Hoteller i Phuket, Thailand

Finn tilbud på 479 hoteller i Phuket, Thailand

Phuket, Thailand
2. des. — 3. des.2
sø. 3.12.
to. 7.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Phuket

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Phuket
Pris
kr85
kr3807
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Phuket


Hoteller i populære bydeler i Phuket

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Phuket, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Phuket

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Phuket
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
89 %forventet prisnedgang
57 %forventet prisøkning

Pris

166 kr–3 390 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
478 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 749 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Phuket på er: 1-2 stjerne, 85 dag før. 3 stjerne, 79 dag før. 4-5 stjerne, 62 dag før.

1-2 stjerne

86 kr–1 040 kr

3 stjerne

118 kr–933 kr

4-5 stjerne

150 kr–6 315 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Phuket

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Phuket

Laveste hotellpris

86 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Stay Wellbeing & Lifestyle Resort (Sha Plus+)

Hoteller i nærheten av flyplassen

5019

Gjennomsnitt antall netter på opphold

26 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Phuket funnet siste 7 dager er 86 kr/natten. Denne prisen fås hos Andaman Beach Hotel Phuket - Handwritten Collection, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Stay Wellbeing & Lifestyle Resort (Sha Plus+), det mest populære 5-stjerners hotellet i Phuket(9/10 rating - basert på 1 223 anmeldelser).
Det er er 5 019 hoteller i Phuket i nærheten av Phuket. Excellence Beachfront Villa med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 26 dager når e bor på i Phuket. Gjennomsnittprisen for 26 dager i Phuket siste uken er 40 523 kr.

Phuket reisetips

Hvordan bor man billig i Phuket?

Et hotell i Phuket behøver ikke koste mye og mange av de har uansett svært høy standard. Du finner for eksempel ferieleiligheter på vestsiden av Phuket fra omtrent THB 120 (ca 30 NOK) per natt. De fleste hosteller og 2-stjerners hoteller begynner også på samme pris. Ønsker du å bo på et 3-stjerners hotell, finnes dette fra ca THB 280 (ca 70 NOK) per natt. For et fint hotell i Phuket med svømmebasseng, betaler du fra omtrent THB 360 (ca 90 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Phuket?

Det er som regel greit å komme seg rundt til fots i området du bor i, fordi de fleste hoteller er lagt nære stranden og med kort vei til restauranter og barer. Skulle du ville ta turen litt lenger, kan du for eksempel ta en tuk tuk. En tur koster fra omtrent THB 100 (ca 25 NOK) avhengig av hvor langt du skal kjøre. Det er lurt å bli enig om prisen på forhånd, spesielt om du skal kjøre en lengre tur. Du kan også ta taxi, og det er ofte det letteste alternativet fra flyplassen. En tur fra flyplassen koster som regel fra omtrent THB 500 (ca 125 NOK), avhengig av hvor du skal.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Phuket?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser når du skal sjekke inn på hotell i Phuket, men dersom du har spørsmål angående aldersgrenser, kan du undersøke med det hotellet du ønsker å bo på før du bestiller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Phuket?

Når du skal bestille hotell i Phuket på nett er det mer vanlig å betale for hele oppholdet med det samme, enn å betale depositum.

Hvor trygt er det i Phuket?

Det er som regel trygt å reise til Phuket og dette er et populært reisemål for mange turister. Du bør uansett ta visse forhåndsregler når du er ute sent, og bør passe ekstra godt på verdisakene dine når du er ute og går i folksomme områder. Bruk gjerne safen på hotellrommet.

Behøver man en adapter i Phuket?

Det er ulike stikkontakter i Phuket enn i Norge, så det er lurt å ha med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Phuket?

Noen ganger er det regnet med tips allerede når du får regningen, og da trenger du ikke legge igjen ekstra tips. Hvis ikke, er det vanlig å betale omtrent 5 til 10% av regningen i tips. I tillegg kan du legge igjen ca. THB 50 (ca 13 NOK) for service på hotellet.


