Leiebiler i Gjøvik, Oppland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Gjøvik, Oppland? Start søket her!

Gjøvik, Norge
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Gjøvik, Norge
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Gjøvik

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Gjøvik

Hvilket leiebilselskap er billigst i Gjøvik?

De billigste leiebilene i Gjøvik finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 466 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Gjøvik er 598 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Gjøvik

Når du skal bestille en leiebil i Gjøvik, kan velge mellom de kjente selskapene Avis, Budget og Hertz. Her finner du både små og store biler, i tillegg til større SUV-biler dersom du trenger større plass til flere gjester eller mer bagasje. Som regel kan du enten betale når du bestiller bilen eller når du henter den, alt etter hva som passer best for deg. Med en leiebil i Gjøvik kan du enkelt komme deg rundt til de omkringliggende områdene, med fleksibiliteten til å reise akkurat når du vil, hvor du vil, uten å være avhengig av noen andre.

De aller fleste selskaper for bilutleie har som hovedkrav at man må ha hatt gyldig førerkort i minimum ett år før man kan leie bil. Dette betyr at minimumsalderen teoretisk sett er 19 år, men mange selskaper har imidlertid egne aldersgrenser. Ofte er det også noen restriksjoner og ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år. Dette gjelder blant annet begrensninger for hvilken biltype du kan leie. Pass derfor på å lese betingelsene for billeie nøye før du signerer avtalen, slik at du er sikker på at du har en oversikt over vilkårene.

I Gjøvik finner du offentlige og private parkeringsplasser, som driftes av enten kommunen eller private aktører. På de offentlige plassene kan du stå i maks tre timer, mens i parkeringshuset i Storgata 10 kan du stå i maks syv timer. Det er også dagparkering i Røverdalen, på Gjøvik gård, i Øvre Torggate ved kirken, i deler av Kirkegata og Skolebakken, ved Nytorget, på Mjøsstranda og i Bassengvegen. Følg skiltingen på de private parkeringsplassene.

Det er mye å se og oppleve i Gjøvik og områdene rundt, og med en leiebil kan du enkelt komme deg rundt på Innlandet for å se noen av Norges største attraksjoner. Ta blant annet en tur med verdens eldste rutegående hjuldamper, Skibladner, og besøk Norges eldste håndverksbedrift, Hadeland Glassverk. Se imponerende kunstverk på Kistefos-Museet, besøk Gjøvik Olympiske Fjellhall og se Mjøsmuseet.


Tilbud på Gjøvik, Oppland bilutleie

Finn leiebil i Gjøvik som passer for deg

Liten Leiebiler

670 kr - 1 316 kr

Alle biltyper

707 kr - 1 461 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Gjøvik, Norge er 900 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Gjøvik, Norge er i mai. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 670 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Gjøvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gjøvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Gjøvik Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Gjøvik, Norge er 991 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Gjøvik, Norge er i juli. Prisen er 13 % lavere enn resten av året med bare 872 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Gjøvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gjøvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Gjøvik, Norge er 1 108 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Gjøvik, Norge er i april. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 1 724 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Gjøvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gjøvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Gjøvik, Norge er 999 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Gjøvik, Norge er i oktober. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 604 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Gjøvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Gjøvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Volkswagen Polo
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

583 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Volkswagen Polo
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

593 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Suzuki Vitara/Escudo

Leiebilselskaper i Gjøvik

Alle større selskaper som leier ut biler i Gjøvik, Oppland

Hertz

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

Dollar

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Thrifty

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Gjøvik

Nedenfor er de mest populære hotellene i Gjøvik

Kjøre med en leiebil i Gjøvik - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Gjøvik, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Reisende som leier en bil i Gjøvik må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Gjøvik er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.


Leiebiler på populære flyplasser nære Gjøvik

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Gjøvik

Start planleggingen av reisen til Gjøvik


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Gjøvik. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Gjøvik. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.