Leiebiler i Iraklio, Hellas

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Iraklio, Hellas? Start søket her

Iraklio, Heraklion, Hellas
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Iraklio, Heraklion, Hellas
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Iraklio, Hellas bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

43 kr - 349 kr

Alle biltyper

43 kr - 474 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Iraklio i Hellas, koster 92 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Iraklio i Hellas, er i desember. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med en pris på kun 43 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Iraklio. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Iraklio kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Iraklio funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Iraklio

Alle større selskaper som leier ut biler i Iraklio, Hellas
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

5,3
6 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Avstand fra Iraklio, Hellas til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Iraklio N. Kazantzakis flyplass

Leiebiler i Iraklio

Vi har hatt 1 518 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Iraklio så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Iraklio for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Budget, Enterprise og Dollar er noen av selskapene i Iraklio som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Iraklio. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Iraklio har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Goldcar Rental SP de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 191 kr/dag for en leiebil i Iraklio. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i Iraklio er 160 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Iraklio, Hellas?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Iraklio. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Iraklio tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hva er fartsgrensen i Iraklio, Hellas?

Fartsgrensen i Iraklio er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Iraklio har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Iraklio, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 130 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Iraklio?

Leie av Fiat Panda i Iraklio er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Hyundai Accent. Brukerne våre har funnet tilbud på Fiat Panda i Iraklio for i gjennomsnitt 136 kr per dag, og så billig som 31 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Hyundai Accent i Iraklio ligger på 164 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 31 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 4 Series Convertible i Iraklio?

Hertz har leiebiler av typen BMW 4 Series Convertible tilgjengelig i Iraklio for i gjennomsnitt 2 468 kr/dag. Tilgjengeligheten av BMW 4 Series Convertible i Iraklio kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Iraklio i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Iraklio.

Er været i Iraklio representativt for resten av Kreta?

Klimaet i Kreta i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 19 °C og en forventet nedbørsmengde på 86,7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Iraklio til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Iraklio

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Iraklio

Start planleggingen av reisen til Iraklio