Hoteller i Hong Kong, Hong Kong

Finn tilbud på 865 hoteller i Hong Kong, Hong Kong

Hong Kong, Hong Kong
1. feb. — 2. feb.2
to. 2.2.
ma. 6.2.

De beste hotellene i Hong Kong

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Hong Kong
Pris
kr366
kr4402
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Hong Kong

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Hong Kong

Pris

551 kr–2 013 kr

BILLIGSTE BYDEL I HONG KONGKwai Tsing District54 % billigereHoteller i Kwai Tsing District er de billigste i Hong Kong med en gjennomsnittspris på kun 551 kr per natt
DYRESTE BYDEL I HONG KONGCentral and Western District40 % dyrereCentral and Western District har de dyreste hotellene i Hong Kong med rom med en gjennomsnittspris på 2 013 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I HONG KONGIslands District58 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Islands District enn noen andre land i Hong Kong

Ting å gjøre i Hong Kong


Hoteller i populære bydeler i Hong Kong

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Hong Kong, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Hong Kong

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hong Kong
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
60 %forventet prisnedgang
60 %forventet prisøkning

Pris

634 kr–3 920 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
3 162 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
177 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Hong Kong

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Hong Kong

Laveste hotellpris

307 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Royal Plaza Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

477

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Hong Kong funnet siste 7 dager er 307 kr/natten. Denne prisen fås hos Mini Central, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Royal Plaza Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Hong Kong(8,2/10 rating - basert på 4 308 anmeldelser).
Det er er 477 hoteller i Hong Kong i nærheten av Hong Kong Hongkong internasjonale. Transit Resting Lounge By Aerotel med kortest avstand på 1,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Hong Kong. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Hong Kong siste uken er 12 127 kr.

Hong Kong reisetips

Hong Kong har mange alternativer når det kommer til rimelige overnattingssteder, blant annet finnes det flere gjestehus og sovesaler sentralt i byen. Nathan Road er en populær gate nord i Kowloon som er kjent for å ha noen av de billigste gjestehusene i byen. Her kan du få et privatrom fra 200-300 kroner natten. Disse gjestehusene har dessuten god standard, god service og godt renhold. Det finnes også en del billige overnattingssteder i Yau Tsim Mong, som er det sentrale distriktet i Kowloon.

MRT (Mass Transit Railway) er navnet på Hong Kong’s transportservice og består av undergrunnsbane, tog og trikk. MRT har linjer over mesteparten av byen og er den enkleste og mest effektive måten å komme seg rundt på. De fleste linjer opererer fra klokken 6 om morgenen til etter midnatt. Bussene går også relativt raskt og er det beste alternativet for å komme seg til steder hvor MRT ikke har linjer. For å kjøre offentlig transport i Hong Kong må du kjøpe billetter på forhånd. Du kan kjøpe dagsbilletter og tredagersbilletter på MRT-stasjonene. For lengre opphold vil det lønne seg å kjøpe et Octupus Card som er gyldig på MRT og buss. Kortet koster ca. 150 HKD (ca. 150 NOK) og inkluderer et depositum på ca. 50 HKD og reise til en verdi av ca. 100 HKD. Kortet kan fylles opp på MRT-stasjoner eller butikker og kiosker.

Du må være 18 år gammel for å sjekke inn på hotell i Hong Kong. Du vil bli bedt om å vise passet ditt når du sjekker inn.

Mange hoteller i Hong Kong krever depositum. Hvor mye dette er på varierer veldig fra hotell til hotell. Det er for eksempel vanlig både med 500 HKD (ca. 500 NOK) per natt, 500 HKD for hele oppholdet og 1000 HKD (ca. 1000 NOK) for hele oppholdet. Noen budsjetthoteller krever ikke depositum. Du kan sjekke denne informasjonen med hotellet på forhånd dersom du er i tvil.

Hong Kong blir regnet som et av verdens tryggeste steder og er meget turistvennlig. Du må likevel, som i alle storbyer, ta visse forbehold. Det kan for eksempel være lurt å reise i grupper etter mørkets frembrudd og passe på verdisakene sine.

