Hotell Phuket: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 787 hoteller i Phuket, Thailand

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Phuket

Det er mange flotte hoteller i Phuket, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Phuket

Phuket Big Buddha
Kata Noi Beach
Kamala Beach

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Phuket Big Buddha?

Hvis du ser etter et hotell i Phuket som ligger i nærheten av Phuket Big Buddha, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Phuket Big Buddha, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 514 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Phuket Big Buddha er vanligvis 45 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Phuket som koster 279 kr.

Hoteller i nærheten av Phuket Big Buddha

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kata Noi Beach?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Kata Noi Beach, er 514 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Kata Noi Beach er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Kata Noi Beach er vanligvis 45 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Phuket som koster 279 kr.

Hoteller i nærheten av Kata Noi Beach

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kamala Beach?

Hvis du ser etter et hotell i Phuket som ligger i nærheten av Kamala Beach, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Kamala Beach, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 514 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Kamala Beach er vanligvis 45 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Phuket som koster 279 kr.

Hoteller i nærheten av Kamala Beach

Når bør du bestille hotell i Phuket

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Phuket
Lavsesong
september
Høysesong
Desember

billigste måned å overnatte

37 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

35 %

forventet prisøkning

Pris
742 kr - 1 797 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
tirsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

680 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

689 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Phuket på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
104 kr - 155 kr
3 stjerne
250 kr - 345 kr
4-5 stjerne
999 kr - 1 085 kr

Phuket reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Phuket

Hvordan bor man billig i Phuket?

Et hotell i Phuket behøver ikke koste mye og mange av de har uansett svært høy standard. Du finner for eksempel ferieleiligheter på vestsiden av Phuket fra omtrent THB 120 (ca 30 NOK) per natt. De fleste hosteller og 2-stjerners hoteller begynner også på samme pris. Ønsker du å bo på et 3-stjerners hotell, finnes dette fra ca THB 280 (ca 70 NOK) per natt. For et fint hotell i Phuket med svømmebasseng, betaler du fra omtrent THB 360 (ca 90 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 20-04-18).

Phuket på budsjett

Phuket er en øy med mange muligheter for aktiviteter og moro selv på lavt budsjett. Det mest populære tidsfordrivet er nok å tilbringe lange dager på stranden og da trenger du virkelig ikke bruke mye penger. Da er det bare å pakke med seg håndkleet og finne en plass i sanden. Ønsker du variasjon, kan du reise til ulike strender rundt på øya. Dessuten er det lett å finne fantastisk god thaimat til en billig penge. Finn lokale gaterestauranter der du kan sitte på fortauskanten på små stoler og nyte en deilig rett med fersk sjømat.

Hvordan kommer man seg rundt i Phuket?

Det er som regel greit å komme seg rundt til fots i området du bor i, fordi de fleste hoteller er lagt nære stranden og med kort vei til restauranter og barer. Skulle du ville ta turen litt lenger, kan du for eksempel ta en tuk tuk. En tur koster fra omtrent THB 100 (ca 25 NOK) avhengig av hvor langt du skal kjøre. Det er lurt å bli enig om prisen på forhånd, spesielt om du skal kjøre en lengre tur. Du kan også ta taxi, og det er ofte det letteste alternativet fra flyplassen. En tur fra flyplassen koster som regel fra omtrent THB 500 (ca 125 NOK), avhengig av hvor du skal. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 20-04-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Phuket?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser når du skal sjekke inn på hotell i Phuket, men dersom du har spørsmål angående aldersgrenser, kan du undersøke med det hotellet du ønsker å bo på før du bestiller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Phuket?

Når du skal bestille hotell i Phuket på nett er det mer vanlig å betale for hele oppholdet med det samme, enn å betale depositum.

Hvor trygt er det i Phuket?

Det er som regel trygt å reise til Phuket og dette er et populært reisemål for mange turister. Du bør uansett ta visse forhåndsregler når du er ute sent, og bør passe ekstra godt på verdisakene dine når du er ute og går i folksomme områder. Bruk gjerne safen på hotellrommet.

Behøver man en adapter i Phuket?

Det er ulike stikkontakter i Phuket enn i Norge, så det er lurt å ha med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Phuket?

Noen ganger er det regnet med tips allerede når du får regningen, og da trenger du ikke legge igjen ekstra tips. Hvis ikke, er det vanlig å betale omtrent 5 til 10% av regningen i tips. I tillegg kan du legge igjen ca. THB 50 (ca 13 NOK) for service på hotellet.


