøkning

Pris

1 191 kr–2 333 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 137 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 552 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Brunei Darussalam

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Brunei Darussalam

Laveste hotellpris

87 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Empire Brunei

Hoteller i nærheten av flyplassen

96
Den rimeligste prisen for et rom i Brunei Darussalam funnet siste 7 dager er 87 kr/natten. Denne prisen fås hos Easybox Budget Hotel, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Empire Brunei, det mest populære 5-stjerners hotellet i Brunei Darussalam(9/10 rating - basert på 147 anmeldelser).
Det er er 96 hoteller i Brunei Darussalam i nærheten av Bandar Seri Begawan Brunei Intl. Nest Dayroom, Transit Room - 12hours stay only med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Brunei Darussalam

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Brunei Darussalam

Hvilke byer i Brunei Darussalam er det best å bo i?

Hvis du leter etter et billig hotell i Brunei Darussalam i nærheten av der det skjer, bør du vurdere å bestille overnatting i Bandar Seri Begawan. Byen har et tilstrekkelig nettverk av offentlige transportbusser som betjener byruter og langdistanseturer til store turistknutepunkter. Offentlige busser tilbyr også de billigste måtene å komme seg rundt i Brunei på. Jalan Cator bussterminal er startpunktet og sluttpunktet for alle bussturer i byen. Likevel kan du vinke på minibusser som kjører dit du vil i gatene. Byen er også godt asfaltert med et rent miljø så du kan gå rundt hvis du skal ut på kveldstid, når den offentlige bussen ikke går. Dessuten ligger byens attraksjoner i gangavstand fra sentrum av Bandar Seri Begawan. Noen av de beste Brunei Darussalam-hotellene i denne byen inkluderer Radisson Hotel Brunei Darussalam og Brunei Hotel.

Hva er de beste tingene å gjøre i Brunei Darussalam?

Bandar Seri Begawan er vert for den pulserende Kampong Ayer, en av verdens største flytende landsbyer. Vannlandsbyen strekker seg over Brunei-elven, med ti flytende nabolag koblet via trestier og broer. Bli med på et elvecruise for å utforske den spektakulære naturen i landsbyen, med rustikke trehus, før du går gjennom tregangveiene for å oppleve den vennlige stemningen og den rike arven og kulturen i landsbyen. En enveis båttur fra fastlandet til landsbyen er ganske billig, og mange båter er tilgjengelig for returreisen. Blant de billige hotellene i Brunei Darussalam nær Kampong Ayer finner du Higher Hotel og Apek Utama Hotel. Maura Beach er et annet høydepunkt som tiltrekker turister til Brunei Darussalam, som blir spesielt travelt om våren. Stranden ligger i kort avstand fra Bruneias hovedstad, og har fin kyst med benker og en joggeløype. Du kan nyte litt trening mens du beundrer Bruneas berømte fargerike solnedgang på stranden. Det er enkelt å reservere hoteller i nærheten av Maura Beach via Agoda, som tilbyr et utmerket valg for ditt opphold i Brunei Darussalam.

Hvilke byer i Brunei Darussalam har det beste utelivet?

Når du er på jakt etter komfortabel og praktisk innkvartering i Brunei, blir Bandar Seri Begawan ditt naturlige valg i Brunei Darussalam. Denne vakre byen, hovedstaden i Brunei, har en god del av utesteder, inkludert restauranter, kafeer og barer. For å nyte Brunei-maten, gå til Gadong kveldsmarked, hvor du finner utrolige delikatesser. Matmarkedet vekkes til live på kveldstid og varer utover natten og trekker svermer av både lokale og turister til seg. Du kan smake på ulike deilige retter, fra lokale spesialiteter til malaysiske smaker, indonesiske retter og mat fra Singapore. Når du bestiller et rom på Centrepoint Hotel, bor du i hjertet av byens natteliv og i nærheten av noen populære restauranter, kafeer og barer.

Hvilke byer i Brunei Darussalam har mest historie og kunst?

Bandar Seri Begawan har de mest spennende historiske perlene på øya, med gamle templer, museer, monumenter, palasser, og gammel arkitektur. Byen er hjem til Brunei Museum, med et islamsk kunstgalleri, islamske religiøse gjenstander, og utstillinger fra det 16. århundre. En annen historisk perle i byen er Distinguished Regalia Museum. Museet har gjenstander som reflekterer Bruneis rike kulturarv og er et ideelt sted for å se den kongelige storheten i landet. Relikvier, monumenter og gjenstander på dette museet er knyttet til Bruneian Sultanate. Besøkende flokker inn i denne historiske attraksjonen hele året, og inngang er gratis for publikum. For flere historiske utflukter, gå til Kota Batu, et historisk nabolag i hovedstaden. Området er vert for historisk sjarm, og vekker oppmerksomhet gjennom hele året. Et av de mest populære høydepunktene i Kota Batu er Brunei Darussalam Maritime Museum. Museet tilbyr en unik blanding av bruneiansk kultur og marin teknologi, med tre gallerier som viser regionens maritime historie. Inngangen til museet er gratis, og det er travlest mellom juni og september. Noen av de beste hotellene i byen er Badi'ah Hotel og Hornbill Garden.

Når er det billigst å besøke Brunei Darussalam?

Når du reiser til Brunei Darussalam, er det best å legge reisen til oktober, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i mars – kun 1 458 kr per natt.

Hvor i Brunei Darussalam velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Brunei Darussalam, men størstedelen av de som reiser til Brunei Darussalam tilbringer mest tid i Bandar Seri Begawan.

Hvilken by i Brunei Darussalam har de billigste hotellrommene?

Bandar Seri Begawan tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Brunei Darussalam, med en prislapp på kun 184 kr – en pris som er 9 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Brunei Darussalam.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Brunei Darussalam fra hoteller?

Antall tilbydere fraBrunei Darussalam hoteller er 103 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Brunei Darussalam fra hoteller sist?

Priser for Brunei Darussalam fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Brunei Darussalam

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Brunei Darussalam

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Brunei Darussalam gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Brunei Darussalam som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Brunei Darussalam?

Når alle alternativene for overnatting i Brunei Darussalam er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Brunei Darussalam på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.