Hoteller i Tokyo, Japan

Finn tilbud på 3 255 hoteller i Tokyo, Japan

Tokyo, Japan
3. des. — 4. des.2
ma. 4.12.
fr. 8.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Tokyo

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Tokyo
Pris
kr999
kr3303
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Tokyo

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Tokyo

Pris

629 kr–3 763 kr

BILLIGSTE BYDEL I TOKYOŌta72 % billigereHoteller i Ōta er de billigste i Tokyo med en gjennomsnittspris på kun 629 kr per natt
DYRESTE BYDEL I TOKYOChiyoda39 % dyrereChiyoda har de dyreste hotellene i Tokyo med rom med en gjennomsnittspris på 3 763 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I TOKYOMinato84 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Minato enn noen andre land i Tokyo

Ting å gjøre i Tokyo


Hoteller i populære bydeler i Tokyo

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Tokyo, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Tokyo

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tokyo
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
70 %forventet prisnedgang
72 %forventet prisøkning

Pris

915 kr–10 775 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
2 031 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 590 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Tokyo på er: 3 stjerne, 90 dag før. 4-5 stjerne, 87 dag før.

1-2 stjerne

579 kr–847 kr

3 stjerne

1 094 kr–1 265 kr

4-5 stjerne

1 898 kr–2 509 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Tokyo

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Tokyo

Laveste hotellpris

343 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Prince Park Tower Tokyo

Hoteller i nærheten av flyplassen

247

Gjennomsnitt antall netter på opphold

9 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Tokyo funnet siste 7 dager er 343 kr/natten. Denne prisen fås hos Cocts Akihabara, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Prince Park Tower Tokyo, det mest populære 5-stjerners hotellet i Tokyo(8,9/10 rating - basert på 2 047 anmeldelser).
Det er er 247 hoteller i Tokyo i nærheten av Tokyo Narita. Narita Airport Rest House med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 9 dager når e bor på i Tokyo. Gjennomsnittprisen for 9 dager i Tokyo siste uken er 20 618 kr.

Tokyo reisetips

Hvordan bor man billig i Tokyo?

Hvis du vil finne et billig hotell i Tokyo kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent JPY 1722 (ca 125 NOK) per natt. Vil du bo på 2-stjerners hotell, koster dette fra omtrent JPY 2200 (ca 160 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller koster fra ca JPY 3580 (ca 260 NOK) per natt. Vil du ha hotell med svømmebasseng, koster dette fra ca JPY 10300 (ca 750 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Tokyo?

Tokyo er en stor by, så du vil behøve å ta kollektiv transport eller taxi under oppholdet. Taxier finnes det mange av, og er et litt enklere alternativ enn offentlig transport, men dette er også det dyreste alternativet. Det oftest anbefalte transportalternativet er t-banen. Det er to systemer, nemlig Tokyo Metro og Toei Subways. Det er lurt å kjøpe en dagsbillett som kan brukes på både metro og subway. Denne koster ca JPY 1000 (ca 72 NOK) for en voksen. Du kan kjøpe billetten i billettautomater på alle t-banestasjoner.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Tokyo?

Det finnes ingen offisiell aldersgrense for innsjekking på hotell i Tokyo, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Tokyo?

Det er vanlig å betale for oppholdet under bestillingen, og ikke betale depositum på hotell i Tokyo dersom du bestiller på nettet.

Hvor trygt er det i Tokyo?

Tokyo er en trygg storby der det meste fungerer godt og det er ro og orden. Uansett bør du passe på verdisaker i folksomme områder, og ta visse forhåndsregler når du er ute sent.

Behøver man en adapter i Tokyo?

De bruker en annen type stikkontakt i Tokyo, så du bør ha med adapter på turen.

Hvor mye bør man gi i tips i Tokyo?

Det er ikke vanlig å betale tips i Tokyo.


Hvor mye koster et hotell i Tokyo per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Tokyo med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 535 kr

Gjennomsnittlig 2 614 kr

Dyrest 6 529 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Tokyo

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Tokyo
Finn hosteller i Tokyo

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Tokyo

Disse hotellene i Tokyo har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Tokyo

Tokyo er hovedstaden i Japan og er den største byen i landet. Dette er en fascinerende by, men det er lurt å tenke på hva slags område man helst vil bo i før man bestiller hotell i Tokyo. I Uneo finnes det mange hosteller, og dette er et godt valg for backpackere som gjerne vil møte andre reisende og bo mer budsjettvennlig. Bor du i dette området, er du også nære Akhihabara, som er stedet der du virkelig får kjenne på japansk popkultur. Metrostasjoner og tog i nærheten gjør det enkelt å se resten av byen.

