Leiebiler i Glasgow, Skottland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Glasgow, Skottland? Start søket her!

Glasgow, Skottland, Storbritannia
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Glasgow, Skottland, Storbritannia
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Glasgow

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Glasgow

Hvilket leiebilselskap er billigst i Glasgow?

De billigste leiebilene i Glasgow finner man som regel hos Enterprise Rent-A-Car. Ved bestilling med Enterprise Rent-A-Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 254 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Glasgow er 293 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Glasgow har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Glasgow, with 9 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Glasgow?

Til en gjennomsnittspris på 857 kr/dag (og kun 556 kr/dag), er leiebiler av typen Toyota Aygo i Glasgow den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Vauxhall Corsa i Glasgow for i gjennomsnitt 1 067 kr/dag (462 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Glasgow

Storbyen Glasgow ligger rett i nærheten av populære severdigheter i Skottland og veiforbindelsene er veldig gode. Det anbefales å leie en rimelig leiebil i Glasgow for å oppleve mest mulig at landet under oppholdet ditt. Du finner enkelt frem til gode tilbud som fri kilometer ved å bestille på nett. Mange populære og billige bilutleiere er tilgjengelige via momondo, blant annet Dollar, Avis, Easirent og Green Motion. Prisen avhenger av bilkategori og hvilke funksjoner den har. En liten personbil begynner på ca. 150 NOK, mens store toppmoderne biler med automatgir begynner på ca. 1000 NOK per dag.

Aldersgrensen for billeie avhenger av det enkelte selskapet, og det anbefales å undersøke betingelsene nøye hvis du er en ung sjåfør som skal leie bil i Glasgow. Det er uansett vanlig å kreve at du har hatt sertifikatet i minst 12 måneder. I tillegg kan det pålegges ekstra gebyrer grunnet alderen din, og det kan være at du ikke får lov til å leie visse bilkategorier.

Du må huske på at det er venstrekjøring i Storbritannia, og du bør være spesielt oppmerksom når du skal kjøre inn i kryss og rundkjøringer. Fartsgrensen oppgis i engelske mil. I tettbygde og urbane områder er fartsgrensen 30 mil (50 km/t), 60 mil (97 km/t) på landeveier og 70 mil (113 km/t) på motorveier. Det finnes ingen bompenger som du må forholde deg til i Skottland. Det anbefales å bruke dagkjørelys. Promillegrensen er 0,8.

Du må være oppmerksom på soner og avgifter når du skal parkere i sentrum, ettersom det kan være innført tidsbegrensninger når du benytter deg av gateparkering. Det er mulig å betale på P-automater. Parkeringshus er et godt alternativ når du vil tilbringe dagen i byen, for eksempel Concert Square Car Park og City Parking Glasgow. Det finnes dessuten gratis parkering for elbiler rundt omkring i sentrum, for eksempel på parkeringsplasser i Duke Street, Sauchiehall Street og Ashton Road.


Tilbud på Glasgow, Skottland bilutleie

Finn leiebil i Glasgow som passer for deg

Liten Leiebiler

168 kr - 3 189 kr

Alle biltyper

168 kr - 1 805 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Glasgow, Storbritannia er 1 094 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Glasgow, Storbritannia er i oktober. Prisen er 85 % lavere enn resten av året med bare 168 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Glasgow. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Glasgow kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Glasgow, Storbritannia er 469 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Glasgow, Storbritannia er i mai. Prisen er 11 % lavere enn resten av året med bare 522 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 53 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Glasgow. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Glasgow kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Glasgow, Storbritannia er 538 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Glasgow, Storbritannia er i april. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 826 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 46 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Glasgow. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Glasgow kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Glasgow

Alle større selskaper som leier ut biler i Glasgow, Skottland

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Arnold Clark

6 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

5 utleiesteder

Avis

3 utleiesteder

Budget

3 utleiesteder

GREEN MOTION

3 utleiesteder

Hertz

3 utleiesteder

Easirent

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Glasgow

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Glasgow

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

1 107 kr

Mest populære modell

Toyota Aygo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Glasgow de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Glasgow er 1 107 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 147 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Glasgow de siste 7 dagene er Toyota Aygo. Våre brukere foretrekker også Vauxhall Corsa som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Glasgow

Nedenfor er de mest populære hotellene i Glasgow

Kjøre med en leiebil i Glasgow - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Glasgow, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Flertallet av bilutleieselskapene i Glasgow som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Glasgow som Arnold Clark, Enterprise Rent-A-Car og Budget ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Når du bestiller en leiebil i Glasgow, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Glasgow er henholdsvis 100 km/t og 115 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Glasgow du befinner deg.


Start planleggingen av reisen til Glasgow


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Glasgow er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Glasgow. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.