Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Edinburgh, Skottland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Edinburgh, Skottland? Start søket her!

Edinburgh, Skottland, Storbritannia
8. mar. — 15. mar.
Edinburgh, Skottland, Storbritannia
fr. 8.3.
12:00
fr. 15.3.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Edinburgh

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Edinburgh

Hvilket leiebilselskap er billigst i Edinburgh?

De billigste leiebilene i Edinburgh finner man som regel hos INTERRENT . Ved bestilling med INTERRENT , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 138 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Edinburgh er 284 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Edinburgh har flest utleiesteder?

Europcar has the most locations of any rental car company in Edinburgh, with 8 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Edinburgh?

Leie av Kia Stonic i Edinburgh er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Mercedes-Benz V-Class. Brukerne våre har funnet tilbud på Kia Stonic i Edinburgh for i gjennomsnitt 385 kr per dag, og så billig som 287 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Mercedes-Benz V-Class i Edinburgh ligger på 1 363 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 1 111 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Edinburgh, Skottland

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Edinburgh, Skottland
Økonomi176 kr/dag
Kompakt188 kr/dag
Medium206 kr/dag
Stor SUV375 kr/dag
Mini163 kr/dag
Premium465 kr/dag
Luksus505 kr/dag
Kompakt SUV220 kr/dag
Medium SUV269 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Edinburgh

En leiebil i Edinburgh sørger for at du har fleksibiliteten til å utforske både byen og resten av Skottland på egen hånd. Alle de store selskapene for billeie har kontorer både i sentrum og på flyplassen, og du kan velge mellom alt fra små og praktiske biler til større og mer kraftfulle kjøretøy. Veiene i Edinburgh er generelt gode, og trafikken er overkommelig. Ofte kan du dra nytte av gode fordeler som gratis kansellering inntil 24 timer i forveien, rettferdige drivstoffvilkår, kollisjonskadeforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring, og du kan velge mellom å betale for bilen når du bestiller den eller når du henter den.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Edinburgh?

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil i Edinburgh, og sjåføren må være minst 21 år gammel. Det tilkommer ofte ekstra avgifter for sjåfører under 25 år, og noen selskaper for bilutleie har en maksalder for sjåfører på 70 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Skottland kjører man på venstre side av veien, og leiebilen din vil følgelig også ha rattet på høyre side av bilen. Det er en maksimal fartsgrense på 48 km/t i tettbebygde strøk og 96 km/t utenfor tettbebygde strøk, mens den maksimale fartsgrensen på motorveiene er 112 km/t, med mindre skiltingen sier noe annet.

Parkering

Som i mange andre storbyer, kan det være utfordrende å finne ledig parkering i Edinburgh. Imidlertid er det mange parkeringsplasser på kryss og tvers av byen, både gateparkering, offentlige parkeringsplasser og privat parkering. Byen er delt inn i forskjellige soner med ulike takstgrupper, og du må følge skiltingen for å se hvilke takster og parkeringstider som gjelder der du parkerer.

Utfluktsmål i og rundt Edinburgh

Edinburgh er full av attraksjoner og severdigheter, og med en leiebil her har du i tillegg en unik mulighet til å oppleve de omkringliggende områdene. Fra sentrum tar det 30 minutter å kjøre til den idylliske landsbyen Roslin, hvor du kan besøke det kjente Rosslyn Chapel. Kun en time unna finner du også Glasgow, som er kjent for sine museer, gallerier og pulserende musikkscene. Videre finner du Inverness omtrent tre timer nord for Edinburgh, som er et fantastisk utgangspunkt for å utforske det skotske høylandet. Tre timer unna finner du også Fort William, som mange kjenner igjen fra «Harry Potter»-filmene.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er svært viktig at du har de riktige forsikringene på plass når du skal leie bil i Edinburgh. Ofte er de viktigste inkludert i leieavtalen, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Disse sørger for at du får dekket skader på tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger, i tillegg til at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel for skader, hærverk og tyveri i eller av eget kjøretøy. Størrelsen på denne egenandelen avhenger av biltypen. Andre forsikringer du kan kjøpe utenom er blant annet frontruteforsikring, som dekker skader og riper på frontruten, og rednings- og assistanseforsikring, som dekker kostnader i forbindelse med veihjelp. Husk imidlertid på å sjekke om du har gyldig reiseforsikring før du reiser, samt hva denne dekker.