Hvor mye koster et hotell i Phuket per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Phuket med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 266 kr

Gjennomsnittlig 346 kr

Dyrest 426 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Phuket

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Phuket
Finn hosteller i Phuket

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Phuket

Disse hotellene i Phuket har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Phuket

Phuket er en øy som ligger sør i Thailand og er et yndet ferieparadis for reisende som ønsker vakre omgivelser, hvite strender og avslapning. Når du skal velge hotell i Phuket kan det være lurt å vurdere hva slags område du vil bo i og hva du vil få ut av ferien. De fleste hotellene ligger i nærheten av vakre strender, bortsett fra de i sentrum av byen. Du finner alt fra femstjerners spahoteller til avsidesliggende bungalower og backpackervennlige hosteller.

Vil du bo i et eksklusivt område i Phuket, kan du velge et hotell på vestkysten. Her ligger mange små boutique-hoteller og resorter. Her har du fantastisk utsikt utover havet, og du finner også mange 5-stjerners hoteller her. Her er det fint å bo for deg som reiser med familien, eller for par som vil ha et rolig opphold med kort vei til stranden i behagelige omgivelser. Det er også perfekt å velge et hotell i Phukets nord-øst kyst for par som ønsker å gå tur i nasjonalparken. Her er det avslappet stemning og færre turister.

For backpackere som vil være lengre fra turist-resortene og nærmere byen, kan man velge et hotell i Phuket City. Byen ligger sørøst på øyen, og det er her de fleste lokale bor. Her er det også mange billige hoteller, perfekt for backpackerbudsjettet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Phuket

Phuket er en favorittdestinasjon når det kommer til solrike ferier med lange dager på stranden. På denne øya finner du alt du trenger, uansett om du reiser med kjæresten, med små barn eller med vennegjengen. Søker du fest og moro er det livlig uteliv på øya, og de mange backpackerne gir øya en sosial og hyggelig atmosfære. Vil du helst bo med litt avstand til de andre turistene, finner du koselige og avsidesliggende bungalower der du kan ha stedet helt for deg selv. Det tropiske klimaet gjør også Phuket til et ettertraktet sted, spesielt for reisende som kommer fra kaldere klima, som her i Norge.

Det er nok de vakre strendene og øyas natur som lokker reisende til Phuket. Her kan du ta livet helt med ro, og nyte lange dager på hvite sandstrender. Vannet er behagelig varmt og du kan dra på snorkle- eller dykketur hvis du vil se det vakre livet under vann. Det er virkelig anbefalt å ta en båttur og se øya fra vannet. Uansett om du liker deg best på land eller i vann kommer du til å tilbringe ferien din ute i naturen i Phuket.

Opplev populære Phuket, der du kan slappe av på stranda, spise god thaimat og danse natten lang.


Informasjon om opphold i Phuket

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Phuket

Hvor mange dager tilbringer folk i Phuket?

De som besøker Phuket bestiller i gjennomsnitt overnatting for 26 netter.

Hvor mye koster et hotell i Phuket?

Prisen på et hotellrom i Phuket vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 855 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Phuket?

Hotell i Phuket er billigst i september. Romprisen kan være hele 89 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Phuket?

søndag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Phuket. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Phuket?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Phuket 1 579 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 8% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Phuket (1 855 kr per person, per natt).

Hvor mye koster et hostell i Phuket?

Hosteller og hoteller i Phuket med 2 stjerner eller færre koster omkring 81 kr for en seng per person. Dette blir omkring 1 364 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Phuket.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Phuket?

Temperaturene i Phuket ligger vanligvis på ca. 27 °C i løpet av Desember, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør Desember til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området som Kata Beach, Patong Beach og Karon Beach.

Har Phuket ferieboliger?

Det er 2 695 ferieboliger i Phuket, hvor Patong Tower Beach Apartment by SeeSea er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Phuket.

Har Phuket vandrehjem?

Phuket har 54 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Phuket Sunny Hostel er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Phuket.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Phuket fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 2 600 tilbydere å velge mellom fra Phuket hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Phuket fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Phuket ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Phuket

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Phuket

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Phuket gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Phuket, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Phuket?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Phuket. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Phuket på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.