Hotell Phuket: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 625 hoteller i Phuket, Thailand

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Phuket

Det er mange flotte hoteller i Phuket, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Phuket

Phuket Big Buddha
Kata Noi Beach
Kamala Beach

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Phuket Big Buddha?

Hvis du ser etter et hotell i Phuket som ligger i nærheten av Phuket Big Buddha, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Phuket Big Buddha, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 582 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Phuket Big Buddha er vanligvis 52 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Phuket som koster 274 kr.

Hoteller i nærheten av Phuket Big Buddha

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kata Noi Beach?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Kata Noi Beach, er 582 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Kata Noi Beach er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Kata Noi Beach er vanligvis 52 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Phuket som koster 274 kr.

Hoteller i nærheten av Kata Noi Beach

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kamala Beach?

Hvis du ser etter et hotell i Phuket som ligger i nærheten av Kamala Beach, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Kamala Beach, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 582 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Kamala Beach er vanligvis 52 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Phuket som koster 274 kr.

Hoteller i nærheten av Kamala Beach

Når bør du bestille hotell i Phuket

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Phuket
Lavsesong
september
Høysesong
Desember

billigste måned å overnatte

37 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

35 %

forventet prisøkning

Pris
726 kr - 1 758 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
tirsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

665 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

674 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Phuket på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
102 kr - 152 kr
3 stjerne
245 kr - 337 kr
4-5 stjerne
977 kr - 1 062 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Phuket

Hvordan bor man billig i Phuket?

Et hotell i Phuket behøver ikke koste mye og mange av de har uansett svært høy standard. Du finner for eksempel ferieleiligheter på vestsiden av Phuket fra omtrent THB 120 (ca 30 NOK) per natt. De fleste hosteller og 2-stjerners hoteller begynner også på samme pris. Ønsker du å bo på et 3-stjerners hotell, finnes dette fra ca THB 280 (ca 70 NOK) per natt. For et fint hotell i Phuket med svømmebasseng, betaler du fra omtrent THB 360 (ca 90 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 20-04-18).

Phuket på budsjett

Phuket er en øy med mange muligheter for aktiviteter og moro selv på lavt budsjett. Det mest populære tidsfordrivet er nok å tilbringe lange dager på stranden og da trenger du virkelig ikke bruke mye penger. Da er det bare å pakke med seg håndkleet og finne en plass i sanden. Ønsker du variasjon, kan du reise til ulike strender rundt på øya. Dessuten er det lett å finne fantastisk god thaimat til en billig penge. Finn lokale gaterestauranter der du kan sitte på fortauskanten på små stoler og nyte en deilig rett med fersk sjømat.

Hvordan kommer man seg rundt i Phuket?

Det er som regel greit å komme seg rundt til fots i området du bor i, fordi de fleste hoteller er lagt nære stranden og med kort vei til restauranter og barer. Skulle du ville ta turen litt lenger, kan du for eksempel ta en tuk tuk. En tur koster fra omtrent THB 100 (ca 25 NOK) avhengig av hvor langt du skal kjøre. Det er lurt å bli enig om prisen på forhånd, spesielt om du skal kjøre en lengre tur. Du kan også ta taxi, og det er ofte det letteste alternativet fra flyplassen. En tur fra flyplassen koster som regel fra omtrent THB 500 (ca 125 NOK), avhengig av hvor du skal. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 20-04-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Phuket?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser når du skal sjekke inn på hotell i Phuket, men dersom du har spørsmål angående aldersgrenser, kan du undersøke med det hotellet du ønsker å bo på før du bestiller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Phuket?

Når du skal bestille hotell i Phuket på nett er det mer vanlig å betale for hele oppholdet med det samme, enn å betale depositum.

Hvor trygt er det i Phuket?

Det er som regel trygt å reise til Phuket og dette er et populært reisemål for mange turister. Du bør uansett ta visse forhåndsregler når du er ute sent, og bør passe ekstra godt på verdisakene dine når du er ute og går i folksomme områder. Bruk gjerne safen på hotellrommet.

Behøver man en adapter i Phuket?

Det er ulike stikkontakter i Phuket enn i Norge, så det er lurt å ha med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Phuket?

Noen ganger er det regnet med tips allerede når du får regningen, og da trenger du ikke legge igjen ekstra tips. Hvis ikke, er det vanlig å betale omtrent 5 til 10% av regningen i tips. I tillegg kan du legge igjen ca. THB 50 (ca 13 NOK) for service på hotellet.


