Leiebiler i Manchester, England

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Manchester, England? Start søket her!

Manchester, England, Storbritannia
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Manchester, England, Storbritannia
fr. 9.12.
12:00
fr. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Viktig informasjon om leiebiler i Manchester

Manchester er en storby nord i England som ligger tett på mange andre spennende småbyer og flotte naturområder. Du kommer deg raskt fra sted til sted på motorveien. Du kan velge mellom mange billige leiebiler i Manchester når du booker online i forkant. Det er mulig å søke etter biler med spesielle egenskaper, for eksempel elbil, automatgir, antall dører og lignende. De fleste selskapene tilbyr fri kilometer og gratis kansellering. Prisen avhenger av størrelsen på bilen og hvilke egenskaper den har, men den begynner som regel på ca. 80-130 NOK.

Det er vanlig å kreve at du er minst 21 år gammel for å få leie bil i Manchester og resten av Storbritannia, men det avhenger av bilutleieren. Enkelte selskaper krever kun at du er over 18 år og har hatt lappen i minst 12 måneder. Du må allikevel være obs på at det kan påløpe ekstra gebyrer om du er under 25 år. Det kan også være innført ytterligere aldersgrenser i henhold til bilkategori. Sjekk gjerne vilkårene for billeie i forkant før du bestemmer deg for et selskap.

Det finnes spesielle kjøreregler som er viktig å ta hensyn til når du skal leiebil i Manchester, og et av de viktigste er at det er venstrekjøring i Storbritannia. Du bør tenke deg godt om i veikryss og når du kjører inn i rundkjøringer. Fartsgrensen i tettbygde områder er ca. 50-60 km/t, det vil si 20-40 engelske mil. Fartsgrensen på motorveier er 100 km/t, og det skiltes altså som 70 mil per time. Du bør uansett følge med på fartsskiltene. Du trenger ikke å betale avgifter for å benytte deg av motorveier i Storbritannia, og du velger selv om du vil bruke kjørelys på dagtid. Promillegrensen i Storbritannia er 0,8.

Du kan parkere på gaten og parkeringsplasser, og det finnes også flere billige P-hus i byen som for eksempel i Deansgate North og First Street. Du må betale på dagtid og det er innført soneparkering i sentrum. Det er ofte gratis å parkere på kveldstid og fridager, men med visse begrensninger. Det anbefales å lese skiltet nøye før du forlater bilen for å være sikker på det ikke venter deg en bot når du kommer tilbake.

Det finnes mange utflukter utenfor Manchester, og det er praktisk å leie bil en dag for å utforske dem i fred og ro. Alle som elsker vakker natur og friluft bør kjøre til Peak District, en vakker nasjonalpark med flott turterreng. Du er heller ikke langt unna Chester med gamle bymurer, landets største romerske bad, og du kan også ta barna med i dyreparken Chester Zoo. Det anbefales også å kjøre til spabyen Buxton for å slappe av med terapibad og boblebad, etterfulgt av en bedre middag i sentrum.

Enkelte forsikringer er lovpålagt i Storbritannia, og disse pleier å være inkludert i prisen på leiebilen. De fleste bilutleierne har ofte gode og rimelige tilbud som inkluderer som regel ansvarsforsikring og selvrisikoforsikring. Selvrisikoforsikringer sørger for at du bare betaler egenandel, for eksempel om bilen blir stjålet eller du kolliderer. Det anbefales allikevel å sjekke grundig opp i hva forsikringene dekker, og hvorvidt du vil ha ekstra forsikringer. Det hender at både kredittkortselskaper og reiseforsikringer dekker visse skader på leiebilen, og det kan være verdt å ta en telefon til disse for å sjekke hva du egentlig trenger.

Det er lov til å både kjøre og leie bil i Manchester med norsk førerkort, ettersom Storbritannia ikke krever at norske statsborgere må søke om internasjonalt førerkort.

Du kan hente og levere leiebilen i Manchester sentrum på designerte utleiestasjoner. Den nøyaktige adressen avhenger av leiebilselskapet, og du velger det mest praktiske stedet samtidig som du bestiller. Det er også mulig å hente leiebilen på Manchester lufthavn.


Tilbud på Manchester, England bilutleie

Finn leiebil i Manchester som passer for deg

Liten Leiebiler

411 kr - 890 kr

Alle biltyper

474 kr - 1 579 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Manchester, Storbritannia er 611 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Manchester, Storbritannia er i september. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 411 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Manchester, Storbritannia er 668 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Manchester, Storbritannia er i januar. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 180 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Manchester, Storbritannia er 1 025 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Manchester, Storbritannia er i januar. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 266 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Manchester, Storbritannia er 893 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Manchester, Storbritannia er i august. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 386 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Manchester, Storbritannia er 662 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Manchester, Storbritannia er i januar. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 244 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Manchester kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Manchester

Alle større selskaper som leier ut biler i Manchester, England

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Enterprise

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

9,0

Value

10,0

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,8

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,6

Europcar

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

4,8

Value

4,5

Easirent

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,5

Komfort

5,4

Gjennomsnittlig

4,3

Hentes/Leveres

4,4

Value

4,5

Avis

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

GREEN MOTION

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Sixt

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

3,9

Komfort

3,6

Gjennomsnittlig

3,3

Hentes/Leveres

2,3

Value

2,9

Informasjon om leiebiler i Manchester

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Manchester

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste leiebil

303 kr

Mest populære modell

Toyota Aygo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Manchester de siste 72 timene: Economy, Compact, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Manchester er 303 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 750 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Manchester de siste 7 dagene er Toyota Aygo. Våre brukere foretrekker også Hyundai i10 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Manchester

Attraksjoner i nærheten:

Printworks14,7 km
City of Manchester Stadium15,2 km

Attraksjoner i nærheten:

City of Manchester Stadium118,3 km
Printworks119,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Printworks43,7 km
City of Manchester Stadium46,1 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Manchester

Nedenfor er de mest populære hotellene i Manchester

Kjøre med en leiebil i Manchester - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Manchester, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Generelt sett har GREEN MOTION de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 758 kr/dag for en leiebil i Manchester. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 4 utleiestedene deres i Manchester er 290 kr/dag.

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Manchester. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Manchester tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Med gjennomsnittstemperaturer på 5 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 50 mm i Januar bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Manchester. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av Januar, og er et populært valg for reisende som skal til Manchester. Å leie en Standard i Manchester vil koste deg i gjennomsnitt 1 078 kr/dag.

Manchester, ENG har 4 utleiesteder som eies av GREEN MOTION med en gjennomsnittlig pris per dag på 758 kr.

Fartsgrensen i Manchester er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Manchester har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Manchester, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 115 km/t.

Temperaturen i Manchester i Desember ligger normalt på 4 °C, og forventet nedbørsmengde er 80 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Reisende som skal kjøre fra Manchester på en biltur rundt omkring i England eller de omkringliggende områdene i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. 4 °C, og ca. 62 mm nedbør.


Leiebiltyper som er populære i Manchester

Lei en av disse populære biltypene i Manchester

Utforsk flere leiebiler i Storbritannia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Storbritannia

Start planleggingen av reisen til Manchester


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Manchester er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Manchester, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Manchester og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Manchester.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Manchester med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Manchester på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.