Hotelltilbud Hong Kong

Hotell Hong Kong: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 530 hoteller i Hong Kong, Hong Kong

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Hong Kong

Det er mange flotte hoteller i Hong Kong, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Hong Kong

Tian Tan Buddha
Hong Kong Academy for Performing Arts
Tuen Mun Park

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Tian Tan Buddha?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Tian Tan Buddha, er 684 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Tian Tan Buddha er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Tian Tan Buddha er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Hong Kong som koster 615 kr.

Hoteller i nærheten av Tian Tan Buddha

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Hong Kong Academy for Performing Arts?

Hoteller i nærheten av Hong Kong Academy for Performing Arts er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Hong Kong som koster 615 kr.

Hoteller i nærheten av Hong Kong Academy for Performing Arts

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Tuen Mun Park?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Tuen Mun Park, er 684 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Tuen Mun Park er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Tuen Mun Park er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Hong Kong som koster 615 kr.

Hoteller i nærheten av Tuen Mun Park

Finn billig overnatting i Hong Kongs populære bydeler

Søk hoteller i Hong Kongs nabolag

Hoteller i Tsuen Wan District
Søk hoteller i Tsuen Wan District
Hoteller i Central and Western District
Søk hoteller i Central and Western District
Hoteller i Yau Tsim Mong
Søk hoteller i Yau Tsim Mong
Hoteller i Wan Chai
Søk hoteller i Wan Chai

Når bør du bestille hotell i Hong Kong

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hong Kong
Lavsesong
august
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

30 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

20 %

forventet prisøkning

Pris
849 kr - 1 490 kr
Dyreste ukedag
mandag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

938 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

930 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Hong Kong på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
193 kr - 344 kr
3 stjerne
369 kr - 804 kr
4-5 stjerne
804 kr - 1 349 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Hong Kong

Hvordan bor man billig i Hong Kong?

Hong Kong har mange alternativer når det kommer til rimelige overnattingssteder, blant annet finnes det flere gjestehus og sovesaler sentralt i byen. Nathan Road er en populær gate nord i Kowloon som er kjent for å ha noen av de billigste gjestehusene i byen. Her kan du få et privatrom fra 200-300 kroner natten. Disse gjestehusene har dessuten god standard, god service og godt renhold. Det finnes også en del billige overnattingssteder i Yau Tsim Mong, som er det sentrale distriktet i Kowloon. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 04-05-2018).

Hong Kong på budsjett

Det er fullt mulig å tilbringe en innholdsrik dag i Hong Kong uten å blakke seg. En av de mest spektakulære gratisattraksjonene i byen er et 15 minutter langt lys- og lyd-show som utføres daglig klokken 20.00. Forestillingen finner sted i Victoria Harbour og inneholder en spektakulær fremvisning av laserlys og digitalt fyrverkeri. I Tsim Sha Tsui ligger et stort klokketårn som er en av de mest historiske bygningene Hong Kong har å by på. Det er ikke mulig å gå inn i tårnet, men det er et viktig landemerke og et populært stoppested for turister. Hong Kong Park ligger sentralt i byen og er et fint avbrekk fra storbyens kjas og mas. Her finner du lekeplasser, restauranter, fontener og museum. Hver onsdag kan du bli med på en gratis guidet tur hvor fugletitting står i sentrum.

Hvordan kommer man seg rundt i Hong Kong?

MRT (Mass Transit Railway) er navnet på Hong Kong’s transportservice og består av undergrunnsbane, tog og trikk. MRT har linjer over mesteparten av byen og er den enkleste og mest effektive måten å komme seg rundt på. De fleste linjer opererer fra klokken 6 om morgenen til etter midnatt. Bussene går også relativt raskt og er det beste alternativet for å komme seg til steder hvor MRT ikke har linjer. For å kjøre offentlig transport i Hong Kong må du kjøpe billetter på forhånd. Du kan kjøpe dagsbilletter og tredagersbilletter på MRT-stasjonene. For lengre opphold vil det lønne seg å kjøpe et Octupus Card som er gyldig på MRT og buss. Kortet koster ca. 150 HKD (ca. 150 NOK) og inkluderer et depositum på ca. 50 HKD og reise til en verdi av ca. 100 HKD. Kortet kan fylles opp på MRT-stasjoner eller butikker og kiosker. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 04-05-2018).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Hong Kong?

Du må være 18 år gammel for å sjekke inn på hotell i Hong Kong. Du vil bli bedt om å vise passet ditt når du sjekker inn.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Hong Kong?

Mange hoteller i Hong Kong krever depositum. Hvor mye dette er på varierer veldig fra hotell til hotell. Det er for eksempel vanlig både med 500 HKD (ca. 500 NOK) per natt, 500 HKD for hele oppholdet og 1000 HKD (ca. 1000 NOK) for hele oppholdet. Noen budsjetthoteller krever ikke depositum. Du kan sjekke denne informasjonen med hotellet på forhånd dersom du er i tvil. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 04-05-2018.)

Hvor trygt er det i Hong Kong?

Hong Kong blir regnet som et av verdens tryggeste steder og er meget turistvennlig. Du må likevel, som i alle storbyer, ta visse forbehold. Det kan for eksempel være lurt å reise i grupper etter mørkets frembrudd og passe på verdisakene sine.

Behøver man en adapter i Hong Kong?

Du trenger adapter for å lade elektriske apparater i Hong Kong. I Hong Kong benyttes strømuttak av typen G og D. Standardspenningen er 220 V og standardfrekvensen er 50 Hz.

Hvor mye bør man gi i tips i Hong Kong?

