Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i London, England

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i London, England? Start søket her!

London, England, Storbritannia
29. Feb — 7. Mar
London, England, Storbritannia
Thu 29.2.
12:00
Thu 7.3.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i London

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen London

Hvilket leiebilselskap er billigst i London?

De billigste leiebilene i London finner man som regel hos INTERRENT . Ved bestilling med INTERRENT , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 63 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i London er 275 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i London har flest utleiesteder?

keddy by Europcar has the most locations of any rental car company in London, with 39 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i London?

De fleste momondo-brukere leier Fiat 500 i London, men Volkswagen Golf er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Fiat 500, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 337 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Fiat 500 i London for så lite som 154 kr per dag. Leiebiler av typen Volkswagen Golf i London koster i gjennomsnitt 323 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 167 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i London, England

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i London, England
Økonomi167 kr/dag
Kompakt132 kr/dag
Medium152 kr/dag
Stor SUV464 kr/dag
Mini154 kr/dag
Premium913 kr/dag
Luksus608 kr/dag
Kompakt SUV197 kr/dag
Medium SUV208 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i London

Hvor gammel må man være for å leie bil i London?

Aldersgrense for bilutleie i London varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 69 år. Du må ha hatt førerkortet sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er spesielt viktig å huske på at de kjører på venstre side av veien i London. Høyreregelen for vikeplikt gjelder likevel på samme måte som her hjemme. Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og 90 km/t på landeveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 110 km/t. Det er promillegrense på 0,08. Det er ikke lov å bruke mobiltelefon uten utstyr for handsfree, så om du ikke har dette kan du få bot ved bruk av mobiltelefon. Det er veiavgifter for å kjøre i sentrale deler av London i rushtiden.

Parkering

Med leiebil i London kan det være vanskelig å finne gateparkering i sentrum. Dersom du finner en slik plass må du kjøpe billett i billettautomater som står ved veien og legge billetten i frontruten. Dersom det er rød fortauskant eller det er doble gule markeringer langs veikanten er det ikke lov å parkere der. Det er også døgnåpne parkeringshus som man kan benytte seg av i sentrum. Ved Hyde Park finner du parkeringshuset Q-Park Queensway. I Marylebone nærme Madame Tussauds voksmuseum og andre attraksjoner ligger parkeringshuset Secure Parking 170 Marylebone Road Car Park. I populære Mayfair kan man parkere på Q-Park Brulington Street der det også er et døgnåpent parkeringshus.

Utfluktsmål i og rundt London

Har du leiebil i London kan man komme seg rundt i den store byen og besøke de populære stedene Covent Garden, Camden, Notting Hill og Westminster. Dersom dere vil dra på lengre turer med bil, kan dere kjøre ut av byen. Rundt sentrale London ligger en rekke koselige småbyer, som blant annet Kingston. Her er det koselige restauranter og puber, med perfekt beliggenhet langs elven Themsen. Det tar omtrent 40 minutter å kjøre fra sentrale London til Kingston. Det er også perfekt å dra utover mot kysten. Kjør til Southend-on-Sea, som er en kystby som hører til Essex. Her kan man gå langs med havet og ta inn utsikten. Kjøreturen fra London tar omtrent en og en halv time.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i London er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i London, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i London trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i London kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i London. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, enten det er ved Gatwick eller Heathrow. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på London, England bilutleie

Finn leiebil i London som passer for deg

Liten cars

326 kr - 783 kr

Alle biltyper

476 kr - 1 205 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i London, Storbritannia er 581 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i London, Storbritannia er i november. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 326 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i London. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i London kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for London liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i London, Storbritannia er 821 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i London, Storbritannia er i januar. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 389 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i London. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i London kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for London mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i London, Storbritannia er 1 618 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i London, Storbritannia er i januar. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 994 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 47 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i London. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i London kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for London stor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i London, Storbritannia er 786 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i London, Storbritannia er i november. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 413 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i London. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i London kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for London SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i London, Storbritannia er 1 484 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i London, Storbritannia er i mai. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 775 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 42 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i London. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i London kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i London, Storbritannia er 1 912 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i London, Storbritannia er i juli. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 739 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 55 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i London. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i London kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

132 kr/dag

27 Feb–1 Mar
Volkswagen Golf
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

154 kr/dag

27 Feb–1 Mar
Toyota Aygo
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

167 kr/dag

27 Feb–1 Mar
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i London

Alle større selskaper som leier ut biler i London, England

National

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

9,3

keddy by Europcar

39 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

9,5

Hentes/Leveres

9,0

Value

9,5

Enterprise Rent-A-Car

24 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

8,6

Value

9,0

Avis

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,7

Value

7,2

Sixt

17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,3

Value

6,9

Budget

15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,5

Value

7,0

Alamo

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,5

Value

7,4

Europcar

25 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,2

Informasjon om leiebiler i London

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i London

Mest populære selskap

DRIVALIA

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste leiebil

152 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i London funnet på momondo denne måneden er DRIVALIA . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er GREEN MOTION og SURPRICE CAR RENTAL
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i London de siste 72 timene: Compact, Economy, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i London er 152 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 313 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i London de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Volkswagen Golf som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i London

Attraksjoner i nærheten:

Wembley Stadium15,5 km
O2 Shepherd's Bush Empire16,5 km
Royal Albert Hall19,6 km
Hyde Park20,1 km
Marble Arch21,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Royal Albert Hall38,3 km
Big Ben38,5 km
O2 Shepherd's Bush Empire38,7 km