Leiebiler i Bath, England

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bath, England? Start søket her

Bath, ENG, Storbritannia
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Bath, ENG, Storbritannia
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Bath

Alle større selskaper som leier ut biler i Bath, England
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Bath, England til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bristol flyplass

Leiebiler i Bath

Så langt i oktober har 248 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Bath.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bath for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Bath. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Bath som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Bath, ENG?

Fartsgrensen i bysonen i Bath er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Bath ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og 115 km/t. Hvis du leier en bil i Bath, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Bath?

De fleste momondo-brukere leier Ford Focus i Bath, men Fiat 500 er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Ford Focus, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 361 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Ford Focus i Bath for så lite som 24 kr per dag. Leiebiler av typen Fiat 500 i Bath koster i gjennomsnitt 255 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 24 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Bath?

Hvis du er interessert i å leie Audi A4 i Bath, er Hertz det mest populære leiebilselskapet i byen som tilbyr denne modellen (i tillegg til andre modeller som ligner på Luksus). Leiebiler av typen Audi A4 i Bath hos Hertz koster i gjennomsnitt 311 kr per dag.

Hvordan er været i Bath, Storbritannia i oktober?

Temperaturen i Bath i oktober ligger normalt på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 0 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Bath i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Bath. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Bath, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Fiat 500 og Hyundai Accent.

Er været i Bath representativt for resten av England?

Hvis du ser etter en leiebil i Bath for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av England vanligvis har en temperatur på 10 °C, og en forventet nedbørsmengde på 65,3 mm.


Utforsk flere leiebiler i England

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som , og i England

Start planleggingen av reisen til Bath