På hoteller blir det sett på som obligatorisk å tipse dersom du benytter deg av romservice eller pikkolo. Det er vanlig å tipse mellom disse tjenestene mellom omtrent 10 HKD til 20 HKD. (Ca. mellom 10 og 20 NOK). Enkelte restauranter vil legge til en 10% serviceavgift til regningen din. Dersom dette ikke er lagt til er det ikke obligatorisk å tipse.


Hvor mye koster et hotell i Hong Kong per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hong Kong med høy kvalitet til lave priser
4 stjerner og oppover
Royal Plaza Hotel
1# Mest populære

Royal Plaza Hotel

8,7

477 kr

Vis hotelltilbud
The Royal Garden
Beste verdi

The Royal Garden

8,5

410 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Hong Kong

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hong Kong
The One Inn

The One Inn

7,2

59 kr

Vis hotelltilbud
Dhillon Hotel - Hostel

Dhillon Hotel - Hostel

5,9

101 kr

Vis hotelltilbud
Manila Hotel

Manila Hotel

5,5

101 kr

Vis hotelltilbud
Mira Inn

Mira Inn

7,2

118 kr

Vis hotelltilbud
Paris Guest House - Hostel

Paris Guest House - Hostel

6,4

101 kr

Vis hotelltilbud
Peace Guest House - Hong Kong

Peace Guest House - Hong Kong

10,0

134 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hong Kong

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
The Royal Garden

The Royal Garden

8,5

411 kr

Vis hotelltilbud
Bishop Lei International House

Bishop Lei International House

7,9

235 kr

Vis hotelltilbud
Harbour Grand Hong Kong

Harbour Grand Hong Kong

8,3

562 kr

Vis hotelltilbud
Peace Guest House - Hong Kong

Peace Guest House - Hong Kong

10,0

134 kr

Vis hotelltilbud
Regal Hongkong Hotel

Regal Hongkong Hotel

7,6

419 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Ease Causeway Bay

Hotel Ease Causeway Bay

8,3

268 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Hong Kong er det best å bo?

Kowloon er et av de mest populære områdene å bo i Hong Kong, spesielt for de som er shoppingglade. Her bor du midt i hjertet av byen med enkel tilgang til butikker, store kjøpesentre samt markedene Temple Street og Ladies Market. Området ligger også veldig praktisk til med tanke på transport til og fra flyplassen.

Hong Kong Island er et populært område for backpackere. Her er du nær byens attraksjoner uten å bo midt blant blinkende neonlys. Dette er et litt mer avslappet område, men takket være billig og god transport vil du samtidig ha god tilgang til butikker og turistattraksjoner. Den sentrale delen av Hong Kong Island byr på trendy nattklubber og yrende uteliv.

Lantau Island er et populært område for familier som ønsker å være i nærheten av strender og fornøyelsesparken Hong Kong Disneyland. Dette er en av de tre største øyene og den har gode transportforbindelser. I dette området finner du mange familievennlige hoteller med innendørs badebasseng og restauranter. De fleste hoteller tilbyr også hjelp til bestilling av billetter til Disneyland.

For par og andre som ønsker et litt mer luksuriøst opphold er Victoria Harbour et populært alternativ. Her finner du en rekke luksushoteller med store balkonger og fantastiske utsikter over havet.


Om Hong Kong

Hong Kong er en eventyrlig by som full av spennende attraksjoner og opplevelser. Byen er kjent for fantastisk mat, gode shoppingmuligheter og historiske bygninger og templer.

Når det kommer til shopping er høydepunktet området Causeway Bay. Her finner du en mengde svære kjøpesentre, motebutikker og mer. I tillegg er markedene Temple Street Night Market og Ladies Market verdt å få med seg. Ladies Market er et ca. 1 kilometer langt marked med stort utvalg, klær, smykker og suvenirgjenstander. Temple Street er et nattmarked som byr på suvenirer, mat, sangere og spåkoner.

Hong Kong har et allsidig tilbud når det kommer til opplevelser og severdigheter og har noe som kan passe alle og enhver. Her kan du nyte en av de beste filmfestivalene i Asia, gå på teater og konserter, besøke byens mange museer eller ta deg en tur til stranden. I byen kan du nyte fantastisk mat fra alle verdenshjørner. Enten du foretrekker kinesisk, japansk, kantonesisks, fransk eller noe annet vil du finne det du er ute etter i Hong Kong.

Byen har flere historiske byggverk, som det store klokketårnet i Tsim Sha Tsui og templene Wong Tai Sin og Man Mo. Du kan ta trikken opp til Victoria Peak for fantastiske utsikter over byens skyskrapere og pulserende liv. Denne storbyen er både fargerik, full av liv og har noe som passer alle.


Reiseinformasjon for Hong Kong

Hvor mange dager tilbringer folk i Hong Kong?

De fleste foretrekker å tilbringe 4 netter når de besøker Hong Kong.

Hvor mye koster et hotell i Hong Kong?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 848 kr per natt ved bestilling av hotell i Hong Kong. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Hong Kong?

Hoteller i Hong Kong har laveste priser i august. Prisen du må ut med kan være 30 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Hong Kong?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Hong Kong. søndag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Hong Kong?

Hosteller og hoteller i Hong Kong med 2 stjerner eller færre koster omkring 957 kr for en seng per person. Dette blir omkring −109 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Hong Kong.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Hong Kong?

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Hong Kong i løpet av april, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 130 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i april med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Hong Kong vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner som Mong Kok, Mong Kok og Sentosa Island.

Hotelltilbud Hong Kong