Hvor mye koster et hotell i Phuket per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Phuket med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Sino House Phuket Hotel
Beste verdi

Sino House Phuket Hotel

8,4

164 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Novotel Phuket City Phokeethra (Sha Plus+)
1# Mest populære

Novotel Phuket City Phokeethra (Sha Plus+)

8,5

551 kr

Vis hotelltilbud
Renaissance Phuket Resort & Spa (SHA Plus+)
2# Mest populære

Renaissance Phuket Resort & Spa (SHA Plus+)

9,1

611 kr

Vis hotelltilbud
Naina Resort & Spa
Beste verdi

Naina Resort & Spa

7,6

112 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Phuket

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Phuket
Grand View

Grand View

8,0

52 kr

Vis hotelltilbud
Bedbox Guesthouse & Hostel

Bedbox Guesthouse & Hostel

8,7

69 kr

Vis hotelltilbud
Aekkeko hostel

Aekkeko hostel

9,2

61 kr

Vis hotelltilbud
The SR Residence

The SR Residence

7,7

69 kr

Vis hotelltilbud
The Guest House

The Guest House

6,6

61 kr

Vis hotelltilbud
OYO 501 At Night Hostel

OYO 501 At Night Hostel

8,4

78 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i Phuket

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Phuket

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Bedbox Guesthouse & Hostel

Bedbox Guesthouse & Hostel

8,7

69 kr

Vis hotelltilbud
Daeng Plaza Hotel

Daeng Plaza Hotel

6,4

87 kr

Vis hotelltilbud
Pattra Mansion By Aksara Collection

Pattra Mansion By Aksara Collection

9,5

104 kr

Vis hotelltilbud
Chaphone Guesthouse

Chaphone Guesthouse

7,8

121 kr

Vis hotelltilbud
Best Stay Hostel

Best Stay Hostel

7,5

112 kr

Vis hotelltilbud
Grand View

Grand View

8,0

52 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Phuket

Phuket er en øy som ligger sør i Thailand og er et yndet ferieparadis for reisende som ønsker vakre omgivelser, hvite strender og avslapning. Når du skal velge hotell i Phuket kan det være lurt å vurdere hva slags område du vil bo i og hva du vil få ut av ferien. De fleste hotellene ligger i nærheten av vakre strender, bortsett fra de i sentrum av byen. Du finner alt fra femstjerners spahoteller til avsidesliggende bungalower og backpackervennlige hosteller.

Vil du bo i et eksklusivt område i Phuket, kan du velge et hotell på vestkysten. Her ligger mange små boutique-hoteller og resorter. Her har du fantastisk utsikt utover havet, og du finner også mange 5-stjerners hoteller her. Her er det fint å bo for deg som reiser med familien, eller for par som vil ha et rolig opphold med kort vei til stranden i behagelige omgivelser. Det er også perfekt å velge et hotell i Phukets nord-øst kyst for par som ønsker å gå tur i nasjonalparken. Her er det avslappet stemning og færre turister.

For backpackere som vil være lengre fra turist-resortene og nærmere byen, kan man velge et hotell i Phuket City. Byen ligger sørøst på øyen, og det er her de fleste lokale bor. Her er det også mange billige hoteller, perfekt for backpackerbudsjettet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Phuket

Phuket er en favorittdestinasjon når det kommer til solrike ferier med lange dager på stranden. På denne øya finner du alt du trenger, uansett om du reiser med kjæresten, med små barn eller med vennegjengen. Søker du fest og moro er det livlig uteliv på øya, og de mange backpackerne gir øya en sosial og hyggelig atmosfære. Vil du helst bo med litt avstand til de andre turistene, finner du koselige og avsidesliggende bungalower der du kan ha stedet helt for deg selv. Det tropiske klimaet gjør også Phuket til et ettertraktet sted, spesielt for reisende som kommer fra kaldere klima, som her i Norge.

Det er nok de vakre strendene og øyas natur som lokker reisende til Phuket. Her kan du ta livet helt med ro, og nyte lange dager på hvite sandstrender. Vannet er behagelig varmt og du kan dra på snorkle- eller dykketur hvis du vil se det vakre livet under vann. Det er virkelig anbefalt å ta en båttur og se øya fra vannet. Uansett om du liker deg best på land eller i vann kommer du til å tilbringe ferien din ute i naturen i Phuket.

Opplev populære Phuket, der du kan slappe av på stranda, spise god thaimat og danse natten lang.


Reiseinformasjon for Phuket

Hvor mange dager tilbringer folk i Phuket?

De som besøker Phuket bestiller i gjennomsnitt overnatting for 10 netter.

Hvor mye koster et hotell i Phuket?

Prisen på et hotellrom i Phuket vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 685 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Phuket?

Hotell i Phuket er billigst i september. Romprisen kan være hele 319 kr % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Phuket?

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Phuket. Den høyeste prisen bruker å være på fredag.

Hvor mye koster et hostell i Phuket?

Hosteller og hoteller i Phuket med 2 stjerner eller færre koster omkring 815 kr for en seng per person. Dette blir omkring −130 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Phuket.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i Phuket?

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Phuket i løpet av september, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 410 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i september med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Phuket vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.