Leiebiler i Glasgow, Skottland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Glasgow, Skottland? Start søket her

Glasgow, SCT, Storbritannia
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Glasgow, SCT, Storbritannia
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Glasgow

Alle større selskaper som leier ut biler i Glasgow, Skottland
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,0

Komfort

4,9

Gjennomsnittlig

4,2

Henting/levering

4,3

Valuta for pengene

4,1
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

10,0
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

7,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

6,8
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

7,9
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

6,6
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,4

Komfort

4,1

Gjennomsnittlig

3,1

Henting/levering

3,3

Valuta for pengene

2,9

Informasjon om reisen din til Glasgow

Storbyen Glasgow ligger rett i nærheten av populære severdigheter i Skottland og veiforbindelsene er veldig gode. Det anbefales å leie en rimelig leiebil i Glasgow for å oppleve mest mulig at landet under oppholdet ditt. Du finner enkelt frem til gode tilbud som fri kilometer ved å bestille på nett. Mange populære og billige bilutleiere er tilgjengelige via momondo, blant annet Dollar, Avis, Easirent og Green Motion. Prisen avhenger av bilkategori og hvilke funksjoner den har. En liten personbil begynner på ca. 150 NOK, mens store toppmoderne biler med automatgir begynner på ca. 1000 NOK per dag.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Glasgow?

Aldersgrensen for billeie avhenger av det enkelte selskapet, og det anbefales å undersøke betingelsene nøye hvis du er en ung sjåfør som skal leie bil i Glasgow. Det er uansett vanlig å kreve at du har hatt sertifikatet i minst 12 måneder. I tillegg kan det pålegges ekstra gebyrer grunnet alderen din, og det kan være at du ikke får lov til å leie visse bilkategorier.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Du må huske på at det er venstrekjøring i Storbritannia, og du bør være spesielt oppmerksom når du skal kjøre inn i kryss og rundkjøringer. Fartsgrensen oppgis i engelske mil. I tettbygde og urbane områder er fartsgrensen 30 mil (50 km/t), 60 mil (97 km/t) på landeveier og 70 mil (113 km/t) på motorveier. Det finnes ingen bompenger som du må forholde deg til i Skottland. Det anbefales å bruke dagkjørelys. Promillegrensen er 0,8.

Parkering

Du må være oppmerksom på soner og avgifter når du skal parkere i sentrum, ettersom det kan være innført tidsbegrensninger når du benytter deg av gateparkering. Det er mulig å betale på P-automater. Parkeringshus er et godt alternativ når du vil tilbringe dagen i byen, for eksempel Concert Square Car Park og City Parking Glasgow. Det finnes dessuten gratis parkering for elbiler rundt omkring i sentrum, for eksempel på parkeringsplasser i Duke Street, Sauchiehall Street og Ashton Road.

Utfluktsmål i og rundt Glasgow

Glasgow er strategisk plassert i nærheten av Skottlands mest populære attraksjoner. Du kommer raskt og enkelt frem ved å leie bil en dag eller flere. Stirling for eksempel, ligger bare en halvtime unna Glasgow. Byen er kjent for det store og majestetiske slottet Stirling Castle. Det var her Battle of Bannockburn fant sted i 1314, og William Wallace overvant engelskmennene her under Battle of Stirling Bridge. Det tar heller ikke mer enn en halvtime å kjøre til Loch Lomond, vest i det skotske høylandet. Her kan du dra på fotturer, sykle og spille golf i fantastiske, naturskjønne omgivelser. Eller kanskje du heller vil kjøre til Loch Ness for å lete etter sjømonsteret? Du har mange muligheter når du leier en bil under oppholdet ditt.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er ikke alltid like enkelt å vite hvilke forsikringer som er nødvendig, men de mest nødvendige pleier uansett å være inkludert i prisen i Europa. Det gjelder hovedsakelig ansvarsforsikring som dekker skader på den andre parten, samt selvrisikoforsikringer som tyveri- og kollisjonsforsikring. Du betaler som regel kun egenandel. I tillegg tilbys det flere ekstraforsikringer som fjerner egenanden eller tyveri av personlige eiendeler inne i bilen. Det bør sies at enkelte reiseforsikringer dekker dette, og du bør alltid ta en telefon til forsikringsselskapet ditt først.

Kan man bruke det norske førerkortet i Glasgow, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke det norske førerkortet når du skal leie bil i Glasgow og andre steder i Storbritannia. Allikevel anbefaler NAF at man bruker et internasjonalt førerkort i Storbritannia.

Hvor i Glasgow kan man hente og levere leiebilen?

Du angir ønsket hente- og leveringssted samtidig som du bestiller leiebilen. Mange av bilutleierne lar deg velge forskjellige steder, for eksempel at du henter leiebilen på Glasgow internasjonale lufthavn og leverer den tilbake på utleiestasjonen i sentrum. (Informasjon kontrollert: 02/06/2019).


Avstand fra Glasgow, Skottland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Glasgow Int flyplass

Leiebiler i Glasgow

14 950 personer har sett etter leiebil i Glasgow i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Glasgow for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, Budget og Europcar er noen av selskapene i Glasgow som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Glasgow. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Glasgow, SCT?

Flertallet av bilutleieselskapene i Glasgow som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Glasgow som Easirent, Arnold Clark og Enterprise ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Glasgow i oktober?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Glasgow i oktober. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 89 mm og temperaturene ligger på ca. 7 °C. Å leie en Økonomi i Glasgow vil koste deg i gjennomsnitt 738 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Glasgow, SCT?

Når du bestiller en leiebil i Glasgow, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Glasgow er henholdsvis 100 km/t og 115 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Glasgow du befinner deg.

Hvordan er været i Glasgow, Storbritannia i september?

Temperaturen i Glasgow i september ligger normalt på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 56 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Glasgow i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Glasgow.

Er været i Glasgow representativt for resten av Skottland?

De som ønsker å leie bil i Glasgow for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Skottland i løpet av september vanligvis har temperaturer på 12 °C med en forventet nedbørsmengde på 65,2 mm.


Start planleggingen av reisen til Glasgow