Du trenger adapter for å lade elektriske apparater i Hong Kong. I Hong Kong benyttes strømuttak av typen G og D. Standardspenningen er 220 V og standardfrekvensen er 50 Hz.

På hoteller blir det sett på som obligatorisk å tipse dersom du benytter deg av romservice eller pikkolo. Det er vanlig å tipse mellom disse tjenestene mellom omtrent 10 HKD til 20 HKD. (Ca. mellom 10 og 20 NOK). Enkelte restauranter vil legge til en 10% serviceavgift til regningen din. Dersom dette ikke er lagt til er det ikke obligatorisk å tipse.


Hvor mye koster et hotell i Hong Kong per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hong Kong med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Hong Kong

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hong Kong

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hong Kong

Disse hotellene i Hong Kong har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Hong Kong

Kowloon er et av de mest populære områdene å bo i Hong Kong, spesielt for de som er shoppingglade. Her bor du midt i hjertet av byen med enkel tilgang til butikker, store kjøpesentre samt markedene Temple Street og Ladies Market. Området ligger også veldig praktisk til med tanke på transport til og fra flyplassen.

Hong Kong Island er et populært område for backpackere. Her er du nær byens attraksjoner uten å bo midt blant blinkende neonlys. Dette er et litt mer avslappet område, men takket være billig og god transport vil du samtidig ha god tilgang til butikker og turistattraksjoner. Den sentrale delen av Hong Kong Island byr på trendy nattklubber og yrende uteliv.

Lantau Island er et populært område for familier som ønsker å være i nærheten av strender og fornøyelsesparken Hong Kong Disneyland. Dette er en av de tre største øyene og den har gode transportforbindelser. I dette området finner du mange familievennlige hoteller med innendørs badebasseng og restauranter. De fleste hoteller tilbyr også hjelp til bestilling av billetter til Disneyland.

For par og andre som ønsker et litt mer luksuriøst opphold er Victoria Harbour et populært alternativ. Her finner du en rekke luksushoteller med store balkonger og fantastiske utsikter over havet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Hong Kong

Hong Kong er en eventyrlig by som full av spennende attraksjoner og opplevelser. Byen er kjent for fantastisk mat, gode shoppingmuligheter og historiske bygninger og templer.

Når det kommer til shopping er høydepunktet området Causeway Bay. Her finner du en mengde svære kjøpesentre, motebutikker og mer. I tillegg er markedene Temple Street Night Market og Ladies Market verdt å få med seg. Ladies Market er et ca. 1 kilometer langt marked med stort utvalg, klær, smykker og suvenirgjenstander. Temple Street er et nattmarked som byr på suvenirer, mat, sangere og spåkoner.

Hong Kong har et allsidig tilbud når det kommer til opplevelser og severdigheter og har noe som kan passe alle og enhver. Her kan du nyte en av de beste filmfestivalene i Asia, gå på teater og konserter, besøke byens mange museer eller ta deg en tur til stranden. I byen kan du nyte fantastisk mat fra alle verdenshjørner. Enten du foretrekker kinesisk, japansk, kantonesisks, fransk eller noe annet vil du finne det du er ute etter i Hong Kong.

Byen har flere historiske byggverk, som det store klokketårnet i Tsim Sha Tsui og templene Wong Tai Sin og Man Mo. Du kan ta trikken opp til Victoria Peak for fantastiske utsikter over byens skyskrapere og pulserende liv. Denne storbyen er både fargerik, full av liv og har noe som passer alle.


Informasjon om opphold i Hong Kong

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Hong Kong

De fleste foretrekker å tilbringe 7 netter når de besøker Hong Kong.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 998 kr per natt ved bestilling av hotell i Hong Kong. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Hoteller i Hong Kong har laveste priser i November. Prisen du må ut med kan være 60 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

søndag er den billigste dagen for hotellrom i Hong Kong. tirsdag er den dyreste dagen.