Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Khania (Kreta), Kreta

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Khania (Kreta), Kreta? Start søket her!

Khania (Kreta), Chania, Hellas
25. apr. — 2. mai
Khania (Kreta), Chania, Hellas
to. 25.4.
12:00
to. 2.5.
12:00
Sjåførens alder:
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Khania (Kreta), Kreta

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Khania (Kreta), Kreta
Økonomi62 kr/dag
Kompakt71 kr/dag
Medium120 kr/dag
Minivan268 kr/dag
Mini55 kr/dag
Minibuss547 kr/dag
Kompakt SUV161 kr/dag
Medium SUV208 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Tilbud på Khania (Kreta), Kreta bilutleie

Finn leiebil i Khania (Kreta) som passer for deg

Liten biler

87 kr - 548 kr

Alle biltyper

87 kr - 812 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 251 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Khania (Kreta), Hellas er i desember. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 87 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Khania (Kreta) liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 513 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Khania (Kreta), Hellas er i november. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 174 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Khania (Kreta) mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 875 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Khania (Kreta), Hellas er i april. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 424 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 58 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 396 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Khania (Kreta), Hellas er i november. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 174 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Khania (Kreta) SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 617 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Khania (Kreta), Hellas er i april. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 302 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 40 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Khania (Kreta) varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 628 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Khania (Kreta), Hellas er i april. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 418 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

55 kr/dag

23 apr.–30 apr.
Hyundai i10
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

57 kr/dag

27 apr.–4 mai
Ford Ka
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

62 kr/dag

10 mai–17 mai
Toyota Yaris

Leiebiler innsikt og trender i Khania (Kreta)

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Khania (Kreta)

Hvilket leiebilselskap er billigst i Khania (Kreta)?

De billigste leiebilene i Khania (Kreta) finner man som regel hos Centauro. Ved bestilling med Centauro, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 54 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Khania (Kreta) er 275 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Khania (Kreta)?

Ifølge dataene våre er Opel Corsa den mest populære bilen å leie i Khania (Kreta). Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Opel Corsa for så lite som 138 kr/dag i Khania (Kreta), men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 186 kr/dag. En annen populær bil å leie i Khania (Kreta), er Volkswagen Polo som i gjennomsnitt koster 199 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 179 kr/dag.

Leiebilselskaper i Khania (Kreta)

Alle større selskaper som leier ut biler i Khania (Kreta), Kreta

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

8,6

Value

8,0

SURPRICE CAR RENTAL

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

CarWiz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

6,0

Greenways Rent A Car

8 utleiesteder

Autocandia

6 utleiesteder

Autounion Car Rental

6 utleiesteder

Easy Auto

5 utleiesteder

AbbyCar Car Rentals

4 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Khania (Kreta)

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Khania (Kreta)

Mest populære selskap

CarWiz

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

143 kr

Mest populære modell

Opel Corsa
Det mest populære bilutleiefirmaet i Khania (Kreta) funnet på momondo denne måneden er CarWiz. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er AbbyCar Car Rentals og Goldcar Rental SP
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Khania (Kreta) de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Khania (Kreta) er 143 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 305 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Khania (Kreta) de siste 7 dagene er Opel Corsa. Våre brukere foretrekker også Volkswagen Polo som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Khania (Kreta) - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Khania (Kreta), slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Khania (Kreta), Hellas?

Flertallet av bilutleieselskapene i Khania (Kreta) som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Khania (Kreta) som Budget, Caldera og Thrifty ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hva er fartsgrensen i Khania (Kreta), Hellas?

Fartsgrensen i Khania (Kreta) er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Khania (Kreta) har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Khania (Kreta), må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 130 km/t.

Hvordan er været i Khania (Kreta), Hellas i april?

Temperaturen i Khania (Kreta) i april ligger normalt på 16 °C, og forventet nedbørsmengde er 32 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Khania (Kreta) representativt for resten av Kreta?

De som ønsker å leie bil i Khania (Kreta) for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Kreta i løpet av april vanligvis har temperaturer på 16 °C med en forventet nedbørsmengde på 36,7 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Khania (Kreta) fra biler sist?

Pris for Khania (Kreta) fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Khania (Kreta) fra biler?

Fra og med april 2024, er det 135 tilbydere å velge mellom fra Khania (Kreta) biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Khania (Kreta)?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Khania (Kreta). I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Khania (Kreta)?

For å leie en bil i Khania (Kreta) må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Khania (Kreta)?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Khania (Kreta) kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Khania (Kreta)?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Khania (Kreta), vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Khania (Kreta) med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Khania (Kreta).

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Khania (Kreta) på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Khania (Kreta).

Finner jeg utleiebiler i Khania (Kreta) som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Khania (Kreta).

Kan jeg søke etter leiebiler i Khania (Kreta) med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Khania (Kreta).


En enklere måte å administrere reisen til Khania (Kreta) på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 25.4.
12:00
to. 2.5.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Khania (Kreta)

Populære leiebiltyper i Khania (Kreta)