Leiebiler i Manchester, England

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Manchester, England? Start søket her

Manchester, ENG, Storbritannia
27. okt. — 3. nov.
Samme leveringssted
Manchester, ENG, Storbritannia
on. 27.10.
12:00
on. 3.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Manchester, England bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

93 kr - 350 kr

Alle biltyper

157 kr - 683 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Manchester i Storbritannia, koster 125 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Manchester i Storbritannia, er i januar. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med en pris på kun 93 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Manchester kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Manchester funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Manchester i Storbritannia, koster 254 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Manchester i Storbritannia, er i januar. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med en pris på kun 154 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Manchester kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Manchester funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Manchester i Storbritannia, koster 247 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Manchester i Storbritannia, er i januar. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med en pris på kun 227 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Manchester kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Manchester funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Manchester i Storbritannia, koster 197 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Manchester i Storbritannia, er i januar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 232 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Manchester kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Manchester funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Manchester

Alle større selskaper som leier ut biler i Manchester, England
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

7,5
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

6,8
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,8

Henting/levering

5,0

Valuta for pengene

5,4
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,5

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

5,1

Henting/levering

4,7

Valuta for pengene

4,7
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,9

Komfort

4,7

Gjennomsnittlig

3,8

Henting/levering

3,0

Valuta for pengene

3,6
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Printworks14,7 km
City of Manchester Stadium15,2 km

Attraksjoner i nærheten:

City of Manchester Stadium118,3 km
Printworks119,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Printworks43,7 km
City of Manchester Stadium46,1 km

Informasjon om reisen din til Manchester

Manchester er en storby nord i England som ligger tett på mange andre spennende småbyer og flotte naturområder. Du kommer deg raskt fra sted til sted på motorveien. Du kan velge mellom mange billige leiebiler i Manchester når du booker online i forkant. Det er mulig å søke etter biler med spesielle egenskaper, for eksempel elbil, automatgir, antall dører og lignende. De fleste selskapene tilbyr fri kilometer og gratis kansellering. Prisen avhenger av størrelsen på bilen og hvilke egenskaper den har, men den begynner som regel på ca. 80-130 NOK.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Manchester?

Det er vanlig å kreve at du er minst 21 år gammel for å få leie bil i Manchester og resten av Storbritannia, men det avhenger av bilutleieren. Enkelte selskaper krever kun at du er over 18 år og har hatt lappen i minst 12 måneder. Du må allikevel være obs på at det kan påløpe ekstra gebyrer om du er under 25 år. Det kan også være innført ytterligere aldersgrenser i henhold til bilkategori. Sjekk gjerne vilkårene for billeie i forkant før du bestemmer deg for et selskap.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det finnes spesielle kjøreregler som er viktig å ta hensyn til når du skal leiebil i Manchester, og et av de viktigste er at det er venstrekjøring i Storbritannia. Du bør tenke deg godt om i veikryss og når du kjører inn i rundkjøringer. Fartsgrensen i tettbygde områder er ca. 50-60 km/t, det vil si 20-40 engelske mil. Fartsgrensen på motorveier er 100 km/t, og det skiltes altså som 70 mil per time. Du bør uansett følge med på fartsskiltene. Du trenger ikke å betale avgifter for å benytte deg av motorveier i Storbritannia, og du velger selv om du vil bruke kjørelys på dagtid. Promillegrensen i Storbritannia er 0,8.

Parkering

Du kan parkere på gaten og parkeringsplasser, og det finnes også flere billige P-hus i byen som for eksempel i Deansgate North og First Street. Du må betale på dagtid og det er innført soneparkering i sentrum. Det er ofte gratis å parkere på kveldstid og fridager, men med visse begrensninger. Det anbefales å lese skiltet nøye før du forlater bilen for å være sikker på det ikke venter deg en bot når du kommer tilbake.

