Hotell Cebu City: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 276 hoteller i Cebu City, Filipinene

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Cebu City

Det er mange flotte hoteller i Cebu City, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Cebu City

Basilica del Santo Niño
Magellan's Cross
Fort San Pedro

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Basilica del Santo Niño?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Basilica del Santo Niño. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 262 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Basilica del Santo Niño er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Cebu City som koster 405 kr.

Hoteller i nærheten av Basilica del Santo Niño

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Magellan's Cross?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Cebu City som ligger nærmest Magellan's Cross. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Magellan's Cross ligger på 262 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Magellan's Cross er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Cebu City som koster 405 kr.

Hoteller i nærheten av Magellan's Cross

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Fort San Pedro?

Hoteller i nærheten av Fort San Pedro er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Cebu City som koster 405 kr.

Hoteller i nærheten av Fort San Pedro

Når bør du bestille hotell i Cebu City

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Cebu City
Lavsesong
November
Høysesong
februar

billigste måned å overnatte

14 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

13 %

forventet prisøkning

Pris
774 kr - 1 016 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
lørdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

815 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

753 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Cebu City på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
180 kr - 233 kr
3 stjerne
368 kr - 449 kr
4-5 stjerne
834 kr - 1 058 kr

Cebu City reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Cebu City

Hvordan bor man billig i Cebu City?

Når du skal finne et billig hotell i Cebu City er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Da kan du blant annet finne det aller billigste alternativet, som er hostell. Dette koster fra omtrent PHP 256 (ca 40 NOK) per natt. Ønsker du å bo på et 2-stjerners hotell eller gjestehus, finner du dette fra ca PHP 515 (ca 80 NOK) per natt. For 3-stjerners hotell i Cebu City koster det fra omtrent PHP 770 (ca 120 NOK) per natt. Vil du helst ha 3-stjerners hotell med svømmebasseng, finner du det fra omtrent PHP 1280 (ca 200 NOK).(Prisene i denne artikkelen er sjekket 08-05-18).

Cebu City på budsjett

Cebu City er et eventyr selv på stramt budsjett, fordi mange av de aller beste opplevelsene og severdighetene er helt gratis. Dra for eksempel til hulen Lapos Lapos, der du finner en statue av Jomfru Maria midt blant fantastiske fjellformasjoner. Vil du oppleve mer av Cebus natur, kan du gå til Casino Peak som har en helt enestående utsikt over vakre, grønnkledde fjelltopper. Trenger du litt avslapning etter mye vandring i den vakre naturen, kan du dra til Lambug Beach. Dette er en av de fineste offentlige strendene i Cebu, og her er det hvit, fin sand og er stedet å se solnedgangen om kvelden.

Hvordan kommer man seg rundt i Cebu City?

For å komme seg rundt i Cebu City, kan man ta noe som kalles jeepneys. Disse er smale kjøretøy som fungerer omtrent som en liten buss. En billett koster fra omtrent PHP 8 (ca 1,25 NOK). Det er ulike ruter som kjører rundt i byen, så det kan være lurt å gjøre seg litt kjent med disse før man hopper på. Det er også mange taxier rundt omkring i Cebu City, så dette kan også foretrekkes om man vil reise raskt og enklest mulig.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Cebu City?

Det finnes ingen regler for aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Cebu City, men dette kan sjekkes på forhånd med ditt hotell.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Cebu City?

Det er ikke vanlig å betale depositum på hotell i Cebu City. Det er vanlig å betale for oppholdet på forhånd under bestillingen, og å gi kredittkortinformasjon ved ankomst slik at hotellet kan ta betalt for kostnader som for eksempel bruk av minibar.

Hvor trygt er det i Cebu City

Det blir stadig mer populært å reise på ferie til Cebu City og Filippinene. De fleste turer går helt problemfritt, men man bør uansett ta ekstra hensyn til verdisaker, og bør holde seg oppdatert på vær og eventuelle konflikter før og under reisen.

Behøver man en adapter i Cebu City?