Shinagawa er et sted som passer mer for litt eldre reisende, med høyere budsjett. Her har du hoteller med utsikt mot Mount Fuji. I nærheten ligger det spennende fiskemarkedet og det livlige shoppingdistriktet Shibuya. Perfekt for deg som vil fylle kofferten med skatter før hjemreise.

For par som vil oppleve et roligere opphold, kan man velge et enkelt og tradisjonelt overnattingssted i Mount Mitakesan. Her kan du dra til tempelet som ligger i Chichibu-Tama National Park. Bor du i dette området får du virkelig oppleve japanske tradisjoner, og kan bo side om side med buddhistiske munker. Her står det ofte vegetarisk mat på menyen og det er bønn hver morgen klokken seks. Overnattingsstedene har som regel tregulv, skyvedører, delt bad og tradisjonell japansk stil.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Tokyo

Tokyo er en fantastisk storby som har alt av opplevelser, fra Harajuku og manga til fantastisk natur rett utenfor byen. Det er massevis av opplevelser som venter. Du bør virkelig ta turen til Tokyo Sky Tree som har panoramautsikt over hele byen, 450 meter over bakken. Dette er det høyeste punktet i Tokyo, så her får du virkelig god oversikt. Sensoji Tempel gir deg både sinnsro og innsikt i Buddhistiske tradisjoner. Dette ligger Asakusa-distriktet, nordøst for bysentrum. Har du med barna er det en storartet opplevelse å dra på Disneyland i Tokyo. Parken ligger i Chibu og er en veldig populær fornøyelsespark for familier som reiser til Tokyo. En siste anbefaling er å dra til Shibuya Crossing. Dette er et stort overgangsfelt, der det er hele seks ulike fotgjengeroverganger. Dette er et ikonisk sted i Tokyo, og er kjent for å være det mest folksomme krysset i verden.

Hvis du vil ha en pause fra storbyen, og trenger litt natur og luft i lungene, kan du dra på piknik i parker og hager i Shinjuku eller Kitanomaru. Her blomstrer kirsebærtrærne, hanami, om våren. Du kan også besøke den store nasjonalparken Shirokanedai. Her slipper de kun inn 300 mennesker om dagen, så her får du virkelig fred, ro, og pusterom.

Dra til den japanske storbyen Tokyo, der du kan oppleve fantastisk natur, fargerik mote og kunst, og selvfølgelig verdens beste sushi.


Informasjon om opphold i Tokyo

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Tokyo

Hvor mange dager tilbringer folk i Tokyo?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 9 netter i Tokyo.

Hvor mye koster et hotell i Tokyo?

Hoteller i Tokyo har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 3 366 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Tokyo?

Prisene på hotellrom i Tokyo kan være hele 70 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Tokyo?

tirsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Tokyo. Den høyeste prisen bruker å være på søndag.

Hvor mye koster et luksushotell i Tokyo?

Du må ut med ca. 6 610 kr for et luksushotellrom i Tokyo. Dette er en økning på 55% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Tokyo, som vanligvis vil ha en prislapp på 3 366 kr per natt.

Hvor i Tokyo bør jeg bo?

Områder som Shibuya, Shinjuku, Shinagawa og Minato har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Tokyo.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Tokyo?

En gjennomsnittstemperatur på 9 °C og forventet nedbørsmengde på 50 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Tokyo.

Har Tokyo ferieboliger?

Ja, Tokyo har ferieboliger. Av 12 234 ferieboliger i Tokyo, er Universal Haneda den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Tokyo.

Har Tokyo vandrehjem?

Det flere 108 vandrehjem i Tokyo hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. plat hostel keikyu haneda home er det mest populære vandrehjemmet i Tokyo for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Tokyo.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tokyo fra hoteller?

Antall tilbydere fraTokyo hoteller er 10 322 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tokyo fra hoteller sist?

Priser for Tokyo fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Tokyo

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Tokyo

Hvorfor bruke momondo?