Utfluktsmål i og rundt Manchester

Det finnes mange utflukter utenfor Manchester, og det er praktisk å leie bil en dag for å utforske dem i fred og ro. Alle som elsker vakker natur og friluft bør kjøre til Peak District, en vakker nasjonalpark med flott turterreng. Du er heller ikke langt unna Chester med gamle bymurer, landets største romerske bad, og du kan også ta barna med i dyreparken Chester Zoo. Det anbefales også å kjøre til spabyen Buxton for å slappe av med terapibad og boblebad, etterfulgt av en bedre middag i sentrum.

Hvilke forsikringer trenger man?

Enkelte forsikringer er lovpålagt i Storbritannia, og disse pleier å være inkludert i prisen på leiebilen. De fleste bilutleierne har ofte gode og rimelige tilbud som inkluderer som regel ansvarsforsikring og selvrisikoforsikring. Selvrisikoforsikringer sørger for at du bare betaler egenandel, for eksempel om bilen blir stjålet eller du kolliderer. Det anbefales allikevel å sjekke grundig opp i hva forsikringene dekker, og hvorvidt du vil ha ekstra forsikringer. Det hender at både kredittkortselskaper og reiseforsikringer dekker visse skader på leiebilen, og det kan være verdt å ta en telefon til disse for å sjekke hva du egentlig trenger.

Kan man bruke det norske førerkortet i Manchester, eller må man ha et internasjonalt?

Det er lov til å både kjøre og leie bil i Manchester med norsk førerkort, ettersom Storbritannia ikke krever at norske statsborgere må søke om internasjonalt førerkort.

Hvor i Manchester kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen i Manchester sentrum på designerte utleiestasjoner. Den nøyaktige adressen avhenger av leiebilselskapet, og du velger det mest praktiske stedet samtidig som du bestiller. Det er også mulig å hente leiebilen på Manchester lufthavn.


Avstand fra Manchester, England til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Manchester flyplass

Leiebiler i Manchester

Så langt i oktober har det vært 3 021 søk på momondo for leiebiler i Manchester.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Manchester for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Budget, Alamo og Enterprise er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Manchester. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Manchester som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Manchester har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har GREEN MOTION de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 185 kr/dag for en leiebil i Manchester. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 4 utleiestedene deres i Manchester er 109 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Manchester, ENG?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Manchester. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Manchester tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Manchester i November?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Manchester i November. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 80 mm og temperaturene ligger på ca. 4 °C. Å leie en Økonomi i Manchester vil koste deg i gjennomsnitt 109 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Manchester har flest utleiesteder?

Manchester, ENG har 4 utleiesteder som eies av GREEN MOTION med en gjennomsnittlig pris per dag på 185 kr.

Hva er fartsgrensen i Manchester, ENG?

Fartsgrensen i Manchester er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Manchester har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Manchester, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 115 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Manchester?

Til en gjennomsnittspris på 327 kr/dag (og kun 36 kr/dag), er leiebiler av typen Ford Focus i Manchester den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Volkswagen Golf i Manchester for i gjennomsnitt 417 kr/dag (48 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Manchester?

Hvis du er interessert i å leie Audi A4 i Manchester, er Alamo det mest populære leiebilselskapet i byen som tilbyr denne modellen (i tillegg til andre modeller som ligner på Luksus). Leiebiler av typen Audi A4 i Manchester hos Alamo koster i gjennomsnitt 571 kr per dag.

Hvordan er været i Manchester, Storbritannia i oktober?

Temperaturen i Manchester i oktober ligger normalt på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 90 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Manchester i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Manchester. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Manchester, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Volkswagen Golf og Hyundai Accent.

Er været i Manchester representativt for resten av England?

Reisende som skal kjøre fra Manchester på en biltur rundt omkring i England eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 10 °C, og ca. 65,3 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Manchester

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Manchester

Utforsk flere leiebiler i England

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som , og i England

Start planleggingen av reisen til Manchester