Kan man bruke det norske førerkortet i Edinburgh, eller må man ha et internasjonalt?

I Edinburgh og i resten av Storbritannia kan du bruke ditt vanlige, rosa førerkort som er utstedt i Norge, og du trenger ikke å søke om internasjonalt førerkort.

Hvor i Edinburgh kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere leiebilen din avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hvor det passer best for deg. Du kan velge å hente og levere bilen på flere ulike steder i Edinburgh sentrum, eller du kan hente og levere den på Edinburgh lufthavn dersom du ankommer byen med fly.


Tilbud på Edinburgh, Skottland bilutleie

Finn leiebil i Edinburgh som passer for deg

Liten cars

181 kr - 910 kr

Alle biltyper

294 kr - 1 177 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Edinburgh, Storbritannia er 655 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Edinburgh, Storbritannia er i februar. Prisen er 73 % lavere enn resten av året med bare 181 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Edinburgh. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Edinburgh kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Edinburgh liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Edinburgh, Storbritannia er 647 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Edinburgh, Storbritannia er i februar. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 642 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Edinburgh. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Edinburgh kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Edinburgh mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Edinburgh, Storbritannia er 764 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Edinburgh, Storbritannia er i februar. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 630 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Edinburgh. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Edinburgh kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Edinburgh stor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Edinburgh, Storbritannia er 850 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Edinburgh, Storbritannia er i november. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 592 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Edinburgh. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Edinburgh kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Edinburgh SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Edinburgh, Storbritannia er 655 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Edinburgh, Storbritannia er i oktober. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 736 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Edinburgh. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Edinburgh kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

163 kr/dag

11 mar.–18 mar.
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

176 kr/dag

11 mar.–18 mar.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

188 kr/dag

11 mar.–18 mar.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Edinburgh

Alle større selskaper som leier ut biler i Edinburgh, Skottland

Arnold Clark

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

10,0

National

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

7,3

Avis

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

8,9

Hentes/Leveres

9,2

Value

8,7

Enterprise Rent-A-Car

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,5

Hentes/Leveres

7,9

Value

7,6

Alamo

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

8,2

Value

7,6

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,7

Value

7,2

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

6,6

Europcar

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,5

Value

5,9

Informasjon om leiebiler i Edinburgh

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Edinburgh

Mest populære selskap

GREEN MOTION

Populære biltyper

Compact, SUV, Mini

Billigste leiebil

272 kr

Mest populære modell

Class Compact SUV
Det mest populære bilutleiefirmaet i Edinburgh funnet på momondo denne måneden er GREEN MOTION . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er INTERRENT og Dollar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Edinburgh de siste 72 timene: Compact, SUV, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Edinburgh er 272 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 422 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Edinburgh de siste 7 dagene er Class Compact SUV. Våre brukere foretrekker også Kia Stonic som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Edinburgh

