Leiebil Manchester - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Manchester? Start søket her

fre.. 16.8.
12:00
lør.. 17.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Oversikt over bilutleiefirmaer i Manchester

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
keddy Mest populære keddy by Europcar keddy by Europcar gir deg de billigste tilbudene på 6 steder rundt i byen
europcar De fleste steder Europcar Europcar gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 7 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Manchester

Alle større selskaper som leier ut biler i Manchester
$self.agencySymbol
Arnold Clark
Fantastisk - 10,0 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (6 475 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 806 vurderinger)
6 steder
$self.agencySymbol
FLIZZR
Fantastisk - 8,4 (22 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,2 (3 758 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,6 (2 242 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Sixt
Bra - 7,5 (1 071 vurderinger)
3 steder

Flyplasser med leiebiler i Manchester

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Manchester flyplass
MAN

Leiebil i Manchester

Manchester er en storby nord i England som ligger tett på mange andre spennende småbyer og flotte naturområder. Du kommer deg raskt fra sted til sted på motorveien. Du kan velge mellom mange billige leiebiler i Manchester når du booker online i forkant. Det er mulig å søke etter biler med spesielle egenskaper, for eksempel elbil, automatgir, antall dører og lignende. De fleste selskapene tilbyr fri kilometer og gratis kansellering. Prisen avhenger av størrelsen på bilen og hvilke egenskaper den har, men den begynner som regel på ca. 80-130 NOK.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Manchester?

Det er vanlig å kreve at du er minst 21 år gammel for å få leie bil i Manchester og resten av Storbritannia, men det avhenger av bilutleieren. Enkelte selskaper krever kun at du er over 18 år og har hatt lappen i minst 12 måneder. Du må allikevel være obs på at det kan påløpe ekstra gebyrer om du er under 25 år. Det kan også være innført ytterligere aldersgrenser i henhold til bilkategori. Sjekk gjerne vilkårene for billeie i forkant før du bestemmer deg for et selskap.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det finnes spesielle kjøreregler som er viktig å ta hensyn til når du skal leiebil i Manchester, og et av de viktigste er at det er venstrekjøring i Storbritannia. Du bør tenke deg godt om i veikryss og når du kjører inn i rundkjøringer. Fartsgrensen i tettbygde områder er ca. 50-60 km/t, det vil si 20-40 engelske mil. Fartsgrensen på motorveier er 100 km/t, og det skiltes altså som 70 mil per time. Du bør uansett følge med på fartsskiltene. Du trenger ikke å betale avgifter for å benytte deg av motorveier i Storbritannia, og du velger selv om du vil bruke kjørelys på dagtid. Promillegrensen i Storbritannia er 0,8.

Parkering

Du kan parkere på gaten og parkeringsplasser, og det finnes også flere billige P-hus i byen som for eksempel i Deansgate North og First Street. Du må betale på dagtid og det er innført soneparkering i sentrum. Det er ofte gratis å parkere på kveldstid og fridager, men med visse begrensninger. Det anbefales å lese skiltet nøye før du forlater bilen for å være sikker på det ikke venter deg en bot når du kommer tilbake.

Utfluktsmål i og rundt Manchester

Det finnes mange utflukter utenfor Manchester, og det er praktisk å leie bil en dag for å utforske dem i fred og ro. Alle som elsker vakker natur og friluft bør kjøre til Peak District, en vakker nasjonalpark med flott turterreng. Du er heller ikke langt unna Chester med gamle bymurer, landets største romerske bad, og du kan også ta barna med i dyreparken Chester Zoo. Det anbefales også å kjøre til spabyen Buxton for å slappe av med terapibad og boblebad, etterfulgt av en bedre middag i sentrum.

Hvilke forsikringer trenger man?

Enkelte forsikringer er lovpålagt i Storbritannia, og disse pleier å være inkludert i prisen på leiebilen. De fleste bilutleierne har ofte gode og rimelige tilbud som inkluderer som regel ansvarsforsikring og selvrisikoforsikring. Selvrisikoforsikringer sørger for at du bare betaler egenandel, for eksempel om bilen blir stjålet eller du kolliderer. Det anbefales allikevel å sjekke grundig opp i hva forsikringene dekker, og hvorvidt du vil ha ekstra forsikringer. Det hender at både kredittkortselskaper og reiseforsikringer dekker visse skader på leiebilen, og det kan være verdt å ta en telefon til disse for å sjekke hva du egentlig trenger.

Kan man bruke det norske førerkortet i Manchester, eller må man ha et internasjonalt?

Det er lov til å både kjøre og leie bil i Manchester med norsk førerkort, ettersom Storbritannia ikke krever at norske statsborgere må søke om internasjonalt førerkort.

Hvor i Manchester kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen i Manchester sentrum på designerte utleiestasjoner. Den nøyaktige adressen avhenger av leiebilselskapet, og du velger det mest praktiske stedet samtidig som du bestiller. Det er også mulig å hente leiebilen på Manchester lufthavn. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Finn hotell og fly til Manchester