Leiebiler i Manchester, England

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Manchester, England? Start søket her

Manchester, ENG, Storbritannia
23. mai — 30. mai
Samme leveringssted
Manchester, ENG, Storbritannia
sø. 23.5.
middag
sø. 30.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Manchester

Alle større selskaper som leier ut biler i Manchester, England
10,0
Fantastisk
1 vurdering2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
9,2
Fantastisk
1 vurdering6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

10,0
6,3
Bra
10 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,8

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

6,6
5,9
Ok
8 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

5,5

Valuta for pengene

5,5
5,4
Ok
8 vurderinger7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,2

Henting/levering

4,2

Valuta for pengene

5,0
3,9
Middelmådig
7 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,8

Komfort

4,5

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

3,1

Valuta for pengene

3,1
3,6
Middelmådig
1 vurdering2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
3,4
Middelmådig
2 vurderinger4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Printworks14,7 km
City of Manchester Stadium15,2 km

Attraksjoner i nærheten:

City of Manchester Stadium118,3 km
Printworks119,2 km

Attraksjoner i nærheten:

City of Manchester Stadium55,4 km
Printworks57,1 km

Informasjon om reisen din til Manchester

Manchester er en storby nord i England som ligger tett på mange andre spennende småbyer og flotte naturområder. Du kommer deg raskt fra sted til sted på motorveien. Du kan velge mellom mange billige leiebiler i Manchester når du booker online i forkant. Det er mulig å søke etter biler med spesielle egenskaper, for eksempel elbil, automatgir, antall dører og lignende. De fleste selskapene tilbyr fri kilometer og gratis kansellering. Prisen avhenger av størrelsen på bilen og hvilke egenskaper den har, men den begynner som regel på ca. 80-130 NOK.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Manchester?

Det er vanlig å kreve at du er minst 21 år gammel for å få leie bil i Manchester og resten av Storbritannia, men det avhenger av bilutleieren. Enkelte selskaper krever kun at du er over 18 år og har hatt lappen i minst 12 måneder. Du må allikevel være obs på at det kan påløpe ekstra gebyrer om du er under 25 år. Det kan også være innført ytterligere aldersgrenser i henhold til bilkategori. Sjekk gjerne vilkårene for billeie i forkant før du bestemmer deg for et selskap.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det finnes spesielle kjøreregler som er viktig å ta hensyn til når du skal leiebil i Manchester, og et av de viktigste er at det er venstrekjøring i Storbritannia. Du bør tenke deg godt om i veikryss og når du kjører inn i rundkjøringer. Fartsgrensen i tettbygde områder er ca. 50-60 km/t, det vil si 20-40 engelske mil. Fartsgrensen på motorveier er 100 km/t, og det skiltes altså som 70 mil per time. Du bør uansett følge med på fartsskiltene. Du trenger ikke å betale avgifter for å benytte deg av motorveier i Storbritannia, og du velger selv om du vil bruke kjørelys på dagtid. Promillegrensen i Storbritannia er 0,8.

Parkering

Du kan parkere på gaten og parkeringsplasser, og det finnes også flere billige P-hus i byen som for eksempel i Deansgate North og First Street. Du må betale på dagtid og det er innført soneparkering i sentrum. Det er ofte gratis å parkere på kveldstid og fridager, men med visse begrensninger. Det anbefales å lese skiltet nøye før du forlater bilen for å være sikker på det ikke venter deg en bot når du kommer tilbake.

Utfluktsmål i og rundt Manchester

Det finnes mange utflukter utenfor Manchester, og det er praktisk å leie bil en dag for å utforske dem i fred og ro. Alle som elsker vakker natur og friluft bør kjøre til Peak District, en vakker nasjonalpark med flott turterreng. Du er heller ikke langt unna Chester med gamle bymurer, landets største romerske bad, og du kan også ta barna med i dyreparken Chester Zoo. Det anbefales også å kjøre til spabyen Buxton for å slappe av med terapibad og boblebad, etterfulgt av en bedre middag i sentrum.

Hvilke forsikringer trenger man?

Enkelte forsikringer er lovpålagt i Storbritannia, og disse pleier å være inkludert i prisen på leiebilen. De fleste bilutleierne har ofte gode og rimelige tilbud som inkluderer som regel ansvarsforsikring og selvrisikoforsikring. Selvrisikoforsikringer sørger for at du bare betaler egenandel, for eksempel om bilen blir stjålet eller du kolliderer. Det anbefales allikevel å sjekke grundig opp i hva forsikringene dekker, og hvorvidt du vil ha ekstra forsikringer. Det hender at både kredittkortselskaper og reiseforsikringer dekker visse skader på leiebilen, og det kan være verdt å ta en telefon til disse for å sjekke hva du egentlig trenger.

Kan man bruke det norske førerkortet i Manchester, eller må man ha et internasjonalt?

Det er lov til å både kjøre og leie bil i Manchester med norsk førerkort, ettersom Storbritannia ikke krever at norske statsborgere må søke om internasjonalt førerkort.

Hvor i Manchester kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen i Manchester sentrum på designerte utleiestasjoner. Den nøyaktige adressen avhenger av leiebilselskapet, og du velger det mest praktiske stedet samtidig som du bestiller. Det er også mulig å hente leiebilen på Manchester lufthavn. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Avstand fra Manchester, England til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Manchester flyplass

Leiebiler i Manchester

Så langt i mai har det vært 35 søk på momondo for leiebiler i Manchester.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Manchester for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Manchester. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Manchester som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Manchester har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har GREEN MOTION de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 182 kr/dag for en leiebil i Manchester. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 4 utleiestedene deres i Manchester er 108 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Manchester, ENG?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Manchester. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Manchester tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Manchester i juni?

Med gjennomsnittstemperaturer på 17 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 80 mm i juni bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Manchester. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av juni, og er et populært valg for reisende som skal til Manchester. Å leie en Standard i Manchester vil koste deg i gjennomsnitt 462 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Manchester har flest utleiesteder?

Manchester, ENG har 4 utleiesteder som eies av GREEN MOTION med en gjennomsnittlig pris per dag på 182 kr.

Hva er fartsgrensen i Manchester, ENG?

Fartsgrensen i Manchester er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Manchester har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 100 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Manchester, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 115 km/t.

Hvordan er været i Manchester, Storbritannia i mai?

Temperaturen i Manchester i mai ligger normalt på 12 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Været i Manchester i løpet av mai vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Manchester. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Manchester, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat 500, Volkswagen Golf og Ford Focus.

Er været i Manchester representativt for resten av England?

Reisende som skal kjøre fra Manchester på en biltur rundt omkring i England eller de omkringliggende områdene i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 11 °C, og ca. 44,1 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Manchester

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Manchester

Utforsk flere leiebiler i England

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Bath, Birmingham og Bristol i England

Start planleggingen av reisen til Manchester