Hoteller i Metro-Manila

Finn tilbud på 1 562 hoteller i Metro-Manila

Metro-Manila
5. des. — 6. des.2
on. 6.12.
sø. 10.12.

De beste hotellene i Metro-Manila

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Metro-Manila
Pris
kr437
kr2219
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Metro-Manila

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Metro-Manila

Pris

141 kr–521 kr

BILLIGSTE BY I METRO-MANILAQuezon by41 % billigereHoteller i Quezon by er de billigste i Metro-Manila med en gjennomsnittspris på kun 141 kr per natt
DYRESTE BY I METRO-MANILAPasay54 % dyrerePasay har de dyreste hotellene i Metro-Manila med rom med en gjennomsnittspris på 521 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I METRO-MANILAManila78 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Manila enn noen annen by i Metro-Manila

Ting å gjøre i Metro-Manila


Hoteller i populære byer i Metro-Manila

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Metro-Manila, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Metro-Manila

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Metro-Manila
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
55 %forventet prisnedgang
32 %forventet prisøkning

Pris

406 kr–1 322 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
739 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 110 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Hvor mye koster et hotell i Metro-Manila per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Metro-Manila med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Metro-Manila

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Metro-Manila

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Metro-Manila

Disse hotellene i Metro-Manila har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om hoteller i Metro-Manila

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Metro-Manila

Laveste hotellpris

117 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Manila Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

10489

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Metro-Manila funnet siste 7 dager er 117 kr/natten. Denne prisen fås hos Maine City Residences Leveriza, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Manila Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Metro-Manila(8,5/10 rating - basert på 2 455 anmeldelser).
Det er er 10 489 hoteller i Metro-Manila i nærheten av Manila Ninoy Aquino Intl. Manila Airport Hotel by Urban Connect med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Metro-Manila. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Metro-Manila siste uken er 1 892 kr.

Informasjon om opphold i Metro-Manila

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Metro-Manila

Hvilke områder i Metro-Manila er de beste å besøke for å se kunst og underholdning?

Det finnes flere områder i Metro-Manila som er perfekte for alle som vil oppleve underholdning og natteliv. Sjekk ut det trendy området som er kjent som Makati, med sine barer, restauranter og stilige kafeer. For et billig hotell i Metro-Manila så sjekk gjerne ut Affordable Makati Serviced Appartments. Like ved finner du også det kjente området som går under navnet Poblacion, hvor du finner flere hoteller og spisesteder tett på hverandre. Du finner også kjente museer og bygninger slik som Ayala Museum, som ligger sentralt i Makati. Sjekk også ut Metropolitan Museum of Manila som ligger bare en kort tur unna Ayala Museum i denne populære bydelen. National Musem of Anthropology er et annet glimrende valg for deg som vil oppleve et stort utvalg av forskjellige kunstverk og utstillinger.

Hvilke byer i Metro-Manila har de beste spisestedene?

Du finner et stort utvalg av diverse restauranter og spisesteder i regionen som utgjør Manila og forstedene rundt. Sjekk gjerne ut den spennende restauranten kjent som Vatel Restaurant Manila, som er hjem til lekre franske retter og som tilbyr takeaway for deg som ønsker det. Illustrado Restaurant er et annet supert alternativ for deg som vil spise god lokal mat med filippinske råvarer. Harbor View Restaurant er annet glimrende valg for deg som vil spise fersk frukt og lekre retter som har en lokal forankring. Når det gjelder barer, så finnes det flere ulike valg for deg som befinner deg i Manila. Sjekk gjerne ut baren med navnet Oarhouse Pub of Manila, som har et utmerket utvalg av lokale og internasjonale ølsorter. Howzat Sports Bar er et annet flott valg. Her finner du også et solid utvalg av diverse bar-snacks og småretter for deg som er sulten mens du slapper av. Strumms er et supert valg for deg som ser etter en elegant cocktailbar med dempet belysning og gode drinker. Her er det lett å slappe av med musikk for deg som ønsker det. Like i nærheten av Strumms finner du det billige og hyggelige hotellet Marco-Polo Ortigas Manila. Det er alltid enkelt å bestille hoteller i Metro-Manila gjennom momondo.

Hvilke populære byer i Metro-Manila er de beste å bo i?

Det finnes en rekke attraktive steder like utenfor Metro-Manila for deg som vil bo bra, samtidig som at det er sentralt med kort vei inn til hjertet av den filippinske hovedstaden. Makati er et av de beste områdene, med sitt store utvalg av barer, spisesteder og kjente severdigheter. Dette området er forbundet med Manila gjennom det lokale metrosystemet. Kalookan City er et annet supert valg for deg som vil bo komfortabelt rett utenfor Manila. Like ved finner du hoteller i Metro-Manila slik som Torre Venezia Condotel. Det finnes også andre billige hoteller i Metro-Manila like ved. Her finner du gode shoppingmuligheter og transportforbindelser inn til hovedstaden med buss og metro. Quezon City er et annet valg for deg som vil bo i på et Metro-Manila-hotell. Du kan enkelt finne billige hoteller i Metro-Manila via momondo.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Metro-Manila fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 10 398 tilbydere å velge mellom fra Metro-Manila hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Metro-Manila fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Metro-Manila ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Metro-Manila

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Metro-Manila

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Metro-Manila gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Metro-Manila hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Metro-Manila?

Når alle alternativene for overnatting i Metro-Manila er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Metro-Manila på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.