Leiebiler i Khania (Kreta), Hellas

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Khania (Kreta), Hellas? Start søket her

Khania (Kreta), Chania, Hellas
11. aug. — 18. aug.
Samme leveringssted
Khania (Kreta), Chania, Hellas
on. 11.8.
12:00
on. 18.8.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Khania (Kreta), Hellas bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

44 kr - 378 kr

Alle biltyper

44 kr - 697 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Khania (Kreta) i Hellas, koster 111 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Khania (Kreta) i Hellas, er i desember. Prisen er 61 % lavere enn resten av året med en pris på kun 44 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 51 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Khania (Kreta) funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
OK RENT A CAR

526 kr/dag

27 aug.–3 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
Exer Rent a Car

530 kr/dag

27 aug.–3 sep.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
OK RENT A CAR

544 kr/dag

27 aug.–3 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Oversikt over leiebilselskaper i Khania (Kreta)

Alle større selskaper som leier ut biler i Khania (Kreta), Hellas
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

9,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,2

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

7,3
8 utleiesteder
5 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Khania (Kreta)

Hvor gammel må man være for å leie bil i Khania?

Aldersgrense for bilutleie i Khania varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Noen bilutleiere har en øvre aldersgrense på 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og 80 km/t på landevei. På motorvei er det fartsgrense på 120 km/t. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn inntil 10 år skal ha barnesete. Bensinstasjoner er som regel åpne fra syv om morgenen til syv om kvelden. Det er promillegrense på 0,5 i Hellas. Det er ofte skilter på både gresk og engelsk, men det kan være vanskelig å få øye på dem, så det gjelder å være oppmerksom. Det er mer trafikk under sommermånedene.

Parkering

Når du har leiebil i Khania kan det virke noe kaotisk å finne parkering. Det er mange som velger å parkere langs med veien, og reglene for dette kan være vanskelig å forstå for en som kjører her for første gang. Det positive med at så mange parkere langs veien er at det ofte er god plass i parkeringshus. Dette er også rimelig, så dersom du vil ha den enkleste løsningen, er parkeringshus best. Det finnes parkeringshus i og ved bykjernen, slik som Chania Town Car Park og Parking Plaza. Vil du helst sette fra deg bilen litt i utkanten av sentrum kan du velge Apollon Parking. Her er det valet-parking. Det vil si at du gir fra deg bilen mot kvittering, så får du bilen parkert for deg.

Utfluktsmål i og rundt Khania

På familieferie med leiebil i Khania har dere muligheten til å utforske store deler av Kreta. En kjøretur på omtrent to timer fra Khania tar dere til Iraklio som er en koselig havneby. Her ligger Knossos-palasset og Koules-festningen som ble bygget på 1500-tallet. Dette er en by perfekt for både store og små. Vil dere ta en litt kortere tur, kan dere kjøre omtrent en time til Rethymno. Dette er en by med venetiansk havn og strand. Det er også verdt å kjøre omtrent 25 minutter ut fra byen Khania ut til Agios Nikolaos. Dette er en by som grenser mot havet på tre sider. Her er det båthavner og strand, og en innsjø kalt Voulismeni. Denne byen er populær blant både turister og lokale.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Khania er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn selve leien av bilen. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Khania, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Khania trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Khania kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Khania. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Khania (Kreta), Hellas til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Iraklio N. Kazantzakis flyplass

Leiebiler i Khania (Kreta)

I august har vi kjørt 259 søk etter leiebiler i Khania (Kreta) for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Khania (Kreta) for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Budget, Hertz og Enterprise er noen av selskapene i Khania (Kreta) som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Khania (Kreta). Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Khania (Kreta), Hellas?

Flertallet av bilutleieselskapene i Khania (Kreta) som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Khania (Kreta) som Caldera, Budget og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Khania (Kreta) i september?

Med gjennomsnittstemperaturer på 19 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 80 mm i september bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Khania (Kreta). En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av september, og er et populært valg for reisende som skal til Khania (Kreta). Å leie en Standard i Khania (Kreta) vil koste deg i gjennomsnitt 473 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Khania (Kreta) har flest utleiesteder?

Khania (Kreta), Hellas har 2 utleiesteder som eies av Europcar med en gjennomsnittlig pris per dag på 618 kr.

Hva er fartsgrensen i Khania (Kreta), Hellas?

Fartsgrensen i Khania (Kreta) er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Khania (Kreta) har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Khania (Kreta), må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 130 km/t.

Hvordan er været i Khania (Kreta), Hellas i august?

Temperaturen i Khania (Kreta) i august ligger normalt på 25 °C, og forventet nedbørsmengde er 2 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i august?

Khania (Kreta) har vanligvis høye temperaturer i august, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Khania (Kreta) representativt for resten av Kreta?

De som ønsker å leie bil i Khania (Kreta) for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Kreta i løpet av august vanligvis har temperaturer på 25 °C med en forventet nedbørsmengde på 2 mm.


Leiebiler på flyplasser i Khania (Kreta)

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Khania (Kreta)

Start planleggingen av reisen til Khania (Kreta)