Leiebiler i England

Leter du etter billige leiebiltilbud i England? Søk her!

London, England, Storbritannia
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
London, England, Storbritannia
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i England

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen England

Hvilket er det beste leiebilselskapet i England?

Du bør overveie å leie en bil fra Hertz som, ifølge brukerne våre, er det beste leiebilselskapet i England per i dag. Hertz har 47 utleiesteder i noen av de mest ettertraktede byene i England, f.eks. Leeds. 105 vurderinger og en gjennomsnittsscore på 7,3/10 gjør Hertz til favoritten blant reisende som besøker England.

Hvilken type leiebil er mest populær i England?

34 % av momondos brukere foretrekker å leie biler av typen Kompakt når de skal besøke England. For denne typen leiebil kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 754 kr per dag. Prisene kan være ulike avhengig av leiebilselskap og hvilken by du reiser til. Husk at det også finnes andre typer leiebiler tilgjengelig i England dersom denne ikke er egnet for deg og dine behov under oppholdet.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i England

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i England nedenfor
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

287 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Toyota Aygo
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

307 kr/dag

28 okt.–30 okt.
Citroen C3
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

314 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

328 kr/dag

28 okt.–30 okt.
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

349 kr/dag

28 okt.–30 okt.
Suzuki Vitara
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

408 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Volkswagen Jetta
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

410 kr/dag

28 okt.–30 okt.
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

464 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Toyota Yaris
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

489 kr/dag

28 okt.–30 okt.
Opel Corsa

Leiebilinformasjon for England

Hvordan er kjøreforholdene i England, Storbritannia?

Kjøreforholdene i England, Storbritannia er svært gode, med et stort antall motorveier mellom de største byene som London, Birmingham, Manchester og Liverpool, blant annet. Du finner et stort utvalg av leiebiler gjennom momondo, slik at du enkelt kommer deg mellom de store byene på en rask og effektiv måte. Enten du starter turen i London eller i andre byer som for eksempel Birmingham, så holder veiene jevnt over en god kvalitet, slik at du raskt kommer deg fra A til B. Med en moderne og billig leiebil så blir turen til en lek. Videre er det stort sett gode kjøreforhold gjennom hele året, slik at det er lett å oppleve Storbritannia om du benytter deg av leiebiler, sommer som vinter.

Hvilke England, Storbritannia-kjørelover bør jeg være klar over?

I England er det venstrekjøring, noe som betyr at all motorisert trafikk følger et venstresystem, og det kan være lurt for nye besøkende å forberede seg på akkurat dette. Videre er det også lurt å være klar over at fartsgrenser og distanser måles i «miles per hour» og «miles», i motsetning til kilometer og kilometer i timen som brukes i Norge og resten av Europa.

Hva slags dokumentasjon trenger jeg for å leie bil i England, Storbritannia?

Når du ankommer et sted som driver med bilutleie og du vil avtale varebilutleie eller luksusbilutleie, så er det viktig å medbringe riktig dokumentasjon. Det er krav om at sjåfører som ønsker å leie bil i Storbritannia har hatt sertifikatet i minst ett år, og enkelte selskaper krever gjerne en minstetid på tre år. Videre er det også alderskrav ved en del steder for bilutleie, slik at du som vil leie bil må ha fylt 20 år. Enkelte bilutleiere har en nedre aldersgrense på 23 år. Videre må du medbringe et gyldig førerkort som dekker den bilklassen du ønsker å leie. Det er også anbefalt å ta med et pass ved leie av bil i England, ettersom mange leiebilfirmaer etterspør dette.


Tilbud på England bilutleie

Finn leiebil i England som passer for deg

Liten

424 kr - 883 kr

Alle biltyper

576 kr - 2 664 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i England er 645 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i England er i oktober. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 424 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i England. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i England kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for England Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i England er 900 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i England er i januar. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 447 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i England. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i England kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for England Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i England er 2 333 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i England er i november. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 596 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 43 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i England. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i England kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for England Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i England er 856 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i England er i november. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 389 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i England. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i England kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for England SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i England er 1 481 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i England er i januar. Prisen er 82 % lavere enn resten av året med bare 273 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i England. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i England kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for England Varebil utleie funnet på momondo