Leiebiler i Aberdeen, Skottland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Aberdeen, Skottland? Start søket her

Aberdeen, SCT, Storbritannia
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Aberdeen, SCT, Storbritannia
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Aberdeen, Skottland bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

170 kr - 692 kr

Alle biltyper

170 kr - 1 155 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Aberdeen i Storbritannia, koster 294 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Aberdeen i Storbritannia, er i november. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med en pris på kun 170 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Aberdeen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Aberdeen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Aberdeen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Aberdeen i Storbritannia, koster 411 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Aberdeen i Storbritannia, er i juni. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 420 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Aberdeen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Aberdeen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Aberdeen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Aberdeen i Storbritannia, koster 332 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Aberdeen i Storbritannia, er i januar. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med en pris på kun 228 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 32 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Aberdeen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Aberdeen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Aberdeen funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Aberdeen

Alle større selskaper som leier ut biler i Aberdeen, Skottland
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

9,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,4

Valuta for pengene

8,4
1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,3

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,6
1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

6,6
1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Aberdeen

Du kan velge mellom mange bilutleiere når du skal bestille en billig leiebil i Aberdeen på nett. Du finner pålitelige og rimelige selskaper som Hertz, Easirent, keddy by Europcar og Sixt på momondo. Det er mange fordeler med å bestille i forkant av reisen, ettersom du enkelt skaffer deg en god oversikt over aktuelle tilbud som gratis kansellering og fri kilometer. Du kan dessuten filtrere søket til å kun se biler med de egenskapene du ønsker, for eksempel automatgir og antall dører. Prisen for å leie en bil en dag begynner på ca. 600 NOK og opp, og den øker i henhold til ønsket størrelse, egenskaper og bilmerke.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Aberdeen?

Du må som regel være minst 21 år gammel for å få leie bil i Aberdeen. I tillegg innføres det ytterligere restriksjoner, og enkelte bilkategorier er kun tillatt for sjåfører over 25 år. Enkelte bilutleiere tar ekstra betalt for unge sjåfører, og du kan lese mer om dette i selskapets vilkår for billeie. Du må også hatt førerkort i minst 12 måneder, uansett hvor gammel du er.

Viktig å vite om trafikk-og kjøreregler

Det første som bør nevnes er at det er venstrekjøring, og du bør være spesielt påpasselig i rundkjøringer. Du må også huske på at fartsgrensene oppgis i engelske mil, ikke kilometer. I tettbygde strøk er fartsgrensen 30 mil, det vil si ca. 50 km/t og på landeveier er den 60 mil, dvs. ca. 97 km/t. Du har lov til å kjøre i 70 mil (ca. 113 km/t) på motorveier. Promillegrensen er 0,8. Det anbefales å kjøre med lyset på døgnet rundt. Skottland har ikke veiavgifter eller bompenger.

Parkering

Det finnes mange parkeringsmuligheter i Aberdeen, inkludert steder med lademulighet for elbil. Inne i sentrum har du lov å parkere på gaten i opptil en time for ca. 3-4 GBP (35-45 NOK). Du kan stå i opptil to t i utkanten av sentrum for ca. 4 GBP (45 NOK). Parkeringsplasser og P-hus er et bedre alternativ for deg som trenger langtidsparkering. Du finner dem blant annet i West North Street, Virginia Street og Chapel Street. I Gallowgate, West North Street og Polmuir Raod finner du parkeringsplasser med ladepunkt.

Utfluktsmål i og rundt Aberdeen

Det anbefales å leie en bil for å utforske den spektakulære naturen. Aberdeen passer for eksempel utmerket som base for turer til det skotske høylandet, og du kan for eksempel kjøre til Moray Coast for å se på delfinene, dra på fottur opp Ben Nevis og lete etter sjømonsteret i Loch Ness. Det finnes også mange romantiske og majestetiske slott, og en av de mest populære er Eilean Donan Castle. Det er enkelt å forstå hvorfor dette slottet er en av de mest fotograferte i Skottland, og besøkende har mulighet til å utforske gamle rom, prøve å løfte på kanonkuler og beundre utsikten mot Isle of Skye.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er visse forsikringer som må være på plass for du kan kjøre bil i Storbritannia, og det dreier seg hovedsakelig om ansvars-, kollisjons- og tyveriforsikring. Disse selvrisikoforsikringene gjør at du kun betaler egenandel. Hvis du synes at egenandelen er for høy eller visse typer skader ikke er dekket, kan du vurdere å tegne tyveriforsikring. Hvorvidt du trenger superforsikringene eller ikke, avhenger i stor grad av hva som dekkes av ditt private forsikringsselskap og hva som skal til for du skal kunne sove godt om natten.

Kan man bruke det norske førerkortet i Aberdeen, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke det norske førerkortet i Aberdeen og ellers i Storbritannia. Allikevel anbefaler NAF at man bruker et internasjonalt førerkort i Storbritannia.

Hvor i Aberdeen kan man hente og levere leiebilen?

De fleste bilutleierne holder til både i sentrum og på Aberdeen lufthavn. Du kan angi forskjellige hente- og leveringssteder når du bestiller på nett, men enkelte selskap tar ekstra betalt for denne tjenesten. Du kan for eksempel hente ut leiebilen i Aberdeen, men levere den tilbake i en annen by hvis du bare trenger den en vei. (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).


Avstand fra Aberdeen, Skottland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Edinburgh Turnhouse flyplass

Leiebiler i Aberdeen

Så langt i september har det vært 399 søk på momondo for leiebiler i Aberdeen.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Aberdeen for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, Hertz og Avis er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Aberdeen. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Aberdeen som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Aberdeen har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Easirent de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 436 kr/dag for en leiebil i Aberdeen. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i Aberdeen er 198 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Aberdeen, SCT?

Flertallet av leiebilselskapene i Aberdeen tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Enterprise, Hertz og Easirent har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Aberdeen i oktober?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Aberdeen i oktober. Temperaturer på i gjennomsnitt 6 °C og en nedbørsmengde på 70 mm i løpet av oktober betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Aberdeen vil koste deg i gjennomsnitt 394 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Aberdeen har flest utleiesteder?

Enterprise er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Aberdeen, SCT med totalt 4 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 754 kr/dag når de leier en bil hos Enterprise i Aberdeen, SCT.

Hva er fartsgrensen i Aberdeen, SCT?

Når du bestiller en leiebil i Aberdeen, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Aberdeen er henholdsvis 100 km/t og 115 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Aberdeen du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Aberdeen?

Leie av Ford Focus i Aberdeen er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Hyundai Accent. Brukerne våre har funnet tilbud på Ford Focus i Aberdeen for i gjennomsnitt 362 kr per dag, og så billig som 46 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Hyundai Accent i Aberdeen ligger på 359 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 41 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Audi A4 i Aberdeen?

For øyeblikket tilbyr Enterprise utleie av Audi A4 i Aberdeen for i gjennomsnitt 729 kr per dag. Husk at tilgjengeligheten for leiebiler av typen Audi A4 i Aberdeen fort kan endre seg.

Hvordan er været i Aberdeen, Storbritannia i september?

Temperaturen i Aberdeen i september ligger normalt på 12 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Aberdeen i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Aberdeen. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Aberdeen, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai Accent og Fiat 500.

Er været i Aberdeen representativt for resten av Skottland?

Klimaet i Skottland i september innebærer vanligvis temperaturer på 12 °C og en forventet nedbørsmengde på 65,2 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Aberdeen til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Aberdeen

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Aberdeen

Start planleggingen av reisen til Aberdeen