Leiebiler i Khania (Kreta), Kreta

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Khania (Kreta), Kreta? Start søket her!

Khania (Kreta), Chania, Hellas
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Khania (Kreta), Chania, Hellas
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Khania (Kreta)

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Khania (Kreta)

Hvilket leiebilselskap er billigst i Khania (Kreta)?

De billigste leiebilene i Khania (Kreta) finner man som regel hos Goldcar Rental SP. Ved bestilling med Goldcar Rental SP, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 73 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Khania (Kreta) er 235 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Khania (Kreta)?

Ifølge dataene våre er Volkswagen up! den mest populære bilen å leie i Khania (Kreta). Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Volkswagen up! for så lite som 242 kr/dag i Khania (Kreta), men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 373 kr/dag. En annen populær bil å leie i Khania (Kreta), er Hyundai i20 som i gjennomsnitt koster 265 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 224 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Khania (Kreta), Kreta

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Khania (Kreta), Kreta nedenfor
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

207 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Volkswagen up!
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

211 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Suzuki Vitara/Escudo
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

214 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Toyota Yaris
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

249 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Hyundai i10
Seat Mii
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

249 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Seat Mii
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

302 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Opel Corsa
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

335 kr/dag

15 jun.–2 jul.
Volkswagen Jetta
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

343 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Vauxhall Mokka
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

402 kr/dag

21 jun.–8 jul.
Volkswagen Golf

Viktig informasjon om leiebiler i Khania (Kreta)

Aldersgrense for bilutleie i Khania varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Noen bilutleiere har en øvre aldersgrense på 70 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet før du reiser på biltur med familien.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og 80 km/t på landevei. På motorvei er det fartsgrense på 120 km/t. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn inntil 10 år skal ha barnesete. Bensinstasjoner er som regel åpne fra syv om morgenen til syv om kvelden. Det er promillegrense på 0,5 i Hellas. Det er ofte skilter på både gresk og engelsk, men det kan være vanskelig å få øye på dem, så det gjelder å være oppmerksom. Det er mer trafikk under sommermånedene.

Når du har leiebil i Khania kan det virke noe kaotisk å finne parkering. Det er mange som velger å parkere langs med veien, og reglene for dette kan være vanskelig å forstå for en som kjører her for første gang. Det positive med at så mange parkere langs veien er at det ofte er god plass i parkeringshus. Dette er også rimelig, så dersom du vil ha den enkleste løsningen, er parkeringshus best. Det finnes parkeringshus i og ved bykjernen, slik som Chania Town Car Park og Parking Plaza. Vil du helst sette fra deg bilen litt i utkanten av sentrum kan du velge Apollon Parking. Her er det valet-parking. Det vil si at du gir fra deg bilen mot kvittering, så får du bilen parkert for deg.


Tilbud på Khania (Kreta), Kreta bilutleie

Finn leiebil i Khania (Kreta) som passer for deg

Liten Leiebiler

99 kr - 590 kr

Alle biltyper

99 kr - 1 149 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 292 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Khania (Kreta), Hellas er i januar. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 99 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Khania (Kreta) Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 395 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Khania (Kreta), Hellas er i mars. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 159 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Khania (Kreta) Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 675 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Khania (Kreta), Hellas er i mars. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 456 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 24 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 405 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Khania (Kreta), Hellas er i februar. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med bare 169 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Khania (Kreta) SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 509 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Khania (Kreta), Hellas er i februar. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 320 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Khania (Kreta) Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Khania (Kreta), Hellas er 515 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Khania (Kreta), Hellas er i oktober. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 409 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Khania (Kreta). Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Khania (Kreta) kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

207 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Volkswagen up!
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

211 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Suzuki Vitara/Escudo
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

249 kr/dag

13 jun.–20 jun.
Citroen C3

Leiebilselskaper i Khania (Kreta)

Alle større selskaper som leier ut biler i Khania (Kreta), Kreta

AbbyCar Car Rentals

4 utleiesteder

Budget

3 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

Greenways Rent A Car

8 utleiesteder

Autocandia

6 utleiesteder

Autounion Car Rental

6 utleiesteder

SURPRICE CAR RENTAL

6 utleiesteder

Easy Auto

5 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Khania (Kreta)

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Khania (Kreta)

Mest populære selskap

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

122 kr

Mest populære modell

Hyundai i10
Det mest populære bilutleiefirmaet i Khania (Kreta) funnet på momondo denne måneden er Goldcar Rental SP. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Autocandia og CarWiz
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Khania (Kreta) de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Khania (Kreta) er 122 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 304 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Khania (Kreta) de siste 7 dagene er Hyundai i10. Våre brukere foretrekker også Fiat Panda som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Khania (Kreta)

Nedenfor er de mest populære hotellene i Khania (Kreta)

Kjøre med en leiebil i Khania (Kreta) - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Khania (Kreta), slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

528 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Khania (Kreta) i juli, og de billigste tilbudene starter på 294 kr. For leiebil i en uke er Khania (Kreta) priser i juli gjennomsnittlig 484 kr med de beste tilbudene fra 217 kr.

Flertallet av bilutleieselskapene i Khania (Kreta) som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Khania (Kreta) som Budget, Thrifty og Enterprise Rent-A-Car ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.


Leiebiler på populære flyplasser nære Khania (Kreta)

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Khania (Kreta)

Leiebiltyper som er populære i Khania (Kreta)

Lei en av disse populære biltypene i Khania (Kreta)

Start planleggingen av reisen til Khania (Kreta)


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Khania (Kreta) kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Khania (Kreta), vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.