Hoteller i Bangladesh

Finn tilbud på 835 hoteller i Bangladesh

Bangladesh
30. sep. — 1. okt.2
sø. 1.10.
to. 5.10.

De beste hotellene i Bangladesh

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bangladesh
Pris
kr128
kr2232
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Bangladesh

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Bangladesh

Pris

237 kr–1 002 kr

BILLIGSTE BY I BANGLADESHSrimangal54 % billigereHoteller i Srimangal er de billigste i Bangladesh med en gjennomsnittspris på kun 237 kr per natt
DYRESTE BY I BANGLADESHBarisal48 % dyrereBarisal har de dyreste hotellene i Bangladesh med rom med en gjennomsnittspris på 1 002 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BANGLADESHDhaka84 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Dhaka enn noen annen by i Bangladesh

Ting å gjøre i Bangladesh


Hoteller i populære byer i Bangladesh

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Bangladesh, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bangladesh

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bangladesh
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
89 %forventet prisnedgang
52 %forventet prisøkning

Pris

118 kr–2 341 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
85 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 341 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Bangladesh

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bangladesh

Laveste hotellpris

75 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Pan Pacific Sonargaon Dhaka

Hoteller i nærheten av flyplassen

831
Den rimeligste prisen for et rom i Bangladesh funnet siste 7 dager er 75 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Diamond Park, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Pan Pacific Sonargaon Dhaka, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bangladesh(7,7/10 rating - basert på 291 anmeldelser).
Det er er 831 hoteller i Bangladesh i nærheten av Dhaka Hazrat Shahjalal Intl. Karabi Lodge med kortest avstand på 1,2 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Bangladesh

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bangladesh

Hvilke byer i Bangladesh er det best å bo i?

Hvis du vil bo billig og komfortabelt i Bangladesh, bør du vurdere å finne hoteller rundt Dhaka. Byen har et godt fungerende transportsystem, og tilbyr en ideell forbindelse til attraksjoner og andre byer. Offentlige busser er de mest populære og rimeligste transportmidlene, med offentlige og private busser tilgjengelig. Bussene kjører omfattende ruter rundt i byen, men det kan være vanskelig å finne riktig buss for dine planer. Du kan spørre bussjåføren for å få nøyaktig informasjon. Hvis du ønsker å reise som en lokal, kan du prøve en rickshaw, populære menneskedrevne kjøretøy som er ideelle for kortere strekninger i byen. Togreiser anbefales også hvis du ønsker å unnslippe trafikkork i byen. Noen av de beste hotellene i Bangladesh inkluderer Hotel Fountain og Platinum Residence.

Hva er de beste tingene å gjøre i Bangladesh?

Sundarbans er en av grunnene til at turister flokker til Bangladesh. Dette unike økosystemet ligger utenfor allfarvei sørvest i landet. Sundarbans er verdens største mangroveskog og huser bengaltigre, frodige, vakre skoger og et utvalg dyre- og fuglearter. Skogen byr også på flere spennende aktiviteter, inkludert fotturer, båtturer og delfinsafari. En annen populær attraksjon i Bangladesh er Saint Martin Island, den eneste koralløya på stedet. Øya har fantastiske strender, utsmykket med spektakulær utsikt, uberørt vann og kokospalmer. Saint Martin Island er ideell for å unnslippe travelheten i byen mens du nyter solen og roen naturen byr på. Det er som regel flest turister på denne øya mellom november og februar når været er best for utendørs eventyr. Hvis du sjekker inn på Bangladesh-hoteller som Sunset Serenity bor du på øya.

Hvilke byer i Bangladesh har det beste utelivet?

Siden Bangladesh er et muslimsk land, er det begrensede muligheter for å nyte ville kvelder med alkohol. Men Dhaka har et greit antall utesteder, inkludert barer, kafeer, restauranter og VIP-lounger. Loungene tilbyr en spennende atmosfære for kveldseventyr, og du kan også sjekke inn på hoteller med salonger som har lov til å servere alkoholholdig drikke til utlendinger. Likevel er denne byen mer enn et festområde. Den har også en levende matscene med kjøkken fra hele verden, inkludert mat fra Bangladesh, samt indiske, italienske og kinesiske retter. Et annet flott alternativ for spennende natteliv er Chittagong, populært for krydret og sterke karriretter. Byen har en levende matscene og noen steder finner du også natteliv, inkludert barer, klubber og lounger. Hvis du vil ha alkoholholdig drikke, kan du ta en titt på de elegante barene på eksklusive hoteller i byen, for eksempel Peninsula Chittagong og Radisson Blu Chittagong Bay View.

Hvilke byer i Bangladesh har mest historie og kunst?

Hvis du ønsker å nyte et historisk eventyr, er Dhaka det ideelle stedet for deg. Byen er hjem til Lalbagh Fort, et ufullstendig arkitektonisk mesterverk av Mughal Empire. Folk besøker denne historiske attraksjonen gjennom hele året for å fordype seg i historien til Mughal-imperiet ved å utforske gravene, guvernørens bolig, moskeen, mange statuer og skjulte passasjer. Inngangsbillettene til Lalbagh Fort er billige, og kostnadene varierer avhengig av besøkendes nasjonalitet. Blant de beste hotellene i nærheten av fortet finner du Intercontinental Dhaka, An IHG Hotel og Pan Pacific Sonargaon Dhaka. Et annet historisk sted i Bangladesh er Comilla District, som huser et av de hellige buddhistiske stedene, Kotila Mura. Dette gamle stedet ligger på en flat haug og har tre buddhistiske stupa-ruiner. De tre helligdommene er antatt å representere buddhismens tre juveler, Dharma, Sangha og Buddha. Dette historiske buddhistiske byggverket antas å ha vært aktivt fram til 1200-tallet. Besøkende flokker til dette museet mellom mars og juni. Det anbefales å bestille overnatting på Khan Resort, for da er du bare en kort kjøretur fra Kotila Mura.

Når er det billigst å besøke Bangladesh?

Reiser til Bangladesh i juli vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 118 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i mai, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Bangladesh velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Dhaka oftere enn noen annen by når de reiser til Bangladesh.

Hvilken by i Bangladesh har de dyreste hotellrommene?

Du kan regne med en gjennomsnittspris på 921 kr per natt for et hotellrom i Jessore. Dette er ca. 96 % dyrere enn alle andre byer i Bangladesh.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bangladesh fra hoteller?

Antall tilbydere fraBangladesh hoteller er 1 449 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bangladesh fra hoteller sist?

Priser for Bangladesh fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Bangladesh

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bangladesh

Bo i disse byene i Bangladesh

Finn gode hotelltilbud i disse populære områdene i Bangladesh

Hoteller i andre regioner i Bangladesh

Finn gode hotelltilbud i disse populære regionene i Bangladesh

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Bangladesh gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Bangladesh, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Bangladesh?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Bangladesh med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Bangladesh på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.