De bruker to ulike typer stikkontakter i Cebu City, så det er lurt å ta med seg adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Cebu City?

Det er ofte allerede lagt til en service-avgift på regningen når man spiser ute i Cebu City. Hvis ikke dette er lagt til kan du legge til 10 til 20% i tips. Du kan også gi omtrent PHP 65 (ca 10 NOK) per dag for vasking av rom.


Hvor mye koster et hotell i Cebu City per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Cebu City med høy kvalitet til lave priser

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Cebu City

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Cebu City

Cebu City ligger midt på østkysten av øya Cebu, som er en av de mange øyene i Filippinene. Det er flere ulike nabolag å velge mellom når du skal finne hotell i Cebu City og det kan være lurt å velge hotell ut i fra hva slags ferie man helst ønsker. Nærhet til strand eller kort vei til livlig natteliv, rolig eller festlig – du finner hoteller og hosteller som passer din type ferie blant det store utvalget hos momondo.

Hvis du er på backpacking eller ferietur med vennegjengen og gjerne vil bo på hotell i Cebu City med gåavstand til uteliv og barer, er det lurt å velge et sted i det som kalles Uptown distriktet. Dette området er kjent for et livlig natteliv med mange barer og nattklubber. I tillegg er det gode muligheter for å shoppe her. Perfekt for vennegjenger som vil være nære der det skjer.

For reisende som ønsker et opphold der man virkelig kan bli kjent med byens historie, kan man velge et hotell nære Parian. Dette ligger i sentrum og brukte å være et kinesisk distrikt, her finner du en rekke spennende og interessante bygninger. Her er du heller ikke langt fra kaia og du har også gåavstand til blant annet Cebu Universitet og det velkjente Magellankorset, som er en svært populær severdighet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Cebu City

Cebu City ligger i Filippinene og kalles faktisk Queen City of the South. Dette er en av de mest populære byene å reise til I Filippinene og er i tillegg en by som mange reiser gjennom hvis de skal videre til andre øyer i landet. Denne byen har den travleste kaia i Filippinene, med mye båttrafikk. Dette er med andre ord en skikkelig storby og har i flere hundre år vært den viktigste byen i landet. Selv om det er en storby, så finner du likevel fantastisk natur og vakre strender i umiddelbar nærhet. Det er noe av det som gjør Cebu City så populær. Her finner du populære strender med restauranter og iskremkiosker rett i nærheten, i tillegg til mer urørte og øde strender. I byen finner du også historiske steder og bygninger. Dette er virkelig en by med mange ulike sider, og har absolutt karakter.

Cebu City ligger i nærheten av vakker natur, slik som fjellene Udlom Peak, Mount New Bucao og Mount Tagaytay. Her kan du gå fottur og på toppen er det fantastisk utsikt. I tillegg er det vakkert og variert liv under vann her, så dra på snorkletur og se fargerike fisk og skilpadder. En litt lenger tur utenfor byen, finner du Pinamungajan, et område med mange vakre fossefall som du kan bade i.

Oppdag et nytt og spennende sted med massevis av spennende opplevelser, fra storbyliv til natur og vakre strender.

Reiseinformasjon for Cebu City

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Cebu City?

  Gjennomsnittslengden for et opphold i Cebu City er 5 netter.

 • Hvor mye koster et hotell i Cebu City?

  Hoteller i Cebu City har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 350 kr per natt.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Cebu City?

  september er den billigste måneden å bestille hotell i Cebu City. Prisene kan være hele 72 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

 • Hvilken dag er den billigste i Cebu City?

  Prisen på hotellrom i Cebu City vil variere fra dag til dag, men generelt er mandag den gunstigste dagen, og tirsdag minst gunstige.

 • Hvor mye koster et hostell i Cebu City?

  Hosteller i Cebu City koster vanligvis en plass omkring 226 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 124 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Cebu City.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Cebu City?

  Temperaturene i Cebu City ligger vanligvis på ca. 27 °C i løpet av februar, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør februar til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.