Hvor mye koster et hotell i Phuket per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Phuket med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Phuket

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Phuket
OYO 586 I Hostel

OYO 586 I Hostel

6,5

59 kr

Vis hotelltilbud
Lamai Guesthouse

Lamai Guesthouse

7,6

76 kr

Vis hotelltilbud
Grand View

Grand View

8,0

59 kr

Vis hotelltilbud
Garden Phuket Hotel

Garden Phuket Hotel

9,0

76 kr

Vis hotelltilbud
Kamala Studio Apartments By Psa

Kamala Studio Apartments By Psa

5,7

68 kr

Vis hotelltilbud
Patong Backpacker Hostel

Patong Backpacker Hostel

5,4

93 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i Phuket

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Phuket

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Novotel Phuket City Phokeethra

Novotel Phuket City Phokeethra

8,4

548 kr

Vis hotelltilbud
Stay Wellbeing & Lifestyle Resort

Stay Wellbeing & Lifestyle Resort

9,1

329 kr

Vis hotelltilbud
Grand Mercure Phuket Patong

Grand Mercure Phuket Patong

8,5

270 kr

Vis hotelltilbud
Phuket Marriott Resort and Spa, Nai Yang Beach

Phuket Marriott Resort and Spa, Nai Yang Beach

8,8

590 kr

Vis hotelltilbud
Navatara Phuket Resort

Navatara Phuket Resort

9,3

253 kr

Vis hotelltilbud
Mai House Patong Hill

Mai House Patong Hill

8,9

270 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Phuket er det best å bo?

Phuket er en øy som ligger sør i Thailand og er et yndet ferieparadis for reisende som ønsker vakre omgivelser, hvite strender og avslapning. Når du skal velge hotell i Phuket kan det være lurt å vurdere hva slags område du vil bo i og hva du vil få ut av ferien. De fleste hotellene ligger i nærheten av vakre strender, bortsett fra de i sentrum av byen. Du finner alt fra femstjerners spahoteller til avsidesliggende bungalower og backpackervennlige hosteller.

Vil du bo i et eksklusivt område i Phuket, kan du velge et hotell på vestkysten. Her ligger mange små boutique-hoteller og resorter. Her har du fantastisk utsikt utover havet, og du finner også mange 5-stjerners hoteller her. Her er det fint å bo for deg som reiser med familien, eller for par som vil ha et rolig opphold med kort vei til stranden i behagelige omgivelser. Det er også perfekt å velge et hotell i Phukets nord-øst kyst for par som ønsker å gå tur i nasjonalparken. Her er det avslappet stemning og færre turister.

For backpackere som vil være lengre fra turist-resortene og nærmere byen, kan man velge et hotell i Phuket City. Byen ligger sørøst på øyen, og det er her de fleste lokale bor. Her er det også mange billige hoteller, perfekt for backpackerbudsjettet.


Om Phuket

Phuket er en favorittdestinasjon når det kommer til solrike ferier med lange dager på stranden. På denne øya finner du alt du trenger, uansett om du reiser med kjæresten, med små barn eller med vennegjengen. Søker du fest og moro er det livlig uteliv på øya, og de mange backpackerne gir øya en sosial og hyggelig atmosfære. Vil du helst bo med litt avstand til de andre turistene, finner du koselige og avsidesliggende bungalower der du kan ha stedet helt for deg selv. Det tropiske klimaet gjør også Phuket til et ettertraktet sted, spesielt for reisende som kommer fra kaldere klima, som her i Norge.

Det er nok de vakre strendene og øyas natur som lokker reisende til Phuket. Her kan du ta livet helt med ro, og nyte lange dager på hvite sandstrender. Vannet er behagelig varmt og du kan dra på snorkle- eller dykketur hvis du vil se det vakre livet under vann. Det er virkelig anbefalt å ta en båttur og se øya fra vannet. Uansett om du liker deg best på land eller i vann kommer du til å tilbringe ferien din ute i naturen i Phuket.

Opplev populære Phuket, der du kan slappe av på stranda, spise god thaimat og danse natten lang.


Reiseinformasjon for Phuket

Hvor mange dager tilbringer folk i Phuket?

De som besøker Phuket bestiller i gjennomsnitt overnatting for 10 netter.

Hvor mye koster et hotell i Phuket?

Prisen på et hotellrom i Phuket vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 700 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Phuket?

Hotell i Phuket er billigst i september. Romprisen kan være hele 37 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Phuket?

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Phuket. Den høyeste prisen bruker å være på fredag.

Hvor mye koster et hostell i Phuket?

Hosteller og hoteller i Phuket med 2 stjerner eller færre koster omkring 734 kr for en seng per person. Dette blir omkring −34 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Phuket.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Phuket?

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Phuket i løpet av april, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 160 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i april med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Phuket vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.