Leiebiler i London, England

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i London, England? Start søket her

London, ENG, Storbritannia
5. aug. — 12. aug.
Samme leveringssted
London, ENG, Storbritannia
to. 5.8.
12:00
to. 12.8.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på London, England bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

109 kr - 380 kr

Alle biltyper

109 kr - 2 266 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i London i Storbritannia, koster 229 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i London i Storbritannia, er i februar. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med en pris på kun 109 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 59 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i London. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i London kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i London funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i London i Storbritannia, koster 291 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i London i Storbritannia, er i juni. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med en pris på kun 75 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i London. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i London kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i London funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i London i Storbritannia, koster 652 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i London i Storbritannia, er i januar. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med en pris på kun 225 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i London. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i London kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i London funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i London i Storbritannia, koster 447 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i London i Storbritannia, er i november. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med en pris på kun 231 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i London. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i London kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i London funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Varebil i London i Storbritannia, koster 370 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Varebil i London i Storbritannia, er i januar. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med en pris på kun 225 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i London. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i London kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Varebil i London funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
GREEN MOTION

229 kr/dag

6 sep.–9 sep.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
GREEN MOTION

237 kr/dag

6 sep.–9 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
Easirent

245 kr/dag

3 sep.–8 sep.
Citroen C2

Oversikt over leiebilselskaper i London

Alle større selskaper som leier ut biler i London, England
14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,4

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

6,4
5,0
Ok
1 vurdering13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,8

Komfort

5,5

Gjennomsnittlig

4,5

Henting/levering

4,3

Valuta for pengene

4,8
17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

7,9

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,7
15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

7,0
21 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

9,1

Henting/levering

9,1

Valuta for pengene

8,8
32 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

8,5
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,6

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,7

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Wembley Stadium15,5 km
Big Ben23,2 km
Museum of London25,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Big Ben38,5 km
Museum of London40,6 km
Wembley Stadium45,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Museum of London10,2 km
Big Ben12,0 km
Wembley Stadium23,5 km

Informasjon om reisen din til London

Hvor gammel må man være for å leie bil i London?

Aldersgrense for bilutleie i London varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 69 år. Du må ha hatt førerkortet sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er spesielt viktig å huske på at de kjører på venstre side av veien i London. Høyreregelen for vikeplikt gjelder likevel på samme måte som her hjemme. Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og 90 km/t på landeveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 110 km/t. Det er promillegrense på 0,08. Det er ikke lov å bruke mobiltelefon uten utstyr for handsfree, så om du ikke har dette kan du få bot ved bruk av mobiltelefon. Det er veiavgifter for å kjøre i sentrale deler av London i rushtiden.

Parkering

Med leiebil i London kan det være vanskelig å finne gateparkering i sentrum. Dersom du finner en slik plass må du kjøpe billett i billettautomater som står ved veien og legge billetten i frontruten. Dersom det er rød fortauskant eller det er doble gule markeringer langs veikanten er det ikke lov å parkere der. Det er også døgnåpne parkeringshus som man kan benytte seg av i sentrum. Ved Hyde Park finner du parkeringshuset Q-Park Queensway. I Marylebone nærme Madame Tussauds voksmuseum og andre attraksjoner ligger parkeringshuset Secure Parking 170 Marylebone Road Car Park. I populære Mayfair kan man parkere på Q-Park Brulington Street der det også er et døgnåpent parkeringshus.

Utfluktsmål i og rundt London

Har du leiebil i London kan man komme seg rundt i den store byen og besøke de populære stedene Covent Garden, Camden, Notting Hill og Westminster. Dersom dere vil dra på lengre turer med bil, kan dere kjøre ut av byen. Rundt sentrale London ligger en rekke koselige småbyer, som blant annet Kingston. Her er det koselige restauranter og puber, med perfekt beliggenhet langs elven Themsen. Det tar omtrent 40 minutter å kjøre fra sentrale London til Kingston. Det er også perfekt å dra utover mot kysten. Kjør til Southend-on-Sea, som er en kystby som hører til Essex. Her kan man gå langs med havet og ta inn utsikten. Kjøreturen fra London tar omtrent en og en halv time.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i London er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i London, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i London trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i London kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i London. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, enten det er ved Gatwick eller Heathrow. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra London, England til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på London Heathrow flyplass

Leiebiler i London

Vi har hatt 266 søk fra brukere som ser etter leiebiler i London så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i London for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i London. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i London, England i august?

For august i London er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 478 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 148 kr. For leie i langhelg var laveste pris 67 kr, med flere alternativer rundt 321 kr.

Hvilket leiebilselskap i London har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i London tilbys av GREEN MOTION som har 11 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 32 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i London fra GREEN MOTION ligger på 139 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i London, ENG?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i London. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i London tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i London i august?

Med gjennomsnittstemperaturer på 14 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 60 mm i august bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til London. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av august, og er et populært valg for reisende som skal til London. Å leie en Standard i London vil koste deg i gjennomsnitt 302 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i London har flest utleiesteder?

keddy by Europcar er veldig populær i London, ENG ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 32 utleiesteder i London, ENG, og du kan forvente deg å betale ca. 264 kr/dag for leiebilen din i London, ENG.

Hva er fartsgrensen i London, ENG?

Reisende som leier en bil i London må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av London er vanligvis 100 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 115 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i London, Storbritannia i juli?

I løpet av juli ligger gjennomsnittstemperaturen i London på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 40 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i London.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juli?

London har vanligvis høye temperaturer i juli, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i London representativt for resten av England?

De som ønsker å leie bil i London for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i England i løpet av juli vanligvis har temperaturer på 16 °C med en forventet nedbørsmengde på 48,1 mm.


Utforsk flere leiebiler i England

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Birmingham, Bristol og Gatwick i England

Start planleggingen av reisen til London