De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Malaysia

Hoteller i Malaysia

Finn tilbud på 9 395 hoteller i Malaysia

Malaysia
23. May — 24. May2
Sat 18.5.
Wed 22.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Malaysia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Malaysia
Pris
kr149
kr1788
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Malaysia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Malaysia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Malaysia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Malaysia

Nyttig informasjon om hoteller i Malaysia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Malaysia

Laveste hotellpris

96 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Berjaya Langkawi Resort

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Malaysia funnet siste 7 dager er 96 kr/natten. Denne prisen fås hos Travelogue Guest House, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Berjaya Langkawi Resort, det mest populære 5-stjerners hotellet i Malaysia(8,7/10 rating - basert på 3 408 anmeldelser).
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Malaysia. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Malaysia siste uken er 8 047 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Malaysia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Malaysia
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
82 %forventet prisnedgang
79 %forventet prisøkning

Pris

313 kr–8 209 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
483 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 222 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Malaysia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Malaysia

Pris

174 kr–512 kr

BILLIGSTE BY I MALAYSIAKuching44 % billigereHoteller i Kuching er de billigste i Malaysia med en gjennomsnittspris på kun 174 kr per natt
DYRESTE BY I MALAYSIASepang39 % dyrereSepang har de dyreste hotellene i Malaysia med rom med en gjennomsnittspris på 512 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I MALAYSIAKuala Lumpur69 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Kuala Lumpur enn noen annen by i Malaysia

Informasjon om opphold i Malaysia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Malaysia

Hvilke byer i Malaysia er det best å bo i?

Kuala Lumpur er en av byene du bør vurdere å bo i på neste ferie til Malaysia. Denne enorme flerkulturelle metropolen er kjent for sine praktfulle hoteller som Hilton Garden Inn Kuala Lumpur Jalan Tuanku Abdul Rahman South, Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur og Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel. Den har også et omfattende nettverk av transportsystemer, inkludert busser, monorail, lett jernbanetransport og pendlertog. George Town er også en annen by som du bør vurdere under utflukten din til Malaysia. Denne byen har en offentlig busstjeneste som dekker et omfattende område på øya og fastlandet, og huser vakre hoteller som Boutique Residence Hotel og Flamingo by the Beach Penang. George Town er en by verdt hvert minutt av tiden din mens du utforsker Malaysia, og tilbyr gratis busser fra pålitelige Central Area Transport (CAT).

Hva er de beste tingene å gjøre i Malaysia?

Hvis du er opptatt av å oppleve gammeldags sjarm og en sterk religiøs bakgrunn, husk å ta en stopp ved Perak Tong, et grottetempel som ligger i Ipoh, mellom Kuala Lumpur og den thailandske grensen. Dette ikoniske religiøse monumentet har mange statuer og utskjæringer, med en kvinne med 18 armer som hovedattraksjon. En dam og en anlagt hage finnes også her. Hvis du besøker stedet med barn, vil du garantert kose deg her. Det ligger nær flere barnevennlige hoteller, som Indra Hotel - Boutique Suites og det fabelaktige OYO 43967 Bercam Times Inn Hotel. Hvis du er en friluftsentusiast, bør du besøke Mount Kinabalu i Kota Kinabalu. Dette reisemålet er populært grunnet sine pulserende vannfronter og noen utrolige solnedganger, og er det perfekte stedet for camping og fotturer. De praktfulle overnattingsstedene hvor du kan bo i nærheten av dette stedet inkluderer Gaya Island Resort og Hilton Kota Kinabalu.

Hvilke byer i Malaysia har det beste utelivet?

Besøkende som er opptatt av å dykke ned i Malaysias pulserende natteliv for å feste med lokalbefolkningen og andre gjester, bør vurdere å bestille komfortable rom på hotell som ligger i Langkawi eller Penang i Malaysia, da begge disse byene er populære for et spennende natteliv. Hvis du er i Langkawi, kan du finne flere billige hoteller i Malaysia på ulike steder i denne byen. Dra enkelt ut og bli med vennene dine for å feste på eksklusive nattklubber som D’Reef på The Cliff Langkawi, Yellow Café og Charlie’s Bar and Grill. Hvis du bestiller hotell i Penang i Malaysia, sørg for å besøke fantastiske nattklubber som Bora Bora by Sunset, Farquhar's Bar, Soho Free House og tre Sixty Revolving Restaurant og Sky Bar. Langkawi er elsket av mange for sin uslåelige matscene. Derfor, mens du bor på et av stedets hoteller, kan du nyte indisk mat, thaimat, kinesisk mat, italiensk mat og meksikanske delikatesser så vel som lokal malayisk mat.

Hvilke byer i Malaysia har mest historie og kunst?

Ampang har flere kunstgallerier og historiske museer. Historieelskere bør dermed sikre seg et avslappende sted å bo her da det er mange billige hoteller i denne byen i Malaysia, inkludert Grand Village Hotel og Easy Hotel @ Ampang. Overnatting på et av disse stedene gjør at du befinner deg nær historiske landemerker og kunstgallerier som musikkmuseet, en betalt attraksjon, KL Art Gallery som har gratis inngang, og Merdeka Square. Disse attraksjonene er vanligvis travle i perioden mellom juni og august. Kuching, akkurat som Ampang, har også en rekke historiske landemerker og kunstgallerier å utforske når du besøker stedene med familien din. Sjarmerende hoteller i Malaysia som Puteri Wing - Riverside Majestic Hotel og The LimeTree Hotel er tryggge alternativer der du vil trives. Når du bor her, kan du gå til landemerker med betalt inngang, som The Brooke Gallery at Fort Margherita. Likevel finnes det andre attraksjoner som Sarawak-museet og Urang Sarawak-utstillingen, som er ideelle for de som reiser på et budsjett. Kuching er travlest mellom desember og januar.

Når er det billigst å besøke Malaysia?

juni er den billigste måneden for overnattinger i Malaysia, med en gjennomsnittspris på 179 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i august, som er den dyreste måneden.

Hvor i Malaysia velger de fleste å overnatte?

Malaysia er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Kuala Lumpur.

Hvilken by i Malaysia har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Sepang vil koste deg mer enn i andre byer i Malaysia. Du kan forvente deg å betale 649 kr per natt – en pris som er ca. 85 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Malaysia har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Kota Kinabalu har de laveste prisene per natt i landet til kun 89 kr. Kota Kinabalu tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 57% lavere enn gjennomsnittet for byer i Malaysia.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Malaysia fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 39 867 tilbydere å velge mellom fra Malaysia hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Malaysia fra hoteller sist?

Priser for Malaysia fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Malaysia gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Malaysia som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Malaysia?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Malaysia med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Malaysia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sat 18.5.
Wed 22.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Malaysia