Nedenfor er de mest populære hotellene i Edinburgh
Yotel Edinburgh

Yotel Edinburgh

68-73 Queen Street, Edinburgh, United Kingdom

0,6 km fra sentrum

Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile

Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile

231 Canongate, Edinburgh, United Kingdom

0,9 km fra sentrum

Apex City of Edinburgh Hotel

Apex City of Edinburgh Hotel

61 Grassmarket, Edinburgh, United Kingdom

0,5 km fra sentrum

Virgin Hotels Edinburgh

Virgin Hotels Edinburgh

1 India Buildings, Edinburgh, United Kingdom

0,5 km fra sentrum

Novotel Edinburgh Park

Novotel Edinburgh Park

15 Lochside Avenue, Edinburgh, United Kingdom

7,7 km fra sentrum

Courtyard by Marriott Edinburgh West

Courtyard by Marriott Edinburgh West

2 Research Avenue South, Edinburgh, United Kingdom

8,7 km fra sentrum

Point A Hotel Edinburgh Haymarket

Point A Hotel Edinburgh Haymarket

152 Morrison Street, Edinburgh, United Kingdom

1,1 km fra sentrum

The Bonham Hotel

The Bonham Hotel

35 Drumsheugh Gardens, Edinburgh, United Kingdom

1,2 km fra sentrum

ibis Edinburgh Centre South Bridge - Royal Mile

ibis Edinburgh Centre South Bridge - Royal Mile

77 South Bridge, Edinburgh, United Kingdom

0,7 km fra sentrum

Holiday Inn Express Edinburgh City Centre

Holiday Inn Express Edinburgh City Centre

Picardy Place 16-22, Edinburgh, United Kingdom

0,8 km fra sentrum

Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

1 Morrison Link, Midlothian, Edinburgh, United Kingdom

1,3 km fra sentrum

Ten Hill Place, BW Premier Collection

Ten Hill Place, BW Premier Collection

10 Hill Place, Edinburgh, United Kingdom

1,0 km fra sentrum

Intercontinental Edinburgh The George

Intercontinental Edinburgh The George

19-21 George Street, Edinburgh, United Kingdom

0,2 km fra sentrum

Cheval Old Town Chambers

Cheval Old Town Chambers

Roxburgh Court, Edinburgh, United Kingdom

0,4 km fra sentrum

Wilde Aparthotels By Staycity Grassmarket

Wilde Aparthotels By Staycity Grassmarket

26 King's Stables Road, Edinburgh, United Kingdom

0,6 km fra sentrum

Ibis Budget Hotel Edinburgh Park

Ibis Budget Hotel Edinburgh Park

Edinburgh Business Park 6 Lochside View, Edinburgh, United Kingdom

7,9 km fra sentrum

Courtyard by Marriott Edinburgh

Courtyard by Marriott Edinburgh

1-3 Baxters Place, Edinburgh, United Kingdom

0,9 km fra sentrum

Dakota Edinburgh

Dakota Edinburgh

Ferrymuir Retail Park 11, Edinburgh, United Kingdom

13,1 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Edinburgh - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Edinburgh, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Edinburgh, Skottland?

Alle leiebilselskapene i Edinburgh har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Edinburgh inkluderer Easirent, Europcar og GREEN MOTION , så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Edinburgh i mars?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Edinburgh i mars. Edinburgh har i gjennomsnitt 30 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 8 °C i mars. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Edinburgh vil koste deg i gjennomsnitt 707 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Edinburgh, Skottland?

Reisende som leier en bil i Edinburgh må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Edinburgh er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 115 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Kia Stonic i Edinburgh?

Hvordan er været i Edinburgh, Storbritannia i februar?

De som ønsker å leie bil i Edinburgh i løpet av februar, kan forvente seg temperaturer på ca. 4 °C og en nedsbørsmengde på omkring 40 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Edinburgh representativt for resten av Skottland?

Hvis du ser etter en leiebil i Edinburgh for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av februar, er det viktig at du vet at resten av Skottland vanligvis har en temperatur på 4 °C, og en forventet nedbørsmengde på 59,5 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Edinburgh fra biler sist?

Priser for Edinburgh fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Edinburgh fra biler?

Fra og med februar 2024, er det 98 tilbydere å velge mellom fra Edinburgh biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Edinburgh?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Edinburgh. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Edinburgh?

For å leie en bil i Edinburgh må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Edinburgh?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Edinburgh. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Edinburgh?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Edinburgh. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Edinburgh med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Edinburgh som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Edinburgh på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Edinburgh.

Finner jeg utleiebiler i Edinburgh som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Edinburgh.

Kan jeg søke etter leiebiler i Edinburgh med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Edinburgh.


En enklere måte å administrere reisen til Edinburgh på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Edinburgh

Populære leiebiltyper i Edinburgh


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Edinburgh
fr. 8.3.
12:00
fr. 15.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post