Hoteller i Pakistan

Finn tilbud på 2 466 hoteller i Pakistan

Pakistan
1. apr. — 2. apr.2
sø. 2.4.
to. 6.4.

De beste hotellene i Pakistan

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Pakistan
Pris
kr72
kr959
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Pakistan

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Pakistan

Pris

202 kr–1 523 kr

BILLIGSTE BY I PAKISTANMultān61 % billigereHoteller i Multān er de billigste i Pakistan med en gjennomsnittspris på kun 202 kr per natt
DYRESTE BY I PAKISTANBhurban66 % dyrereBhurban har de dyreste hotellene i Pakistan med rom med en gjennomsnittspris på 1 523 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I PAKISTANLahore77 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Lahore enn noen annen by i Pakistan

Ting å gjøre i Pakistan


Hoteller i populære byer i Pakistan

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Pakistan, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Pakistan

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Pakistan
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
71 %forventet prisnedgang
33 %forventet prisøkning

Pris

231 kr–1 208 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 122 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
391 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Pakistan

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Pakistan

Laveste hotellpris

73 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Pearl Continental Lahore

Hoteller i nærheten av flyplassen

508

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Pakistan funnet siste 7 dager er 73 kr/natten. Denne prisen fås hos Citymax Hotel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Pearl Continental Lahore, det mest populære 5-stjerners hotellet i Pakistan(6,9/10 rating - basert på 2 047 anmeldelser).
Det er er 508 hoteller i Pakistan i nærheten av Islamabad Intl. The Crown med kortest avstand på 4,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Pakistan. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Pakistan siste uken er 3 127 kr.

Informasjon om opphold i Pakistan

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Pakistan

Leter du etter hotell i Lahore? Byen har et godt offentlig transportnettverk med rickshaws, busstjenester og tog. Rickshaws er mye brukt for kortere avstander i byen og lar deg reise som en lokal. De fleste i byen velger sentrale offentlige busser hvis de skal rundt i byen. To store tilbydere driver bussene: Lahore Transport Company (LTC) og Punjab Masstransit Authority (PMA). Sistnevnte driver byens metrobus-tjenester, inkludert forbindelsesbusser. For en reise én vei på PMA-bussene, må du kjøpe en engangsbillett som er relativt billig. Hvis du ønsker å gjøre hyppige reiser under oppholdet, er det et smart valg å få et MetroCard for et refunderbart sikkerhetsdepositum. På den annen side kjører LTS hyppige bussreiser rundt i byen, men det er ingen fast kostnad per tur. Blant de beste hotellene i Pakistan finner du Nishat Hotel Johar Town og Hotel Incope Pak.

Karachi kan skryte av noen av de beste strendene i landet og behagelig vær, som tiltrekker seg mange turister. Du kan bestille hotell der som Dreamworld Resort, Hotel & Golf Course. Hingol nasjonalpark er blant de mest besøkte attraksjonene i nærheten av Karachi, populært for sine geologiske underverk og fantastiske landskap. Parken har unike fjellformasjoner, naturlige oaser, store daler, vulkaner og masse dyreliv. Videre grenser en del av nasjonalparken til Kund Malir-stranden, hvis du vil oppleve litt kystsjarm. Besøkende flokker til denne parken om våren når været er fint for utendørs eventyr. For flere eventyr kan du dra til landets hovedstad, Islamabad. Mens byen kan virke konservativ, kan den skryte av ulike populære attraksjoner du bør få med deg. Det største turiststedet i byen er Margalla Hills, et skogdekket område som som fører opp til Himalaya-fjellene og som ofte besøkes av dem som vil ha god utsikt. Mens du går opp de fantastiske stiene, kan du få med deg områdets varierte dyreliv og eksotiske fugler.


momondos favoritthoteller i Pakistan

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Pakistan

Hoteller i andre regioner i Pakistan

Finn gode hotelltilbud i disse populære regionene i Pakistan

Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Pakistan og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Pakistan med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Pakistan