Leiebil Liverpool, England - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Liverpool, ENG? Start søket her

Liverpool, ENG, Storbritannia
19. apr. — 26. apr.
Samme leveringssted
Liverpool, ENG, Storbritannia
ma. 19.4.
middag
ma. 26.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Liverpool

Alle større selskaper som leier ut biler i Liverpool, ENG
Byråets vurdering: Fantastisk 9.2

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.2

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 6.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Middelmådig 2.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Avstand fra Liverpool, ENG til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Liverpool John Lennon flyplass

Leiebiler i Liverpool

Så langt i april har det vært 8 søk på momondo for leiebiler i Liverpool.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Liverpool for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, National og Avis er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Liverpool. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Liverpool som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Liverpool har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Liverpool når du bruker Easirent på ett av deres totalt 4 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 36 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 77 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Liverpool, ENG?

Flertallet av bilutleieselskapene i Liverpool som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Liverpool som Enterprise, National og Avis ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Liverpool i mai?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Liverpool i mai. Temperaturer på i gjennomsnitt 15 °C og en nedbørsmengde på 61 mm i løpet av mai betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Liverpool vil koste deg i gjennomsnitt 332 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Liverpool har flest utleiesteder?

Easirent har 4 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 77 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Liverpool, ENG?

Reisende som leier en bil i Liverpool må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Liverpool er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 115 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Liverpool, Storbritannia i april?

I løpet av april ligger gjennomsnittstemperaturen i Liverpool på 10 °C, og forventet nedbørsmengde er 48 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Liverpool.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Liverpool i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Liverpool. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Liverpool, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Ford Fiesta og Class Mini Car.

Er været i Liverpool representativt for resten av England?

Hvis du ser etter en leiebil i Liverpool for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av april, er det viktig at du vet at resten av England vanligvis har en temperatur på 8 °C, og en forventet nedbørsmengde på 48 mm.


Utforsk flere leiebiler i England

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Birmingham, Brighton og Bristol i England

Finn hotell og fly til Liverpool