Hoteller i Malaysia

Finn tilbud på 9 196 hoteller i Malaysia

Malaysia
1. apr. — 2. apr.2
sø. 2.4.
to. 6.4.

De beste hotellene i Malaysia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Malaysia
Pris
kr166
kr1531
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Malaysia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Malaysia

Pris

311 kr–1 787 kr

BILLIGSTE BY I MALAYSIASepang46 % billigereHoteller i Sepang er de billigste i Malaysia med en gjennomsnittspris på kun 311 kr per natt
DYRESTE BY I MALAYSIAPulau Mabul68 % dyrerePulau Mabul har de dyreste hotellene i Malaysia med rom med en gjennomsnittspris på 1 787 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I MALAYSIAKuala Lumpur71 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Kuala Lumpur enn noen annen by i Malaysia

Ting å gjøre i Malaysia


Hoteller i populære byer i Malaysia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Malaysia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Malaysia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Malaysia
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
62 %forventet prisnedgang
43 %forventet prisøkning

Pris

318 kr–1 478 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 240 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
617 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Malaysia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Malaysia

Laveste hotellpris

208 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Berjaya Langkawi Resort
Den rimeligste prisen for et rom i Malaysia funnet siste 7 dager er 208 kr/natten. Denne prisen fås hos Sunset Beach Resort, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Berjaya Langkawi Resort, det mest populære 5-stjerners hotellet i Malaysia(8,5/10 rating - basert på 2 337 anmeldelser).

Informasjon om opphold i Malaysia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Malaysia

Kuala Lumpur er en av byene du bør vurdere å bo i på neste ferie til Malaysia. Denne enorme flerkulturelle metropolen er kjent for sine praktfulle hoteller som Hilton Garden Inn Kuala Lumpur Jalan Tuanku Abdul Rahman South, Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur og Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel. Den har også et omfattende nettverk av transportsystemer, inkludert busser, monorail, lett jernbanetransport og pendlertog. George Town er også en annen by som du bør vurdere under utflukten din til Malaysia. Denne byen har en offentlig busstjeneste som dekker et omfattende område på øya og fastlandet, og huser vakre hoteller som Boutique Residence Hotel og Flamingo by the Beach Penang. George Town er en by verdt hvert minutt av tiden din mens du utforsker Malaysia, og tilbyr gratis busser fra pålitelige Central Area Transport (CAT).

Hvis du er opptatt av å oppleve gammeldags sjarm og en sterk religiøs bakgrunn, husk å ta en stopp ved Perak Tong, et grottetempel som ligger i Ipoh, mellom Kuala Lumpur og den thailandske grensen. Dette ikoniske religiøse monumentet har mange statuer og utskjæringer, med en kvinne med 18 armer som hovedattraksjon. En dam og en anlagt hage finnes også her. Hvis du besøker stedet med barn, vil du garantert kose deg her. Det ligger nær flere barnevennlige hoteller, som Indra Hotel - Boutique Suites og det fabelaktige OYO 43967 Bercam Times Inn Hotel. Hvis du er en friluftsentusiast, bør du besøke Mount Kinabalu i Kota Kinabalu. Dette reisemålet er populært grunnet sine pulserende vannfronter og noen utrolige solnedganger, og er det perfekte stedet for camping og fotturer. De praktfulle overnattingsstedene hvor du kan bo i nærheten av dette stedet inkluderer Gaya Island Resort og Hilton Kota Kinabalu.


momondos favoritthoteller i Malaysia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Malaysia

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Malaysia som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Malaysia med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Malaysia