Leiebiler i Liverpool, England

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Liverpool, England? Start søket her

Liverpool, ENG, Storbritannia
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Liverpool, ENG, Storbritannia
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Liverpool

Alle større selskaper som leier ut biler i Liverpool, England
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

9,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

10,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
6 utleiesteder
4 utleiesteder

Avstand fra Liverpool, England til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Liverpool John Lennon flyplass

Leiebiler i Liverpool

Så langt i september har det vært 1 294 søk på momondo for leiebiler i Liverpool.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Liverpool for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Budget, Hertz og Alamo er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Liverpool. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Liverpool som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Liverpool har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Liverpool når du bruker Easirent på ett av deres totalt 4 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 37 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 78 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Liverpool, ENG?

Flertallet av bilutleieselskapene i Liverpool som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Liverpool som Budget, Hertz og Alamo ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Liverpool i oktober?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Liverpool i oktober. Temperaturer på i gjennomsnitt 8 °C og en nedbørsmengde på 63 mm i løpet av oktober betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Liverpool vil koste deg i gjennomsnitt 337 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Liverpool har flest utleiesteder?

Easirent har 4 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 78 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Liverpool, ENG?

Reisende som leier en bil i Liverpool må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Liverpool er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 115 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Liverpool?

De fleste momondo-brukere leier Ford Focus i Liverpool, men Volkswagen Golf er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Ford Focus, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 312 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Ford Focus i Liverpool for så lite som 39 kr per dag. Leiebiler av typen Volkswagen Golf i Liverpool koster i gjennomsnitt 321 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 33 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Liverpool?

Budget har leiebiler av typen Audi A4 tilgjengelig i Liverpool for i gjennomsnitt 601 kr/dag. Tilgjengeligheten av Audi A4 i Liverpool kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.

Hvordan er været i Liverpool, Storbritannia i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Liverpool på 15 °C, og forventet nedbørsmengde er 43 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Liverpool.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Liverpool i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Liverpool. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Liverpool, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Volkswagen Golf og Fiat 500.

Er været i Liverpool representativt for resten av England?

Hvis du ser etter en leiebil i Liverpool for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av England vanligvis har en temperatur på 14 °C, og en forventet nedbørsmengde på 54 mm.


Utforsk flere leiebiler i England

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Bath, Birmingham og Bristol i England

Start planleggingen av reisen til Liverpool