Leiebil Gjøvik, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Gjøvik, Norge? Start søket her

Gjøvik, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Gjøvik, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Gjøvik

Når du skal bestille en leiebil i Gjøvik, kan velge mellom de kjente selskapene Avis, Budget og Hertz. Her finner du både små og store biler, i tillegg til større SUV-biler dersom du trenger større plass til flere gjester eller mer bagasje. Som regel kan du enten betale når du bestiller bilen eller når du henter den, alt etter hva som passer best for deg. Med en leiebil i Gjøvik kan du enkelt komme deg rundt til de omkringliggende områdene, med fleksibiliteten til å reise akkurat når du vil, hvor du vil, uten å være avhengig av noen andre.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Gjøvik?

De aller fleste selskaper for bilutleie har som hovedkrav at man må ha hatt gyldig førerkort i minimum ett år før man kan leie bil. Dette betyr at minimumsalderen teoretisk sett er 19 år, men mange selskaper har imidlertid egne aldersgrenser. Ofte er det også noen restriksjoner og ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år. Dette gjelder blant annet begrensninger for hvilken biltype du kan leie. Pass derfor på å lese betingelsene for billeie nøye før du signerer avtalen, slik at du er sikker på at du har en oversikt over vilkårene.

Parkering

I Gjøvik finner du offentlige og private parkeringsplasser, som driftes av enten kommunen eller private aktører. På de offentlige plassene kan du stå i maks tre timer, mens i parkeringshuset i Storgata 10 kan du stå i maks syv timer. Det er også dagparkering i Røverdalen, på Gjøvik gård, i Øvre Torggate ved kirken, i deler av Kirkegata og Skolebakken, ved Nytorget, på Mjøsstranda og i Bassengvegen. Følg skiltingen på de private parkeringsplassene.

Utfluktsmål i og rundt Gjøvik

Det er mye å se og oppleve i Gjøvik og områdene rundt, og med en leiebil kan du enkelt komme deg rundt på Innlandet for å se noen av Norges største attraksjoner. Ta blant annet en tur med verdens eldste rutegående hjuldamper, Skibladner, og besøk Norges eldste håndverksbedrift, Hadeland Glassverk. Se imponerende kunstverk på Kistefos-Museet, besøk Gjøvik Olympiske Fjellhall og se Mjøsmuseet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Før du henter ut leiebilen din i Gjøvik, må du være sikker på at du har alle de nødvendige forsikringene i orden. Noen forsikringer er allerede inkludert i leieavtalen til bilutleieselskapet, andre har du kanskje i reiseforsikringen din, mens noen bør du vurdere å kjøpe utenom. En av forsikringene som alltid er inkludert i leieavtalen, er den lovpålagte ansvarsforsikringen. Dette er den minst dekkende bilforsikringen, og dekker erstatningsansvaret for skader som er påført andre mennesker, dyr, kjøretøy, bygninger og eiendeler, men ikke skader på eget kjøretøy. En annen forsikring som normalt er inkludert når du leier bil i Norge, er kaskoforsikringen. Denne kalles også kollisjonsskadeforsikring eller CDW, og sørger for at du kun betaler en egenandel ved skade eller hærverk på leiebilen. Størrelsen på egenandelen du må betale avhenger av biltypen. Vær imidlertid oppmerksom på at denne forsikringen ikke dekker skade på hjul og glass, men du kan bestille en utvidet kasko dersom du ønsker å ha dekket dette også. En tredje forsikring som ofte også er inkludert, er biltyveriforsikring, som gjør at du kun betaler en egenandel ved innbrudd i eller tyveri av bilen. Dersom du har en reiseforsikring, dekker denne ofte egenandeler, tyveri av eiendeler eller personlig ulykke, og i motsatt tilfelle kan du tegne disse forsikringene separat.

Hvor i Gjøvik kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere din leiebil i Gjøvik på flere ulike steder, avhengig av hvilket bilutleieselskap du velger. Dersom du leier bil fra Hertz, kan du hente og levere bilen i Kontrollvegen 3, med Budget kan den hentes og leveres på Midtstranda, mens med Avis kan bilen også hentes og leveres på Midtstranda eller i Hadelandsveien 3. Ankommer du Gjøvik med fly, kan du også leie bil på Oslo lufthavn. (Informasjon kontrollert: 22/05/2019).


Avstand fra Gjøvik, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Gjøvik

Vi har hatt 3 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Gjøvik så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Gjøvik for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Avis, Dollar og Hertz er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Gjøvik. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Gjøvik, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Gjøvik ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Gjøvik. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Gjøvik, Norge?

Reisende som leier en bil i Gjøvik må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Gjøvik er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Gjøvik i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Gjøvik.


Leiebiler på flyplasser i Gjøvik

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Gjøvik

Finn hotell og fly til Gjøvik

  • Få den siste informasjonen om Gjøvik flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Gjøvik