De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Pakistan

Hoteller i Pakistan

Finn tilbud på 2 235 hoteller i Pakistan

Pakistan
31. mai — 1. jun.2
sø. 26.5.
to. 30.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Pakistan

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Pakistan
Pris
kr234
kr2840
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Pakistan

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Pakistan, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Pakistan

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Pakistan

Nyttig informasjon om hoteller i Pakistan

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Pakistan

Laveste hotellpris

75 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Islamabad Serena Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

895

Gjennomsnitt antall netter på opphold

11 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Pakistan funnet siste 7 dager er 75 kr/natten. Denne prisen fås hos Seaview Clock Guest House, a 5-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Islamabad Serena Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Pakistan.
Det er er 895 hoteller i Pakistan i nærheten av Lahore. Royal Swiss Lahore med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 11 dager når e bor på i Pakistan. Gjennomsnittprisen for 11 dager i Pakistan siste uken er 9 139 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Pakistan

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Pakistan
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
76 %forventet prisnedgang
39 %forventet prisøkning

Pris

193 kr–1 339 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
225 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 739 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Pakistan

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Pakistan

Pris

133 kr–582 kr

BILLIGSTE BY I PAKISTANLahore56 % billigereHoteller i Lahore er de billigste i Pakistan med en gjennomsnittspris på kun 133 kr per natt
DYRESTE BY I PAKISTANNathia Gali48 % dyrereNathia Gali har de dyreste hotellene i Pakistan med rom med en gjennomsnittspris på 582 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I PAKISTANLahore70 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Lahore enn noen annen by i Pakistan

Informasjon om opphold i Pakistan

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Pakistan

Hvilke byer i Pakistan er det best å bo i?

Leter du etter hotell i Lahore? Byen har et godt offentlig transportnettverk med rickshaws, busstjenester og tog. Rickshaws er mye brukt for kortere avstander i byen og lar deg reise som en lokal. De fleste i byen velger sentrale offentlige busser hvis de skal rundt i byen. To store tilbydere driver bussene: Lahore Transport Company (LTC) og Punjab Masstransit Authority (PMA). Sistnevnte driver byens metrobus-tjenester, inkludert forbindelsesbusser. For en reise én vei på PMA-bussene, må du kjøpe en engangsbillett som er relativt billig. Hvis du ønsker å gjøre hyppige reiser under oppholdet, er det et smart valg å få et MetroCard for et refunderbart sikkerhetsdepositum. På den annen side kjører LTS hyppige bussreiser rundt i byen, men det er ingen fast kostnad per tur. Blant de beste hotellene i Pakistan finner du Nishat Hotel Johar Town og Hotel Incope Pak.

Hva er de beste tingene å gjøre i Pakistan?

Karachi kan skryte av noen av de beste strendene i landet og behagelig vær, som tiltrekker seg mange turister. Du kan bestille hotell der som Dreamworld Resort, Hotel & Golf Course. Hingol nasjonalpark er blant de mest besøkte attraksjonene i nærheten av Karachi, populært for sine geologiske underverk og fantastiske landskap. Parken har unike fjellformasjoner, naturlige oaser, store daler, vulkaner og masse dyreliv. Videre grenser en del av nasjonalparken til Kund Malir-stranden, hvis du vil oppleve litt kystsjarm. Besøkende flokker til denne parken om våren når været er fint for utendørs eventyr. For flere eventyr kan du dra til landets hovedstad, Islamabad. Mens byen kan virke konservativ, kan den skryte av ulike populære attraksjoner du bør få med deg. Det største turiststedet i byen er Margalla Hills, et skogdekket område som som fører opp til Himalaya-fjellene og som ofte besøkes av dem som vil ha god utsikt. Mens du går opp de fantastiske stiene, kan du få med deg områdets varierte dyreliv og eksotiske fugler.

Hvilke byer i Pakistan har det beste utelivet?

For en smak av det pakistanske kjøkken og pulserende natteliv, bør du dra til Lahore. Byen tilbyr så mye at det er umulig å nevne alle herlighetene her. Berømte delikatesser er nihari fra Muhammadi Nihari Restaurant, stekt fisk fra Bashir Darul Mahi Restaurant, og Butt Karahi. Byen har også et spennende kveldsliv preget av konserter, kinoer, restauranter, butikker og matmarkeder. Et annet flott sted for uteliv er Karachi. Karachi, ofte referert til som lysbyen takket være sitt natteliv, har muligens den mest varierte matscenen på grunn av sin mangfoldige befolkning med personer fra hele landet. Karachi er mest kjent for sin biryani, som er byens signaturrett. Du kan nyte sosiale møter på de ulike utestedene i byen, inkludert klubber, restauranter, kafeer og salonger. De beste hotellene i Pakistan nær Karachis utelivsscene inkluderer Hotel Mehran Karachi og Fort White Luxury.

Hvilke byer i Pakistan har mest historie og kunst?

Hvis du vil grave dypt i pakistansk kultur og historie, er Lahore byen for deg. Byen er full av ulike kulturminner, kulturelle landemerker og museer. Byen er hjem til Lahore Fort, en historisk perle som tiltrekker besøkende gjennom hele året og som viser de gamle røttene til Lahore. Lahore Fort er så gammelt at det er vanskelig å vite når det ble bygget. Likevel er det nå kjent at det opprinnelige mursteintårnet ble ødelagt og rekonstruert med murstein på 1500-tallet. Siden da har denne formidable festningen opplevd utallige ytterligere renoveringer i hendene på praktisk talt alle Lahore-guvernører, inkludert britiske kolonialister. Som et resultat innkapsler den Pakistans store kulturelle rikdom i de mange estetiske påvirkningene som er tydelig på tvers av sitt mangfoldige utvalg av strukturer, fra moskeer til palasser, graver og vakttårn. Denne attraksjonen som kan besøkes mot en avgift er travlest i løpet av de varmere månedene fra mars til november. Når du har Four Points by Sheraton Lahore i Lahore som overnattingssted, er du rett i nærheten av Lahore Fort.

Når er det billigst å besøke Pakistan?

Når du reiser til Pakistan, er det best å legge reisen til mai, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i april – kun 199 kr per natt.

Hvor i Pakistan velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Lahore enn noen andre byer når de reiser til Pakistan.

Hvilken by i Pakistan har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 337 kr per natt er Siālkot den dyreste byen for hotellovernattinger i Pakistan. Gjennomsnittsprisen på 337 kr er ca. 53 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Pakistan har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker Pakistan er Islamabad. Med en gjennomsnittspris på 139 kr per natt, er Islamabad ca. 24 % billigere enn andre byer i Pakistan.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Pakistan fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 4 161 tilbydere å velge mellom fra Pakistan hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Pakistan fra hoteller sist?

Priser for Pakistan fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Pakistan gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Pakistan og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Pakistan?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Pakistan med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Pakistan på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
sø. 26.5.
to. 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Pakistan